2016. szeptember 10., szombat

A KERESZTÉNYSÉG ÜTŐDÖTT PAJZSA.

"A magyar kormány álláspontja az, hogy a keresztény Magyarország homogenitásának megtartása a feltétele annak, hogy sikeresek legyünk. Amennyiben munkaerőre van szükségünk, akkor azt a magyar családok támogatásán keresztül szeretnénk megoldani vagy a határon túli magyarsághoz fordulunk" – mondá a miniszterelnökséget vezető miniszter.
Hát igen, támogatjuk a magyar családokat, első ütemben az Orbán, a Mészáros, meg a Tiborcz családot, de sorra kerül a te családod is, majd 3016-ban…
A három magyar – egy sváb, egy cigány és egy zsidó – összehajolt, és megvitatták e kérdést.
Dummkopf – mondta a sváb, és megcsóválta a fejét.
Dik mán, emelte az égre olajos tekintetét a cigány – ez megette a gyantát!
Ez mesüge, legyintett a zsidó, majd befújta magát dezodorral, mert gyanús lett neki, hogy miniszterelnök úr ’a pénznek nincs szaga, csak a tulajdonosának’ kitételt esetleg vele kapcsolatban alkalmazta, és ez gátja lehet a homogenitásnak.
A cigány nem élt ebből mély lelki életet, egy mellékmondatban felajánlotta, hogy mely területről vegyen szagmintát Európa Védelmezője, és elkezdte letolni a gatyáját, de a többiek megfékezték.
Majd sorba álltak és alkalmi kórust alkotva vad csujjogatásba kezdtek:
- Káposztába schupfnudli, Schweigermutter főzze ki, mutter butter törje ki!
- Kemény az én akaratom, ha migráncs jön, fejbeb… verem!
- Mondjanak bármit a gének, mi vagyunk a homogének!
Ezzel egymásba kapaszkodtak és nekiláttak abszolválni a bunyevác nagykólót…

Hát ide jutottunk, a magyar állam annyi sok hányattatás után megtért a vallási fundamentalizmus szelíd vizeire, legalábbis most ezzel vagyunk hányattatva.
Lázár miniszter a Makói Híradónak adott interjújában annyi baromságot hordott össze, amennyit csak tudott, persze erre utasítása is lehetett, hiszen Európa Pajzsa kiadta a vezényszót – ismét nekünk kell megvédenünk Európát.
Ebben csak az a kis hiba, hogy ezidáig még soha nem védtük meg Európát, ellenben állandóan egymással torzsalkodtunk, volt a kor Orbánjának, Molnárgyulájának és Vonagáborának is egy-egy maroknyi csapata, ezek ütötték egymást és együtt Gyurcsányt, majd felváltva és időnként helyet cserélve nyalták a Padisah és a Habsburgok seggét, miközben a török oda ment, ahova akart.
Ha már mindenképpen védelemről kell beszélnünk, akkor leginkább a Habsburgok védték a magyar érdekeket, melyek szerencsésen egybeestek saját érdekeikkel.
Minket még a Budai Vár visszafoglalásához is csak vonakodva engedtek oda.
Európa megvédi magát ma is, a Fény Elhozója meg azért küzd, hogy ne szóljon bele abba, hogy mire költjük a német, francia, stb. adófizető pénzét.
Merthogy annak megvan a helye, a Nemzetes Asszony bármennyit el tud tenni a sifonérba…

Arról is kiokosította a hagymatermelőket, hogy mi a tétje a népszavazásnak.
A tét – szerinte – Magyarország jövője, szerintem meg az, hogy a magyar választó hajlandó-e hülyének nyilváníttatni magát, merthogy olyan kérdésre válaszol, melyet nemzetközi szerződéssel már az uniós csatlakozás alkalmából eldöntöttünk.
Ha komolyabban megnéznénk ezt a kérdést, ezt a népszavazást ki se lehetett volna írni, hiszen tiltott téma - még saját Alkotmány-imitációjuk szerint is - a hatályos nemzetközi szerződésekből eredő kötelezettségek köre.
Ez természetesen nem érdekel sem kormánypártot, sem ellenzékét egy fikarcnyit se, ellenben feltesznek egy olyan kérdést, melyre akár azt is válaszolhatnánk, hogy kisnyúl, hiszen a válaszunknak semmiféle következménye sincs.
Legfeljebb Orbán verheti a mellét idehaza, az Unióban meg jobb esetben kussol, rosszabb esetben kiröhögik.
Ennyi erővel megkérdezhették volna azt is, hogy akarja-e Ön, hogy a feleségét beleegyezése nélkül magáévá tegye Jumurdzsák?
Persze érdekes szociológiai kísérlet lenne ez is, ha előtte biztosítékot kapna a férj, hogy az ügylet tulajdonjogot keletkeztet, és örök időkre szól…

