2014. március 6., csütörtök

CÉLEGYENESBE FORDULVA

Itt állunk egy hónappal a választások előtt és senki nem tud semmit.
Mert azt azért nem kellene túl komolyan venni, amit a politikusok mondanak, annál már csak a közvélemény-kutatók prognózisai megbízhatatlanabbak.
Ez az egész helyzet olyan, mint amikor a gazda meg a felesége éjjel mozgást hall a libaólban, egyik felkapja a kapanyelet, másik a sodrófát és kirohannak rendet tenni.
Senki nem lát semmit, mindenki ordít, ugat, gágog, sikít, gazdáék ütnek, mint a bolondóra, majd reggel ott hever a földön egy róka, tíz liba, meg a gazdasszony, és bár a gazda elégedett – így se rossz – azt azért nem lehet mondani, hogy ez egy sebészi pontossággal  tervezett akció volt.

Túl sok a bizonytalansági tényező, túl sok a rejtőzködő szavazó – ők nem azok, akik azt mondják, hogy még nem tudják, kire fognak szavazni, hanem azok, akik a pártpreferenciájukat aszerint váltogatják, hogy éppen kivel beszélnek, ha meg a hatalom vagy a szélesebb nyilvánosság kérdezi őket, akkor automatikusan kormánypártiak lesznek.
Érthető, meg kell élni valahogy.
A kérdés itt az, hogy akiket Orbán rendszere megsértett, akiknek érdeksérelmet okozott, azok hogyan fognak gondolkodni.
Sokan vannak, némelyik már nem is emlékszik, hogy Orbán vette el a nyugdíját…

Három variáció lehetséges.
Az első, a valláserkölcsi közelítés.
Ugyan Viktor belém rúgott, leköpött, elmondta, hogy egy hulladék senki vagyok, éppen éhendöglök, de én tudom, hogy az Élő Isten jót akar nekem.
Meg vagyon írva a preambulumban, hogy a komcsik ördögtől valók, és ha ők nyernek, akkor jön a kanördögök öregapja, a Gyurcsány és akkor meg lesznek pocsékolva a szüzek, és vége lesz a mai jólétnek, mert megszüntetik a közmunkát és az Egykulcsos Adót, melyet mindahányan úgy imádunk!
Keresek is gyorsan valakit, aki leírja ezt helyettem, mert én csak az X betűt ismerem, de ez éppen elég a győzelemhez!

A második a nihilista felfogás, hívei szerint a politikus mindegyforma, mindegyik lop, csal, hazudik és engem fosztogat, ezért ott dögöljenek rakásra, ahol vannak, a választások napján meg különösen!
Ezért aztán el se megyek választani, majd valahogy túlélem ezeket is, válasszanak akárkit, ha meg nem, majd a család eltemet, vagy feltesz a kredenc tetejére, és ha a Julika nem néz italközi állapotában Vegetának, akkor elleszek ott békésen.
Kis ember vagyok én, úgysem számít a szavazatom, úgyis azt csinálnak ezek, meg a tuggyukkik, amit akarnak, lemutyiznak ezek egymás között mindent, minek feszengjek?
Majd nyalok kicsit, bokázok és vigyorgok, mint a tejbetök, vagyok én egy izgága lúzer?

A harmadik a Bronson-effektuson alapuló közelítés, a bosszúvágy.
Merthogy engem ezek a patkányok megszívattak, alapvető anyagi érdekeimben sértettek, engem kirúgtak a munkahelyemről és most huszonnyolcezerért gályázhatok hóban-fagyban esőben. Nézegethetem az önkormányzati képviselők zsírosra hizlalt pofáját, miközben az asszony meg se mer mukkanni a munkahelyén és szorgalmasan bólogatnia kell idióta jobbikos főnöke turulszaros hülyeségeire, holott hajdan ő volt itten a Hazafias Népfront helyi alelnöke, és úgy utálja ezeket, mint liba a nokedlis libapörköltet.
A gyerekem a diplomájával London-alsón mosogat, az unokámnak meg esélye sincs diplomát szerezni, ezek a tetvek meg azt hazudják, hogy nincs tandíj.
De most elmegyek és behúzom nekik az ikszet!
Remélem, ez lesz az az iksz, amelyiktől majd megáll bennük az ütő, de hívom magammal a haverokat meg a szomszédasszonyt is – lesz, ami lesz, még meg is hálálom, ha kell, pedig már kissé megereszkedett…

Az első két kategória a Fidesz kedvence, mert bár Kubatov maga sem hitte, hogy ilyen állatfajta létezik, de lám, mégis – meg kell őket becsülni.
A harmadik kategória neccesebb, mert az ilyen sunyi módon úgy kerül fel a listákra, hogy a szavazata a Párté, oszt csak a végén ér bennünket meglepetés, mikor kiderül, hogy valakik mégiscsak a komcsikra szavaztak.
Ilyenkor aztán érheti csalódás azt, aki kitalálta, hogy a győztes mindent visz, mert irgalmatlan nagyot lehet pofára esni.

