2015. augusztus 1., szombat

EMBERTELENEK

index foto
Olvasom, hogy a debreceni közlekedési vállalat járművei nem szállíthatnak menekülteket, mert ha a sofőr felveszi a kétéves gyermekét cipelő szír vagy afgán anyukát, akkor feje felett megjelenik Kósa Lali szelleme és úgy csapja fejbe az Alaptörvény disznóbőrbe kötött díszkiadásával, hogy arról kódul...
Ennekutána persze az anyuka tíz kilométeres egészséges sétára kényszerül, karján az egészséges alföldi levegőt élvező kisdedével.
Természetesen a keresztényi szeretet jegyében, csak azzal a kis különbséggel, hogy a menekült Mirjamot legalább egy szamár szállította Názáretből Betlehembe, miután felmutatta a jegyét, itt meg kilencmillió szamár rá se hederít.
Mirjamnak ajánlotta fel országát Szent István Felcsúton - Orbán szerint.
Már amikor ezt kimondta, zárt osztályra kellett volna utalni.
Mirjam várandós zsidó nő volt, ma Szűz Máriaként tiszteli a világ katolikus közössége.
Vele még úgy-ahogy emberséges volt a korabeli hatalom, csak a fiát végeztette ki.
Hova züllött ez az ország?
Nem, nem csak a hatalom, hanem egyenként és egyénenként mi is?


Az egészségügyi intézmény fel van háborodva, mert betege megoperálta magát, így elvette az intézménytől a majdan jogossá váló HBCS pontokat, pedig lehet - ha addig bele nem hal a betegségébe - egyszercsak ők is megoperálták volna.
Hogy elviselhetetlen fájdalmai voltak?
Kit érdekel?
Igaz, az orvosi etika egyik alapszabálya, hogy minden más célt meg kell előzzön a fájdalom megszüntetése, de legalábbis a csillapítása, de a humánus orvosi team megállapította, hogy nem fáj - nekik -, a beteg meg ráér, nyögjön addig, míg sorra kerül, az a dolga...
Igen, tudom, az orvosi munka is elgépiesedik egy idő után, de aki elveszítette az empátiáját, az válasszon magának más foglalkozást, esetleg építsen pengés kerítést.
Ha így folytatódik, akkor persze lehet az a kerítés olyan lesz, mint a tüske nélküli sündisznó. mert a pengéket a kórházak betegei lelopják, nem jut mindenkinek szike, ugye.
A mostani beteg is pengét alkalmazott a műtét során - szólt anyunak: Pengét! Törlést! Házicérnát!


Ami ebben az országban a menekültekkel és a menekültek körül folyik, az maga a középkor.
Hagyják őket kóborolni az országban, eltűrik, hogy ellenük felfegyverkezett szabadcsapatokat szervezzenek az idióták, meg fehér kereszteket verjenek le a határ mentén, mert valami hülye elhitette velük, hogy az majd elriasztja a menekülteket.
A vita csak azon folyik, hogy lehet-e gumilövedékkel a határsértő nőkre és gyerekekre is lőni, vagy mindjárt jöjjön az AK, válogatás nélkül...
Akik ma liba helyett menekültekre vadásznak, hamar beleszokhatnak a jóba, holnap majd hajléktalanokra, holnapután munkanélküliekre, utána meg liberálisokra, meg szocikra vadásznak - az ilyesmit csak elkezdeni nehéz...
Hogy már magával a toborzással is törvényt sértenek, az senkit sem érdekel, a törvény annyit ér, amennyit betartatnak belőle.
Ebből speciel semmit, amíg nem szerveződik Önkéntes Munkásgárda, addig lehet fegyverekkel parádézni, pedig a színházi világból ismert: ha egy fegyver lóg a falon, a darab végéig az biztosan elsül.


Az, hogy egy ember, aki gyerekkorában a legyek lábát szaggatta tanulás helyett, kismacskákat fojtott vödörbe  és fellógatta a kutyát, ha elkapott egy tyúkot és aki felnőve sem változott - az még csak rendben van, nem mindenki születik jóságosnak, valakiből hóhérnak is kell lenni.
De ennek az embernek támogatói vannak, nem is kevesen.
A buszsofőr, aki nem mondja az utasítás kiadójának, hogy én autóbusz vezetésére szerződtem, nem kisgyermekes anyák kínzására.
Az ÁNTSZ volt járványügyi vezetője, aki - meggondolatlanul - irreális járványveszéllyel fenyeget, meg az, aki kétszázharminc lakosú faluba telepítene menekülttábort, mindenféle infrastruktúra nélkül, a frászt hozva a helyiekre.
Őket már eddig is halálra rémítették a hülyeségeikkel, beletéve a lakosságba az ideget.
Mari néni meg hiába hivatkozik a svéd nők példájára, hiába táborozik a pengék tövében, még senki sem akarta megpocsékolni - szemét menekültek!
Ezek eljuttatnak oda, hogy rettegni fog mindenki, a menekült a polgártól, a polgár a menekülttől, csak a Nemzeti Csüngőhasú nem retteg, mert ő pontosan tudja, hogy ameddig a nép a menekültek ellen hadakozik, addig nincs ideje olyan apróságokkal bíbelődni, minthogy az országban már a nemzeti vagyon utolsó morzsáit is átjátsszák a haveroknak.

