2022. október 7., péntek

TÖRPESZÉGYENÍTÉS




Törpapó, Törperős és Törpilla közös közleményt adtak ki, melyben tiltakoztak Gyurcsány Ferenc szóhasználata ellen, mely szerint Orbán politikai törpe.
A tiltakozáshoz csatlakozott Tudor, Vidor, Szende és Szundi is, Kuka pedig kilépett a Fideszből, melynek ezidáig oszlopos tagja volt.
A közlemény leszögezte, hogy az Orbán-jelenség nem testszégyenítés, hanem törpe és országszégyenítés.
Kijelentették, hogy a törpök és törpék szorgalmas lények, akik nem hoznak létre maffiaállamot, nem lopnak, mint a gép, nem gründolnak demokráciának álcázott diktatúrát, ellenben a bányászatban és az erdészetekben társadalmilag hasznos munkát végeznek, sőt, Hófehérkével karöltve gondoskodnak a törpnépesség bővített újratermeléséről is.
Konkrét és hatásos intézkedéseket hoznak a válsághelyzetben levő társadalom rászorultjainak segítése érdekében, rőzsét nem csak ígérnek, de osztanak is.
Kifejtették, hogy a mai bonyolult világpolitikai helyzetben nem engedheti meg a Kerekerdő társadalma magának azt a luxust, hogy bárki kockára tegye az Erdei Unió segítségét, sőt, illene visszaadnia az érintetteknek az eddig folyósított támogatásokból és segélyekből ellopott és külföldre síbolt pénzeket is.
Kilátásba helyezték, hogy a Törpokosok követeléseinek figyelmen kívül hagyása esetén - testi hasonlóság ide-oda - a felelősöket le fogják gurítani Bolondvár erre a célra célirányosan kialakított erkélyéről.
A szöges hordó már tervezés alatt áll.
Leszögezték, hogy társadalmi egyetértés van abban, hogy függetlenül a törptársadalom tagjainak nem egységes véleményétől a gonosz Hókuszpók által kirobbantott háborúról, a potrohos országszégyenítőt be kell csukni a bánya egyik félreeső tárnájába, hátralevő életében  ellátására  a nyugdíjminimum összegét lehet fordítani, teljes vagyonelkobzásra és dolomitbányában végzendő kényszermunkára kell ítélni őt, valamint pereputtyát és vazallusait is.
A közlemény zárásaként követelték, hogy az új rendszer prominenseire új törvények vonatkozzanak, melyeket a saria és a Kínai Népköztársaság igazságszolgáltatásának tanulmányozását követően kell meghozni!
Éljen és virágozzék a kerekerdő, le a törpök ellenségeivel!


Törpnek lenni szép és nemes
Minden törpe becsületes
Aki nem, az nem is törpe
Legfeljebb a Haza Görcse...

Magyar Törpe HIrügynökség


:O)))




 


5 megjegyzés:

MoonRiver írta...

Jót szórakoztam. :-))))

katsa írta...

Talált süllyed.

Belák Andrea írta...

Jaj, de jó! Végre a humorodnál vagy! :-)))

Anarchista írta...

A saria szerint a tolvajnak le kell vágni a kezét. A kérédésem az, hogy ha javaslatod szerint bevezetjük ezt a büntetési formát, akkor az orbán család és a baráti kör hogyan fog kényszermunkán dolgozni a dolomit bnyában kéz nélkül? Úgy tudom, hogy a Kínai Népküztársaságban a korrupciós bűntényeket tarkónlövéssel büntetik. Na most át lőtt fejjel sem lehet a dolomit bnyában kényszermunkát végezni.
Én mégis a kínai büntetést javasolnám, mert a kézlevágás és a kényszermunka indokolatnlan szenvedést okozna a zsírmalacnak és a csaldjának, amit én nem szeretnék, mert nagyon szeretem őket és nem akarom felesleges szenvedésnek sem kittenni szeretett fideszeseimet.

1970 írta...

Kedves PuPu!

A Kínai Népköztársaság igazságszolgáltatási rendszerét én is javasolnám tanulmányozni, de mostanában inkább néhány tankerületi vezető esetében lenne ez célravezető.
Kisgömböc számára viszont nagyon helyesnek tartom a nyugdíjminimum összegének folyósítását az élete végéig, természetesen levonva belőle havi 28.500 forintot (szintén örök időkre vonatkozóan), az 1990 óta ellopott erőforrások ellenértékeként. A dolomitbányában végzendő munka (mellékbüntetésként) teljesen helytálló. A rendelkezés kiterjesztendő a százlábúra, lézerjanóra, a nagybajszúra, a csányikra, rogánokra, parraghokra és társaikra is.