Nem is saját magában bízik a Fidesz, inkább a baloldaliak közismert kommunikációs tehetségére építi a még nem teljesen szép, de már szebb jövőt.
Merthogy nekik azt kellene mindenhol mantrázni, hogy kik az Orbán-éra vesztesei, és arra bíztatni őket, hogy torolják meg a rajtuk esett sérelmet, most van az ideje, mikor visszaüthet rendőr, tűzoltó, közalkalmazott, orvos, rezidens, közmunkás, pedagógus, földnélkülivé tett paraszt, elzavart trafikos, és az összes többi megalázott, kifosztott kisember.
Ha el lehetne hitetni velük, hogy ők is valakik, a társadalom értékes tagjai, akiknek befolyásuk van a politikai folyamatokra, akkor ennek a velejéig rohadt rablóbandának esélye se lenne.

Még van egy hónap, még mindig nem lenne késő, persze ehhez mással kellene foglalkozni, nem a szövetség átnevezésével, de hát vagyok én egy PR szakember?
Mindenesetre most kellene feléleszteni az olyan jelszavakat, melyeket a baloldali szavazó ismer és szeret, most kellene biztatni őket, hogy húzzunk bele!
Hát húzzunk bele!

:O)))

38 megjegyzés:

Enikö írta...

Pont igy gondolom én is. Húzzunk bele...!

Unknown írta...

Ezt mondom én is uton-útfélen mindenkinek, de mintha süketek lennének az emberek: Nem hallják, vagy csak félnek. Pedig ez az egyetlen easély, ha BELEHÚZUNK. De mindenki, akit megrövidített ez a rablóbanda. Mert különben úgy járunk, mint a liba, amelyik nem szereti a libapörköltet se tejfelesen, se másképp. Mégis előbb-utóbb az lesz belőle. Muszáj nekünk "libának" lennünk? Egyszer legalább legyünk SASOK.

Névtelen írta...

Az elején nem megbeszēltük'hogy csak egy liba/írás. :-)
De komolyra fordítva, nekem az a problémám, hogy a házmestert Orbán emberének tartom. Vagy kénytelen vagyok elhinni' hogy ennyire tehetségtelen balfasz. Tehát egy tehetségtelen balfaszra, vagy egy Maffiózóra bízzam a jövőmet ?
Ez itt a kérdés válasszatok...

Geza írta...

Nevtelen @ 2014. március 7. 7:17:

Hat azert ez nem olyan bonyolult. A maffiozo mindenfele dolgot kerhet Toled, Te meg valoszinu, hogy megteszed, aztan meg azon veszed Magad eszre, hogy egyszer egy igen nagy szivesseget kell tenni valami multbeli aprosagert. Hat kell ez Neked? Akkor inkabb mar egy balfsz. Oet konnyen ki lehet cserelni egy kevesbe balfszra, es akkor majd igy lepesenkent lehet elore haladni. Lehet, hogy kisse idegesito, de legalabb nem kell rettegesben leelni ez eleted, hogy mikor ker egy kis szivesseget Toled a vezer.

p.s.: persze a helyzet ennel egy kicsit szrabb, hiszen ez egy kulonos maffiozo: ott van veled ejjel nappal, a munkahelyedtol a haloszobadig. Nem ertem, hogy ezen az emberek miert nem akadnak ki. Ez a legnagyobb baj, es ezert kellene oket minel elobb jo messze elkuldeni.

xyz írta...

