2014. március 10., hétfő

MENNYIT ÉR EGY HALOTT CIGÁNY

Hetvenmillió forint kártérítést fizet a kormány a cigánygyilkosságok áldozatainak, tudhattuk meg a napilapokból.
Valahol azt olvastam, hogy harminchét ember között oszlik meg az összeg, ami soknak éppen nem mondható, habár az nem tiszta, hogy az áldozatok hozzátartozói vagy a túlélők számíthatnak-e újabb összegre egy esetleges bírósági ítélet folyományaképpen, vagy ez akkor most előleg, plusz pénz vagy mifene is tulajdonképpen?
Mindenesetre a pénzösszegek meghatározására és szétosztására felkért Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület ennyit talált indokoltnak szétosztani, gondolom, ezzel megoldva az áldozatok hátralevő életének összes problémáját.

Természetesen az egyesület a jó gazda gondosságával járt el a horribilis összeg szétosztása során.
A tapasztalatok alapján az egyesület úgy vélte, hogy sok hozzátartozó visszaélt korábban a segítséggel, ezért nem egy összegű kárenyhítésre, hanem életjáradékra tettek javaslatot.
Nagyon helyesen egyébként, hiszen mit is tudna művelni a buta cigány a pénzzel, még a végén elköltené tüzelőre, amilyen hedonista életvitelhez szokott, vagy belevetné magát a nokedlis libapörköltbe és ott lelné halálát, amilyen mohó az ilyen senkiházi – kell az ilyennek a fehér ember gondoskodása, mint egy falat kenyér.
Hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának miért volt ehhez szükségük a Fehér Gyűrű Egyesület vagy hogyishíjják segítségére, mennyit fizetett ezért a minisztérium, azt senki nem tudja, hiszen az említett hatóságnál - élén a miniszterrel - annyi a léhűtő, hogy egymásba ér a kompetenciájuk.
Akár a miniszter maga is szétoszthatta volna ezt a rengeteg pénzt Isten nevében, oszt utána reménykedhetett volna hátralevő életében, hogy Isten nem köpi szemközt, mikor majd találkoznak, amire azért én nem fogadnék.

Merthogy a minisztérium maga is megfogalmazta: "jogerős ítélet hiányában is egyértelmű, hogy 2008-2009-ben az akkori állami szervek közül több tevékenysége is hátráltatta a nyomozást és az elkövetőek kézre kerítését".
Hozzátették: Magyarország kormánya ezzel a lépésével is felelősséget vállalt az áldozatok családjának kárenyhítésében.
Ne menjünk abba bele most, hogy mi tart hat évig egy bíróságnak Magyarországon egy kártérítési összeg megállapításában, csak szomorodjunk el – ilyen országban élünk.
Ha én minisztérium – nopláne Magyar Állam lennék, azért nem aláznám magam egy ilyen ügyben ilyen összeggel, még ha egy majdani ítéleten felül adnám is, ez egyszerűen pitiáner szarevés, mert akinek a Magyar Állam tevőleges asszisztálásával vették el az életét, annak hozzátartozóit minimum tejben-vajban kellene fürdetni, hetente kellene bocsánatot kérni tőlük, de persze ez illúzió.

A Tatárszentgyörgyön sörmeccsen focizgató kormányfőtől még annyi sem telt, hogy egy szál virágot tegyen a 28 éves férfi és ötéves kisfia sírjára, a helyi önkormányzat nem adott területet az áldozatoknak állítandó emlékműnek, miközben a gyilkosok egyikének már másfélmilliós kártérítést ítélt meg a bíróság,.
Az ítélet szerint egy újság megsértette a férfi jó hírnevét (?) és becsületét (?) 2012. január 2-i számában közölt „Nyafi retteg a halálbrigádtól című cikkének azon tényállításaival, amelyek szerint a felperes „brutális sorozatgyilkos”, valamint a „számlájára tucatnyi romák elleni támadás írható, amelyekben hat ártatlan ember, közöttük egy kisgyermek vesztette életét”.
Érdekes ilyenkor nem olyan találékony a bíróság, mint amikor a miniszterelnök feleségének taggyűléséről, meg a miniszterelnök hivatali hatalmával való visszaélésről van szó, mikor a taggyűlés nem taggyűlés és a bűncselekmény nem bűncselekmény.
Ilyenkor azonnal megszületik az ítélet, nem kell hozzá hat év.

A minisztérium államtitkára felhívta a figyelmet arra, hogy a cigánygyilkosságok ügyét nem szabad kampánytémává tenni, majd ugyanezen lendületből hosszasan ecsetelte, hogy  a 2008–2009-es romagyilkosságokban közvetlenül vagy közvetve érintett áldozatoknak először a polgári kormány nyújtott támogatást.
Úgy szégyen ez, ahogy van, az összes hazudozással, szerecsenmosdatással, kampányra időzített alamizsnavetéssel együtt.
Ha a buddhizmusnak van igaza és van reinkarnáció, akkor ezek patkánynak születnek majd újjá – de a patkányok ezt nagyon fogják szégyellni…


:O)))

20 megjegyzés:

Anikó írta...

