2014. március 4., kedd

SALÁTAPOSZT

Csak úgy, ami eszembe jut...

Hova tűnt Kálmán Olga?
Vannak közszereplők, televíziós személyiségek, akik eltűnhetnének, de ez a tény a kutyának se tűnne fel, mert olyan jellegtelenek, tizenkettő egy tucat.
Kálmán Olga nem tucatember, az évek során intézménnyé is nőtte ki magát.
Az utóbbi időben vannak jónéhányan, akik megütköznek rámenős stílusán, mert a magyar ember nehezen viseli azt, ha szembetalálkozik a pőre igazsággal, jobban szereti, ha a tényeket körbemaszatolják, van egyrészt meg másrészt, vannak kibúvók.
A népszerű médiasztár nem híve ennek, mint egy bulldog, úgy szorítja riportalanyát, ha az elkezd mellébeszélni.
Akkor látni, hogy mennyire jó, mikor eltűnik a képernyőről, mert hiányzik.
Ezzel nem szeretném azt állítani, hogy akik helyettesítik, azok nem szakmai kiválóságok, hogy nem jól vezetik a műsort, mégis valami hiányzik, talán a gesztusai, a mosolya, a sokatmondó arckifejezései, talán még az is, hogy sokszor elkezdünk tűnődni, hogy kinek a véleménye érdekesebb, riportalanyáé vagy az övé?
Az ATV annyit azért megtehetne, hogy tisztességes tájékoztatást ad egyes számú sztárjáról, bizonyára van a kérdésre – hova tűnt Kálmán Olga? – megnyugtató válasz…

Az ukrán válság kapcsán már meghallgathattuk az összes russzofób sztereotípiát, kis senkik hordták le Putyint, az oroszokat, miközben itt él mellettünk az orosz nép, melynek a történelmünk folyamán ezer okot adtunk rá, hogy gyűlöljön bennünket, az ukránoknak nemkülönben.
Mégis mi gyűlölködünk, és meg sem próbáljuk megérteni az ő szempontjaikat, helyzetüket és indítékaikat, csak mondjuk és mondjuk, a ki tudja mikor és ki által kitalált előítéleteinket.
Közben ájultan hallgatjuk a nyugati világ megmondóembereit, akikről egyébként józan perceinkben tudjuk, hogy ott állnak az események mögött, ők azok, akik beleszúrják a ló tomporába a kötőtűt, hogy aztán ha levetette lovasát, ők ugorhassanak nyeregbe.
Közben meg szabadságról és függetlenségről énekelnek.
Amerika még a térképen alig látható Grenadát sem viselte el a, pedig az csak háromszáz négyzetkilométer, húszezer lakossal, - szovjet – kubai behatolásként kezelte a helyi vezetők viszályát és katonailag megszállta a szigetet.
Az oroszoktól meg elvárnánk, hogy eltűrjék, hogy valaki átjött a pesti házuk elé Budáról és elkezdi befalazni az ajtókat-ablakokat.
Szóval nem kellene mindig nagy, elvont és szép elvekben gondolkodni, az oroszok nem engedik, hogy elvegyék tőlük a kijáratot a meleg tengerekre, nem is hibáztatom őket ezért.

Gyurcsány odadobott egy kis gumicsontot a jobboldalnak, elmondta, hogy egy választási győzelem esetén pártja támogatni fogja a meleg párok házasságát, és a gyermekneveléstől sem tartaná távol őket, beleértve az örökbefogadást is.
Mint már annyiszor, most is kiderült, hogy a mi társadalmunk álszentsége mértéken felüli.
Egyszerűen nem értem, hogy mi motiválja a melegházasság ellenzőit.
Két ember együtt él, megosztják egymással ez életüket, a munkájukat, érzelmekkel közelítenek egymáshoz, sok esetben ezerszer különb életet élnek, mint kritikusuk, a vadul buzizó tapló, aki veri a feleségét, a gyerekeit, iszik, mint a gödény – rosszabb esetben a feleségével együtt, - miért baj az, ha valamiféle keretet szeretnének adni a kapcsolatuknak?
Vagy miért baj az, ha gyereket nevelnek?
Mint tudjuk, a homoszexualitás nem egyéni döntés kérdése, nem nevelhető valaki erre, ehhez hajlam kell, mely a természet furcsa játéka, de ettől még micsoda embereket adnak a társadalomnak!
Miért kell ennyire primitíven szemlélni a világot, miért nem lehet elfogadni a másságot?
A világ attól szép, hogy változatos, attól megy előre, hogy sokfélék vagyunk, miért nem lehet egymást hagynunk békében élni és együttélni az adottságaival?