A hithű, a nihillista és a Bronson mellett van egy negyedik kategória is: Az egésszel nem foglalkozó, nem gondolkodó. Ő az, aki készen várja és kapja a TV-ből a "véleményét", és mivel a sikerpropaganda folyik éjjel, nappal, el is hiszi, hogy ez az igazság, tehát oda kell húzni az X-et.
Szerintem sajnos a negyedik kategóriába tartozik a legtöbb választó, akinek a napi robot után már nem marad ereje előre gondolkodni.
Ha ez valóban ezen fog múlni, ahogy írtam, akkor beérett, sőt erősebb lett a negyedik hatalmi ág a MÉDIA. Ezen kell változtatni ahhoz, hogy sikeres legyen a következő választás.

yczimi írta...

Azért a Zuhslag Jani most jól bekevert a tételeid közé! :(

Erzsébet írta...

...de hát vagyok én egy PR szakember?...
Igen.

Móricka írta...

Csókoltatom Hann Endrét! Meg a többi hamis adatot szolgáltató közvélemény kutatót! Akik februárban "érthetetlen" fidesz népszerűség növekedést jeleztek, majd ugyanott - magukkal szöges ellentétben - közölték, hogy a szavazásra "jogosultak" 52%-a ormányváltást akar...

Ami az ellenzéki PR-t illeti. Nem sokat kellene azon gondolkozni, hiszen a kormány "tett azért", hogy simán bukjon. Csak a a Vey;r csicsa/picsa felcs]ti stadionj't kellene megmutatni, vagz a cigaretta. / Ahogz ayt M=ricka elk;pyeli.

Névtelen írta...

Fidesz pontos kidolgozott terv alapján,dönti romba az ellenfeleket.-Hisz az csak egy nyáj.-

Öreg harcos írta...

Nekem lenne egy javaslatom az új névre: Balfácánok Szövetsége. (tudnám egy kicsit rusztikusabban is..)

hello írta...

PuPukám, muszáj vitatkoznom Veled:
ez a névváltoztatás jelenleg nem az úri kedvtelésük, hanem KÉNYSZER!
Ugyanis Te is tudod, egy erre a célra kitalált biznisz álpárt is ott lesz a szavazólapon ÖSSZEFOGÁS néven! Ráadásul a felsorolásnál előbb a listában, mint az ÖTÖK!

Amit viszont nem értek: ennek a ténye már egy ideje ismert.
Lehet, abban reménykedtek, hogy nem lesznek annyian, ami elég az országos listaállításhoz. De ez a mérhetetlen és nagyon káros naivitásuk újabb bizonyítéka csupán! :-((
Szóval, szerintem, nem csak most, hanem ABBAN A PILLANATBAN nevet váltaniuk kellett volna, ráadásul világos, hatásos, intenzív kampánnyal ismertetni, meg is magyarázni ennek AZ OKÁT!

Már megszámolni se lehet, hányféle módon gáncsolják a tisztességes és valós választási eredmény esélyét, ezt csak a vak nem látja!
Nem tudni, ettől, no meg a gyomorforgató lejárató akcióiktól hány választópolgárban horgad fel az indulat, a saját becsületének védelmi reflexe.
Aki odafigyel, akit érdekel, aki tudni akarja, még nem késő megtanulnia, hol és hogyan keresse a listán azokat, akik eddig az általa tavaly okt. 23-án is kikövetelt módon és néven szerepeltek!



heltai írta...

Fel nem foghatom, h miért érdemel szót zuschlag, hiszen a hosszú eljárás során ezeket a baromságait "elfelejtette" emlegetni ! Azóta jutott eszébe, most hirtelen. Miről beszélünk? Sőt, volt valami olyan nyilatkozata, vagyis vallomása, " ahhoz az őrült Gyurcsányhoz ne menjél , mert az semmilyen simlis ügyről hallani sem akar" ! Jó lenne ezt megtalálni, és ennyivel lezárni a hazugságát.

hello írta...

Csok most néztem utána, mi ez a Zuschlag-ügy.
50 millió szatyorban?
Ha a NAV azonnal nem mozdul rá a témára, akkor lehet tudni, honnét fúj a szél!

civilhuszár írta...

Olvastam én a rétegek sok nyilatkozóit a kommentelők között sok helyütt. A hülye voltam-tól a tört volna el a kezem-ig széles skálán terül el az önkritika az Orbánra szavazás miatt. Friderikusznál volt látható a bányász, aki a Fideszre szavazásával a rokkant nyugdíjának elvesztésére szavazott, bízva Schmitt Pali és a Gripen tyúk nyugdíjvédő ígéretében.
Ekkora szívatást egy kormány sem tett a magyar nemzeti zemberekkel.
Én úgy látom, hogy csak végig bogarásszák az emberek a listát, hogy a Fideszt eltakarítsák a közéletből.
És ha már nem lesz kampánycsend, a legjobb ha valaki kint áll a szavazóhelyiség előtt és tartja a kormányváltás pártjának sorszám tábláját.

etele1 írta...

hú micsoda "elemzés" pupukám. csak igy tovább.