Hogy nem szakad le a pofájuk, hát patkányok az már egyszer biztos.
Jól írod.
És ez a Balog, aki ráadásul pap vagy mifene, de inkább mifene, azzal az örökös bugyuta mosollyal az arcán, kiráz tőle a hideg.
Bár inkább őt rázná.
A megítélt összeg fejenként nincs kétmillió forint /1.891.892.-Ft/fő/, ezzel aztán sokat segítettek szerencsétlen hozzátartozóknak.

Névtelen írta...

A cigányok által meggyilkolt magyar áldozatok is kapnak pénzt?

Névtelen írta...

blogírónak nem is kell újjászületnie, már most patkány!!!!!

moose írta...


Nincs azzal semmi baj, ha valaki első olvasásra nem érti meg PuPu írását!
(vagy csak ennyi "jön le, ...megy át",…nt03.10.16:58)

Javaslom, hogy próbálkozzon újra!

"Elég normálisnak lenni! Nem?"



Névtelen írta...

S mennyit ér egy olyan nem cigány ember, akit a kislányai szeme láttára vernek halálra a cigányok?Hogy született volna cigánynak pupu! Bár azt hiszem az is.

Cereus írta...

Névtelen!
Te, egy büdös görény vagy, kedves etele 1 barátoddal egyetemben.
Szeretnék vitatkozni veletek érvrendszerek alapján, de tartok attól hogy ez húgyalapú elkötelezettség szintjén már lehetetlen.
Bánatomra meg kell állapítanom, ebből az állatfajból elég sokan tenyésztetek ki.
Tudnám még fokozni,csak nem szeretnék, bár most veszem észre sikerült lesüllyednem a degenerált szintetekre.
A többiektől BOCS.!!

Kedves PuPu !
A bejelentkezéshez könnyebb rejtvényt tegyél fel.!!!!

PuPu írta...

CEREUSNAK: A rejtvényt nem én teszem fel, de bőven elég, ha a Név/URL-cím melletti karikácskába teszel egy pöttyöt aztán beírod a nevet...
Sajnos, ez a szoft túlbonyolított ügye, nem tudok rajta javítani, elnézést.
Okos Névtelennek: bizonyára Szögi Lajos hozzátartozói is kaptak pénzt, de van egy óriási különbség: Szögi Lajost nem azért verték agyon, mert nem volt cigány, hanem azért, mert elsodort egy kisgyereket és a hozzátartozók, akik majdnem olyan primitívek voltak, mint te vagy, azt hitték, hogy a kisgyerek meghalt.
A cigánygyilkosságok áldozatait pedig azért lőtték le, mert cigányok voltak, az elkövetők faji zavargásokat akartak kirobbantani, a hatóságok pedig nem álltak a helyzet magaslatán.
Képzeld el, hogy téged is agyonlőnének, csak azért, mert hülye vagy, - a rendőrség meg a titkosszolgálatok pedig gyakorlatilag hátráltatnák a nyomozást, falazva ezzel a gyilkosaidnak.
Namármost, ha cigánynak születtem, akkor rendben is vagyunk tezsvír!
Szóltam is a rányinak, hogy tegye rád a rontást, le fog száradni a csúnyád!
:)

civilhuszár írta...

Névtelen írta...
2014. március 10. 17:20

Miért sértegetsz egy olyan embert akinek nem haladod meg a cipőtalpa magasságát ? Kepeszkedj az Orbán seggét nyaló MNO-nál ahova Bayer Zóti szokott behányni. Ott nyüzsögnek a Te cimboráid. Oda nyomasd a süket szöveged ahol vevő is van rá.

civilhuszár írta...

"A Tatárszentgyörgyön sörmeccsen focizgató kormányfőtől még annyi sem telt, hogy egy szál virágot tegyen a 28 éves férfi és ötéves kisfia sírjára "

Erről a tényről a kasztrendszer jut eszembe, meg egy sejtésem, hogy a félázsiai uralkodó nem ereszkedik le a legalsóbb réteghez, kivéve, ha nem közvetíti a tévé a kegyeleti tevékenységet nagy tömeg közegében politikai népszerűsítő színházi előadásként.

moose írta...

Olvasgatva az egyre szaporodó "zombi" beírásokat, az jutott eszembe, hogy nem lehet véletlen, hogy a napokban 12MdFt extra pénzt, vagy ekörül kaptak az agykutatók!

Ha van "szívféreg", ami a végén halálos, lehet valami"agyféreg" is, csak még nem "izolálták", ami felzabálja az agyat, az ürülékét meg otthagyja.
A végén pedig elönti a "zagy" az agy helyét.

