2017. augusztus 21., hétfő

MINT MACSKA A HÁZICÉRNÁBA

Csador helyett..
Belegubancolódtak a Fidesz politikusai Semjén Zsolt, a libák réme legutóbbi produkciójába.
Mondtak pedig az ünnep kapcsán kazalnyi veretes baromságot tettestársai, ezek közül legtöbben vadul kereszténykedtek, hogy a gatya szakadt le róluk, és csak azért nem az ing, mert így látható volt, hogy bőrkötésük hiánytalan, ezért hát kedvesek ők az Úrnak, kinek keresztneve Viktor...
A honvédelmi miniszter is kifejtette, hogy a keresztény hitünk, melyet némi rábeszélés keretében Szent Istvántól kaptunk, vihet előre minket, míg Brüsszel feladja hitét, elveszti fundamentumát.
Ebből is világosan kitűnik, hogy a mi államunk fundamentalista, és akinek ez nem tetszik, az máris kezdheti a harcot az egyház és az állam különválasztásáért, talán  már megint éppoly időszerű, mint volt a felvilágosodás korában, még ha a mi korunkra inkább az elsötétedés kora lenne is a jellemző megnevezés.
Gondoljunk csak arra, hogy az egyházak - és elsősorban a katolikus egyház - ismét kezébe akarja venni az iskolákat, megszüntetve a világnézetileg semleges oktatást, ehhez pedig a lehető legjobb partnert kapta meg Orbán tolvaj-diktatúrájában.
Ha ez így folytatódik, lesz ez még durvább is, mindenesetre az internacionalista egyház magyarországi fiókszervezetének feje állami kitüntetés formájában már megkapta a harminc ezüsttallért a Pápa és a humanizmus emberi értékeinek elárulásáért.
Azok pedig, akik a tíz parancsolatból mára már egyet sem hagytak megszegetlenül, úgy öblögetnek Isten nevével, mint hajdan a tévémaci estelente.


Szóval, Tömjén Zsolt, a magyar keresztények világi feje egy kérdésre, melyben azt firtatták, hogy miért is lehet szavazati joga annak, aki nem él közöttünk és nem viseli szavazata következményeit, ezt találta mondani:
„Van egy olyan állítás - és ez is még a Gyurcsányra megy vissza - hogy aki nem Magyarországon fizet adót, az ne szólhasson bele a magyar politikába, tehát magyarul ne legyen szavazati joga. Hát ez egy ritka nagy baromság. Ugyanis ebből az következne, hogy pc módon fogalmazva tudnék olyan népcsoportot mondani, pontosabban olyan csoportokat Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk. Tehát az adófizetés és a szavazati jog nem függ össze. Minden magyarnak született joga van arra, hogy magyar állampolgár legyen, és az állampolgárság és a szavazati jog egymástól elválaszthatatlan.


Namármost, tegyük félre azt, hogy szívesen tennék kísérletet arra, hogy amikor hazaviszi a lopott holmit, akkor beállítsak hozzájuk és elmondjam, hogy mire kell fordítania a hála bankszámlán megjelenő jelképét, amiért ő viszi a bőrét a vásárra, és amiért remélhetőleg egyszer még üldögélnie kell, mint a túzoknak, - szorítkozzunk most kizárólag állítása valóságtartalmára.
Lehet, ha elolvasná, új ismeretekre tenne szert, de hát jó sekrestyés is hóttig tanul.
A tény az, hogy ebben az országban mindenki fizet adót.
Ki többet (a szegények) ki kevesebbet (a gazdagok).
Még a hajléktalan is adózik, amikor megveszi a maga liter tablettását, hiszen annak ára van, az árban pedig benne foglaltatik az általános forgalmi adó, a szeretett ÁFA, melyet, mint végfelhasználó ő fizet meg, függetlenül attól, hogy a pénzt sokkal puritánabb körülmények között koldulta össze, mint a mai magyar alvállalkozó az ő kedves oligarchájától.
A nyugdíjas is adózik, sőt, még a felettébb PC módon körülírt cigány is, hiszen a segélyt – nevezzük bárminek is – el fogja költeni valahol és amit vásárol, annak adótartalma van.
És erre az adóra nem adnak családi kedvezményt, lehet hat purdé is az egy ágyban, mert családi kedvezmény csak a jövedelemadóra jár az olyan családoknak, ahol Nyúlanyó megengedheti magának a háztartásbeliség luxusát a házvezetőnő mellett, míg Baknyúl tisztes jövedelemért azon töri a fejét, hogy mit lehetne még elvenni a szegényektől.


