2013. november 22., péntek

MAGYAR ALKONY

A demokrácia legfőbb hiányossága az, hogy azok, akikre rá lett bízva a hatalom gyakorlása, többnyire nem mernek élni vele, rettegve attól, hogy szép, elvont szabadság-eszményeik esetleg sérülhetnek.
Ennek következtében aztán a szélsőségesek elpofátlanodnak, fel-alá masíroznak, ott marconáznak a településeken, ijesztgetve a zsidókat és a cigányokat, valamint a nálunk tanuló, vagy éppen csak erre járó színesbőrű népességet, bizonyítva, hogy az emberi agy fejlődése roppant lassú és nehézkes folyamat.
Bizonyára van ebben jelentősége a földrajzi fekvésnek is, mert mintha a Lajtától nyugatra az emberi agy fejlődése némileg gyorsabb lenne, mindenesetre arrafelé képesek mai életük megkönnyítésére használni a múltat, míg mifelénk inkább csak hamisítani szeretik azt.


Sokszor elgondolkodom azon, hogy melyik társaság az ostobább – azok, akik az országot már egyszer a szakadék mélyére lökték, kiirtva és kiirtatva a társadalom tíz százalékát, vagy azok, akik ismerik előbbiek embertelen céljait és módszereit, ismerik sztereotip baromságaikat, de mégsem élnek hatalmukkal, hagyják őket idétlenkedni.
Azt szokták mondani, hogy a történelem néha ismétli önmagát, de ami első alkalommal tragédia volt, az az ismétlésben komédia lesz.
Az csak a baj, hogy erre semmiféle garancia nincs, és a fenének sincs kedve megvárni napjaink kísérletének eredményét.
Merthogy folyik a kísérlet, folyik a próbálkozás az ismétlésre ezerrel, a történelmet kedvelő és abból tanulni is hajlandó ember meg csak néz ki a fejéből bután, elálmélkodva honfitársai feledékenységén.


Igen, elcsodálkozva azon, hogy a XXI. században még mindig hatnak ugyanazok a bornírt baromságok, m int egy évszázaddal ezelőtt, egyesek még ma is érvényesnek tekintik a nácizmus avítt jelszavait, ostoba elveit.
Száz évvel ezelőtt még lehetett mentséget találni a nép egyszerű gyermekének nácizmusára, még lehetett azt feltételezni, hogy szegény ostoba, nem tudta, hogy hová vezet az út, melyre akkor lépett, amikor beállt a nácik soraiba, de mára már ez a mentség sincs meg, hiszen megfizettük a tandíjat, a nemzet egytizede életével fizetett a megokosodásunkért.
Hát, vagy kevés volt az áldozat, vagy ez a nép nagyon buta, de nem úgy tűnik, hogy mélyen a lelkébe égett volna a fajelmélet tagadása, az ember és ember között fajelméleti alapon történő különbségtétel tilalma, vagy a revansizmus, a sovinizmus elutasítása.


Nálunk, a Nagy Magyar Cirkuszban persze a fő műsorszám nem az antiszemitizmus volt, ez csak a nacionalizmus-sovinizmus, a revansizmus elmaradhatatlan kísérőjelenségeként tündökölt, annak volt kötelező kelléke, mint szmokingnak a fekete nyakkendő, de – a korabeli bon-mot szerint – egy úrnak nem illett antiszemitábbnak lenni a szükségesnél.
Ez azért nem gátolta meg őket abban, hogy szó szerint kiirtsák a vidék magyar zsidóságát, miután már tudták, hogy – szintén az ő döntésük következményeképpen milyen sorsra jutottak a hazánkban élő, magyar állampolgárság nélküli zsidók tízezrei.
A nácizmus és a nyilasmozgalom a lumpenproletariátus köreiben örvendett népszerűségnek, és ilyen tekintetben a helyzet csak annyiban változott, hogy a mai urak inkább csak urizálnak, de származásukat, neveltetésüket és mentalitásukat tekintve echte viceházmesterek.


