2017. március 3., péntek

A SZARHEGYTŐL A VÁRHEGYIG

Épül a üveghíd, a világ leghosszabb üveghídja lesz, kihagyhatatlan láncszem a Szárhegy és a Várhegy között - hát, mit tegyünk, ha erre vezet az út?
Mindenesetre lenyomtuk Kínát többszáz méterrel, vidulj magyar, mi vagyunk a legjobbak!
Eredeti tervek szerint az üveghíd két végére a Lánchíd oroszlánjai vigyáztak volna, de addig is, míg nem készülnek el a dolomit másolatok, az üveghidat négy üvegtigris fogja őrizni - a négy lakókocsiból hungarikumokat fogyaszthat a látogató, úgymint pálinkát és fokhagymás lángost.
A mi üveghidunk nemcsak hosszú lesz, de büdös is, jelképezve ezzel az országunkat uraló eszmét, továbbá a magyaremberre jellemző egyszerűséget és takarékosságot, mely Fülig Jimmy óta kötelező eleme a magyar politikának.


Szervusz Nép, köszöntötte ma Orbán Viktor a spannja feleségének épített hivatal dolgozóit, csókoljuk a kezit-lábát, Főméltóságú Nagyurunk, felelte a Nép, aztán apatikusan meghallgatta Urának és Parancsolójának igehirdetését, melynek során ismét megtudhatta, hogy a jelenlegi állam elnyerte a minden államok legjobbika címet, továbbá minden területen előreléptünk, eredményeink kétségbevonhatatlanok például a beruházások visszaesése terén, vagy a lakásukban kihűlt nyuggerek számának tekintetében, de ez el is várható egy keresztény országtól.

Merthogy megtudhattuk, hogy azok vagyunk, nem pediglen migráncs mohamedánok, nekünk nem énekel reggelente a müezzin.
De még kaftános tuggyukik se vagyunk, no, az lenne csak a szégyen a javából...


Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a magyar állam gyönyörű, merthogy kitatarozták, "2010 előtt az állami állványzat szétcsúszott, a közrend felbomlott, törvényeink a bűnözőket védték, évekig húzódtak bírósági perek" - mondotta, alátámasztva tapasztalatainkat, melyek a köztévé felgyújtásán, rendőrök megkéselésén és a meghiúsított puccskísérleten alapulnak...
Elhihetjük a helyzetértékelést, hiszen ő alakította ki a helyzetet, ha valaki tudja, hát ő aztán biztosan.
Azt is mondta, hogy
 a kormány „új gúnyát” adott a magyar államra, levágta a vadhajtásokatmegerősítette az izomzatát, ahol kellett, de fogyókúrára fogta, ahol túlterjeszkedett.
Fogsorát rendbe tette, harapni képes állkapcsot kapott. 

Hát legalább az állam fogsora legyen rendben, ha már az átlag-állampolgárnak több a füle, mint a foga, és az is dicséretes, hogy amputálta a fékek és ellensúlyok elavult rendszerét, francba a polkorrekt pofázással meg a demokráciával...
Egyébként az állampolgárok jelentős része - fogak híján - az állkapcsával csak harapni tud, rágni nem, mert nemigen van mit, de legalább ha vacog a hidegben, nem kelt zavaró zajokat...



Azt hiszem, nagy hiba volt, hogy Vezérünk nem tett említést az épülő magyar űrközpontról, melynek ékessége egy esetleges rendszerváltás után valószínűleg ő lesz, merthogy a windows alapú magyar űrrakétának a  szoftveren kívül elengedhetetlen része egy majom is, mely a rendszer leállásakor a restart gombot nyomogatja, ő pedig ebben 2002 után már nagy gyakorlatot szerzett...

Szürreáliában időnként kötelező gyakorlat, hogy az állampolgár sírás vagy röhögés nélkül végig tudja hallgatni az állam vezetőinek helyzetértékelését.
Néha az az érzésem, hogy el is hiszik, amit mondanak, ami talán még nagyobb baj, mintha simán trógerek lennének, mert ezen az időigényes kezelés sem segít, és az is fájhat nagyon, mikor a páciens rálép saját nyelvére.
Az még nagyobb baj, hogy ez a lemmingek országa, mely kis állatok arról nevezetesek, hogy vakon követik vezetőiket, bele a szakadékokba, a tengerbe, ahol aztán együtt pusztulnak, de az is lehet, hogy a vezérlemmingek felszállnak a Mészáros Lőrincnek csúfolt Orbán Viktor jachtjára és elhajóznak a Boldogság-szigetek felé.