Természetesen ezt a Birodalmi Fővadász nem értheti, ő a létezés egy más síkján éli életét, tartsa meg őt a Úr ebben a nagyonhülye állapotában a letartóztatása előtti utolsó pillanatig.
Ebben az a szörnyű, hogy egy ilyen ember, ezzel a tudással a kormánypárt második embere lehet, igaz, valószínűleg csak éppen ezen tulajdonságából adódóan.


Kedves magyar állampolgárok, ez az ember hivatalból okosabb nálatok.
Belegondoltatok, milyenek vagytok akkor ti?



:O)))

8 megjegyzés:

talalom írta...

Csaxólok: Anno sem, azóta sem azt mondta a volt kormányfő, hogy aki nem fizet itt adót...
Hanem azt, hogy AKI NEM VISELI A KÖVETKEZMÉNYEIT a szavazatának. Ilyen súlyos következmény, hogy egy ekkora barom lehet minielnökely...
Ja,tömjénke, az IFA meg nemcsak egy teherautó, hanem idegenforgalmi adó is.

kekec írta...

talalom:
Ugyan már?! Egy olyan népnek, akiknek elég volt, hogy "Hazudott, mert ű maga montta"? Annak elég, hogy Gyurcsány mondotta a "nemadózókat" is. Csak elég sokszor kell elismételni (és fogják, bizhatsz benne)
Pupu
Semmilyen egyébként már magyarázkodik, hogy pl. az egyetemistákra gondolt, de nagyon kilóg a szaros alsógatya, mert azokat azért nehezen lehet a "népcsoport" kifejezés alá betuszkolni.

hello írta...

Meg még valami:
MINDEN árucikken van ÁFA, ami szintén ADÓ, tehát azt MINDENKI, aki bármit vásárol, vagy valami szolgáltatást vesz igénybe kis hazánkban, az MIND FIZET ADÓT, legyen háztartásbeli vagy bármi!!!

Ha ez a fazon az ország vezető garnitúrájának egyik meghatározó esze - szoros meccsben Rezsisziláraddal! - és még ennyit se tud, akkor ez tűpontos látlelet a jelenlegi hatalom agyi kapacitásáról!

hello írta...

Plusz ilyenkor rögtön élénken figyelnünk kell, mert könnyen lehet, ez egy DIREKT figyelemelterelő gumicsont! Amíg ezt rágjuk, az alatt fene tudja, épp mit művelnek.

Promenad írta...

Semjén ? Hogy vetné le őt a jobb sorsra érdemes ló a hátáról,amikor legközelebb belovagol Erdélybe !

QwycX írta...


Itt okoska írogatók, csendbe vagytok. Nincs üzenete ennek?

http://fuhu.hu/hozzaertes-hianya-avagy-kudarc-kobon/

Borzalom és béke van. /E.V./

Qwyc a x.ik

Névtelen írta...

"...a kormányxxxx második embere lehet, igaz, valószínűleg csak éppen ezen tulajdonságából adódóan." - Így (igaz)

NewTiborc írta...

Mint mondottam, az ATV is már rég elesett és álnok módon félrevezeti az egyszerű embereket.
Az embernek ne legyen hányingere?

http://nepszava.us/kozos-amerikai-propagandavideo-orbanrol-es-a-hit-gyulekezeterol/