Meg kell csak nézni, ahogy nagyokat cuppantva harapdálják a valamilyen szempontból meghódítani kívánt hölgyek kezét, kacsótól-hónaljig, ahogy átlökik asszonyaikat különféle vak komondorokon, ahogy zord pofával ijesztgetnek negyvenkilós cigányasszonyokat, hogy aztán mikor egy-egy tökösebb cigánygyerek belever egyet a pofájukba, akkor lehazudva az égről a csillagokat is, siránkozzanak, meg panaszkodjanak.
Ha nem lennének agresszívek, talán még nevetségesnek is lehetne mondani őket, de sajnos ma azért már túl vagyunk azon a ponton, hogy idióták jelmezbáljaként kezeljük a problémát.
Nem egyszerre, nem hétfőről-keddre jutottunk idáig, apránként, lépésről-lépésre szoktattak hozzá jelenlétükhöz, ideológiájukhoz, létükhöz.
Először még tiltakoztak, ha valaki nyilasoknak nevezte őket, eleinte egyenruháik is még inkább csak Józsi pincért idézték a Töketlen Kakas névre hallgató vendéglőből – ma már erről szó sincs.


Militáns jellegük megjelenik egyenruháikban is, nem szólva a neten fellelhető képeikről, melyeken – egyelőre szakasz-erőben – géppisztolyokkal pózolnak.
Amikor rendezvényük van, a kakasok csupasz seggel menekülnek a magukat csendőröknek képzelő suttyók kelepdíszítő késztetései elől, ők meg ijesztő pofákat vágnak, és ehhez még csak erőlködniük sem kell, jobbak, mint egy halogén-tök, e kétségtelen…
A hatalom meg hagyja őket, hiszen szavazótábora és a szélsőjobb tábora összeér, részben át is fedi egymást.
A magukat radikálisnak aposztrofáló szélsőjobboldaliak és a futball-huligánok kigyúrt hordái együtt verték a rendőröket a 2006-os Orbán-puccs napjaiban, hogy aztán együtt dicsőüljenek meg, miközben a társadalom a rendőrség szétverése után mára szinte védtelen maradt.
Évek óta provokálják a társadalmat, provokálják a zsidókat, a cigányokat, és csak isteni szerencsének köszönhető, hogy még nem ravatalozták fel korunk magyar Horst Wesselét, akit aztán lehetne bőgve siratni és indokul használni az erőszakra.


Ezeknek az embereknek nem kell a demokrácia, ezek az emberek nem magyar-szakon, hanem erőszakon végeztek, ezeknek vezér kell, Vezér kell, és a mai helyzet nekik kedvez.
Van Vezér, aki az erő kultuszát hirdeti, mutat nekik ellenségképet, kellőképpen nacionalista is, csakúgy, mint ők, lenézi a demokratikus hülyéskedéseket, azokra csak akkor hivatkozik, ha körülötte szorul a hurok.
Igaz, a pedigréjével van egy kis baj, hiszen száz százalékos árjának nehezen mondható, de a Szent Cél érdekében apróbb engedményeket hajlandóak tenni.
Most új pártjuk alakult, hiszen dicső hazánkban hálistennek már akkorára duzzadt a csőcselék, hogy kétfelé osztva, akár két párt is futja belőle, úgyhogy lesz Magyar Hajnal is, amelyik a magyar és fehér azonosságtudat dolomitszilárd elvi alapján áll.
Támogatja a szabad fegyverviselést, kötelességének tartja, hogy küzdjön az elcsatolt magyar területek revíziójáért, ellensége a „gyarmatosító cionizmusnak”.
Hát úgy kellettek nekünk, mint üveges tótnak a hanyattesés, de Orbánnak ők a hab a tortán - már a szélsőjobb sem egységes, remek.


Mindenesetre már megfenyegette őket, hogy ha nem bírnak magukkal. majd kioszt pár pofont, mint Horthy, oszt jónapot.
Azóta eltelt pár év, pofon még nem csattant.
 Hogy Horthy pofozkodása hova vezetett, azt néhányan ismerjük, a többség meg – úgy tűnik - másként tudja.


