2015. augusztus 31., hétfő

FÁJLHOZ CSATOLOM A POFALEMEZEDET

Nem vesztlek el soha! - mondja Géniusz Spermiusz, de ne röhögj, mert a padlóla ejtenek, de dulván!
Ez, bakker teljesen bekattant, lassan caligulai magaslatokba emelkedik, az már egyszer biztos.
Hajdan, a szép új idők hajnalán a személyiségi jogok védelme még roppant fontos volt, ezért aztán mindenféle kártyára új és új kódok kerültek, mondván, hogy az adatbázisokat nem lehet összekapcsolni, és egyetlen kóddal nem lehet jelölni a személyi igazolványod, a TAJ számod, az útlevélszámod, a személyi igazolványod számát, az adószámod, mert ezzel az állam olyan túlhatalomhoz jut feletted, melyet nem indokol semmi.
Hej, de szép is volt a múlt, mikor még hittünk abban, hogy létezik emberarcú kapitalizmus, de hát nosztalgiából nem lehet megélni, új és új kihívásokkal kell szembenéznünk.

Momentán éppen azzal, hogy igen nagy szerencséd lesz, ha a füledbe nem kattint krotáliákat – füljelzőket - a hatalom, hogy a talpas rendőrnek ne kelljen a mobiltelefonjával bűvészkednie, meg chipet keresni a bőröd alatt a füled tövénél, lássa rögtön, hogy kiről van szó.
Piros krotália politikai, sárga krotália tuggyukki, rózsaszín krotália génbeteg mutáns, zöld a szifiliszes migráns, lila az elmebeteg, kék a nyugger és egyéb csökkentértékű, a fekete krotália meg bűnöző.
Olyan szép, színes leszel, mint Ken vagy Barbie, szexuális identitásodnak megfelelően.
A mellékelt ábrában kell gondolkodnod, ez a birkák számára készült változat, csak a színe változhat.
A kiváltságosok, a Család és a közeli vazallusok krotália helyett fülönfüggőt viselnek majd, strassztól a rubinon át a gyémántig, a Nagy Sejt pedig nem visel semmit, ezzel különböztetve el magát az aljanépektől…
Az országhatáron meg ki lesz írva: „A munkaalapú társadalom szabaddá tesz!”

Tulajdonképpen nem is annyira vicces ez, hiszen szeretett Ártunk és Ármányunk éppen valami ilyesféle dologra készül, amikor létre akarja hozni az állampolgárok fényképeinek adatbázisát, melyhez egy vadonatúj titkosszolgálati szervet állít fel, induláskor tervezetten ötven fővel, ami éppen megfelelő ahhoz, hogy a gyanútlan és lila krotáliára jogosult magyarember azt gondolja, hogy ez egy hatalmi játszóház.
Igen ám, de nekik dolgozik valamennyi okmányiroda, valamennyi orvosi rendelő, az adóhatóság, a rendőrség, a büntetésvégrehajtás, az idegenrendészet – valamennyi hatóság és hivatal, valamennyi bank és pénzintézet - még a kutyád-macskád oltó állatorvos is.
Mindent tudni fognak rólad, és, hogy fel is fogják használni ezt a tudást, percig ne legyen kétséged.
A gyerekedről is, hiszen épen mostantól kell majd minden újszülött részére adókártyát kiállítani, innentől kezdve már a gyermekeddel, unokáddal is kézben tarthatnak, és hidd el, ehhez nem kell még két szalmaszálat sem keresztbetenniük.
Kézben tartod te saját magad, hiszen összecsinálod a lábad szárát, ha eszedbe jut, hogy az unokádon állhatnak bosszút a te dolgaidért, hát inkább nem hívod ki a sorsot.

Ebben a modern falanszterben egy szám leszel, semmi több, és hogy melyik már létező számsorodhoz rendelik hozzá a többit, az mellékes.
Lehet ez például a képed azonosító száma is, és ha ezt a számot leolvassák a füledről például, akkor egy kattintás és megtudják, ki vagy, hol és miért születtél, ki volt apád-anyád, mennyi a jövedelmed és honnan származik, hány gyereked van, mit csinálnak éppen, anyád nyugdíja elég-e a napi betevőre, és ha nem, ki tudod-e egészíteni.
Mennyi pénzed van a bankban, hány centi magas vagy, kire szavazol, van-e szeretőd, volt-e már szifiliszed és buzi-e vagy…

