2021. július 22., csütörtök

ORBÁN NÉPSZAVAZÁSA


Orbán népszavazást rendez.
Mondjuk jobb, mintha vérfürdőt rendezne hatalma fenntartása érdekében, de hát ő tudja: a fokozatosság elvét be kell tartani: először szellemi vérfürdő, aztán majd meglátjuk...
A kérdések, melyekre válaszolni kell majd, az alábbiak:
 
1. "Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?"
2. "Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?"
3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?"
4. "Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?"
5. "Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?"


Felettébb elcsodálkoztam volna, ha Orbán valódi kérdéseket tesz fel, de hát ezidáig egyetlen népszavazás sem erről volt híres, ez sem lesz ilyen.
Kiskorú a 18. életévét be nem töltött személy, de ha házasságot köt, akkor a 16. életév is elég a nagykorúsághoz.
A kiskorú gyermek zagyvaság, jogász így nem fogalmazhat, a gyermekkor mibenléte pedig ismét ingoványos terület, leginkább a büntetőjog területéről.
Persze, ha a mai divat szerint Juliska csak összebútorozott Józsival, úgy akkor is kiskorú marad, ha éppen ikerterhességet hord ki.
Szóval ez az álkérdés úgy marhaság, ahogy van, és dr. Orbán arra sem hivatkozhat, hogy nincs semmiféle jogi szakvizsgája, merthogy ezt a kérdést már a jogi alapképzés is oktatja. 
Ő nem demens, hanem szociopata, úgyhogy illene tudnia erről.

Mint ahogy, ha épeszű lenne, akkor elgondolkodhatna azon is, hogy amikor a filmekből, televízió-műsorokból csorog a vér és Jancsika a kéjgázdemizsonos gyilkosról (copyright by Moldova) néz minden este sorozatot, vagy éppen az ő tevékenységéről néz Híradót,   akkor miért éppen a nemváltroztatásokról szóló ismeretterjesztés veszélyezteti erkölcsi fejlődését?
Szexuális médiatartalmakat ma sem lehet korlátozások nélkül bemutatni, úgyhogy Orbán második kérdése sem kérdés, meg aztán ennyi erővel az is kérdés lehetne, hogy miért nem nézhet egy tizenhét éves gyerek egy művészien bemutatott szerelmi jelenetet, mikor egy nyomógombnyira van a legvadabb szado-mazo pornótól?
A "kiskorú gyermekek" szexuális fejlődését az is befolyásolja, ha megnézi, mikor az udvaron b@sznak a macskák, habár erősen esélyes, hogy utána vadul nyervákolni fog, mikor Józsi abuzálja: Most finom, most, most, most ne hagyd abba, miaúúúúúúúúú!
A nemzet szexuális kultúráját Orbán ízléséhez kellene igazítani? Mozgasd a segged Julis, vagy leb@szok egyet, oszt egy hétig egy irányban szaladsz! Vagy anyád nem tanított meg arra, hogyan kell kiszolgálni a férjed?
Vagy a szexuális médiatartalom és a pornográfia között egyenlőségjel van?
Rendben, Borkait és Szájert nem kell tantárggyá tenni, de azért azt nem árt a fogékony ifjúság számára időben megtanítani, hogy a világ színes, van benne néha kis orgia, meg vannak pedofilok is, akik veszélyt jelentenek a gyerekekre, némelyik reverendában, némelyik meg a diplomáciai testületben dolgozik.
Orbán egy álszent szemétláda, aki most a szemét forgatja a szexuális erkölcs védelmében, feledve a szép kollégiumi időket.
És elfedve azt, hogy lopni, esküt szegni nagyobb bűn, mint a nemzet gyarapítására irányuló kísérleteket folytatni...

A kiskorú gyermekek számára állítólag a szülőknek kell eldönteni, hogy milyen kezelés ajánlott, ma sem mehet be az óvodás Danika a doktorbácsihoz, hogy ő lány szeretne lenni. Legfeljebb a szülei vihetik el, hogy tanácsot kérjenek, mi a teendő, ha a gyermeküknek boldog életet szeretnének biztosítani?
Vagy Orbán maga lenne a modern orvostudomány?
Vagy attól már genetikus, hogy kedves nagypapája inszeminátor volt?
Pedig saját példáját tekintve is tudhatná, milyen boldogtalan az az ember, aki érzi, tudja magáról, hogy ő Puskás reinkarnációja, és mégis egy harmadosztályú csapatban a negyedik senki, vagy szilárd belső meggyőződése, hogy ő a Világ Ura, és még a hollandok is a fejére pottyantanak.
Szóval, ez se kérdés tulajdonképpen.