Amelyik politikus ma tűri ezt a bandát, az támogatja is egyben.
Hogy a rendszerváltáskor megjövendölt legsötétebb prognózisaink beválnak, azt sem gondoltuk volna, de hogy népünk visszaigazolja Rákosit, aki a tízmillió fasiszta országát vizionálta, azt végképp nem hittük, pedig igencsak ütemesen lépkedünk arrafelé.
A fasizmus nem ott kezdődik, hogy személyesen lökjük be a koncentrációs tábor kapuján a másik magyart, a fasizmus ott kezdődik, hogy amikor ennek szükségességét valaki először hirdetni kezdi, akkor a társadalom nem védekezik ellene, mint egy gusztustalan járvány ellen.


Nem lesz mentségünk, ha itt még egyszer a történelemben nácizmus lesz – és nem lesz tovább Magyarország sem.
Sem demokratikus, sem náci - semmilyen sem lesz

:O)))

24 megjegyzés:

hello írta...

Kedves PuPu, valamelyik előző posztodnál már felmerült: azért kellett ez a még szélsőbb jobb, hogy Orbán a Jobbikot majd kvázi domesztikálhassa koalíciós partneréül, hogy legközelebb is meglegyen a szükséges szavazata, ha kell, ilyen áron.

Hogy mindezzel Magyarország hová jut, abba jobb bele se gondolni.
Bár Te megteszed, sőt, rendre hangot is adsz neki mindazok felébresztendő lelkiismeretéül, akik sajnos nem olvasnak sem Téged, sem a Hozzád hasonló, felelősen, de egyre borúsabban gondolkodó és publikáló személyeket.

xyz írta...

Nem véletlen az, hogy O. nem csap oda, mert a hatalomért minden megengedett szerinte. Ebben benne kell legyen az is, hogy fél a bukástól, mert látta a Nagy Kondukátor esetét.
Ettől már csak az a nagyobb baj, hogy az MSZP is ugyanezt a példát követi. Lásd Szanyi kapitány legújabb Gyurcsányozását, és azt, hogy erre mit (nem) reagált Mesterházy.
Mindkét oldalon óriási a tét: Konkrétan a saját életüket féltik. Az egyik fizikailag is, a másik egyelőre még csak egzisztenciálisan. Ez utóbbi lendületesen vezeti pártját a Kisgazdák által kijelölt úton a mielőbbi megsemmisülés felé. Megjegyzem ez tökéletesen sikerülni fog 2018 előtt.

Névtelen írta...

Ven marha: a kommunizmus 100 millio ember kiirtasaert felelos! Errol miert nem elmelkedsz soha? Mert te is kozejuk tartozol, mi? Jojjenek a prolik ismet es vegyek el a gazdagok vagyonat, kesobb az eletet? Te es a hozzad hasonlok rontjak itt a levegot, mergezik a kozeletet, ahelyett, h elhuznatok valamelyik barati orszagba!

Promenad írta...


Névtelennek :
Te viszont egyszerűen csak marha vagy.
Jelző nélkűl....

daczu írta...

Nagy az "Isten" állatkertje, sok kis "magyar náci" elfér benne.
Mondtam én már régebben is, de egyre jobban megerősödik bennem, hogy az "EMBER A LEGBUTÁBB ÁLLAT, MERT NEM CSAK A MÁS KÁRÁN NEM TANUL, DE A SAJÁT TETTEIN SEM".
Igaza volt PuPu-nak is a szépasszonnyal. "NEKEM HISZEL, VAGY A SZEMEIDNEK".
Sajna a magyarok többsége Orbánnak hisz és nem annak amit lát, vagy tapasztal.
Mondtam már én is, hogy azért hozza létre a Fidesz a szélső-szélső jobbikot, hogy szalonképes legyen Vona pártja. Szükség esetén össze lehet vele fogni, mivel akkor már nem ők lesznek a legszélső jobb. Oszt majd ledaráljuk mint Torgyánt.
Akkora a szegénység, és a létbizonytalanság mára kis hazánkban, hogy az embereket nem "KILÓRA-FORINTÉRT", hanem "MÁZSÁRA-FILLÉREKÉRT, ESETLEG CSAK IGÉRGETÉSEKÉRT" is meg lehet venni.
Utólag mindent ki lehet magyarázni, és még csak be sem kell tartani, mert mindenki "HISZ" és nem "LÁT".
Itt úgy néz ki, hogy tényleg el kell menni a falig. Amit annak idejln a "piszkos-komcsik" megspóroltak az országnak, hogy csendes volt az átmenet, és nem volt fegyveres harc, ezt negyed század után, utólag be kell pótolni. Itt vérnek kell folyni. Ha veszít Orbán azért, hogy átadja a fatalmat. Ha nyer akkor azért mert "NEKI VAN IGAZA", és a söpredéket -"ELLENSÉGET-ELLENZÉKET"- el kell tüntetni, hogy élhető legyen ez a "HON".
A stadionokat úgy is lehet használni mint Chílében, börtönnek.
Azt sem hittük volna, hogy határainkon a XX. század végén XXI. század elejé polgárháború, és faji alapon népirtás lehetséges. Akkor miböl gondoljuk, hogy a mi "SZÉPREMÉNYÜ" agyhalottunk nem képes ilyenre.
A magán testorségek meg vannak hozzá, anyagilag jól eleresztve, és csak nekik engedelmeskedve.
Ovinak a TEK Bajszinak a "HÁZÖRSÉG".
Nem ragozom tovább mert még igaz is lehet.
Tisztelettel daczu.