Már látom lelki szemeimmel, hogy a Sejtbarátok Ökörköre büszkén állást foglal: becsületes magyarembernek nincs semmi titkolnivalója, aki meg nem becsületes, az ne is tudja takargatni bűnét.
Volt már ilyesmire példa a Horthy-rendszer alatt, amikor a parlamenti képviselők választása nyíltan történt, merthogy magyarember büszke és nyílt jellemével nem fér össze a titkolózás…
Tedd ehhez még hozzá, hogy a Honvédséget új jogkörökkel kívánják felruházni.
Bármikor és bárhol megállíthat, átvizsgálhatja az autódat meg a ruházatodat, sőt téged is vidáman megcsöcsörészhet, belekotorhat a fenekedbe, beléphet az engedélyed és bírói végzés nélkül a lakásodba, sőt, belelőhet abba az ábrándos és bánatos seggedbe is, ha úgy ítéli meg, hogy te éppen meg akartad támadni.

A Rendőrségnek ma is megvannak a rend fenntartásához szükséges jogosítványai, sajnos, van úgy, hogy visszaélnek ezzel, például agyonlövik a magát megadó bűnözőt, mondván, azért állt meg, emelte fel a kezeit, mert támadni akart.
A rendőrök ki vannak képezve közrendvédelmi feladatok ellátására, a katonák nincsenek.
Olyan a különbség, mint a manikűrös és a hentes között – mindegyik levágja a körmöd, csak utóbbi  bárddal teszi ezt – ki mire van felkészítve, ugye.
Ha ezt eltűrjük. valóban terelnivaló állatok vagyunk – és nem libák, mert azok legalább gágognak, csak a birkák és az ökrök ballagnak fegyelmezetten a vágóhídra.
Van blogger, aki azt írja, ez maga a fasizmus – és ebben van igazság, mert úgy tűnik, hogy az eszközök megegyeznek – egyelőre csak a fasizmus, de később majd – várhatólag -  a nácizmus eszközeivel is.


Totalitárius társadalmak voltak, és ez is az.
Én mégis azt mondom, nem ugyanaz a kettő, mert a fasizmust és a nácizmust valamiféle ideológia mentén valósították meg, míg napjaink Magyarországán szó sincs semmiféle ideológiáról, utópisztikus elképzelésekről, ez egy diktátor és viszonylag szűk bűnözői körének uralma tízmillió marha fölött, és ez felettébb szomorú.
Hitlernek és Mussolininak legalább ott emelgette a kezét ordítva a német és az olasz nép, mely munkát, javuló életszínvonalat és eszmét, valamint ellenséget kapott a Führertől.
Amit a magyar nép kapott ettől a bánatos kis elmebetegtől, az semmit sem indokol, de a csendes beletörődést legfőképpen nem.

Ez az ember Szálasi útját kívánja járni, most éppen azon ügyködik, hogy háborút csináljon hozzá.
Nyugati politikus ezt nem is értheti, mert kívül esik az értelmezési tartományán.
Nekünk, magyaroknak, egyszerű embereknek értenünk kellene, mert történelmünk módot adott a tanulásra.


Kár, hogy mi soha, semmiből nem tanulunk…

:O)))

20 megjegyzés:

Rigler András írta...

Meredek,de van benne valami...
Bár krotália helyett én a tetoválást javasolnám, a tenyészkocákat is ezzel jelölik, mert a krotália elveszhet,lekopik a festék.
Ha szükséges, van egy eladó,és húsz éve nem használt készülékem.
Nyugger áll.teny.mérnök

nemóvatos írta...

"Ez az ember Szálasi útját kívánja járni,"
Tán kéne segítenünk, hogy --egyes szakaszok kihagyásával-- a végére érjen mihamarabb.

Wolk írta...

Tán....?

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

Ezzel a hírrel kéne tele lennie minden médiának!!De néma csend.Az átlagos fidesz-szavazó birka erről mit sem tud, ő most épp migránsozik.
Hasonló érzés, mint amikor a rezsi és agycsökkentett massza habzó szájjal élteti a "magyar reformokat", és halkan megjegyzem nekik, hogy felszámolták az alkotmányos jogállamiságot, mely minden bűn eredője, csak néz, mint borjú az új kapura...
Tényleg Pupu , van arról infód, hogy az írásaid miatt figyelnek -e ??

