2015. augusztus 25., kedd

NEMZETBIZTONSÁGI KABINET

Macedón humanizmus
Ma estére a miniszterelnök összehívta a Nemzetbiztonsági Kabinet ülését.
A döntés célja az volt, hogy az alattvalók tudomást szerezzenek arról, hogy ilyen magasztos grémium is védi az érdekeiket - tiszta Amerika - mert az hamar kiderült, hogy a kerítés önmagában kevés, mint Kocsis Máté nőverő haverjában az angolszász önuralom.
Tervek szerint magyarembert a pengés NATO drót, a négyméteres kerítés, többezer határvadász, esetlegesen a Honvédség (mind a tizenkettő...), még esetlegesebben a NATO katonái fogják védeni ezektől a terrorista járványgócoktól.
Ezekből ezidáig csak a szerb határon húzták ki a pengés drótot, melyet szerencsétlen készenléti rendőrökkel próbálnak védeni - sikertelenül.
A Nemzetbiztonsági Kabinet ülését pedig azért hívták össze, mert nagyobb menekülthullám várható: hat-hétezer migráns fog belépni a határon.

Ez a létszám nem kicsi, de nem is kezelhetetlen, ellenben jól rávilágít szeretett kormányunk ostobaságára.
A menekültek száma Macedóniában szaporodott fel, a görög szigeteken étlen-szomjan tartott migránsokat a macedon hatóságok megkísérelték feltartóztatni, ütötték őket, könnygázt vetettek be ellenük - hiába
.

Az elkeseredett tömeg elsöpörte a hatóságokat, így beléptek Szerbiába, ahonnan mennének tovább, Magyarországom keresztül Nyugat.-Európába.
Namármost ha egyszer ezeknek az embereknek valaki elmondja, hogy ha a határátkelőkön lépnek be, akkor nyugodtabb lesz az utuk, mintha a mezőkön szaladgálnak, akkor ott fognak belépni.
Ha nem mondja el ezt senki nekik, akkor bejönnek majd Románia felől, bejönnek Horvátország vagy Szlovénia felől, a kukoricaföldeken át.
Aki idáig elvergődött, az már nem adja fel.

A baj leginkább az, hogy semmiféle elképzelés nincs a helyzet normális kezelésére, a magyar kormány meg kiváltképpen arra az emberre hasonlít, aki a csőtörésből kiáradó vízet a csőre szorított ujjaival akarja megfékezni.
Közben meg a másik kezével döngeti a mellét, hogy mennyire sikeres, holott az egész tevékenysége egy csődtömeg.
A legfrissebb attrakciójuk, hogy a MTVA megtiltotta, hogy a kisgyerekekről felvételt sugározzon a Királyi Televízió, mondván, a gyermekek személyiségi jogai miatt hozzák az intézkedést.
Lószart Mama, hogy a klasszikus szófordulatot használjam, azért nem lehet gyereket mutatni, mert a lakosságban az anyja szoknyáját szorongató és mellette menetelő kisgyerek szolidaritást váltana ki, ez pedig nem kívánatos, mert a kormányzati szándék szerint ezeket az embereket gyűlölni kell és félni tőlük.

A kormányzat bevetette a humor nagyágyúját, a főpolgármestert is, aki bejelentette, hogy megszüntetik azokat a tranzitzónákat, melyek európai megoldást nyújtottak a pályaudvarokon tartózkodó menekülteknek, de majd kijelölnek helyettük másokat, valahol a város szélén, ahol kedves, embertelen körülményeket lehet teremteni számukra.
A tranzit ugye azt jelenti, hogy átutazás.

Tarlós ennyi erővel elrendelhetné a ferihegyi repülőtér tranzitjának áttelepítését is, mondjuk Rákospalotára, hadd utazzon az az utas órákat, legalább legyen neki kényelmetlen, ha már idepofátlankodott.
Merthogy az osztrákok úgyse engedik be a nemzetközi vonatokon útiokmány nélkül érkezőket, indokolta a döntést, tehát a tranzitok értelmüket vesztették.

Szerintem meg ő vesztette el az értelmét, hiszen a menekülttáborokba is el kell valahonnan utazni, és elárulok egy titkot - el lehet személyvonattal is utazni Győrbe vagy Sopronba.
Tarlós szerint amit nem lát, az nincs.
Volt már egy-két nagy sikere, a türelmi zónákkal a hajléktalanokkal, a koldusokkal, úgy látszik, mikor megoldott egy-egy ilyen kérdést, akkor a sikerélmény annyira feldobta, hogy állandóan repetázni akar.
Véletlenül európai módon kíséreltek meg megoldani egy gondot, de aztán hamar rájöttek, hogy ez helytelen - vissza a balkáni megoldásokhoz!


A Nemzeti Spermabank ma ülésen értékelte saját hatékonyságát, de ez nem tartozik ránk, majd ha reánk tartozik, tudatják velünk.
Mi viszont ülésezés nélkül is tudjuk, hogy olyanok ezek, mint az optimista liba, amelyik a tepsi láttán úszik az örömben, hogy milyen csodás illata lesz hamarosan.,
Úgyhogy nem roskadtunk össze és nem rágjuk a körmünket aggódva - ha mondanak valamit, onnan tudjuk, hogy hazudnak, hogy mozog a szájuk.
Mindenesetre az Unió felé buzgón nyújtogatják a tenyerüket, rendkívüli segélyt várnak, hiszen nincs még bekerítve teljesen az ország, a drót meg drága dolog, emellett felmerülhetnek alkotmányos költségek is, ugye...
Mikor lebontották az SZ-100-as jelzőrendszert, akkor ugyanezek a szerencsétlenek a vadfogó kerítésről tízcentis darabokat vágtak - emlék a vasfüggönyről.
Elfog jönni az az idő, amikor ezt a kerítést is elbontják és ugyanezek az idóták ismét emlékeket vagdalnak maguknak.
Addig viszont nézegethetjük az Orbán Viktor Védvonalat.