Jó lenne már kis nyugalom, kis békesség ennek az országnak, mert egyre vadabb és egyre élhetetlenebb, egyre kevésbé érezheti magát biztonságban a gyerek és az öreg, pedig erről lehet lemérni egy társadalom kulturális helyzetét.
Ebben az országban ma a kisgyereket eleve beskatulyázzák, megszégyenítik azért, mert zsidó vagy cigány, vagy csak, mert szegény.
Az öregnek meg éheznie és fáznia kell, egy átdolgozott élet után létbizonytalanságban kell tengetnie öreg napjait, és még ha jó anyagi helyzetben van, akkor sem tudhatja, mikor vágja el a nyakát egy pénzre vadászó drogos, vagy szadista bűnöző.
Kellene már egy kis langymeleg biztonság, amit olya lenézően emlegetnek azok, akiknek ez majd eszükbe sem fog jutni, mikor derékig másznak a kukába, mikor életük vége felé mint használhatatlan selejtet kihajigálja őket a társadalom a szemétdombra, mert nekik már nyugdíjuk sem lesz.
Mi lesz velünk?
És mi lesz a gyerekeinkkel és az ő gyerekeikkel – ki meri megjósolni?

Legfeljebb reménykedhetünk…

:O)))

45 megjegyzés:

Guszti írta...


Kedves Pupu, elkerülhette a figyelmedet, de az ATV bejelentette, hogy egy ideig nem lesz Kálmán Olga, mert beteg. Influenza-járvány van. Vagy naív vagyok?

Névtelen írta...

"mégis valami hiányzik, talán a gesztusai, a mosolya,"
Valószínű így volt vele a férje is anno, mikor elhagyta őt, mikor egyik nap összecsomagolta a cuccát, felkapta gyermekét és elköltözött a kollégájához. A "szent" asszony az életben is olyan véresszájú, mint a tv-ben. Valóban remek, csodálni való!

Névtelen írta...

"Kálmán Olga nem tucatember, az évek során intézménnyé is nőtte ki magát."
"Az ATV annyit azért megtehetne, hogy tisztességes tájékoztatást ad egyes számú sztárjáról, bizonyára van a kérdésre – hova tűnt Kálmán Olga? – megnyugtató válasz…"
MEGNYUGTATÓT !

PuPu írta...

Magánéletbenturkálós névtelennek:
Nem nagyon értelek, kedves névtelen - mi közöd - mi közünk - van nekünk ahhoz, hogy Kálmán Olga mikor kapta fel a gyerekét és hova költözött?
Mit tudod te, hogy mielőtt a gyermekét felkapta, hányszor kapta fel a vizet?
Magyarországon évente 25000 a hivatalos válások száma, a különféle társas kapcsolatok felbomlása is hozzávetőleg ugyanekkora tömeget képvisel, most akkor miért is olyan érdekfeszítő az, hogy a százezer emberből egyet abban az évben Kálmán Olgának hívtak?
És honnan veszed azt, hogy jogod van ítéletet hirdetni valaki felett, amikor fogalmad sincs a körülményekről, még ha a legjobb barátod is a férj?
De vegyük csak az egyszerű kiszeretés esetét, - van úgy, hogy valaki olyan emberrel találkozik, aki aktuálisan érdekesebb, mint a házastársa - arról nem is szólva, hogy a szerelem, vagy vonzalom, vagy nevezd bárhogy leginkább kémia.
Aztán az sem érthető teljesen, hogy miért kellene valakinek szentnek lennie?
Kálmán Olga újságíró, ebben a minőségében a legjobbak közül való.
Felkészült, okos, képes lebilincselni a néző figyelmét, általában felteszi riportalanyainak azokat a kérdéseket, melyekre a néző kíváncsi lehet, és bár rámenős, de nem bunkó, amit beszélgetőpartnerei és nézői egy részéről nem lehet elmondani.
Valóban remek újságíró, csodálnivaló!
A hibáival együtt.
:O)))