Névtelen írta...

ez a szálasi projekt szimpi....

de én - LEGINKÁBB - törvényszerű eljárás során teljes vagyonelkobzás mellett felcsut kényszerlakhellyel hagynám a francba....

PuPu írta...

Hát nem hiszem - kis pont vagyok én, egérszürke mezei blogger, blogger vulgaris...
:O)))

Cereus írta...

A mi dicsőséges spermacseppünk, már gyermekkorában sem volt kóser. Ahogy öregszik, úgy egyre gátlástalanabb lesz. Ma már Ő a mindent tudó, nemzeti EGÓ.

NJanos írta...

A döntés, amire PuPu utal, a személyi számunk volt, ha még emlékszik rá valaki. (Kell, mert néha kérik, bár sehol nem szerepel, noha egyszerű volt megjegyezni, ha emlékezett rá az ember, hogy fiú vagy lány (X-elni nem lehetett:), mikor született, és csak egy 4 jegyű számot kellett megjegyezni.) Ez a digitális kor, internet és elektronikus adatbázisok előtt volt még. Nem akarok senkit kiábrándítani, de az adatbázisok ma is össze vannak drótozva már, csak ez macerás, és a centralizáció kényelmi szempontjairól és pénzről van szó. Persze, ha valaki emlékszik még az NSA botrányra (Snowden), akkor kontrasztosabbá válik a kép. Ott a botrány következményeként, ma éppen leépítik és tiltani kezdik azt, amit itt elkezdenek felépíteni és megvalósítani. Ha a térkamerák felvételeit törölnék, akkor utólag nehéz lenne felhasználni őket. Viszont, ki a fene tudja, hogy ki is az a pasi ott kék ingben, aki átmegy az utcán? Ha a kép alapján beazonosítható, akkor egy csomó macera nélkül, követni lehet, merre kószál, kivel beszél. Csak a mobilját kell kicsit lehallgatni és mondjuk bekapcsolni kis hekkeléssel a mikrofonját, kameráját. Ez sajna ma működik már, így nem az a kérdés, hogy technikailag megoldható-e, hanem az, hogy miért és ki használja azt. Ami létezik és használható, abból fegyver is lehet, meg hasznos dolog is. A vércsoportunk, genetikai információk, orvosi leletek, fontosak lennének, de nem erre akarják használni, és itt kezdődik a probléma.

Hitlerrel sem volt probléma, amíg a bécsi hajléktalan szálló lakójaként, heves kiselőadásokat tartott a többieknek, hanem amikor a kor tudását sikerült őrültségei szolgálatába terelnie. Ehhez kellettek persze azok is, akik kiszolgálták, lehetővé tették mindezt és nem bezárták egy nagy, puha, bélelt szobába. A felcsúti stadion szertárosaként én el tudnám képzelni viktort, vagy amint a füvet nyírja, de ennél több sajnos nincs benne.

Kibic37 írta...


"Nyugati politikus ezt nem is értheti, mert kívül esik az értelmezési tartományán."
Ugyanezt tapasztalom Angliából, Franciaországból idelátogató rokonoknál, ismerősöknél, pedig azok nem is politikusok. És valami hasonló értetlenségről számoltak be a hajdani 56-os "disszidensek", amikor befogadóiknak megpróbálták ecsetelni azokat az állapotokat, amiből menekültek.

És még mondja valaki, hogy a történelem nem ismétli önmagát ...

Rigi írta...

A fülcimpába elhelyezett chip-re szavaznék. Akkor igaz lehetne a mondás, hogy valakit "fülön chiptek".

sasn Pauló írta...

Ti Hős nemzet fiai Magyarok!Ti mindig más és saját mocskotokban dagonyáztatok.Magatokért egymásért egy lépést sem tennétek.De örülök ,hogy akadt egy ember aki megszopat benneteket és ájuldoztok érte.

Vöröskarom írta...

Kíváncsivá tettél, kedves sasn Pauló, te mely hős nemzet büszke fia vagy - mert a magyart nem úgy töröd, mint aki szótártól tanulta... Csak nem "idegenbe szakadt hazánkfiaként" vagy ránk, itthon maradottakra ilyen büszke? (... a helyett, hogy már mind a tízmillióan külföldről kukkolnánk, hogy utolsó magyarként a mi Micink hogy kapcsolja le a lámpát...)
Üdv.: Vöröskarom

stirlitz írta...