hello írta...

Hány ilyen "Névtelen" él ebben az országban, akiknek pl. a II. világháború összes magyar katona, civil, zsidó, cigány stb. áldozata smafu, sőt, szerintük teljesen rendben volt a pusztulásuk?! Hiszen dicsőítik Horthyt meg a cinkosait, akik a vágóhídra juttatták őket!

És akkor csodálkozunk, hogy ez a nép a saját tragédiájából se képes tanulni?

James Bond írta...

"Nem lesz mentségünk, ha itt még egyszer a történelemben nácizmus lesz – és nem lesz tovább Magyarország sem.
Sem demokratikus, sem náci - semmilyen sem lesz"

PuPu, szívből szorítok, hogy drámai jóslatod nehogy beteljesüljön. Ám a történések belső logikája mind-mind arra mutat, hogy Magyarország rálépett a semmibe vezető útra. Talán még nem késő letéríteni arról. Talán. De ahogy műlik az idő, úgy csökken ennek a lehetősége. És az utóbbi három és fél évbe az idő ugyancsak meglódult.

Egy szép napon arra ébred Magyarország, hogy - mint egykor Bélsacar babiloniai király vacsoráján - megjelenik a falon az írás: "Mene, tekel, ufarszin!"

A Bibliában és az arámi nyelvben kevésbé jártasok kedvéért: Mene: Isten számba vette királyságodat, és véget vetett neki. Tekel: megmért a mérlegen, és könnyűnek talált. Parszin: földarabolta országodat, és a médeknek és perzsáknak adta! (Dániel,5,26-28)

Káldi József írta...

"A fasizmus nem ott kezdődik, hogy személyesen lökjük be a koncentrációs tábor kapuján a másik magyart, a fasizmus ott kezdődik, hogy amikor ennek szükségességét valaki először hirdetni kezdi, akkor a társadalom nem védekezik ellene, mint egy gusztustalan járvány ellen.
Nem lesz mentségünk, ha itt még egyszer a történelemben nácizmus lesz – és nem lesz tovább Magyarország sem.
Sem demokratikus, sem náci - semmilyen sem lesz
"

Nincs mit hozzá fűzni...:(

Káldi József írta...

Névtelen aki beszari, mint minden náci és nyilas patkány: Mennyiben menti a kommunisták áldozatai a "magafajták " áldozatait? ....Hm?

Névtelen írta...

A második világháborúban vagonokban erőszakkal vittek el gazdag és szegény embereket Magyarországról is.
Most nem kell erőszak, elmennek maguktól.
Szabad az út , nyitva a határ.
Nem lesz forradalom.
Tatárt, törököt, és sok mást kibírtunk 1000 évig, de ha Orbán marad az Magyarországnak azt jelenti, hogy oszolj.

"és nem lesz tovább Magyarország sem.
Sem demokratikus, sem náci - semmilyen sem lesz"

tom és jerry show írta...

