2021. április 24., szombat

KOMMENT 0424 SZABAD TERASZON SZABAD SÖR

Orbán Viktor: Szabad a sör

Megnyíltak a teraszok, lehet sörözni boldogan. 
A Mi Reménységünk is kiül a teraszára sörözni, jóllehet az ő gyógyszereire ráinni meglehetősen kockázatos.
Előfordulhat, hogy kerülgetheti a nyelvét a földön a következő grazi látogatásáig.
Viszont elégedetten tekinthet le a városra, melyet leigázott, melynek bűnös népe szembe mert szállni vele, s mely város helyének felszántása és sóval történő felületkezelése még hátra van.
Nem szeretem én az ilyen éles váltásokat, a nép sok esetben hajlamos gyerekesen viselkedni, a felszabadultság örömteli érzésének meglehet a böjtje, hiszen a járvány még itt van, a védekezés meg hasraütéses alapon folyik, három és félmillió oltottnál a teraszon ülve köpködheted tele a világot, négymilliónál már az éttermen belül is.
Idiótaság.
De a lényeg: indulhatnak a sportrendezvények, mehetsz a stadionba teltházas meccsre, utána meg - ha nincs szerencséd - lélegeztetőgépre.
Ha rajtam múlna,  bezáratnám a  VIP páholyokat, Döbrögit beültetném szeretett népe közé a B szektorba, aztán jöhetne a gólöröm...
Aztán lehet, az ország is örvenndezhetne...


Tíz hónap után először egyetlen halálos áldozata sem volt a koronavírusnak Izraelben

Ezt lehet eredménynek elkönyvelni, nem pedig azt, hogy hány embert szúrtak meg mindenféle vakcinákkal, kit édes-savanyú levessel injekcióstűből, kit vodkával géppisztolyból.
De lehetne elmélkedni a nyugati vakcinákon is, melyekről kiderült, hogy nem mindegyik gond nélküli, pedig mindet megvizsgálta az Európai Gyógyszerügynökség, mégis némelyiktől kinő a harmadik füled, ha nincs szerencséd...
Hja kérem, errefelé az élethez szerencse is kell...

:O)))


 


Nincsenek megjegyzések: