2017. március 6., hétfő

FELVILLANYOZVA

A Népszava ír arról, hogy az államhatáron (nem nemzethatár, ott majd a románok építenek kerítést... ) az épülő második kerítésbe áramot terveznek vezetni, nopersze nem a kettőhuszat, amit tekintsünk szimbolikus számnak, hiszen lehetne az tízezer volt is, hanem keresztyéni szívjósággal kevesebbet, merthogy ők tudják azt, hogy nem a feszültség öl, hanem az áramerősség.
Törpefeszültség lesz ez, a gonosz törpe deleje...
Erre anno oktattak is minket fizikából, de ez egyrészt rettenetesen régen volt, másrészt akkor érdeklődésem középpontjában Csilla volt, aki éppen megfelelő feszültséget gerjesztett bennem, csak úgy sistergett az elektromosság, ha a közelébe kerültem, és azt gondoltam, ha még közelebb kerülök hozzá, lehet, meg is üt, de aztán mégsem...
Mindenesetre az áramütés hatásmechanizmusát empirikus úton sajátítottam el, mikor a haveromék rádiójának antennakivezetéséhez egy békebeli, kétgombócos vas-súlyzót csatlakoztattunk, majd bedugtuk a konnektorba, miközben én a súlyzót fogtam.
Amikor az áram megcsapott, az egész hóbelevancot a földhöz vágtam, a parkettnek nemigazán tetszett a dolog, míg a rádió maradványai a szemetesben landoltak, és a továbbiakban minden konnektornak kezicsókolommal köszöntem...



A kerítésbe vezetett áram szép tradíciókkal rendelkezik, polgáraink egy részének  történelmileg a koncentrációs táborokból lehet ismerős, kár is lenne a szépen kikísérletezett  történelmi tapasztalatokat veszni hagyni.
Különösen, ha nem a rabokkal hanem az őrszemélyzettel érzünk lelki rokonságot...
De közvetlen tapasztalataink is vannak.
A módszer feltalálója ugyanis magyar, ő a kenyészteni Barna bácsi, aki egyrészt a kettős kerítést találta fel, másrészt meg a második kerítés áram alá helyezését
Meg is lett az eredménye, egy ember meghalt, kettő kórházba került, néhány gyerek árva lett, de megmaradt mind a húsz kiló uborka.
A cigányok pedig megtanulták, hogy az ilyen kerítés olcsó és hatékony, és lám, a mai napig se felejtették el.

Így aztán most állami szintre emeljük a Nemzeti Uborka védelmét, épül a második sor kerítés és áram is lesz benne.
Természetesen gyógyáram, a migráncs számára maga lesz a kéj, meg a mámor, ugrálni fog örömében, ha megcsapja, mint a felcsúti kisvasút füstje.


Migráncsnak ezentúl csak az jöhet ide, aki papírral bizonyítja, hogy ellenálló az áramütéssel szemben, és nem naplót vezet, hanem váltóáramot.Ha rákapcsolják az áramot, legfeljebb világít.
Ha nem ilyen, könnyen úgy járhat, mint liba a grillsütőben, ha gyárilag nem barna, majd barna lesz, de nem Barna bácsi, merthogy ő a folyamat másik végén foglal helyet, ő és utódai kezelik a kapcsolót.
Erre természetesen a legbutább migráncs is rá fog jönni hamar, legkésőbb, mikor leáll a szíve, de semmi gond - a kerítés defibrillátorként is alkalmazható, a határvadászok meg már ma is ismerik a követendő eljárást: Ütés!
Tulajdonképpen ez az egész egy gigamega villanypásztor lesz.
Még a marha is megtanulja, hogy ne menjen neki a drótnak, talán még a migráncs is képes lesz felismerni az összefüggést magyarországi tartózkodásának nemkívánatossága és a kerítésdrót között.

Mi meg, mint européerek itt élünk majd a ketrecen belül, mert ne legyenek kétségeink, a folyamat ki fog teljesedni.
Először a kerítés körbe fogja érni az országot, aztán a második sor kerítés is felépül mindenhol, hiszen két kerítésből kétszer annyit lehet lopni, majd felépítünk egy harmadik sor kerítést is, ebben csillag-rombolók és neutronbombák kerülnek elhelyezésre, hangérzékelővel, mely a müezzin szavára indítja a megsemmisítő programot.


A negyedik sor kerítés tulajdonképpen már készen van.
Ez a legravaszabb kerítés, mert ez láthatatlan.
Ez egy lelki kerítés, mely azt biztosítja, hogy a többi kerítéseket ne lehessen belülről támadni, hiszen azok olyanok, mint a majomház kerítései, védik a lakókat a látogatóktól.
Természetesen az emberbe beleégnek ifjúsága személyes tapasztalatai, ha például falun nőtt fel és a Mécs-gyerek utálja, akkor tudja, hogy a disznókat ólban, a birkákat meg karámban kell tartani, már, ha terveink vannak a hasznosításra, mert különben huss - szétszaladnak, mint nyugdíjasnak a csigabiga, mikor elejti a gyűjtögető kosárkáját.
Hogy a kerítések határőrizeti szempontból nem érnek egy kalap szart sem, az nem zavar senkit, majd úgy csinálunk, mintha lenne élőerő huszonnégy órán keresztül őrizni, időnként az állomány megmérgezésével egybekötve.
De ez az ország úgyis szeret az oroszoktól tanulni, nem baj az, ha most Patyomkin hercegtől tanulunk, ő is olyan falvakat mutatott - ellenségei szerint - Nagy Katalin cárnőnek, melyeket díszletfestők készítettek, miből tart néhány próbababát beöltöztetni vitéz úrnak, oda lehet támasztani őket a diófához, mint Julist, a használat után!
(Vonatkozó viccet nem mesélem el, mert bár már nem kötelező a politikai korrektség, de mégsem szép egy mozgáskorlátozott leány rovására tréfálkozni...)



Szánalmas ország lettünk, szánalmas vezetőkkel és szánalomraméltó polgárokkal.
Akik - mellesleg - megérdemlik a sorsukat...


:O)))

21 megjegyzés:

hello írta...

Nem, PuPukám, nem szánalmas, hanem hánytatóan undorító!
Akik mindezt elkövetik, súlyos bűnösök. Szeretném megélni, hogy felelniük kelljen minden tettükért.
De hogy erre miként és hogyan, de főleg mikor fog sor kerülni, arról elképzelésem sincs.

Promenad írta...

Úgy emlékszem,hogy Barna bácsi annakidején meguszta az ügyet valami ejnye-ejnyével.
Reméljük,Viktor bácsi nem fogja !

Kibic37 írta...

Kedves hello, olyan szívesen csatlakoznék abbeli reményeidhez, hogy ezek a bűnösök felelni fognak tetteikért. Meg hogy a társadalomnak elege lesz egyszer mindebből, és robbanni fog.
Sajnos nem fog! Hozzászokik...

Lásd a legújabb esetet, amikor az idestova három hónappal ezelőtt véget ért 56-os emlékév további támogatására újabb 850 millát lökött oda Schmidt Mariskához pártunk és kormányunk. Igaz, alig a dupláját, mint amit az egészségügy kapott ugyanabból a keretből.
https://444.hu/2017/03/07/ujabb-830-millioval-tamogatja-a-kormany-az-56-os-emlekevet

hello írta...

Kedves Kibic, szeretném hinni, hogy nem ennyire birka vagy sötét honfitársaink tetemes része, hanem ott a következmények nélküliség gyökere, hogy rengeteg emberhez egyszerűen el se jutnak ezek az információk. Vagy teljesen lefoglalja őket a maguk napi mókuskereke, és/vagy csak a fideszszolgálati adókat nézik, illetve tudják fogni. Innentől X tényről FOGALMUK SINCS, mert abból a forrásból SOHA nem értesülhetnek róluk.
Van pofája az uralkodó propagandának visszamutogatni Gyurcsány 2006-os "hazudtunk éjjel-nappal"-mondatára, miközben ők a hatalomra jutásuk óta egyre pofátlanabbul, szemérmetlenebbül mást se tesznek! :-((
Az esti hírek megnézése után már nem merem megmérni a vérnyomásomat, pedig a háziorvosom ezt az adatot is várja tőlem, mert a ketyere egyből magas adatot mutat! Nincs kedvem miattuk megdögleni!

Kibic37 írta...

Kedves hello, ne hagyd, hogy a háziorvosod Rajtad teszteljen, majd értekezést írjon "Az Esti Híradó vérnyomásra gyakorolt hatásáról" egy orvosi szaklapban! Ne nézd azt az istenverte híradót! Olvass inkább szépirodalmat, nézzél természetfilmeket, vagy ha politikára vagy kíváncsi, olvass Pupu-t, vagy 444-et.
Ez utóbbinak a kommentjeire hívnám fel elsősorban a figyelmet, mert igen vidám perceket tudnak okozni. Sokszor akkorákat hahotázok rajtuk, hogy összefut a család. Esküszöm jobb, mint a Ludas Matyi volt fénykorában...

talalom írta...

Pupu! Ez most megint nagyon jó!!! Imádom (és irigylem) a stílusodat, akkor is, ha a tartalmával nem mindig (most igen) értek egyet.

Olasz Ildikó írta...

Kedves PuPu!
Annak idején, amikor felmerült a kerítés telepítés ötlete leírtam valahol - nem tudom hol, mert grafomán vagyok, és szanaszét szórom hülyébbnél hülyébb ötleteimet - szóval leírtam, hogy mindjárt kellene egy másik kerítés is. Az ötlet nem saját, a Zorán számból loptam, hogy "kell egy másik..."
Leírtam azt is, hogy ha már két kerítés lesz, érdemes volna (olcsóbb) mindjárt áramot is vezetni bele...
Sőt, netán mindjárt taposó aknát is!
Már látom, hogy az ötletem iróniának is nagyon rossz volt.
Abban bízom, hogy a taposó akna telepítésére már nem lesz idejük és módjuk!
Bár sajnos ehhez az én reményem túl kevés...

promenad írta...

Kibic37 !

lehet,hogy a társadalom hozzászokik ehhez az emberiség elleni nüntetthez is.
De a Hágai Nemzetközi Bíróság nem fog elsiklani felette.

Kibic37 írta...

Promenad!
A Próféta beszéljen Belőled!

1970 írta...

"Ez utóbbinak a kommentjeire hívnám fel elsősorban a figyelmet, mert igen vidám perceket tudnak okozni. Sokszor akkorákat hahotázok rajtuk, hogy összefut a család. Esküszöm jobb, mint a Ludas Matyi volt fénykorában..."

Kedves Kibic37!

Az említett 444 írás kommentjeit elolvasva némelyiktől nekem inkább sírni támadt volna kedvem. Elképesztő zavar és tudatlanság van sokak fejében. A - jobb esetben - tájékozatlanság, a - rosszabb esetben - butaság mindent elural:(

Kibic37 írta...

Kedves 1970!

Nem vagyunk egyformák. És azt hiszem, ez így van rendjén...

Névtelen írta...

Kibicnek, Hellonak!

sajnos a csuti valamit jól csinál.
annyira lerontotta az élet lehetőségét, minőségét, amennyire csak tudta,
.
DE
.
mindemellett, arra vigyázott – kihasználva ennek a magát magyarnak nevező csürhének a genetikai alattvalóságát, s undorító mentalitását a „dögöljön meg a másik tehene is” alapon – hogy legyen mindig kit utálni, gyűlölni, éppen éhen ne haljon, mindig mozgásban legyen, „ügyet kelljen intéznie” – hiszen addig sincs ideje
.
A LÉNYEGES DOLGOKKAL FOGLALKOZNI !
.
létrehozott egy olyan csoportot a társadalomban, akik vagy vallási alapon, vagy megélhetési alapon, vagy egyszerűen csak primitív szolgalelkű személyisége okán a „kedves vezetőt” feltételek nélkül, érzelmi, megélhetési, s
.
A VALÓS ELSZÁMOLTATÁSTÓL RETTEGVE MINDENKÉPPEN HATALOMBAN AKARJÁK TARTANI
.
azokat, akik nem ezekbe a kategóriákba tartoznak, tehát ellenzékiek – s ezek közül a kollaboránsokat, illetve az új királlyá válni kívánókat, s most itt a momentumra gondolok, kizárom – illetve azok, akiket zsarolással, megfélemlítéssel „nyugalomra intettek”, s ezeken túl az apolitikusokat, a képviseletet választani nem tudókat, a néma többséget, a közös Európához, a megalakulni látszó, s ehhez a túlélés szempontjából elkerülhetetlenül szükséges
.
EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK ESZMÉJÉHEZ KELL MEGNYERNI!
.
tetszik, nem tetszik a buta primitív, avagy szittya magyarjának, az egyetlen kiút a földrész, s a személyes életben maradás szempontjából
.
AZ EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Kibic37 írta...

Abramovics!
Elég pregnánsan fogalmazol, de igazad van. Jól látod a lényeget.
Egyetértünk.

NewtIBORC írta...

Vajon ki milyen következtetést von le a riportból?
http://24.hu/belfold/2017/03/07/fekete-gyor-gyurcsany-eltakarodhatna-mar/

1970 írta...

http://hvg.hu/itthon/20170307_momentum_elnok_gyurcsany_igazan_eltakarodhatna_mar_a_kozeletbol

Kedves NewTiborc!

Úgy látszik, egyre gondoltunk, de más-más forrásból:)
Érdemes megnézni a képet, majd elolvasni azt, amit és ahogy(!) mondott. Hátborzongató és félelmetes, amire emlékeztetheti ez azokat, akik már 1989 körül is éltek. Kísérteties az arrogancia, a fölényesség hasonlósága. Még a beszédstílus is azonos (volt szerencsém hallani ezt a pökhendi alakot is). Lehet, hogy ez egy kórtünet?!
Amennyiben ez az ország még egyszer belelép ugyanabba a katasztrofális zsákutcába, az lesz a vég...

1970 írta...

"kortünet" akart volna lenni, de most belegondolva, lehet, hogy az eredeti a jó:)

NewTiborc írta...

Kedves 1970!
Telitalálat, süllyedt! Úgy látom egy húron pendülünk. Engem is az általad leírtak aggasztanak.

Kibic37 írta...

Azt hiszem, lassan én is kénytelen leszek megvonni a MoMo-tól a korábban beléjük helyezett bizalmat. Ezek is populisták.:((((
Nagy kár!

mavtelep írta...

Momentum elnök ...hát bizony ez csak egy kreatúra, ez a fiúcska... éppen mint anno Gulyás (hogyishíjják) netadós hős.
És hogy nem beszélek a levegőbe : gy atomerőmű nagyobb biznisz mint egy olimpia, mert utóbbinak 3 hét után vége, Paks viszont Orbán saját lábán áll gyerekeinek (+ 4fő) és ükunokáinak is jattolni fog...)))
Szervusztok, jó napot !

hello írta...

Ezt időnként meghallgatom és eldúdolom velük:

Mi vagyunk a Grund

Névtelen írta...

Megnyugodtam:"Az energiaellátó egység maximum 9.000 Voltos impulzust állít elő.

A kerítés megérintése 5 Joule- s áramütést okoz."
(Mano)