Névtelen írta...

Névtelen 7:55-nek

Ismered személyesen? Biztos vagy benne, hogy ő volt a hibás? Nem láttál még olyat, hogy a "szent" férj meglát egy kicsit csinosabbat, kicsit fiatalabbat, ne adj' isten, kicsit kevésbé okosat, és "elköltözik a kollégájához"?

Lehet szeretni vagy nem szeretni, elismerni vagy tagadni a tudását, felkészültségét, de illik tudomásul venni, hogy van, akinek hiányzik. És semmiképpen nem illik belekeverni a magánéletét. Szerintem.

Üdv: Vöröskarom

Névtelen írta...

"Kálmán Olga újságíró, ebben a minőségében a legjobbak közül való.
Felkészült, okos, képes lebilincselni a néző figyelmét, általában felteszi riportalanyainak azokat a kérdéseket, melyekre a néző kíváncsi lehet, és bár rámenős, de nem bunkó, amit beszélgetőpartnerei és nézői egy részéről nem lehet elmondani.
Valóban remek újságíró,... " - Így!

Unknown írta...

Kedves Pupu! Miből gondolod, hogy valaki el akarta venni az oroszoktól a melegtengeri kikötőket? Vagy lemaradtam valamiről? - Nekem ez inkább úgy tűnik, hogy "először lövünk, aztán kérdezünk". Grenada pedig nem igazolhatja Krímet - az sem volt szép.

Öreg harcos írta...

Nem tudom, kedves Pupu hogy csinálod, de immáron két év óta "olvasol a gondolataimban".Szinte mindig azokat a témákat írod meg, amelyek az én fejemben is megfordulnak..Csak sokkal gyorsabb vagy, sokkal okosabb és sokkal jobban fogalmazol.A humorod pedig időnként "életveszélyes". Főleg, ha a munkahelyemen (titokban) olvaslak.Én is nagyon hiányolom Kálmán Olgát és valahogy nem hiszem el a betegségéről szóló kósza híreket.

promenad írta...

Nekem nagyon gyanús ez a csend Kálmán Olga körűl.
Miért pont azt nem tudná elérni a fidesz,hogy a kampány hajrájára eltünjön a képernyőről?!.

Névtelen írta...

Az élet midig szolgál újdonsággal

Névtelen írta...

Nekem Hofi Géza jutott eszembe "Mester Ákos arra volt kiváncsi mi van a postával én meg arra lennék kiváncsi mi van most Mester Ákossal""

Névtelen írta...

Bizony, nekem is gyanús már Kálmán Olga ilyen hosszan tartó távolmaradása.
Valahogy nem kerek, és főleg, hogy nincs semmiféle tájékoztatás róla!
Irena voltam.

Névtelen írta...

Kiváló meglátások és rálátások az eseményekre most is mint mindíg. Sokszor azt gondolom, hogy én vagyok hülye vagy ennyi hülye el a földön akik soha nem látják a fától az erdőt a történések miértjét. Vagy tudatosan nem akarják láttatni és azt gondolják mindenkit félre lehet vezetni? Egyetértek Öreg harcos március 4. 10:31 hozzászólásávalis.

Névtelen írta...

Teljesen mindegy a sorsa úgy sem állnátok ki érte.

Geza írta...