Megemlítem az ügynöklista titkosításának ügyét - ami többször is megerősíttetett - és ami nagyban hozzájárulhatott ahhoz, hogy a magyar alkony horizontján a szélsőségesek nem mézes-heteket, hanem mézes-évtizedeket tölthetnek. Milyen jó lett volna ha Debreczeni József stílusú történészek népírói köteteit már százezerek elolvashatták volna - az ügynökrendszerek feltárása kapcsán. Mert, hogy a társadalmi konfliktusok értelmezése, felvállalása, és a kríziskezelése nagyon is összefügg az egészséges bizalommal, az egészséges érdekérvényesítéssel az tuti, az önreflexió mélységeit már nem is említem, ez ugyanis bonyolultabb.
A titkosítók és az ügynökök totális védelmet élveznek, miközben a társadalom legszegényebb csoporjai már száraz kenyéren és vizen viselik el a létüket, mert fogalmuk sincs arról, hogy milyen védelem járna nekik IS, egyszerű európai állampolgárként...
Az elmúlt húsz év éppen elegendő lett volna arra, hogy KÖLCSÖNÖSEN!!! feldolgozzuk a sokkokat és KÖLCSÖNÖSEN!!! megbocsássunk egymásnak és egészen biztos, hogy az ország nem lenne ilyen mentális állapotban szinte huszonnégy órás lövészárok hálózati működésre specializálva. Évekig nem lehet gyűlöletben élni, nemhogy évtizedekig, még egyetlen embernek sem, hát még egy országnak!!!

Mondjuk én még vén fejjel is szeretek csúszdázni, főleg ha nem szorul bele a hátsóm, csak szeretem előre tudni, hogy miképpen készüljek! Fontos lenne, hogy öregecske életkoromnak megfelelően az éppen aktuális évszaknak megfelelően csúszdalakásomban öltözködni tudjak és olykor-olykor még száguldás közben kicimozhássam magam, ha csúszdás zuhanóélményem életem végéig is eltarthat, és más élményem nem maradt.
Ha már a lenyugvó alkonynak nincs ereje...

Pargali Ibrahim írta...

Kedves Névtelen,

Mi sem egyszerűbb, mint lekomcsizni Puput. Szokásos náci kifogás.
Itt senki sem tagadja a magát komcsinak definiáló megalomán elmebetegek rémtetteit.
De ezt felhozni kifogásnak, netán mentségnek?
Mondd csak, ha az oviban pofán verted a leglúzerebb, szemüveges Miki egeret, akkor anyukád elfogadta mentségnek, hogy rajtad kívül még hárman ugyan így tettek?
Ne kezdjük már mosdatni a lovas tengerészt és a nyilasferit azzal, hogy volt ott még egy rákosi meg egy dzsugasvili is. Ne terelj! Ez a bolsevik terror ténye nem menti fel a nácikat. Ez sem volt jó, és amaz sem.

hello írta...

Az imént kaptam - mutatom:

Azon töprengek, mit rontottunk el? Miért? Miért ennyire? Miért, hogy nem tudunk kiállni egymásért, önmagunkért? Féltjük a tetves kis pozíciónkat, a még meglévő állásunkat, a nem-tudom-minket. Közben a politika, a hatalom mindent felzabál. Minden hatalom, az éppen megdicsőült és a barikád mögött hasaló. Azok az emberek régen elszakadtak a valóságtól. Évek, évtizedek óta a politikában, és a politikából élve hogyan is tudhatnák, mi történik lejjebb? Azok főleg honnan tudhatnák, akik az iskolapadból ültek a selyem-bársony akármilyen székbe. Semmiről semmit nem tudnak, de nem is akarnak tudni. Nekik ez játszma, amit meg kell nyerni. Beltenyésznek egymás között, diadalmasan kacagnak, amikor valami borzasztóan frappánsat sikerül mondani a másik oldalon állónak. „Győzelem! Lám, milyen nagyon okos is vagyok én!” Ez kell, ennyi kell. Akik beszélnek róla, sem tudhatják, milyen élni semennyi pénzből. Milyen úgy lefektetni egy gyereket, hogy nem tudsz enni adni neki. Milyen, amikor szégyellem magam, mert autóval megyek vásárolni…

A parkolóban mellém lép egy nő. Szomorú szemű. Halkan beszél, alig értem. Nem koldul, csak meg szeretné mutatni..nyújtja a papírdobozt, benne gyönyörű, cérnából horgolt angyalka, nyuszi. Ha esetleg vennék tőle… adjak, amennyit gondolok, vagy tudok. Ő máshoz nem ért…munkát nem kap, majdnem ötven éves. Csak enni szeretne. Élni valahogy.

