2015. december 14., hétfő

A MERÉNY ERÉNY?

PÁPAI GÁBOR RAJZA
Hát nem meg akarták itten merényleni Jövőnket és Boldogságunkat?
Amikor a hírt először meghallottam, éppen egy nappal voltam túl azon, hogy a fertelmes és rettenetes esemény bekövetkeztét megjósoltam volt, és lám, a merény menetrend szerint meg is érkezett, mint a Wiener Walzer nevű expresszvonat hajdan!
És milyen kifinomultan, milyen szagszerű titkosszolgálati munkával előkészítve - von Stauffenberg báró is megnyalta volna mind a tíz trotiltöltetét, ha tanulhatott volna tőlük!

Hálistennek, a TEK, mely egy másik, szintén három betűs testület örököse - egyben a NER Ökle - éber volt, mint liba a Capitóliumon és rajtaütött az elvetemült bandán.
De előtte kimenekítette a Vezért a tűzvonalból.
Praktikusan ez úgy történt, hogy a Vezérőrnagy Úr odasasszézott hozzá, és halkan azt moondta: Főnök, ezek már rendben vannak, de most gyere, mert rettenetes veszélyben forogsz, éppen folyik ellened a merénylet, ha nem tudunk innen elvinni az ütemterv szerint, hát oda a hatás!

Egy ilyen intézkedésnek nem lehet ellenállni, habár én jobban kedveltem volna, ha a TEK harcosai - mint az amerikai elnököt - nyitott golyálló esernyőkkel és leporello-szerű aktatáskáikkal körbeállják, majd gyengéd mozdulattal földrelökik és becseszik a páncélautóba, - esetleg a BTR-80 padlólemezére és meg se állnak vele Targovistéig.
De hát ez Magyarország, a paprikáskrumpli pedig nem robban.
A kimenekítést kissé nehezítette, hogy a védett személy kevlár alsógatyájában és golyóálló mellényében úgy tudott csak küözlekedni, mint a horrorfilmekben a láncfűrészes zombi, de aztán csak belehajtogatták valahogy a kocsijába, még szerencse, hogy nem törték el a lábát, mert akkor olyan lett volna, mint Fásy Ádám az Irigy Hónaljmirigy paródiájában...

A merénylők hatvan év feletti migránsok - mint tudjuk, minden merénylő migráns.

Egyikük felmenői Bajorországból jöttek, elvenni a magyar merénylők munkáját, a másik ősei echte erdélyi népek voltak, habár a gatyavizitnél kiderült - nem kizárt, hogy jeruzsálemi székelyek, de a származás pontosítása még hátra van, tervek szerint Bayer Zsolt fogja végrehajtani, ő ért a tuggyukkik kezelésének módszertanához.
A kimenekítés idején otthon ültek, és két pofára zabálták a liba(!)tepertőt piros hagymával, és sunyi pofával tervezgették a merényletet.
Haláltmegvető elszántsággal eldöntötték, hogy meglepetéssszerűen körbekiabálják a célszemélyt. majd megdobálják kutyatáppal és leöntik ablaktisztító folyadékkal.


Mikor a földre teperték őket, azonnal vad tagadásba kezdtek, még a kezeikkel is hadonásztak volna, ha a Rohamosztagot vezető tábornok parancsot nem ad, hogy bilincseljék meg őket, a radiátorhoz, természetesen, szaxerűen.
Nem tettek töredelmes beismerő vallomást, pedig hamar előkerültek a fegyverek és a halálos eszközök, úgymint két liter hypo, Pedigree Pal kutyatáp, szidol, második világháborús német géppuskalövedék, alumíniumkulacs, fadugós kézigránát, Fidesz jelvény, gázálorca, Orbán összegyűjtött beszédei - cím áthúzva, alatta filccel: Harcom...
A merénylők rvaszságára jellemző, hogy kommunista múltjukat eltagadták, helyette a Magyar Nemzeti Hadsereg tagjának vallották magukat.
És hirtelen elszántan és fegyelmezetten kezdtek viselkedni, ami maga a megdönthetetlen bizonyíték.


A merény szervezői hosszasan kerestek megfelelő, hiteles  baloldali szervezetet , de ilyen a mai Magyarországon nincs, ezért kénytelenek voltak a szélsőségeseket saját készletből biztosítani.
Ha balooldali merénylőket neveztek volna meg, azt még a saját hívei se hiszik el, pedig felettébb okosak, választóinak van vagy másfélmillió agysejtjük.

Összesen.
1/fő...

Jelzem, ha egyszer komoly merényletkísérletre kerülne sor, akkor a csúzlit, mellyel az atombombát kilövik a Szeretett Vezetőre, valószínűleg Hajdú vezérőrnagy alsógatyájából kihúzott gumiból készítik...
Lehet, hogy a tábornok testőrnek kiváló volt - habár mostanában inog a széke, hi
szen a Gazda nem kedveli a pocakos tábornokokat, Hajdú meg kipofásodott, mint a kölyökgőlya - de hogy ez a TEK nem ér egy kalap szart se, az tutibiztos.
Ez nem politika, ahol a pofázással meg lehet hülyíteni az országot, különösen nem egy olyan helyzetben, mikor ez a féleszű ráhúzza az országra a terroristákat.