Tudsz úszni?



:O)))

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ja, sokszor nekem is az az érzésem, hogy maguk is elhiszik, amit összehazudoznak. Ezt a szintet máshogy már nem is lehet hozni, szerintem...

1970 írta...

Szerintem nem hiszik el... és emiatt alávalók és aljasak csak igazán.
A legrosszabb, ami megtörténhet egy országgal, amikor egy hit és meggyőződés nélküli emberhalom vezeti. Csak ezek képesek ugyanis mindenféle aljasságra.

Cereus írta...


Úgy gondolom az MSZP a sokadik árulásán van túl ! Számomra ez már nem meglepő !

Az pedig hogy Botka, az öszödi beszéd után hazugnak nevezi Gyurcsányt, akivel most már nem lehet nyerni ?
Ki miatt is "hazudtunk" szép nagydarab Isten barma ? Nem a tolvaj MSZP-ért ?
Ki volt az aki lemondott mint min.elnök, majd lemondott a pártelnökségről is.
Ki nem állt ki a "szemkilövető" Gyurcsány mellett, hogy a túlbuzgó rendőr miért célzott
fejre, ahelyett hogy a magyar zászlóba burkolózó tesi tanárt lőtte volna többször seggbe.

Én baloldali voltam, vagyok. Azt hogy Ti hova tartoztok, arról csak azt állapíthatom meg
mint az SZDSZ-ről: a mindenkori árulók közé!

Promenad írta...

Cereus !
Sokmindenben igazad van /Bár az árulózás talán egy kicsit erős /

Kibic37 írta...

Cereus!
Nálad a pont. Csupán két megjegyzés:
- Amit Promenád is írt, ne dobd ki az egész SZDSZ-t! Voltak ott rendes emberek is.
- Botkát igen nagy eufémizmussal nevezném Isten barmának. Nem az. Aljas csirkefogó, aki pontosan tudja, hogy Gyurcsány nem hazudott. De beleállt a Göbbels-Finkelsteini Fdesz mantrába, mert érdekei most úgy kívánják. Ennyi.

mavtelep írta...

Csaxólok: Botka ma legfeljebb gyámügyi előadó lehetne, ha Gyurcsány 2006-os választáskor nem a "xarból" hozta volna vissza az MSzP-t, mint erre egyik társunk pár napja rámutatott.
Szervusztok, jó napot !

Cereus írta...


Kedves Promenád és Kibic37 !

Igazatok van ! Pontosítanom kell a véleményemet. Nekem nem Tóth Bertalannal, Szakács Lászlóval, Kunhalmi Ágnessel meg Gőgös Zoltánnal van vitám, hanem a párt vezetésével
akik az összefogás helyett kizárásos alapon már külön alkuban gondolkodnak.
Az SZDSZ-nél sem a nagy elődökre, hanem Fodor Gáborra, Horn Gáborra a kicsi utódokra
gondoltam.
Bocs ha félreérthető voltam.

Kibic37 írta...

Cereus!
Köszönöm, teljesen egyetértünk. Én is pont ezt a két nevet akartam megjelölni, hogy nem rájuk gondolok amikor védem az SZDSZ-t. Utólag bántam meg, hogy kihagytam.

Kibic37 írta...

mavtelep!
Nem biztos! Gondolj bele mi lenne, ha Gyurcsány nem hozza vissza a szarból (ugye megszűnt a PC, halihó!) az MSZP-t 2006-ban, és Orbánt kapja derékba a 2008-as világválság. Szerintem ember nem mondja meg, hol lenne most az ország.

NewTiborc írta...

Akár kedves, akár nem BL, azért ezt érdemes elolvasni és odafigyelni a gyerekekre:

http://nepszava.us/momentum-ujabb-antiliberalis-part-alakult/