Nem csak összekapcsolják hanem mindenkiről lesz egy szám + fénykép + minden 1 milló előfizetővel rendelkező mobil szolgáltatónak lehallgatási pontot kell biztosítani: magyarul mint 1984 világban mindig tudni fogják mit csinál az interneten mit beszélsz a telefonon és hogy kivagy

napszemüveg írta...

Bloggazda írta: "Kár, hogy mi soha semmiből nem tanulunk..."

De-de, szerintem a körülményeinkhez képest szorgalmasan tanulunk - például ebből:
http://szuveren.hu/jog/az-infoszabadsag-hasznai


És a(z egyik) lényeg (a sok közül) az utolsó három szó:"...a fény elvakíthat."
(az meg egy külön élmény, hogy magyar nyelven íródott a cikk, mert azt hittem, hogy az információszabadságról és a szólásszabadságról csak maláj nyelven olvashatnék, ha tudnék, de nem tudok maláj nyelven írni-olvasni, ezért maláj nyelvtudás nélkül bóklászom :-))))
Szerencsére van napszemüvegem...

napszemüveg írta...

A cikk elérhető a szuveren.hu oldalán
Tóth Gábor Attila: Az infószabadság hasznai 2015. szeptember 1.

pleinair írta...

Kedves Sans Paoló,

jogos az örömöd annál is inkább, mert az az "ember", akinek ájultan hagyjuk magunkat megszopatni, az a világ legtorzabb lelki torzszülöttje. Nála már csak az a nép torzabb, amelyik benyeli, amit ez a lény a szájába töm, fulladásig.

A híradóban megint láttam, hogy Bécsben a menekültek mellett tüntetett a lakosság. Micsoda különbség a magyar hírek látványa után civilizált, emberséges európai embereket látni a képernyőn! Szinte hihetetlen!

almas10 írta...

Hát akkor váltsuk le a Viktort! Hogyan, hogyan? Itt a linken olvashatod!
http://and.nolblog.hu/archives/2015/08/04/Hogyan_valtsuk_le_Orban_Viktort/

pleinair írta...

Azt hiszem, mihelyt ezt az adatbázist és a mellé rendelt, kiterjesztett jogkörrel felruházott katonaságot és intézményrendszert a Nagy Sejt létrehozza, műve befejeztetett.
Ettől kezdve a rendszer lebonthatatlanná, működése visszafordíthatatlanul önjáróvá válik.
És ezzel elérkeztünk ahhoz a végső ponthoz, ami után nincs tovább.
Vagyis ami azon túl van, az a nagy, totális kuss hosszú, (örök?) csendje lesz.

Ezt tényleg nem lehet hagyni.
De honnan tudná az egyszerű ember, mi készül ellene? Ha tudná se értené az, aki azt se fogja fől, hogy a bőrét nyúzzák?

használ, kihasznál, felhasznál, elhasznál írta...

Javaslat!
Szerintem jó lenne egy önálló blogban a provokátorokról is írni...

nguyenhuong írta...

Thanks for sharing, nice post!

Đến Casanova đây là cafe tổ chức sinh nhật tphcm cực lý tưởng hay cafe san vuon dep o sai gon bạn không nên bỏ qua hay bạn muốn học bài thì cafe hoc bai cực thú vị đấy hay quán cafe view dep bạn không nên bỏ qua hay quán cafe có đàn piano ở tphcm siêu lãng mạn hay casanovacafe là 1 trong quan cafe gia re bạn nên đến 1 lần, hay tổng hợp những quán quan cafe de thuong hay những quán quan cafe nho xinh đến là mê hay quán cafe độc đáo sài gòn không đụng hàng hay casanova là quán cafe wifi mạnh thích hợp để làm việc hay cafe sang chanh bạn nên trải nghiệm hay quán cafe độc lạ ở tphcm cực đẹp hay quán cafe có bánh Pizza cực ngon ăn là nghiền hay đây là cafe nhac acoustic sai gon cực lãng mạn hay may dua vong giúp bé ngủ ngon hay đây là quán cafe dành cho những người thất tình hay đây là quán cafe phong cách lạ bạn nên đến hay đây là quán cà phê có chỗ chơi trẻ em hay bạn muốn hội họp thì đây là quán cafe có máy chiếu ở tphcm cho bạn làm việc.