2017. november 15., szerda

ZAKLATÁS

A hírek szerint Tállai András fideszes képviselő zaklatta a magyar állampolgárokat, ugyanis közös pénzük seggére vert.
Ezt úgy valósította meg, hogy elbeszélgetett a MOL illetékes vezetőivel, elmondta nekik, hogy választókörzetének lakossága elégedetlen az üzemanyagárakkal és a rájuk osztott balek-szereppel, ennek következményeként a benzin ára Mezőkövesden tizenegy, a gázolajé 5 forinttal lett olcsóbb.
Azt pontosan nem tudni, hogy a beszélgetés közben verte-e egy vállfával az olajcég középvezetőinek seggét, netán ott limbálta lankadt pici pöcsét az üzemanyagtöltő állomások árképzésért felelős vezetőinek szeme előtt, azt se, hogy megpuszilták-e végül, a felszólítás szerint, csak azt tudhatjuk biztosan, hogy hatalmi helyzetével visszaélve zaklatta a szűzi tisztaságú olaj-szakembereket.

Ha tette, hát jól tette, Orbán Viktor gratulált is hozzá, mondván: intézze el mindenki.


Tulajdonképpen nincs itt nézelődnivaló, még akkor sem, ha ilyen esetekben rendesebb országokban az elkövetőre rárohad a műanyaglakat, de ez nem egy rendesebb ország, ez Magyarország, ahol ez a szokásos eljárás egy képviselő részéről, már ha nem felejtjük el hozzátenni, hogy a képviselő egyben államtitkár és a Nemzeti Adó és Vámhivatal elnöke is.
Egy ilyen intézménynek rengeteg jogosítványa van, például ellenőrzéseket tarthat és büntetéseket, bírságokat szabhat ki, naponta akár tízet is, és könnyen előfordulhat, hogy akinek reggel még volt egy benzinkútja, az estére biciklivel mehet haza, mert a NAV még a kocsija üzemanyagtankjában levő benzint is lefoglalja, mint bűnjelet.

Hatalma van hozzá.


Hetek, hónapok óta megy a habverés a nők permanens megalázása miatt, mondván, hogy aki hatalmával visszaélve megmutatta nekik a megmutathatót - már, ha megmutatta -, az micsoda erkölcstelen alak, azonnal mondjon le!
Márpedig itt bizony ennél súlyosabb abuzálás történt, itt az államtitkár mutatta meg a csúnyáját neked, nekem, meg a másik tízmilliónak, majd a miniszterelnök előkapta a vállfát és elverte a bamba nép seggét, hogy véres hurkák támadtak rajta, de ez senkit nem érdekelt.
Márpedig az erkölcs nem kizárólag szexuális téren értelmezhető fogalom, erkölcstelen - többek között - még az is, ha valaki libát lop, vagy hatalmával más területeken él vissza, például saját választókörzetében a mi pénzünkön vásárol szavazatokat, literenként tizenegy forintért.
Ez se sokkal jobb, mint a szavlejárt csőtészta meg a birkagulyás a faluszéli romáknak.

Úgy hat éve már nem is szégyellik magukat, a pofánkba röhögve lopnak, csalnak, hazudnak, bizonyára azt vélelmezve, hogy őket már nem fogja a golyó.
Ezt hitte a szomszédban is a conducător, de azért mögötte is porzott a vakolat a végén.
Szomorú vagyok, mert nálunk nem a NAV elnöke a képviselő, pedig ilyesmivel rengeteg szavazatot lehet szerezni, nálunk például akár a literenkénti tizenöt forint árcsökkentés is indokolt lehetne, bizonyára a mi képviselőnknek is gratulálna a kormányfő.



Amúgy pedig ideje lenne ezt az elpofátlanodott, korrupt és tehetségtelen bandát világgá zavarni, a bandagazdával ez élen.
Még nem késő, mert ha lesz még négy évük, akkor ez a helyzet visszafordíthatatlaná válk. 



Nem én mondom, Kövér László mondta...


:O)))


8 megjegyzés:

Valaki, aki nagyon unja írta...