Erdekes, hogy hogyan megnott a Kalman Olga fan-ok szama! Pedig mindenki emlekezhet agresszivitasara, mufelhaborodasaira "na megkerdezem tole, es ugy, hogy ez is kapkon egyet meg azert meg az se sertodjon meg". [Tessek visszanezni akarmelyik GyF-el keszult interjut! Ha valaki ezutan azt mondja, hogy KO tehetseges es ujszeru, annak kezet csokolok.]A csaj ott volt/van az ATV-ben mar majdnem ket evtizede! Ne hogy mar azt mondja nekem barki, hogy az ATV-nek "tul balos" volt es most "elhalgattattak"!Nem tudom miert kell krokodil konnyeket siratni ezert a noert.

asta írta...

Már nagyon vártam, hogy valaki végre felteszi ezt a kérdést: Hol van Kálmán Olga? Én csak remélni tudom, hogy csak a politika az oka a távollétének...Az utódai bizony nagyon gyengék,....hm... gyanúsan gyengék, tipikus maszatolók. A vitatkozós műsorok vendégei pedig egy csúnya pálfordulást is sejtethetnek. .. Vajh miért lettem lassan paranoid????
Sokkal több ilyen "agresszív" és intelligens riporterre lenne szükség.
Mert bizony nagyon megvezettek bennünket, ha már "saláta". Már rég üvöltözni kellene, hogyan került ennyi pártocska a listákra nb. Együtt 2014 és összefogás néven is.... Ez megérne egy vastagbetűs elmélkedést is a szervezett lánc aláírásokról, bér aláírás gyűjtőkről és a cinkosságról. A rossz emberi minőségről, az unfair játszmáról. Még mindig nem figyeltek fel az illetékesek erre a problémára, pedig nagyon zseniálisan kitalált mód arra, hogy a kevésbé figyelmeseket megtévessze. Egy első látásra ártatlan módszer és végtelenül aljas. Annyira, hogy normális, tisztességes embernek ilyesmi eszébe sem jutna... ezért vagyunk fegyvertelenek az ilyenekkel szemben.

morzsi írta...

Én azok közé tartozom, akik nem kedvelik Kálmán Olgát, - ahogy a többit sem. Mert nem tud egy világos, tömör kérdést feltenni, csak többszörösen összetett mondatokat mond. De azt azért nem kívántam neki, hogy beteg legyen. Innen is kívánok mielőbbi gyógyulást.

Kicsit csodálkoztam, hogy a "saláták" között nem szerepelt a felcsúti futball stadion névadása!
Pancho lesz.... Hát, ha havonta kiosztanának egy "citrom-díjat" jó eséllyel pályázna ez a hír az első helyre. Üdvözlettel: - morzsi -

moose írta...

A természet godoskodott arról, hogy legyenek egyedek, amelyek szaporodnak, legyenek, olyanok, amelyek segítenek az utódnevelésben, de nem szaporodhatnak,… stb.

Mindenki tud példákat hozni az élővilágból!
Nem is értem, hogy mit hőzöngnek ezen főleg azok, akik minden áron baromi potensnek akarnak látszani.

Nem tudom, hogy miért nem tanítják meg ezt az iskolában, és hogy ez az élet rendje, Nem bűn,… ki ilyen, ki olyan.

Miért ne élhetnének azonos nemű emberek olyan életközösségben, ahol a törvény biztosítja számukra (ez most aházasság intézménye), hogy nevelhetik saját és egymás gyermekeit,örökölhetnek a párjuk, vagy annak családtagja után?!?

Más szóval, törvény által biztosítottan megmarad a létbiztonságuk (gyerekeiknek is) akkor is, ha elveszítik a párjukat!

Micsoda hülye, sekélyes gondoljodásra vall az, hogy egyesek ezt lealacsonyítják holmi buzizásra?

Különben meg azt gondolom, hogy Gyurcsány megengedheti magának, hogy a gumicsont bedobás mellett, a téma felhozásával, segítsen az társadalomban az elfogadóbb hozzáállás kialakulásában, véleményformálásban!
(Simongumicsont-Őszödgumicsont-meleggumicsont!)