Közben Mesterházy feladta a kamapányt: legújabb igéretözönben inkább már a nyugdijasokra koncentrál, próbálja megtartani a "bázist". és plakátháborút igér a jobbkkal, ami körülbelül annyit tesz forditásban: gőzöm sincs mihez kezdjek a helyzettel.

de hogy jó lesz-e gyurcsánynak mindez 2018-ban?

... ami várható az a nagykoalició a Jobbik ellen, mert ez lesz a kérés Németországból. Ebben Gyurcsány Ferencnek helye nem lesz, meg szükség sem lesz rá :p

... és ha már a nagykoala is bukik lesz nekünk Vona miniszterelnökünk. Akkor sem lesz szükség Gyurcsány Ferencre.

Hát ez van pupu. Jó szórakozást.

etele1 írta...

civilhuszar:

és szerinted kire fognak szavazni? Vonára, vagy Mesterházy-ra?

civilhuszár írta...

etele1 írta..

Hogy melyikre szavaznak ? Nos erre Havas Henrik utóbbi mondása jut eszembe. A Fidesz választási törvénye által kikényszerített helyzet miatt az MSZP-re kell szavaznom akiket mindig utáltam.:-))

asta írta...

Civilhuszárnak:
Ez annyira jó ötlet, hogy máris hozzá kellene látni a szervezéshez. Egész nap ott kellene állnia valakinek a szavazó helység előtt egy táblával a lista sorszámmal és az egyéni jelölt nevével és sorszámával, különben bejön az a nagyon aljas húzás, hogy összezavarják a választókat. A magam tapasztalatából kiindulva ( több percig böngésztem a listát, amíg rátaláltam az összefogásra ...) mondom, hogy ez sokkal komolyabb probléma, mint gondolnánk. És a látszat az, hogy nem veszik elég komolyan! Már találkoztam olyan kommenttel, hogy az Együttre fog ixelni...miközben a szöveg környezetből világosan kiderült, hogy a kormányváltásra akarna szavazni....tehát könnyen bejöhet a taktika, ha nem elég szemfüles az ellenzék.
Ezért én örülök, hogy változtattak a néven, ha későn is.
Ezt a törvény alkotók pontosan centire kiszámították és modellezték, miközben tegnap az ATV Csatt-ban bejött az is, amit gondoltam: kis G. Fodor a demorácia kiteljesedéséről papolt, majd halszemű még egy kifakadással is tetézte, hogy nekünk semmi se jó... miközben az igazság az, hogy szépen megszervezték, hogy a híveik minden kis párt ajánló ívét írja alá, minél többen állíthassanak listát. Biztos címekre ment a legtöbb...egymásnak adták a kilincst, ahogy ezt egy naív elszólásból megtudhattam. Zseniális!
Ha ennyi kreativitás és gyakorlati érzéket tanúsítottak volna a kormányzásban, nem is kellene leváltani őket.
Már mondtam, hogy a sunyiság, az elképzelhetetlenül alantas módszerek ellen egy tisztességes, vagy naív embernek nagyon kevés fegyvere van. Nehéz ilyen mélységebe leszállnia, el sem hiszi, vagy eszébe sem jut ilyesmit akár feltételezni is. Ez egyébként a Fidesz erőssége. Ez a felismerés és ezt ki is használja alaposan.
Mióta ezután az elszólás után ezt összeraktam, nem kapok levegőt a felháborodástól.... basszus! Mert ezek az emberek nem politikusok, ezek tisztességes, jóravaló emberek, akik fel sem fogják, mit tesznek... ez meg a másik fele.

moose írta...

A nagymamám beleverte a macska orrát a saját szarába, hogy szobatisztaságra szoktassa!
Durva, de hatásos!

Nnna!

Ez történt Zuschlaggal is! Szar ügy!

Fenn van Gyurcsány Ferenc facebook oldalán a lehallgatott beszélgetés, - amit a bíróságon bizonyítékként játszottak le., ahol Zuschlág mondja valakinek, hogy a Gyurcsányt küldetéstudatosan küzd a korrupció ellen,…

Ez gyors volt!

