2021. augusztus 2., hétfő

MERT MI VAGYUNK A FOLTOZOTT IRHÁJÚ MAGYAR ZSOLDOSOK...




Magánhadsereget hoz létre egy magyar állampolgár.


Ki engedélyezte ezt neki, az titok, de nincs az a titok, melyre fény ne derülne előbb-utóbb.
Egyelőre ezer főt kíván toborozni katonai, rendőri, büntetésvégrehajtási múlttal rendelkező állampolgárokból, akik aztán majd küldetésekben vesznek részt a világ forró térségeiben.
A tervezett alakulat parancsnoka, a fadugós generális elmondása szerint Afganisztánban a kabuli repülőteret kívánják védeni, Irakban feltételezhetően a keresztény értékeket, de szó van egy afrikai kikötő védelméről is.
Csodálkoznék, ha a nyertes nem Mogadishu, Kismayo, Berbera vagy Bosasso közül kerülne ki - ezek Szomália kikötői kalózokkal, polgárháborúval, vérrel, halállal, miegymással.
Kabul repülőterének védelmére már saját csüngőhasú Napóleonunk is tett ajánlatot, de ez valószínűleg nem nyerte el a NATO illetékeseinek tetszését, ezért hát most meghosszabbítja Bicskéig vagy Lovasberényig.
Ha mint Magyar Állam nem vállalhatja, majd a szövetségi rendszer döntéshozóinak háta mögött megállapodik valamelyik hadúrral okosba, legalább az olajkútja mellé lesz mákföldje is.
Ha nem lesz elég magyar jelentkező a nemzetközi húsdarálóba, hát jöhetnek a csehek és a lengyelek is, cserébe majd vendégül láthatunk néhány afgán és arab terroristát.
A fegyverzetet - állítólag - majd valamelyik kaukázusi és Kaszpi-tenger menti államban államban szerzik be,  Azerbajdzsán, Törökország, Grúzia esélyes elnyerni a Nagy Biznyákot. Szinte már látom is magam előtt Botond mai utódait, ahogy vitézül forgatják a baltát szendergő ellenségeik feje felett...
Bizony mondom néktek, ezek hülyék, mint a seggg. (A harmadik "g" a könnyebb azonosíthatóságot segíti elő...) 

Akinek nincs baja, az csinál magának, most éppen ránk akarja húzni a nemzetközi terrorizmust, de ráfázik - minden repülőtéri ellenőrzésnél ő is gyanúba kerül majd, hogy a kevlár-rékli alatt a hasára van kötözve tizenhárom tonna TNT, amivel fel akarja robbantani Brüsszelt, mert - mint a plakáton neked is sugallja - idegesíti.
A magánhadsereg nagy ötlet, és aki elhiszi, hogy ilyet egy normális államban a politikai vezetés tudta nélkül lehet szervezni, az forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.
A mienkhez hasonló államokban még kevésbé, itt a harmadik toborzó-beszélgetés után nehéz vasban vinnék el az újsütetű hadvezért, aki egyébként hihetetlen szakmai múlttal rendelkezik, például ért a díszmenethez és biztonsági őr feladataihoz is a Tescoban, ellenben húszezer fős hadseregről delirál.
Ahogy elnézem, akár még törzsőrmester is lehetett, szóval magasan képzett stratéga.
Tud titkot tartani, merthogy a toborzás anyagi fedezetét, a cég tulajdonosát sűrű, setét homály fedi, de így is van ez jól, az embernek már így is sírni támad kedve, hát még, ha nyilvánosságra kerülne az igazság.
Mi a biztosíték, hogy adott esetben nem lehet ezeket az adrenalinhuszárokat belföldön bevetni?
Hogy nem tudnak ezek a majmok a társadalom veszélyeztetése helyett a bánatos kis pöcsükkel játszani, ez az ország tragédiája.
Mindenesetre a majdani vádirat egy hosszabb bekezdéssel ismét gyarapodott, és nem Polt Péter fogja képviselni az államot.


Azt már tudjuk mi lesz, csak azt nem,. hogy addig mi lesz?
Mindenesetre ezek olyan tempóban vágják maguk alatt a fát, hogy az már hihetetlen.
Félnek, kapkodnak, éppen olyanok, mint a plakátjaik: gusztustalanok, ostobák és primitívek.
Talán a Gigászt ábrázoló emojik csalnak csak mosolyt az arcunkra, na, rá aztán rá lehet ismerni, ez kétségtelen...


:O)))

4 megjegyzés:

KZs írta...

Úgy tűnik a vakcina biznisz lecsengőben van, mégsem volt olyan jó ötlet, noch dazu a fegyverben sokkal több pénz is van:)
Az emberen végzett gyógyszerkísérletre kategorikus törvény van, és bár a demokrácia egyik fő hibájának tartják, hogy lassú, de ha beindul a gépezet.. sorra nyernek pereket világszerte a kísérleti stádiumban lévő kituggyamik erőszakos emberbe bökése miatt, Hága is befogadott egy nagy pert emberiség ellenes bűntettek miatt covid ügyben… Ideje lovat váltani, arra mégsincs bolygó szintű megállapodás, hogy soha többé nem ölünk, nem írtunk ki népeket, törlünk el a föld színéről országokat.. 75 éve nem volt egy tisztességes méretű háború, minden fegyverraktár tele, már nem tudják hova rakni, amiket percenként tonna szám ontanak a robotok, ideje elhasználni őket :( nagy üzlet..

mavtelep írta...

Most beijedtem...(((
Miután elég viharos választásnak nézünk elébe, igencsak félelmetes egy ütőképes magánhadsereg
szervezése, hiszen magánember vezényelheti rohamra a csapatot.
Vagy hogy van ez, absz. nem értek a fegyveres erők működéséhez ?



Névtelen írta...

A francia Idegenlégió és a brit gurkha hadsereg arra szolgálnak, hogy - mivel nem saját állampolgárokból álló alakulat - a helyi parlament hozzájárulása nélkül bárhol bevetheti őket a kormány. Kivéve a saját országukban. Mert ezt nagyon erős törvényi és társadalmi konszenzus biztosítja (bár az Idegenlégiót néha - lőfegyverek nélkül - bevetik francia területen is rendfenntartó feladatokra = az arabok lakta lakónegyedekben végigverik a "zavargókat" meg mindenkit). Amit még tudok erről: ezek az emberek zsoldosok. Ahhoz, hogy hatékonyak legyenek, a legjobb felszerelést és legjobb kiképzést célszerű nekik biztosítani. Egy gurkha harcos kiképzése kb 1 Millió GBP-be kerül. (Az, hogy katonai-rendőri multtal rendelkezőket toboroznának, az a többségnél nem kiképzés. Csak annyit jelent, hogy van fegyvervizsgájuk. Ha egy ilyen alakulatot kellő kiképzés nélkül kiküldenek a húsdarálóba, akkor az addig rájuk költött pénz elvész. És elvész a megbízó ország hitele is, mert meghalni kevesen szeretnének.

PuPu írta...

Kedves Névtelen, kérlek adjál magadnak nicket, anélkül errefelé ismeretlenek is szoktak lenni a népek...
:O)))