Névtelen írta...

Nos Pupu! Eljött a te időd. Összeházasodhacc Gyurcsánnyal életed nagy szerelmével. Mert ugye rendesen működik iránta a kémijád.

PuPu írta...

Sádhen Névtelennek:
Nem megy, vallási okokból - ő református...
:O)))

Névtelen írta...

Miért? A zsidók nem házasodhatnak reformátussal?
Sádhen

PuPu írta...

A helyi sádhennek:
Csak kivételesen.
Például Viktor kapott felmentést a jeruzsálemi főrabbitól, de ő is csak azért, mert ő ugye újreformátus!
Úgyhogy keress más jelöltet nekem, ha lehet, két szép púpja legyen, mert ha csak egy van, azt ajánld a Quasimodonak!
Nna!
Shalom!
:O))))

pamagd írta...

"...Már rég üvöltözni kellene, hogyan került ennyi pártocska a listákra nb. Együtt 2014 és összefogás néven is.... ............
.............
Még mindig nem figyeltek fel az illetékesek erre a problémára, pedig nagyon zseniálisan kitalált mód arra, hogy a kevésbé figyelmeseket megtévessze. ..."

Viszont ezek a kis pártok (álpártok) már teljes hangerővel hőbörögnek, meg feljelentésekkel fenyegetőznek (vagy teszik is), hogy az ő tisztességes pártnevüket bitorolja a baloldal!
Olvastam is, meg pár napja a rádióban hírekben is hallottam egy ilyet...

PuPu írta...

http://jovaros.blog.hu/2014/03/04/tisztasagi_festes

pleinair írta...

Géza,

Egyetértek. Kálmán Olga nem mindig szolgált rá a rajongó tiszteletre. Hogy jó riporter, az biztos, csak kár volt néhány régebbi, nem fair interjújával elvesztenie az ilyesmire érzékeny nézők bizalmát.
Egy időben Bombera Krisztina helyettesítette. Ő még Olgánál is jobb, csak kevés volt az idő arra, hogy ezt sokan észrevegyék. Műsorvezetőként tárgyszerűnek, igaznak ismertem meg. Egyetlen hamis gesztusa, megnyilvánulása nem volt. Most az ATV Newsroom c műsorát vezeti. Kiválóan!

pleinair írta...

Névtelen,
valld be, féltékeny vagy!

bobo írta...

El a mancsokkal PuPu-tól. Mivel egyre többen olvassák várható volt, hogy feltűntök Ti zsidózó majmok. Szégyelljétek magatokat. PuPu kérlek ne törődj ezekkel, nagyon hiányzik a mai írásod.

Noel írta...

Pupu, talán még neked sem tűnt fel, hogy Kálmán Olga nevét szép csendben levették a stáblistáról ? Még a szülési szabadsága és a műtét miatti távolléte alatt is ott szerepelt a neve, mint felelős szerkesztő, az Egyenes Beszéd napi felkonferálása pedig igy szólt: Egyenes Beszéd Kálmán Olgával, egy félmondattal kiegészítve az aznapi aktuális helyettesitőjével.
Nos, szomorúan megállapithatjuk, hogy nemcsak a politika nem lehet más, hanem a politikai újságírás, a média sem. Az elmúlt másfél-két évben szép csendben műsoron kivül találta magát sok érdekes, ütős műsor, illetve az olyan intelektuállis élményt nyújtó beszélgetések, ami miatt érdemes volt ezt a csatornát választani, ami cim szerint megmaradtm az kezd t eljesen ellaposodni, talán a hétfői újságirók az üditő kivételek. (De meddig ???)
Egy szó, mint száz: Olga neve eltűnt a tv stáblistájáról.

Névtelen írta...