Azt meg ne kezdje itt mondogatni senki, hogy megvágták, meg ilyenek,…. mert ezt a bíróságon bizonyítékként terjesztették be, mint hivatalosan lehallgatottt beszélgetést!

pszichofitness írta...

Hello 10:11
Immár több mint egy éve a kapcsolat.hu portálon Citoyen Bloggazda által indított Janus Pannonius: Rágalom című blogjában ezt a bejegyzést a Katiicabogár olvasószerkesztő írta:


"Tudod... életem során sokat tapasztaltam. Eljutottam oda, hogy szinte becsülni tudom azokat akik szemtől-szemben rágalmaznak, ellentétben azokkal, akik sunyin - arra törekedve, hogy a rágalmazotthoz ne juthassanak el a rágalmak. Ez általában úgy működik, hogy két ember találkozik és mi történik: "elmondok neked valamit, de ne, hogy valakinek elmondd..." És már terjed is..., csak éppen az érintetthez nem jut el, mert ki vág valami olyant a másik pofájába amiről elvileg nem is beszélhetett...

És mit vesz észre a rágalmazott? Hogy akivel/akikkel normális viszonya, kapcsolata volt - egyszer csak elfordul tőle, megváltozik a viselkedése vele szemben - általában meg is szakadnak ezek a kapcsolatok - csak éppen a rágalmazottnak halvány ibolyántúli fogalma sincs, hogy miért történik mindez vele..."

asta írta...

Hellonak: ez az a ritka eset, mikor PuPu-van én is vitatkozom. És itt van az ellenzék gyengéje...amit a Fidesz röhögve használ ki. Röhög rajtuk, mint szerencsétlen, hülye lúzereken, akik még mindig nem látnak át rajtuk. Pontosan tudják, azt, amit az előbbi hsz-ban leírtam. Az ellenzék pedig továbbra sem képes felfogni ( talán az egy Gyurcsányt kivéve, aki viszont hajlamos időnként túl sokat beszélni olyasmiről, ami nem kampányba való... ebben spec. kénytelen voltam egyetérteni az korábban említett g.Fodorral tegnap este... basszus!), hogy ma a kampány idején nem korrekt elemzésekre..egyfelől-másfelől - van szükség, hanem rövid, világos szlogenekre, amit minden alkalommal mindenki kimond... ezt teszi a Fidesz és nagyon sikeresen. Hogy ez méltatlan? Igen. De hatékony.

asta írta...

Etele1:
Kit érdekel Gyurcsány? Gyurcsány majd gondoskodik magáról, ne aggódj:)
Most nem róla szól a történet. Mesterházy olyan, amilyen... kampányban nem nagyon brilliroz. Azt viszont nem tudhatjuk, milyen minelnök lenne. El tudom képzelni, hogy nem is annyira rossz, igaz kicsit szürke, kicsit unalmas, lassú ( de jó lenne már egy kicsit kevésbé karizmatikus vezető...aki kiszámíthatóbb és talán rugalmas is, hiszen most is tudott váltani, ami reményt keltő) már amennyiben képes felfogni, hogy nem neki kell tudnia mindent, arra valók a környezetében levő tehetséges szakemberek. Ezzel ellensúlyozhatja a saját hiányosságait. Persze ideális esetben és nagy optimizmussal:)

etele1 írta...

asta:

miközben teljesen igazad van abban amit irsz, az egyáltalán nem vonatkozik M.A.-ra.

"Azt viszont nem tudhatjuk, milyen minelnök lenne"

akinek semmi elképzelése a kampányban, annak azért nincs semmi elképzelése mert nincs neki semmi elképzelése. Ezért szürke.

"már amennyiben képes felfogni, hogy nem neki kell tudnia mindent, arra valók a környezetében levő tehetséges szakemberek"

Nincsenek a környezetében tehetséges szakemberek. Ui ennek semmi jele... és az ilyen emberek nem maradnak meg egy vezető mellett, ha az következetsen ignorálja őket.