Hogy beszari, azt régen tudjuk, hogy költség nem számít, ha arról van szó, hogy ő biztonságban érezze magát - ami nem egyenlő azzal, hogy biztonságban is lenne - azt is.
A magányos merénylő ellen gyakorlatilag nem lehet védekezni, legfeljebb a szerencsében lehet bízni.
Orbán fóbiásan retteg a merényletektől, hát most kiszolgálják, hadd örüljön - és ez az attrakció egyéb politikai célokra is kiválóan felhasználható hivatkozási alapként...

De ezt most megúsztuk, a következő harminc év rendben van, pánikszoba van mindenfelé, menekülési útvonalak dettó, aktatáska a segéádtiszt csuklójához láncolva, benne a gyógyszerek - szóval nem kell aggódnunk, a nyakunkon fog ülni még egy ideig.

Hacsak meg nem jön a nép esze, vagy nem kerül elő a Moldova féle kéjgázdemizsonos gyilkos...

:O))))






10 megjegyzés:

hello írta...

És a legszebb az egészben, hogy a nép a sztorit készségesen beszopja.

Ági írta...

Hogy miért 62 évest jelöltek meg terroristaként? Már régen csípi a szemüket a sok "munkanélküli" nyugdíjas.

Cereus írta...

Most, legalább mindenki megtudhatta hogy Bástya elvtársat is megakarták ölni.

Attila írta...

Üdv!

Köszönöm Pupu! Régen röhögtem ilyen jót a valóságon. Remélem a CÖF szervez valamilyen bulit a galád merénylők ellen, mert ez nem maradhat válasz nélkül. Minimum elvárásom, hogy Lomniczi úr a Mokkában szemlesütve elmagyarázza az alattvalóknak, minő óriási dolog, hogy van a TEK meg annak vezetője Mekk mester.

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

A TEK -es nyaloncok-a fiaskó után- gondolom már szervezik a következő merényletet, amit a Gyurcsány által vendégül látott, ürgebőrbe varrt migránsok akarnak majd végrehajtani, természetesen a háttérhatalom útmutatásai alapján.Ezeket -javaslom- majd csak közvetlenül a merénylet előtt legyenek szívesek a tekesek lekapcsolni, mert úgy sokkal hatásosabb..
Azért arra kíváncsi lettem volna, hogy a tébolyult zsebdiki , amikor az újonnan megválasztott alelnökök karéjában vigyorgott kényszeredetten, sűrű nyelvlobogtatás között, mit tett volna, ha valaki kidurrant egy papírzacskót?....

hello írta...

Egyébként késésben vannak: azt csodáltam, hogy amikor a Baross tér tele volt a menekültekkel, nem akkor jutott eszükbe valami "nagy leleplezéssel" előállni, mintegy ráerősítendő az idegengyűlölő, ellenségképző propagandahadjáratukra.

grund írta...

Kedves PuPu, nem te adtál ötletet jóslatoddal a szolgálatoknak? Nem azért, de mintha a látókörükben lennél! :DDD)))

morzsi írta...

Kedves PuPu!

Azt írod, hogy:...hacsak nem jön meg a nép esze...

Na, a múlt héten vásároltam ezt-azt élelmiszer boltban, töltettem öngyújtót, voltam látszerésznél és vettem zöldséget, csekket adtam fel a postán.

Mindenhol megkérdeztem, hogy be vannak e kötve a NAV.-hoz.
A válasz egybehangzóan igen volt!

Aztán megkérdeztem, hogy tudnak e arról, hogy Andy Vajna öt kaszinója nincs a NAV-hoz kötve, a kaszinók "önbevallás" szerint adóznak?

Megleptek! Mindegyik tudta, hogy ki az a Andy Vajna... - de egyik sem hallott arról, hogy a kaszinók annyit vallanak be az adóhivatalnak, amennyit akarnak. Minden megkérdezettnek leesett az álla...

Szerinted valaha megjön ennek a népnek az esze? Nem hiszem.



Névtelen írta...

Ha a nevetségesség ölne,G.már nem élne.És gyilkos lennél.

fferipapa írta...

Ragyogó a cikk, mint mindig. Szeretném hozzátenni,amit olvastam, hogy egy VI. kerületi oskolában hajtották volna végre eme cselekményt a Városmajorban...!? Mitisir a hogyishívják?
Legalább a térképet nézné meg a cikkíró.
Egyébként az én véleményem is, hogy valami nagyot durranót akartak viritani a tökös fiuk csapatának igazolására, de ugy látom kezd az egész a humor irányába hajlani...!