Miért lenne baj ha egy buzi pár gyereket nevel? Hát azért, mert a példa ragadós! Persze ha két buzi tud egymásnak gyereket csinálni,hát csináljon, és csináljon a sajátjából buzit, jó példájával. De jó találta ki a természet, hogy ez még egyelőre nem megy nekik.

moose írta...

névtelennek 03.05.6.41-kor

Kérdezem, ha te tapasztalnád magadon, hogy meleg vagy, de már vannak gyerekeid, feleséged/férjed, vagy éppen már egyedül vagy a gyerekeiddel, és rádöbbennél, hogy van egy másik ember, hasonló gondokkal, … csak az előítéletek miatt lemondanál arról, hogy családban, normálisan, anyagilag és érzelmileg is biztonságba kerüljetek?

Lemondanál a családról, csak azért, mert vannak, akik úgy gondolják, hogy ez természetellenes, üldözendő?

Szerinted normális az a társadalom, ahol eldugják az egyébként békés, kedves, ragaszkodó értelmi fogyatékosokat?
Elvitatják a rokkantak élethez való jogát?

Akinek volt már eltörve a keze lába, pontosan tudja, hogy milyen nehéz a legalapvetőbb élethez szükséges dolgokat elintézni,… és ő reménykedhet abban, hogy meggyógyul!

A rokkant, az értelmi fogyatékos és más egyéb fogyatékkel élő, a kerekes székesek, nem reménykedhetnek másban, csak abban, hogy a társadalom segíti őket abban, hogy méltósággal élhessék az életüket!

… és ez nem kegy, hanem ugyanúgy a társadalmi lét része, mint ahogyan a melegek is beleszülettek ebbe a létbe.

Nem ártanak senkinek, … de vállalhassák már magukat. Amennyiben ők volnának többen, akkor a hím-nő viszony számíthatna abnormálisnak!?!

No és miből gondolod, hogy meleg párnak meleg gyereke nevelődik? Miből gondolod, hogy a hormonok átalakulnak egy meleg pár családjában?

Érted egyáltalán miről szól a meleg házasság?
Törvényileg biztosított jogfolytonosságról, a család által nyújtott biztonságról, az örökölhetőségről, az együvétartozás vállalhatóságáról, az alapvető emberi jogokról!

… Mert attól, hogy ezt megtagadják tőlük, attól ez még létezik. …

Nem olyan bonyolult ez, … bárki kerülhet olyan élethelyzetbe, hogy csak a család támogatása nyújt biztonságot, amíg ismét lábra nem áll.

Ezt kellene megfontolni, mielőtt másokról kérlelhetetlenül ítéletet mondunk!









PuPu írta...

Buzizó látensnek:

Ugye, ez marhaság, mint tudjuk a homoszexualitás nem nevelés útján terjed, a heteroszexuális még a börtönben is megőrzi nemi identitását, dacára annak, hogy a körülmények hatására esetleg ő lesz a Mama. akit te leszopsz.
Buzi-e vagy?
Vagy csak érzed a késztetést és megijedtél magadtól?
Mert ha nem, akkor miért nem vagy képes kulturáltan beszélgetni egy társadalmilag kétségtelenül fennálló helyzetről - arról, hogy minden közösség tíz százaléka a saját neméhez vonzódik.
Kisebb művész Kulka attól, hogy meleg?
Vagy kisebb karmester volt Ferencsik?
A sor hosszú, de lényegtelen, a minőség a lényeges.
Példaadással nem lehet homoszexuálist előállítani, ez olyan, mintha mindenki, aki a környezetedben él elbutulna a puszta látványodtól...
:O)))

pleinair írta...

...ez olyan, mintha mindenki, aki a környezetedben él elbutulna a puszta látványodtól...
:O)))

Pupu, én egy félországot látok elbutulni az Enyveskezű puszta látványától, elszorult torkából feltörő hangjától.
:O))

oficair írta...