Nézd meg a haszonélvezők fényképeit - Mészáros, Vajna, Habony meg a többi - te ezekre bízod az országot?
Kezdek hinni Lombrosonak, szerintem mindegyikük képe benne van a munkáiban...


Azt mondanám, mindenkinek megvan ebben a személyes felelőssége,  kormánypárti és ellenzéki politikusnak, minden polgárnak, párttagoknak és civileknek egyaránt.
Idióták meg saját magukban bizonytalanok, ezért csordákban üzemelő népek mindenhol vannak, ezeknek szerveznek Nemzeti Gárdát meg Munkásőrséget, ahol szervezett és ellenőrzött körülmények között élhetik ki személyiségtorzulásukat, ahol levezethetik indulataikat.
Az ilyen embereket nem szabad hagyni önállóan tevékenykedni, de még szörnyűbb, ha ezeket rossz célok ellen küldik.
Ebből lett hajdan az SA, meg a Waffen-SS.
Jó lenne megúszni...
De ehhez az kell, hogy mindenki a maga helyén tegyen meg mindent, hogy valahogy vissza tudjunk vergődni a demokrácia hosszú és rögös ösvényére, mert a különféle kifogások (csalódtam a pártokban, ezek mind egyformák, stb...) csak a nácizmus malmára hajtják a vizet.
Már túl vagyunk a weimari állam fázisán, nem lenne szabad ezen az úton továbbmenni.

Olvasom, tovább épül majd a kerítés Románia és Horvátország felé.
Mire kettőt számolsz, körbe is ér az országon, indokot oly könnyű találni.

Aztán majd betonvasból elkészül a felirat Hegyeshalomnál. Orban macht frei!
:O)))

7 megjegyzés:

Kapat írta...

Úgy érzem, ez az "önoperáció" jelképe lehetne jelen állapotainknak.
Nem számíthatsz segítségre, emberségre, egyedül kell megoldanod a gondjaidat.
Ha tudod! Mert elvették az emberek önbizalmát, a lehetőségeit végletesen korlátozták, szabályokkal, un. törvényekkel.
Törvényekkel, mellyel biztosították maguk számára a gaztetteik elkövetését, büntetlenül.
Az az értékválság, amiben élünk, az emberek többsége számára elfogadottá, a mindennapjaink természetes részévé vált.
Talán ez a legszörnyűbb hozadéka ennek a maffiarendszernek, amit az országra kényszerítenek, kizárólag egyéni érdekeik miatt. Már felháborodni sincs ereje sokaknak.
Taknyos nyikhajok urizálnak, fölényes gőggel lekezelve azokat az embereket, akinek ezt az életmódot köszönhetik. (mert megtehetik!)
Miért nincs az embereknek önérzete? Miért tűrik ezt az eszement tobzódást. És meddig?
Kérdések, melyeket nap-nap után megfogalmazunk, mert ezzel a tökéletesen kidolgozott ördögi rendszerrel szemben tehetetlennek érezzük magunkat.
Nem kellene! Csak közösen tudjuk elzavarni, méltó helyükre juttatni ezeket a parazitákat!
Ezt mikor fogjuk belátni??!
Csak akkor lehet vége ennek az őrületnek!

hello írta...

Ó, nem csak a menekültekkel embertelenek, és nem csak pl. az a buszsofőr: néztétek az Egyenes beszédben a közmunkások szóvivőjét, miket mondott el a szokásos munkakörülményeikről? Hogy se megfelelő munkaeszköz, ha tönkremegy, nincs másik, se védőfelszerelés, puszta kézzel nyúlkálnak a szemétbe, amiben kábítószeres tűk is vannak, fertőzés elleni védőoltásról ne is álmodjanak, s ha a kápó pikkel valakire, és azt jelenti róla, hogy nem végezte rendesen a munkáját, először "csak" levonják abból a hatalmas, havi 51 ezer Ft-os béréből, de 3 nap után kivágják, mint a macskát... :-((
Vagy kifizeti a rezsijét, de akkor nem marad élelemre, vagy eszik, hogy dolgozni tudjon, de akkor hamar hajléktalanná válhat!