Emlékszem a rendszerváltásra. Amikor fiatal felnőttként hirtelen azt mondták nekem: amit eddig tanítottunk neked, amit mondtunk, amit tudni vélsz, az mind hazugság. Emlékszem, amikor a fél ország ellenség lett, mert kiszolgálta a múlt rendszert… a másik fele meg ellenálló volt. Szerinte. Ez ma sem változott, csak minden sokkal rosszabb lett. Egyre rosszabb. Valahogy ezt az országot soha nem akarta a politika szolgálni, mindig uralkodni akart. Mi pedig engedtük, engedjük. Mert mit is tehetnénk ellene? Hiszen alig vagyunk tízmillióan… a mennyihez is? Háromszáz? Háromezer? Néhány éve még volt valamiféle – ha nem is védőháló – de egy hártya. Ami nem engedte lezuhanni azt, aki megbillent. Ma már ez sincs, már magunk lökjük a mélybe, aki nem képes kapaszkodni. Magyar Tajgetosz. Ülünk és várjuk a csodát, ami nem létezik.

Közben, aki teheti, menekül. Tudják, ott sincs kolbászból, meg hazát cserélni nem lehet, meg a túró rudi. Arra majd vissza fognak jönni, mint legyek a lószarra. A büszkeségünk… Bár az oroszok úgy tudják, ők találták fel, de az ő bajuk! Mi büszke nép vagyunk, mert mennyi Nobel díjast adtunk a Világnak! Csak akkor nem kell a másként gondolkodó, a sorból kilógó, amikor itt van. Ha már elment, akkor nagyon tudjuk szeretni! Vagy köpködni. Attól függ, az éppen aktuális hatalom mit vár el tőlünk. Mert mi annak megfelelünk, ha beledöglünk is! Nálunk nem szokás, hogy kiálljon a tanár a tanárért, a rendőr a rendőrért, a bíró, az orvos, a vasutas, a diák. Mi sem állunk ki a gyerekeinkért, miért is tennénk? Senki senkiért… az a tuti! Mint a szent tehenet, úgy imádjuk a semmi-eszű celebeket, a sztár-meteorológusokat, sztár-hírolvasókat, percek alatt színésszé avanzsált senkiket, sikerkönyvet sikerkönyvre halmozó analfabétákat. Közben igazi színészek, zenészek, írók, költők, újságírók éheznek. Konkrétan. Mert nekünk érdekesebb a lotyó önéletrajza, a semmiből jött senki hadonászása a képernyőn, a kivénhedt bártáncosnő gyereknevelési szokásai. Mert azt könnyen nyeljük, rágni sem kell.

Közben csomagolunk. Na, nem magunknak. A gyerekeinknek. Mert ők elmennek, már akiben van elég kurázsi. Akiben lenne elég bátorság, dac, elszántság, tudás és ész ahhoz, hogy talpra rángassa ezt a leborult országot. Ők elmennek, mi maradunk. A gyáva alkuinkkal, a félrenézéseinkkel, a lustaságunkkal, nemtörődömségünkkel. Mennek, viszik a még meg nem született unokáinkat. Mi meg bámulunk és várjuk tovább a csodát. Közben búcsút intünk az elveszett generációnak. Mi, az el.....tt generáció.

Merengue írta...

Névtelen 8:32
Azt tanácsolják, hogy erre a típusú érzékenységre legjobb terápia a gyógynövényes beöntés, majd egy órás frissítő iszappakolás és végül egy kis latin tánc...
Éppen szombat estére való program :-)))

Névtelen írta...

etele1:

el vagy tévedve pupu

tudod mi a fasizmus? --tekintélyelvűség--

tudod miért raktak engem ki a kapcsolatról?

mert bökte a csőrüket, hogy hogy sértem a vezér tekintélyét.

mi következik ebből?

NewTiborc írta...