Semmi bajom a melegekkel. Házasodjanak is, miért legyen nekik jobb, mint nekünk? A gyereknevelés viszont szvsz problémásabb történet. Gondoljatok csak arra, mit kell kiállni egy gyereknek M.o-n az iskolában, ha netán van egy bibircsók az orrán. Nehagyjist zsidó v. cigány. Nem vagyunk még erre felkészülve. Majd ha ott tartunk, h nem a pirézeket utáljuk legfőképp. Sajnos még odébb van, főleg mert ellenkező irányba megyünk. Nem lassan.

moose írta...

oficair-nak: "Nem vagyunk még erre felkészülve"- írod, …

… és ha így megy tovább, soha nem leszünk "felkészülve",ha el sem kezdjük!

A nyáron utaztam a HÉV-en és tanárnőjükkel, kísérőkkel felszállt egy csoport gyerek. A gyerekek elhelyezkedtek, ültek, álltak, cseverésztek.
A velem szemben ülő kamaszfiúval és a többiekkel is elbeszélgettem. Nyaralni mentek. Boldogok és izgatottak voltak. Tele várakozással! Mint általában a gyerekek,… pedig ők különböző szinten, de értelmi fogyatékosok voltak.

Volt aki felállt az utasok közül, nem tudta kezelni a helyzetet,… annyira felzaklatta a gyerekek "mássága", hogy leszálláskor leesett a lépcsőn!

Mennyivel könnyebb lenne mindenkinek, ha a különböző "másságú" élethelyzetekkel a mindennapi életben természetes módon találkozhatnánk, a bölcsödétől az idős korig!

Mert ezek is mi vagyunk,… és akkor nem kellene külön "felkészülni", mert a mindenapi rutin felkészítene bennünket, ahogy felkészít az élet más helyzeteire is, ha van módunk kipróbálni, gyakorolni, reagálni,… megélni.

Ez ilyen egyszerű lenne, ha természetes lenne, hogy figyelünk egymásra és mindenkit emberszámba veszünk, aki úgy egyébként embernek született!

… és a tanárnő 18 év körüli fia láthatóan természetesnek vette, hogy köztük van, normálisan beszélt velük,… mert gondolom édesanyja kicsi korától bevonta őt ebbe a közegbe,… a szeretet és rajongás, amit a gyerekek adtak neki, az meg egyszerűen lenyűgöző volt!

"Lehetünk normálisak! Nem?"- hogy klasszikust idézzek!

Szerintem a "normálisaknak" el kell, hogy érjék a "kritikus tömeget", akkor van esélyünk a túlélésre, akár 80 felett is! :)

Névtelen írta...

Hogy felháborodtak a libsi-bibsi buzik!

Névtelen írta...

Kár volt Kulkával előhozakodni. Bár kb 3 napja én is olvastam az interneten. No azóta undorodom is tőle. Merthogy eléggé vizuális tipus vagyok, s a kép rögtön beugrott, hogy Kulkát dugják hátulról, vagy éppen térdel és szoptatják nagy bőszen.Undorító! Azóta még az életképekre sem vagyok kíváncsi.

moose írta...


Volt főnököm bölcs mondását idézem:

"Nem látod, hogy hülye?!?
Mit vitatkozol vele?!?"
… és tényleg.

és még egy bölcs érve...

Einstein a relativitás elmélet "közérthető" elmagyarázhatóságáról:

"Asszonyom,ha önnek olyan valakinek kellene elmagyaráznia, hogy hogyan kell kalácsot sütni, aki nem tudja mi a liszt, el tudná magyarázni?"-

Száz szónak is egy a vége, aki akarja érti, aki nem, az félremagyarázza,… érvek helyett le "libsibolsizza" a másikat. Mit tegyünk? Itt tartunk!

Talán majd a fiatalok, akik Európában szocializálódnak, úgy 500.000-en!… a többit majd az élet szitája kiszitálja! :)))

Reményhal! :)))

névtelenek 03.06.7:36-kor
Akkor te egy virtuális kukkuló vagy??
… és gondolom a nő-férfi egyéni, vagy a csoportos szex hasonlóan felfordítja a gyomrodat?… már persze, amikor vizuálisan elképzeled! O:))))

… az azért érdekes, hogy tudod, hogy hogy is megy ez a melegeknél…, de ítélkezel!

asta írta...