"Ezzel ellensúlyozhatja a saját hiányosságait"

éppen ez az ami hiányzik

Végül de nem utolsósorban:

"Kit érdekel Gyurcsány?"

pupu-t és Gy.F.-et :o)

"Gyurcsány majd gondoskodik magáról, ne aggódj:)"

Nem aggódom :p

civilhuszár írta...

astának:

Sajnos késett az összefogás, de nem tudott a Fidesz mást bedobni ártás céljából, mint a bohócos figurát ami árthat is.
http://www.hrportal.hu/c/a-bohoc-szakma-haborog-a-cof-kampanyon-20140228.html
Amit Gyurcsány ellen használnak az meg vissza is üthet, mert a zemberek már arra is emlékeznek miket ígért és mennyinek az ellenkezőjét csinálta hazugságba fulladva a nemzetmegvezető.
Szerencséje az összefogó társulatnak, hogy erőltette Gyurcsány a csapatba vételét, mert
a Simon Gábor ügy nagy érvágás volt a szociknak.
A szakértő tanácsadók adhatták az ötletet a névváltoztatáshoz, tehát valamilyen szlogen szöveget is be fognak bizonyára dobni. Mivel az emberek memóriája a tapasztaltak szerint két hét, talán elég is lesz ennyi idő.

etele1 írta...

"Mivel az emberek memóriája a tapasztaltak szerint két hét, talán elég is lesz ennyi idő."

ezek a városi legendák... az emberek memóriája két hét... na persze persze...

... meg már megint ezek a "szakértő tanácsadók"... látta őket valaha valaki?

:DDDDD

D .ELEMÉR írta...

Gyurcsány ferenc Ő igen n aki megmondta orbának maga egy Hitvány alak és még finomis volt mert szerintem meg egy Ganéjalak ez a Nép meg már megérett mint a búza a vágásra! ehez még nagy ész se kell pedig én csak egy sima mezei szakmunkás vagyok persze kin dolgozom ausztriában Csak volna 4 millio embert aki egy normális országban akar élni!
és ennek rossz vége lesz, mert aki ennek után sem érzi a saját börén a fidesz aljas mocskos megszoritásait az teljesen hülye agyhalot vagy egy Utolsó GAZEMBER!!!
sok sikert kívánok önnek Pu pu
tiszteletel D. Elemér

asta írta...

etele1:

Nem azt mondtam, hogy Mesterházynak nincs elképzelése. Csak annyit mondtam, nem karizmatikus személyiség, kicsit szürke, kicsit unalmas, viszont kitartó... ahogy Bajnai is. Gyurcsány csillogó személyiség, ezért kellőképpen megosztó is. Gyakran ad alkalmat, hogy belé kössenek. Nem tipikusan politikus alkat, ami a szememben hatalmas pozitívum. Szívem szerint neki adnék esélyt, az eszem meg azt mondja, talán Mesterházy most alkalmasabb. Ha valami csoda folytán győznének, kezdetben jobb egy nyugodtabb, kevésbé türelmetlen ember... bár nem vagyok biztos benne. Jó lenne, ha már erről vitatkozhanánk:)

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Jó lenne nekünk egy szerény vereség is, hogy ne tudjanak a 2/3-al újra visszaélni.
Azt hiszem a saját dugukba dőlnének !
Egy szerény győzelem ugyanis, igen nehéz helyzet elé állítaná a szövetséget, tudjuk miért.

Vagy győzzünk fölényesen, vagy veszítsünk, de minimális különbséggel.

Ez lenne a jó.

Csak azt nem tudom, hogy mit akarunk elérni !

Üdv sphagin.

Névtelen írta...

30 NAP A VÁLASZTÁSOKIG, DE MÁR MINDENKI MINDENKIT TEMET.
VÁRJUNK AMÍG MEGSZÁMOLJÁK A SZAVAZATOKAT, ÉS RÁÉRUNK MAJD AKKOR SÍRNI, ÉS VAGY ELSZAKADNI, ÉS BELÉPNI A NAGY NÉPI SZÜVETSÉGBE PUTYINHOZ.
KÜLÖNBEN A KIBICEKNEK SEMMI SEM DRÁGA.
AZ ÉSZT KÖNNYŰ OSZTOGATNI, DE CSELEKEDNI SOKKAL NEHEZEBB, FŐLEG, MÉG HA A SZÉL IS SZEMBE JÖN VELEM.

Névtelen írta...

Szóval kedves kommentelők!Az egész baloldal úgy ahogy van egy nagy FOS! Ez a ti véleményetek is.
Hajrá JOBBIK!!!!!

etele1 írta...

asta:

"Ha valami csoda folytán győznének"

... de nem győznek. miért is?