Tulajdonképpen az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy az emberek ezt az egészet nem is értik.
De most, hogy egy magas állami beosztásban levő tisztviselő felszámolta a szekularizációt, és Magyarországot keresztény állammá tette, nem is kell, hogy értsék, majd egyházi vezetőik útmutatást adnak nekik.
Nagy kár, hogy itt van ez a renitens és demens vénember, a Pápa, aki a közismertem reformpárti magyar katolikus egyház számára összegubancolta az üdvözüléshez vezető utat, többször is felhívva a hívek figyelmét az emberiesség követelményére.
Még szerencse, hogy a szögesdrót nem hitelvi kérdés, a többihez meg a Pápa ostoba, mint a repülőtéri kifutón kukoricát kereső liba…
Apropó szögesdrót.
Miként Lázár nyilatkozta, szinte elkerülhetetlen, hogy ne épüljön kerítés a román határon is, ami azért is hasznos lesz, hogyha véletlenül a román nacionalistákra is rátör a hülyeség, mint hazai pandantjaikra, akkor erdélyi magyar véreink úgy fognak fennakadni rajta, mintha szírek lennének.
A kerítés súlyos tünet, majd később épül Ukrajna, Szlovákia és Ausztria felé is, és ha végeztünk, akkor az égboltra is kerítést feszítünk.
De addigra ez Európa védelme szempontjából indokolt is lesz, hájszen addigra elér minket az Armageddon, meg az Apokalipszis lovasai, és a nyugati országokon is erőt vesz a félelem, hogy hátha a hülyeségnek ezen típusa halálos.

De nincs más út, megmondta Lázár: A soknemzetiségű Magyarország korábban háborúhoz, majd Trianonhoz vezetett.
Hát kell ez nekünk?
Naugye!
És ha valamely nemzetiséghez közöd van, hát pucolj innen ízibe, ne tétovázz, mert ha nem sietsz, köréd is szögesdrótot húznak.

És ne kiabálj, a yacht fedélzetén úgyse hallják!

:O)))

20 megjegyzés:

Geza írta...

Ha egy (keet?) evvel ezelott olvastam volna a blog elso reeszeet, akkor egy picit ejnye-bejnyeztem volta az eros szavak miatt, de ma maar gyakorlatilag minden lehetoseeg elfogyott a cselekvesre, ees meeg az ember annak is tud (egy picit) urulni, hogy letezik egy hely, ahol az egesz verlazito demagogia kovetkezetes kritikajat olvashatjuk. Szereny vigasz ez nekunk, laatvaan a bszott plakatjaikat, meg a "poogaari magabiztonsaggal" igeet hirdeto fideszes embereket a kis asztaluknaal a CBA sarkaan alldogaalva (plaane, ha ezekkel a fszokkal szobaelegyedo es a - magyarorszagon nemletezo - bevandorlason szornyulkodo semmiembereket is beleszaamiitjuk a csendeeletbe). Nem tudom, hogy PuPu meddig fog kitartani, de valahogy olyan, mint a veeletlenul itt maradt fecske, aki a taknyos novemberi idojaraasban nem csak repked, hanem meeg vicces is:)

kiskato írta...

Nem sokan vannak, akik a helyzetet nemcsak jól látják de szórakoztatóan el is tudják mondani.
Ezzel megőva minket a folyamatos zokogástól, hiszen különben nem maradna más...
De van PuPu-nk...jó ez igy!

Kapat írta...