Csak lezárandó a Kálmán Olgával kapcsolatos találgatásokat, tegnap olvastam valahol, hogy súlyos tüdőgyulladással kórházban volt és már otthon lábadozik.

pleinair írta...

Na most már elég! Miért kell nekünk tehetetlenül tűrni, hogy egy "névtelen" féreg személy szerint alázzon a háta mögött egy jó embert, aki köztiszteletben álló tehetséges színész.
Nem elég neki, hogy itt a szólásszabadság jegyében lehetősége van általánosságban a korlátlan buzizásra, erkölcsi környezetszennyezésre?! Neki már hús-vér ember kell, akibe belevájhatja a karmait?! Az ilyen féreg megittasodik a vérszagtól, és egyre magabiztosabb lesz, alkalomadtán akár a tettlegességig fajul. Takarodjon a hálószobájára mélyére mocskos fantáziálgatásaival!

pleinair írta...

Asta,

köszönjük a jó hírt.
Nem értem, az ATV miért titokzatoskodott.

oficair írta...

Kezdetnek elég volna ha nem minden 5. Választópolgár szavazna a Jobbikra, hanem mondjuk csak minden huszonvalahanyadik, h ne legyen a parlamentben nyílt buzizás, zsidózás. Nyelvet sem úgy tanulunk, h nekiállunk Shakespeare-t fordítani pl.
Azzal h Gy.F. a tolerancia magasiskolája mellett kampányol, tovább szűkìti amúgy sem széles szavazóbázisát.

moose írta...

Kedves Pleinair,

… szerintem írja csak le, mert legalább így tudjuk, hogy a leggyávább férgek is elbújnak, amikor úgy érzik, "préda" van a közelben!

Attól, hogy nem látjuk őket, még vannak!
… és belülről rágnak, mintha nem is lennének!

Most felbátorodtak és láthatóvá váltak,… amikor nyilvánvalóvá válik "féreg" voltuk, kiváltják az emberekben a "féregirtó" reakciót,… remélem!

Beszélni kell ezekről a dolgokról, meg kell ismertetni az embrekkel miről is van szó? Véleményalkotásra kell bírni az embereket,…csak így lehet a társadalmat a megértés, az elfogadás irányába mozdítani. … szerintem...

A titkolózás, tiltás torzszülött eszméket, belülről rágó "férgeket" teremt.

"Csak normálisnak kell lenni! Nem?"- GyF


moose írta...

oficair-nak, … felhívnám szives figyelmedet a gumicsontokra,…

… simongumicsont, Őszödgumicsont, Bajaivideogumicsont,

ellenében

toleranciagumicsont,…

szerintem hatásos volt,…

Az, hogy lassan stadionokban kell GyF lakossági
fórumait tartani,
… az stadionépítő OV előrelátását :))) igazolja,… mármint lesz hol tartani! :))),
… lásd Miskolc, Szeged,… fórumok a napokban,
… nem pedig a népszerűségének csökkenését.

… és még nem is magáért kampányol, hanem a baloldali összefogás jelöltjeiért,…

"Elég csak normálisnak lenni! Nem?
Hát így!" - GyF

Kezdik az emberek érteni, mit is jelent ez?!?

pleinair írta...

Kedves Moose!

Azért a férgekkel vigyázni kell, mert nem várt nagyságúra képesek nőni, ráadásul nagyon el tudnak szaporodni. Akkor aztán már nehéz kiirtani őket.
Jól szórakoztam Pupu válaszain, de mikor azt az ocsmányságot olvastam, amit az a szerencsétlen Kulkáról írt, akkor besokalltam. És nem csak azért, mert gyomorforgatóan ízléstelen. Igaz, hogy csak egy "névtelen" senki fröcsögte ide az undorító szennyét, de azért mindennek van határa.

moose írta...

… csak az emberi butaságnak nincs!

Kedves Pleinair, …tökéletesen megértelek, és igazad is van!