És mindez történik a XXI. században, Európa közepén, miközben a kormány büszkén, féltéglával veri a mellét a foglalkoztatottság javításának eredményét illetően!
És nem sül le a pofájukról a bőr!

És ezek mind a honfitársaink!

Geza írta...

5*… nagyon orulok, hogy a nyari "leszrom bzmeg menjunk inkabb bulizni" hangulatban a megabunko debreceni buszsofor esetet elohoztad. A hir egyebkent csak egy kis rovidke szosszenet volt a mas hirek halmazaban, pedig valojaban igen jol szemlelteti a magyar emberek mentalis allapotat, es altalaban a minimalis batorsag hianyat, mikor valamifele (egyebkent igen egyszeruen felfoghato) altalanos emberi ertekek miatt kellene egy pici aldozatot hozni - vagy a buszsofor fszikamnak egy picit ferfikent viselkedni [de hat gondolom, egyetertett a "levegoben" erezheto kenyszerrel, es ezert tagadta meg a menekultek beszallasat].

A jelenlegi helyzetben a "demokratikus" partoknak van a legnagyobb felelosege. MINDEGYIK FELELOS azert, hogy nem mozgositja a hiveiket DEMONSTRACIOKRA, pl. az olyan szemeet esetek kiemelesere, mint amely a mai blog fo temaja is. Egyedul a partok es a jobban ismert aktiv civil szervezetek (pl. 60 ezren a magannyugdijakert) lennenek alkalmasak a demonstraciok szervezesere. Ha a szemet uszitas ellen ezek a szervezetek nem lepnek fel, akkor semmi sem menti fel oket attol a felelosegtol amivel tartoznak a dolgok vegso elfajulasa tekinteteben.

panelproli írta...

Váncsa István írja a legutóbbi ÉS "Egy fecske" c. írása utolsó mondatában:
" Genetikai rendellenességből fakadó torzult karakterünknek köszönhetően lakájtermészetű, szervilis ország vagyunk."
Hát akkor várjuk a lakájfelkelést...
De nem a hajnali lakkcipő-pucoláshoz.

Jutka írta...

hetek óta csak ámulok bámulok. Ezt nem akarom elhínni. Nincs a kormányhivatalaiban egy arabul tudó ember vagy angolul aki megtudta volna irni azt a tájékoztató cédulát? Nem lehet , hogy a kisgyermekes családokat autóbusszal elvinni a kijelőlt táborokba? Hogy lehet az , hogy szabadcsapatok szerveződjenek nyiltan a menekültek ellen?
Mit akarnak tenni, lepuskázni öket? Kis falvakban ahol alig van tájékozódás oda építeni , kialakitani menekülteket befogadó táborokat. Itt Budapesten hány lakatlan épület van? Postapalota a volt Moszkva téren. Ja az magántulajdonban van.....
sorolhatnám. A bezárkozásukról híres Svájciak is befogadnak menekülteket.
Igaz nem olyan tömegben de ha valaki ma a Bern pályaudvarán van, vagy a leglátogatottabb Rózsakertben akkor láthatja , hogy jócskán vannak nem svájcinak néző emberek.
Jó hogy vannak még rendes emberek , akik nem nézik tétlenül és segitenek.
Sajnos szembe kell néznünk azzal, hogy ez nem rövid ideig tart, hanem egy hosszú folyamat lesz. Előbb -utóbb Anglia is, Francia ország is, Németek is le fogják húzni a rollót. Most olvasom a "behódolás"c könyvet. Nem éppen egy üdítő olvasmány.

morzsi írta...

...Az egyik szomszédunkat magas láza miatt beküldték körházba. Három nap múlva - lázasan - hazaküldték...
A férje beszélt a tapasztalataikról: A Bajcsy-ba ne, csak a Bajcsy kórházba ne menjen neki. (?) Mert oda lepedőt IS kell vinni. (Talán nincs mosás?) Nem. Ott lepedő sincs!

Vagy, a 9 év múlva esedékes olimpia "hasznából!" rendbe hozzák a magyar egészségügyet...(Sosem lesz itt olimpia, hiszen ki szavazna a magyar rendezésre.) ...amiből ők száz milliárdokat vontak ki.
Ez akkora marhaság, mintha azt írnám, hogy a 2024-es téli olimpia hasznából rendezném a nyugdíjakat.
Mindegy. Addig sem firtatja senki, hogy hova tünt a Qaestor-ból a pénz.

hello írta...

Százezres bírsággal fenyegették, mert megitatott egy cicát

Ezt a "rendet" egy újpesti fideszes polgármester vezette be.
Merthogy egy kóborló állat betegségeket terjesztHET.

Akárcsak, mint azt a menekültekről szóló közleményekben halljuk.
Lehet, hogy ilyen alapon az őket etető-itató aktivistákat is előbb-utóbb bírságolni fogják? :-((