Kövér és Orbán, mert ugyanazt mantrázza mind.
"Még négy év munka kell ahhoz, hogy megerősítsük az eddigi eredményeket úgy, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak. Ne feledjétek, a magyarok nem számíthatnak az ellenzékre. A legfontosabb döntéseket sohasem szavazták meg. Nem szavazták meg a családi adókedvezményt, nem szavazták meg az adócsökkentéseket, a nők 40-et, a földtörvényt, nem szavazták meg a devizahitel-mentőcsomagot, és nem szavazták meg a betelepítést tiltó alkotmánymódosítást sem. Könnyen belátható, hogy összeroskadó és önmarcangolásba süllyedt szocialistákkal, pénzért és hatalomért mindenre képes, nemzeti radikálisból cicapárttá vedlett alakulatokkal nem lehet se tartóssá, se visszafordíthatatlanná tenni a mindennapi élet biztonságát."

A kormany.hun ott az egész agyrém. Nekem ennyi is elég volt, mert az egészségre biztosan ártalmas.
De ez kell nekünk - talán, ha párszor még beleveri a fejünket a falba, talán akkor helyére kerül az agyunk.
Igaza van egy cikknek, "ellenzékváltó hangulat van", így Orbán azt csinál, amit akar.

nemóvatos írta...

Szeretném kikérni a nevükben: az elpofátlanodott, korrupt banda nem tehetségtelen.
Sajnos ez a minősítés inkább illik a demo.... ellenzéki elit nagy részére.

Cereus írta...

Kedves véleményt nyilvánító Barátaim !

Én nem értem, miért ez a nagy sietség, vagy a kétségbeesés ! Itt még lesz szent estével meghitt karácsony, ami számomra a tisztelet és szeretet legnagyobb családi ünnepe. Azután lesz még puskaporszag és nagyon vad, minden rosszat búcsúztató tűzijáték is.

Ezt a hatalmat egy, csak egyetlen napon kell és lehet békésen, vagy haraggal leváltani.
Amit nem Gyurcsány, Vona , Simicska vagy Bokros fog megtenni, hanem MI közös akarattal.

Mert MI képesek leszünk közösen alkalmas min.e. is jelölni !

hello írta...

Az első 2 bekezdésig jutva az olvasásban, egy röhögő gifet készültem ide berakni, de a végére lelohadt a nevethetnékem.

Ahogy attól is mélyen gondolkodóba estem, hogy tegnap olvastam: Simicska Orbán helyén Vonát akarja látni. A kommunikációs offenzíva érdekében átszervezést is hajtott végre a birtokolt eszközei irányításában.
Jó, eddig is érezhető volt a Hír tévében a Jobbik-szimpátia - ezek után viszont csak ezt fogjuk kapni orrba-szájba, mint a fideszszolgálatin a kizárólagosan Orbánt dicsőítő tirádákat?
Én az utóbbi időben, azaz a G-nap óta a Hír TV híradásaiból tájékozódva aránylag korrekt spektrumot kaptam az ország és a világ eseményeiről. Innentől már abból is vonjak majd gyököt, ami ott elhangzik?

Egyre kilátástalanabb ez az egész.

hello írta...

Kedves Cereus!

Szép ez a lélkes és lelkesítő nekibuzdulásod, csak azt felejted ki belőle, hogy a - nem alaptalan - hírünk a világban, hogy 2 magyar általában 3 félét szokott akarni. Azaz ez a MI sajnos életszerűtlennek tetszik.

hello írta...

Aki esetleg nem látta volna:

Lendvai Ildikó a Jobbikról is beszél

ebből megérti, mitől óriási csalódás nekem, hogy Simicska, miután Orbán leváltásán dolgozik, kvázi csöbörből vödörbe akarja dönteni az országot!

mavtelep írta...

Bocsánat, hogy élek, de mi a probléma ?
Az hogy az MSzP-t és a DK-t sárba taposták ?!, Hát húzzuk ki őket a xarból és kész.
Bőven vannak szakembereik, akik ennél különbül igazgatnák ezt a kis országot és legalább nem röhögnék ki, nem köpnék le a szegényeket.
(Mikor is vót, hogy a Fidesz 6 %-ot tudott összekaparni egy választáson ? Ha jól tudom, akkor 94-ben. 98-ban meg össze tudtak állni a kisgazdákkal)
Persze így is, úgy is rosszul járunk mi szoclibek, ha vesztünk azért, ha nyerünk azért. De annyit el kellene érnünk, hogy Orbán is sírjon mindkét esetben...)))
Szervusztok, jó napot !

Villon írta...

Nem a "temahoz" tarozik, de ez a holgy gyonyoru!