"Mesterházy olyan, amilyen... kampányban nem nagyon brilliroz."

amúgy meg az, hogy van a kampány és van a kormányzás és a kettő között nincs összefüggés, hogy a kampnyban egy "kicsit szürke", de majd kormányon jó lesz egy nagy humbug.

névtelen:

'AZ ÉSZT KÖNNYŰ OSZTOGATNI, DE CSELEKEDNI SOKKAL NEHEZEBB, FŐLEG, MÉG HA A SZÉL IS SZEMBE JÖN VELEM."

Ja. kezdj egy 15-20 éves pártépitési projektbe, ölj bele százmillókat... mert a politikus nem hajlandó leereszkedni a csodálatos aranyozott piedesztáljáról, felgyűrni az ingujját és dolgozni a fizetésért mi... tőlünk kap.

Névtelen írta...

Van olyan csatár, aki gyors, kitartó, ügyesen, de szabályosan cselez, pontosan passzol ha kell, azonban csapatban játszik. Az ilyen igazi sportember. Van olyan csatár is aki harcol, fellök, letapos és erőszakosan, tisztességtelen eszközökkel is bármi áron győzni akar. Ő egyedül akarja ünnepeltetni magát. Mindent magának akar. Az ilyennek a bíró piros lapot ad és kiállítja. 2014 április 6.-án a nép lesz a bíró és ha nem vak akkor ezt az erőszakos csatárt kiállítja és eltiltja végleg. Orbán téved. Magyarország nem laboratórium és mi a nép nem vagyunk kísérleti egerek

pszichofitness írta...

Hurrááááá!!!
Holnap a Szebbik Nem Napja lesz - világszerte :-)))
Végre valami frissítő változatosság ebben a besavanyodottságban!

Ezen a várakozásoktól teljes előesten Csakabal egyik kedvenc zenés szívdobogtatójával hangolódjunk a közelgő holnapra (Ő volt a legfiatalabb fórumozó 2011-ben a kapcsolat.hu-n):
http://www.youtube.com/watch?v=zyqt2avPkoA

És persze várjuk a szeretet komplex kiteljesedését legalább a holnapi Asszonyságnapra.
Reméljük a minket köszöntő blog is míves emóciókkal lesz dúsítva és nem csak a macskanyenyere kínrím hallatszik ki belőle.
Aki kérkedik a nagy hatalmas tudásával hétköznapokon, kérkedjen a érzelmi leleményességével az ünnepek alkalmával is...
Játszunk Most Mutasd Meg-et :-)))

Névtelen írta...

2007 óta tudjuk, hogy Szigetvári minden rosszat hozott a szociknak....most megint ő a hangadó. Meglátszik......

Névtelen írta...

"Nem is saját magában bízik a Fidesz, inkább a baloldaliak közismert kommunikációs tehetségére építi a még nem teljesen szép..." - ÍGY !

hello írta...

Pszichofitnessnek:

Kérlek, hogy nekem ne emlegesd semmiféle szövegkörnyezetben katiicabogarat, aki mellesleg olvasószerkesztővé avanzsált? A mi időnkben még hatalomittas főmodi volt, úgy mellesleg vagy 5-6 nicket használva, tök etikátlanul, mintha azok különböző személyek lennének. Valami förtelmes gusztustalan módon vagdalkozva, a mindinkább szemétdombra hajazó állapotok feletti hatalmával visszaélve basáskodott a kapcsolaton. Az én szememben már akkor is erkölcsi hulla volt, és az is marad mindörökre!

Mindenesetre tetszik, hogy becsüli, aki szemtől szembe rágalmaz: miután ő a kapcson többünkkel ezt művelte, ahogy az imádott védence, Szanyi kapitány is!

asta írta...

Etele 1
Már miért ne győzhetnének? Mert a kv. kutatások mást mondanak? Az a jelen helyzetben semmit nem ér.
A szürke kampány és a szürke kormányzás lehet összefüggésben. De miért lenne ez rossz? Épp a szürkeség=nyugalom és kiszámíthatóság hiányzik az életünkből az utóbbi 4 évben. Na meg persze az ész,a jóizlés és a mértéktartás....

Névtelen írta...

Rögös a demokráciához vezető út, főleg ha nincs egyértelműen preferálható párt, mint most is!
Egy fegyverünk lehet, nem hosszabbítani őket a hatalomban, hanem váltógazdálkodásra szorítani őket. Pofonnak ugyan kicsi, de jelzi nekik, hogy a választó választja őket!