Ha nem lenne végletesen elkeserítő amiben élünk, ha nem emberek egyszeri és megismételhetetlen életével játszadoznának, az hihetnénk, hogy egy bohózat részesei vagyunk.
Szinte hihetetlen, hogy egy kényszeres őrült, hagymázaas lázálmait teljesítheti be, melyhez egy csoport pénzéhes félőrült asszisztál.
Mindent elvesznek, ami kell nekik, amivel rokonságukat, csókosaikat honorálják, tömik ki vastagon.
Meddig mehet ez így? Elkeserítő!
Az EU finomkodik ezzel a bohóccal, aki már azt hiszi, hogy lassan valóban a világ ura lesz. Pedig túlzás még emberszámba venni is!
Nem elég árulkodó a stadion-mánia, a felesleges beruházások tömkelege, amelyek felülárazva, pocsék kivitelben "boldogítják" az országot?
Ez a vallással kapcsolatos őrültség, már csak hab a tortán.
Ami a legszomorúbb, hogy a tehetetlenség és tudatlanság szülte közöny miatt, ezt tétlenül tűrjük!

nemóvatos írta...

"Tulajdonképpen az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy az emberek ezt az egészet nem is értik."
Az emberek (kivéve az itt komentelőket) még csak hagyján, de hogy az "ellenzék" is kihagy egy lehetőséget, miszerint a népszavazáson részvétellel és tudatosan ÉRVÉNYTELEN szavazat leadásával véleményt lehetett és kellett volna mondani a Nagytudású vircsaftjáról; ez az igazi és hosszú távra szóló tragédia.

Jómagam átkértem a szavazási lehetőségemet, ezáltal két helyen is demonstrálva Kubatovék számára, hogy milyen fontos nekem az ő szavazásuk. De a két X-el majd kitörölhetik....

anteus írta...

Orbán első perctől fogva tudja, hogy a népszavazás érvénytelen, de eredményes lesz.
Az érvénytelenséggel kapcsolatban tegnap kijelentette, hogy akik nem szavaznak, azok elfogadják a szavazás eredményét - vagyis nem számít, hogy a népszavazás érvénytelen - őt feljogosítja arra, amit tenni fogHa Orbán sebészdoktor lenne, már rég visszavonták volna tőle a diplomáját, és mehetne libát fosztani.
Az ELTE buktathatná meg a kormányt, de nincs egy árva fűszál tors közt kelőben...

Promenad írta...

Emlékeztek még ? " Csuhások térdre,imához !"
Na ki mondta és mikor ?
Fedje a feledés jótékony homálya ?

Donáto írta...

"A magyar kormány álláspontja az, hogy A KERESZTÉNY MAGYARORSZÁG HOMOGENITÁSÁNAK MEGTARTÁSA A FELTÉTELE ANNAK, HOGY SIKERESEK LEGYÜNK....." mondta a miniszterelnökséget vezető miniszter...

Mondta ezt abban az országban, ahol a magyar Nobel-díjasok döntő része zsidó származású!
No comment.

Olasz Ildikó írta...

PuPu!
A cím zseniális!Meglehetősen vizuális tipus vagyok. Egy-egy kifejezés rögtön megjelenik előttem képben. Rögtön elképzeltem I. foci-pocit pajzs formára kinyujtva. Tetszett.
Miután viszont arról értesültem - tőle -, hogy a népszavazás eredménye élet és halál kérdése, hát bizom benne, hogy az lesz. Nem az enyém, nem a mienk, hanem az övé és nagyszámú familiárisai számára. Most az egyszer szeretném, ha kívánsága beteljesülne!

joszi írta...