Milyenek azok a nemi átalakító kezelések, melyeket a "kiskorú gyermekek" számára népszerűsíteni lehet?
Bemutatják, hogyan kell lenyisszantani Gergőke kukacát, aztán azt, hogy egy furdanccsal hogy fúrják a lyukat?
Az agyzsugorítás fájdalmainak bemutatását most nem is taglalnám... (bocsi lányok!)
Ezt az óvodában képzeli el a neves szerző, vagy az általános nyolcadik osztályában?
És teljességgel elképzelhetetlen, hogy ehelyett beszélgessenek például a homoszexualitás mai problémáiról, a nemi irányultság vállalásának gondjairól, homoszexuális párok gyermekvállalásáról,  a homofóbiáról, a pedofiliáról, a látens homoszexualitásról, a papi nőtlenségről, a XXI. századról?...


Az utolsó kérdés akár valódi kérdés is lehetne, ha nem lenne hülyeség.
Ennyi erővel fel lehetne tenni a kérdést a szülőnek, hogy támogatja-e az euklideszi geometria, vagy történelemből a tatárjárás oktatását?
Különös tekintettel arra, hogy a szülők egy része éppen olyan álszent, mint a kérdések kiagyalója, és ha valahol a szexualitás szóbakerül, hát vadul tiltakozik minden ellen, a kilencgyerekes Agyas Marcsa a fogamzásgátlás ellen, jóllehet a családi jövedelem kissé elmarad a NER nyúlanyóinak jövedelmétől.   

Remek kérdések ezek, de azért segítenék, ha elapadna az ötlettár, vagy túladagolásban elpatkolna a vitorlás vitrinőr.
A következő népszavazásra javaslom feltenni az alábbi kérdéseket:
1. Akarod, hogy nominálisan is csökkenjen a nyugdíjad?
2. Akarod, hogy seggberúgjon a TEK?
3. Akarod, hogy a gyereked rászokjon a kábítószerre?
4. Akarod, hogy egy kétkilós aranytömb helyett aranyered legyen?
5. Akarsz állampolgári jogon járó tüskevírust?
A kérdésekre - valamennyire - nemmel kell válaszolni.

És ha megtetted, már csak egyetlen kérdésre kell nemmel felelned:
Akarod-e, hogy Orbán a pöcegödör legaljára taszítsa ezt az egyébként jobb sorsra érdemes országot?
Az erről szóló népszavazás 2022-ben lesz.
Készülj rá. és magyarázd el rokonaidnak, ismerőseidnek, orvosodnak, gyógyszerészednek, hogy miért nézi őket a hatalom idiótáknak... 
És, hogy kire nem kell szavazni.


:O)))

9 megjegyzés:

Attila írta...

Üdv!

Jó írás PuPu! O1G érzi, hogy a segge alatt a miniszterelnöki bársonyszék egyre melegebb, forróbb hiába eregeti rá alsójából hűtés gyanánt bélgázait. Soros, Gyurcsány és a migrik már nem sokat hoznak a választási boszorkánykonyhájára, ezzel nem sokra megy. Az új kampányötlet meg szerintem inkább visz mint hoz.

Attila

góbé írta...


Egyéb bokros teendőim okán, nemigen volt alkalmam tüzetesen elemezni a 'zorrbáni népszavazásra szánt kérdéseket. Köszönet a konkrétumokért. Egy dolog azérr' leszürhető: Kotonszökevényünk a totális téboly táján lavirozva próbálja megúszni a saját maga által kreált dolgait...

Sajnos nem biztos, hogy reménytelenül ! A szabad világ meg csak les, hogy egy efféle eszementnek ugyan hogy lehet ekkora támogatottsága ???

A válasz egyszerü, Ady, már 1902.-ben leirta, megfogalmazta.

Nem másolom be, aki érti, ismeri, kivülről tudja ! A többi reménytelennek meg fölösleges lenne...

Volt egy korábbi cikk valahol, mely szerint polgárháború fenyeget ! Sajnos ezt nagyon komolyan kell venni...

Attila írta...

A mai fókuszban a papi pedofiliárol volt szó! Döbbenetes mennyi gyereket rontottak meg világszerte, de nálunk is volt, van rá nem egy példa. Emlékszem, hogy a St. Pöltenben levő papneveldét be kellett zárni (2004), mert a mintegy 250 pap tanonc a tanerőkkel karöltve hatalmas orglákat rendezett. Perintfalvi Rita teológus, a grazi egyetem tanára ezeket az eseteket kutatja. Természetesen az álszent, ájtatos katolikusok nem néznek szembe a problémával. Egyszerübb szélsőbalosnak titulálni és annak megfelelően kezelni a teológus asszönyt. Ha katolikus egyház nem újul meg, pl. ragaszkodnak a cölibátushoz, akkor jobb esetben csak az egyház szakadása elé néznek, de le is amortizálhatják magukat.
Vajon a mi különbejáratú Mindentudónk tudja ezt, vagy csak szorgalmasan hánnya magára a keresztet miközben a tízparancsolatot nemigen tartja be.