Így van Etele1!
Engem is ezért raktak ki a kapcsolatról!! és ezt az újfasiszta pártot úgy hívják, hogy MSZP!!! Megkérdeztem tőlük, hogy miben különböznek a jobboldaltól, ha ugyanúgy gyűlölködnek- ha nem jobban - a DK szimpikkel szemben, mint a fidesz? Erre úgy kiraktak, mint a jó házmester a kukát!
Kezdem azt hinni, hogy nálunk ez a gyűlölködés és vak imádat ez nemzeti betegség oldaltól függetlenül.

NewTiborc írta...

Mondom, már a Botka is úgy hazudik , mint a vízfolyás. (most láttam az ATV-n) Aszongya, hogy csak a Gyurcsány nem kivánatos. Hm. Én kiselefánt meg emlékezem a felsorolásra, hogy ezen kívül még kik nem kivánatosak, pl. Vadai stb. Ezek már pimaszul hülyének nézik az embört, ez már fidesz stílus. Azt hiszem új fogalmat kell bevezetnem: baloldali fasiszták.

Névtelen írta...

az azért nem véletlen, hogy annyira idegesek.

három év alatt 1 azaz 1 új szavazatot nem sikerült összehozniuk.

nagy pofáraesésnek lesznek kisgazdái.

csak az a baj, hogy nem csak ők :((((

NewTiborc írta...

Kedves hello!
Tökéletesen igaz amit leírtál: Csak rossz a címzés. Ne általánosságban írd ezt, mert ez így nekünk egyszerű embereknek szól! Szíveskedjél konkrétan megcímezni a léhűtő és gerinctelen magyar értelmiségnek, oldaltól függetlenül. Ugyanis nem csak a fejétől, hanem onnan is büzlik a hal. Több esetben hallottam, ill. részese voltam, amikor egyszerű fórumozó vagy csak honpolgár kritikát fogalmazott meg az általad említett "kiváló" emberekkel szemben, akkor a nemzet "krémje" milyen hévvel állt csatasorba a védelmezők sorában. érdekes, nem hallottam egyikuk szavát sem, mikor az Anna néni sirva kért segítséget, hogy tüzelőt tudjon venni télire. Bizony, bizony itt nagyon bűzlik valami, de nem alul, hanem felül, de kurvára.

hello írta...

Ahogy egy ideje elnézem, szépen gyülekezünk itt, hajdanvolt kapcsolatosok - mondhatni, kivétel nélkül onnan súlyos sérelmekkel és válogatott, jogos dühökkel távozva. Ki önként, ki "rásegítve".

Nemrég telepítették újra a gépemet, előtte végignéztem, mit tegyek utána vissza a régi doksik közül. Szerintem vannak közületek, akik már akkor is ott voltak és emlékeznek a 2009-es nyár Szanyi ominózus angol nyelvű blogjával generált zaftos botrányára, majd ennek folyományaként kapkodva a moderálási elvek 24 órán belüli, többszöri hozzá igazítására, és egyúttal viharos sebességgel közel 300 kapcsolatos időszakos vagy végleges kitiltására.

Nem lehet tudni, valójában hányan is voltunk a kapcsolaton, mert a nyilvántartásuk nettó kamu volt a rengeteg többes nickkel jelen lévő miatt, de ami onnantól az egyre fokozódó és tobzódó moderátori önkény okozta erkölcsi züllésben a kapcsolaton elszabadult, az bizony a gazdájukról is kiállította a bizonyítványt.

Névtelen írta...

Káldi Jozef! Névtelen, aki beszari. Eltaláltad, pupu is csak egy névtelen nulla, beszari senki. A saját nevén még sosem mert írni. Tisztára nyalhatod a seggét. K. Pál

Névtelen írta...

Na mi van, teve? Nem csak a begeto birkaid szoltak hozza? Abba kellene hagynod ezeket az omlengeseket, az altudomanyos eszmefuttatasaidat es a tudatos felremagyarazasaidat. Huzz el a tortenelem szemetdombjara, ahova valo vagy!

heuréka írta...

Ez utóbbi két névtelen kommentelőnek
üzenem: ők igazolják azt, amit Pupu írt és sajnos igaza van. Voilá!

kekec/éva írta...

Fasisztoid névtelenek (vagy tán egészen azok?)
"Mosolyt csaltatok ajkaimra" merthogy az az elképzelés, hogy néhány ideöklendezett szövegetektől Pupu majd megpucol, csak röhögtetésre alkalmas. De arra nagyon!