"Agyféreg"! Mi más magyarázat lehetne erre a sok zombira, ami ellepi a blogokat kommentelve, meg az országot szanaszerte! ?!

(Gondolkodtam, hogy van-e olyan állat, amit azzal büntetnék, hogy az "agyférgeseket" hozzájuk hasonlítsam?… De nem, nincs!
A büdös görény sem öncélúan büdös,…szerintem kíméljük meg az összehasonlítástól.

Agyférges zombik meg bízzanak az agykutatókban, hogy lesz valami féregirtó szérum, ami ad valami reményt a gyógyulásukhoz.

morzsi írta...

Ajaj PuPu... Szügyön találtad őket.
Darázsfészekbe tenyereltél.
Hogy mennyit ér egy cigány ember? Hm. Nem sokat.
Azt tudjuk, hogy mennyit ér egy magyar - ha nem cigány és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés alapos gyanújával évek óta előzetesben van. Azt is tudjuk, hogy mennyit kóstál egy felcsúti gázszerelő kisiparos, meg egy hódmezővásárhelyi polgármester.
Te ezek biztos, hogy normálisak? Biztos, hogy van három hónapnál nem régebbi orvosi igazolásuk, hogy beszámíthatók? Én nem vagyok biztos benne: - morzsi -

civilhuszár írta...

moose írta...
2014. március 10. 19:51

Tetszik a levezetés. Én olvastam az agyrágó bogár sajátos hatásmechanizmusáról, és a kísértetiesen hasonló végeredményekről.:-)

Névtelen írta...

Ma érdemes volt ide ellátogatni. Folyt a könnyem a röhögéstől. Ez a sok vénséges marha képes volt felvenni a kesztyűt. Mintha neurológiai osztályon lennétek.

magyarmagyar írta...

"Ha a buddhizmusnak van igaza és van reinkarnáció, akkor ezek patkánynak születnek majd újjá – de a patkányok ezt nagyon fogják szégyellni…"

Én ezt kikérem magunknak a patkányok nevében! Mi kérem egy nagyon intelligens túlélőfaj vagyunk.Sok rosszat mesélnek rólunk, de mi csak alkalmazkodunk. Ha nem élhetünk a kertetekben mint a sünök, nem alhatunk az ágyatokban mint a kutyák, nem fogdoshatjuk az egereket mint a macskáitok, akkor ott élünk túl ahol lehet. Az említett, reinkarnációra jelölt alanyok patkányként NEM születhetnek újra! Lehet belőlük bélféreg, lisztkukac, ganajtúróbogár, levéltetű, mittomén... De patkány az soha!



pleinair írta...

Névtelenék bizonyítják, hogy még a szar is lehet jó valamire.
Pupu humoros válaszai megérik, hogy bizonyos határig elviseljük a bűzüket.

moose írta...

Nagyszerű!
Nem vagy reménytelen, ha magadra ismertél és sírva röhögsz magadon!

Amint a "vénséggel viccelődőknek" mondani szoktam, ha szerencséd van, belőled is lehet még "vén marha", ha nincs, akkor csak egy korán agysorvadásossá vált marha néz rád vissza a tükörből!

Egyébként csak szórakozunk az előrehaladott állapotú agymosott agyhalott-jelöltek végtelenül korlátolt szövegein,… ennyi, nem több!

PuPu írta...

Csak tájékoztatásul: a neurológia az idegrendszerrel foglalkozik, amire te gondolsz, az a gerontológia.
Írd fel és mondd ki hangosan tízszer, ha felolvasta neked valaki...
:O)))

hello írta...

Tanulságos példázat:

Istennel beszélget egy ember:
- Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.

Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi az embernek, hogy betekintsen
A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval.
Az embernek elkezdett csorogni a nyála.

Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és
halálsápadtak voltak. Az összes éhezett. Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Mindegyikük elérte a ragus tálat és vett egy kanállal.
De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni.

A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.

Isten ekkor azt mondta: Amit most láttál az a Pokol volt.

Majd mindketten a második ajtóhoz léptek.
Isten kitárta azt és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz
volt, mint az előző szobában.
Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől
ismét elkezdett folyni a szent ember nyála.
Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben.
De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással.

Az ember ekkor azt mondja:
- Én ezt nem értem!
- Ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak 'képesség' kérdése. ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.

Amikor csak magunkra gondolunk... a Pokol itt van a Földön.

kekec írta...

Pupu, tényleg kár a viszonylag intelligens patkányokat sértegetni. Én a csótányokra szavazok! Főleg a gerinctelenségük miatt.

Névtelen írta...

Kedves kekec.
Ne bántsd a csótányokat. Kevés inteligensebb, és túlélőképesebb faj van mint ők.
Talán a "medveállatka" amely még náluk is többet bír.