Attila

1970 írta...

"szabad világ meg csak les"

Kedves góbé!

Mondd, mit értesz "szabad világ" fogalmán? Ez az évtizedes mantra azért ma már meglehetősen megmosolyogtató.

Egyébiránt ezeket a "kérdéseket" nem érdemes elemezni. Ez egy bohózat, amivel csak az a baj, hogy egy jobb sorsra érdemes (egykor jobb sorsot is kapott) ország egészével azonosítanak egy eszement őrültet.

A polgárháborút én is reális veszélynek tartom...

Katsa írta...

Hm.
Tényleg jobb sorsra érdemes lenne országunk, benne népünk, de neki nem jut.
Ahogy a prímás mondta a brácsásnak: járni jár, de nem jut.
Háát így vagyunk mi is, köszönhetően zenekari direktornak(prímás).
Mert ahol a cigány prímás dirigál a zenekarnak, ott csak egy lehetősége van a brácsásnak meg a cimbalmosnak, hogy ő így meg amúgy nem akar játszani/tagja maradni a zenekarnak/bandának, inkább kiszáll és elmegy osztrákba németbe meg ki tudja még hova zenélni/dolgozni mert ezt a tolvaj cigány prímást nem hajlandó szolgálni/kiszolgálni.
Illetve van még egy lehetősége, keres másik prímást, de az nehogy cigány legyen, hanem az ne tudjon se lopni, se hazudni, de értsen a muzsikáláshoz.
Na ekkor elégedet lesz a zenekar is meg a közönség is.
Igaz, ehhez nem csak a banda elégedetlensége/lázadása kell, hanem a közönségé is.
Mert hiába jó a magyar/cigány zene, ha a prímás nem csak a bevételt lopja el, hanem még a közönséget is hülyének nézi. Ráadásul még az a zene is csapnivaló amit már 31 éve "produkál".
Hogy a közönség tényleg hülye, azt már vagy 15 éve tapasztaljuk.
Mentségére szolgáljon, hogy egyszer már elzavarta a prímást, de az akkori lopásokból és hazudozásokból nem tanult semmit.
Ahogy a mondás tartja: az okos más kárán tanul, a hülye a sajátján.
Azt már csak én teszem hozzá, hogy az igen hülye még azon sem.

Amiede írta...

Így van ez ha az országban sok a birka és hangosan bégetnek, a farkasok meg nyugodtan alucikálnak. Ez a balga nép az álnok klérus vezényletével szépen besétált a XXI. századi sötét középkorba. Én nem bízok a jövő évi választásban sem, mert úgy látszik a birka az már krumpli nélkül is béget a másik oldal meg végtelenül lusta vagy talán más is van?...

KZs írta...

A bölcs a más kárán tanul, az okos a sajátján, az ostoba a sajátján sem…
Csak a pontosság miatt :)

góbé írta...


Szassz 1970 !

Szabad világ?!? ... kérded... Én meg mondom: Tehát az, ahol Te és én meg megmindenki ugyanannyit ér, nem tesznek különbséget senki között. Ahol aztat mondják, amig elfogadod elveinket, értékrendszerüket, elfogadunk, befogadunk, segitünk !! Ahol 800 Eur. gyors-segélyt vágnak hozzá a lányomhoz amikor a helyi önkormányzat tudomására jut hogy egyedül neveli évek óta két gyermekét, akik ráadásul nem is franciák !!! Ahol megkapod a lehetőséget, hogy beilleszkedj, hass, alkoss, gyarapits, mindegy honnan jöttél.
Történik mindez Dél-Franciaországban a XXI.-ik században....

Mijja túrót nem értesz ezen ??? Ne b@axt föl az agyam kérlek !

1970 írta...

Kedves góbé!

Eszem ágában sem volt idegesíteni Téged, csak kérdeztem.
Javaslom azért, hogy a francia politika rejtelmeiben is merülj el egy picit, a Macron vs. Le Pen választás kifejezetten "üdítő" lehet mindenki számára. Különösen a befogadás, meg az elfogadás kapcsán vannak súlyos gondok a franciáknál.
Ez a "szabad világ" kifejezés számomra egy kicsit idejétmúlt, ismerve az USA, meg a nyugati világ politikai gyakorlatát. És sajnos ezen semmit sem változtat az a helyzet, hogy a mi térségünk (különösen hazánk) e téren még lejjebb van a béka hátsó fele alatt. Nem kicsit "köszönhetően" kisgömböc kotonszökevényünknek...