Ez a kereszteny ize, ez itt mindig sikeres, mert a donto tobbseg boldogan konstatalja, hogy o bizony teljesen hulye, kepzetlen, de ezzel szemben bizonyitani tudja, hogy kereszteny, tehat meltan a felso reteg tagja, aki lekophet mindenki mast.Termeszetesen , ahogy mindig, ugy most sem jelent mast nalunk a kereszteny, mint nem zsidot.Ez a szemet, akit a csodapolitologusok, meg mindig zseniznek, szep lassan az oszes undorito magyar hegyomanyt feltamasztja, epit rajuk, rendszerre alakitja mindezt.Egy az egyben epiti fel a Horthy rezsimet, s aki az ellenzeket kritizalja, gondoljon a remek, ma elismert Kethly Annara, s a szamtalan Kisgazda csodara, mire mentek annak idejen, ezzel a politikaval szemben.Semmire, s ujra csak rogeszmemet ismetlem, amit a jegyzet is megerosit, kulfoldi beavatkozas nelkul ez nem valtozik, jojjenek bar osztrakok, barki,vagy a Szovjet Hadsereg, ok mar ismerik az utat.

anteus írta...

Joszi!
A kultúránk alapjai keresztények. (Nem keresztényiek - keresztények.) A Biblia mind a mai napig tartalmazza az Ószövetséget (a Tórát.) Zenéink zöme keresztény egyházi zene. Irodalmi toposzunk - ma még - nagyobbrészt Európa keresztyén múltjából, gondolatvilágából, gyakorlatának rögzült elemeire épül. Az ateisták is Európa vallásos hagyományaiból épülnek - többé-kevésbé.
A három monoteista vallás három társadalmi formációt fed le: letelepült ("én földem") - vándorló (mi földünk) - diaszpórikus (nincs földem). Az életben maradás feltételei mások és mások. Ehhez az eltéréshez igazodnak az adott társadalmai ideológiái, a vallási előírások (erkölcsök.)
Ezek mélyen beivódtak, s ha összecsapnak, akkor ott majd kő kövön nem marad.
Élő példa az arab-izraeli konfliktus. És ennek jövője...

joszi írta...

Jobb helyeken, ezert zsido-kereszteny kulturarol beszelnek es irnak, de ez esetunkben hasznalhatatlan, mert alkalmatlan fo feladatanak e felsobbrendusegnek es gyuloletkeltesnek propagalasara.Az arab, izraeli konfliktus pedig egesz masrol szol, de ezt mos hagyjuk, mert itt off.

anteus írta...

Én nem járok ilyen "jobb" helyekre.
A három vallás istene, és prófétáinak túlnyomó többsége azonos.
A kultúra fő feladata a gyűlöletkeltés lenne? Legfeljebb az általad ismert jobb helyeken.
Nem off ugyan, de hagyjuk, valóban.

joszi írta...

Latom nalad mar betalalt Orbanek szovege, , nincs mirol beszelni, ha megetted.

anteus írta...

Te látsz ilyet? Nofene. Miből?

joszi írta...

Hja, s a biblia tartalmazza a Torat, persze, meg a vasuti menetrendet.

anteus írta...

Mintha nem válaszoltál volna.
Ha életedben csak egyszer is láttad volna Szent Bibliát, nem irnál hülyeségeket...
A Tóra lánykori nevén Mózes öt könyve.

joszi írta...

Na ezert nem valaszolok, mert pont a lenyeget nem erted,, sajnalom, nincs mirol beszelni, vedd tovabb Orbannal a kereszteny kulturat, Becs alatt talalkozunk.Parndorfba megyek, te gondolom a torok ellen, Savoyai alatt.

MoonRiver írta...

Én meg olyan béna vagyok, hogy a fennkölt kereszténység helyett leragadtam annál, hogy több évtized után az idei tanévtől nem kapnak a gyerekek napi 1 pohár tejet. Most mennék stadiont robbantani.....

Cereus írta...

Kedves Moon River !

Amíg anteus és joszi ilyen magas röptű filozófiai kioktatásban részesítik egymást (és bennünket is) Mózes öt könyvéről, addig bizony hiányozni fog a gyerekektől megtagadott pohár tej és sok minden más is
az iskolákból.
Viszont, ha jól tudom a tankönyvekben benne lesz a szédült fejű, erőszakos, pocakot eresztett, görbelábú, hazudozó, kivénhedt centercsatárunk, a nemzetmegmentő szerepében háromszor is.
Lehetne pár mondattal értekezni Laláról, a debreceni főbunkóról is de előbb kicserélem a kicsapott biztosítékot.

Névtelen írta...

"Tulajdonképpen az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy az emberek ezt az egészet nem is értik." - Így : (