Büszkék lehetünk rá.

:O)))

 


7 megjegyzés:

évásanyó írta...

Jaj PuPukám, nem tudom egyáltalán illendő-e vihognom ilyen hülyén a szöveged fordulatain ilyen búbánatos témában, mert délután már, amikor megnéztem a HVG fotoalbumjában a menekültek fotosorozatát, bizony kicsurrant a szememből a könny a szegények láttán, meg ahol az édesapa sírva öleli két gyermekét, hát szóval az ördög se viszi el ezeket az anyaszomorítókat a fejünk felől, hogy talán az uj ezt másként kezelné.Sokkal több szivet láttam én Bajnaiban is vagy Gyurcsányban, biztos nem hagynák ezeket az embereket étlen-szomjan, meg az egészet máshogy kezelnék, az holt biztos, és nem lenne benne kerítésaction.

hello írta...

A hasonlatodhoz csak annyit, nekem úgy tűnik, hogy az optimista libákkal ellentétben ilyen rájuk váró tepsi még nincs a látótávolságban - max. mesélnek + ábrándoznak róla, pl. 2016-os választást vagy nagy változást ígérő népszavazási kísérletek emlegetésével.

Érdeklődéssel várom, a tegnapi önértékelésükről mit és mennyit kötnek az orrunkra.

hello írta...

Még valami:
Mint a riportokból tudható, a legtöbben Németországba szeretnének eljutni.
Merkelnek nem lesz könnyű dolga, nem csak az oda irányuló embertömeg kezelésével és ellátásával, de az ott is létező házi nácijaival sem, akik a jelek szerint pl. sorra gyújtogatják fel azokat az épületeket, amelyeket a menekültek elszállásolására szántak.

Névtelen írta...

Ennyit az orbáni védvonalról...:
http://index.hu/belfold/2015/08/25/ot_masodperc_alatt_bebizonyosodik_hogy_tok_ertelmetlen_a_hatarkerites/

nemóvatos írta...

Sajnos a belügyminiszter (kétes képességű katona minisztertársával együtt) tovább fecsérli az erőforrásokat (pl.: a röhejes és drága kerítés tovább erőltetése, a rendőrök feszített őrszolgálata, hangzatos elnevezésekbe bujtatásuk...) pedig 3+1 dolog hatékonyabbá tétele lenne a teendője, ha már egyszer özönlenek a vándorlók: (most üt vissza a bokacsattogtató, hűbéres személyzeti politika)

1.)Emberséges begyűjtés és tájékoztatás,
2.)Szervezett szállítás,
3.)Szeparált és felügyelt elhelyezés,
+1
Szervezett eljuttatás a biztonságos életfeltételek közé (legyen az bárhol is)

Szerintem ez a befogadó országok közös érdeke(a schengeni határvédőknek kötelessége), mert ha engedik a jobb sorsra érdemes migránsokat szétszóródni az EU-ban, akkor a folyamatos utánpótlás miatt a helyzet ellenőrizhetetlen, kezelhetetlen és az "őslakosok" számára nehezen viselhető lesz. (pl.: a tranzitból már az aluljáróba húzódtak a Keletinél és ha jön a hideg le fognak menni a metróba is és ahogy a macedón rendőrök sem tudták visszatartani őket, úgy a budapestiek sem lesznek képesek)
És akkor jönnek a szélsőségesek, akik persze csak ígérni fogják a megoldást, de az a hatalomba jutásukhoz elég lesz.

Az ellenzék jobban tenné ha nem a bevándorlási politikáját hanem a társadalompolitikáját és a tolvajlásait kritizálná, támadná az orbán rezsimnek. Konkrét ügyeket és felelős személyeket folyamatosan pellengéren tartva.
Vennék már észre, hogy Orbán a politikai kormányzás előtérbe erőltetésével lényegében a dumakormányt hirdette meg.

DarthVader írta...

Amikor Olaszország felvetette a kvótarendszert, akkor ennek az idióta zacsiszökevénynek nem tiltakozni kellett volna, hanem teljes mellszélességgel kiállni az ötlet mellé, hozzátéve, hogy a Magyarországra érkezett menekültek elhelyezésére is vonatkozzon. És akkor Magyarország befogadhatott volna 1000 menekültet, a többi meg mehetett volna teljesen hivatalosan jogszerűen tovább, mindenféle emberkedés nélkül. Csakhogy a takony szociopatának lételeme az emberkedés.

hello írta...

DarthVadernek:

Persze, igazad van, csakhogy akkor egyrészt a Jobbik überelhette volna őt a bekeményítő, teljes elutasítást + a "mi megvédenénk a hazát" hangoztatásával , azt meg, ugye, nem engedhették meg maguknak, másrészt tudjuk, hogy élből semmiféle közösködésre nem hajlandó az EU-val ez ügyben azon kívül, hogy a markát tartsa a támogatásért.