2016. augusztus 31., szerda

A KORONAHERCEGNŐ OLAJRA LÉPETT

Méghozzá mindkét saját lábával, mikor ellátogatott Bahreinbe, ebbe a Szaúd-Arábiával szemben fekvő, Budapestnél alig nagyobb, de olajtengeren úszó szigetországba.
Útjára elkísérte férje, Tiborcz István királyi stróman is, aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy alacsony származása dacára géneket adhatott a Vezér unokájának.
A gének csomagolása kísértetiesen hasonlított a Vezérre, és mint az utód hajának színéből, állagából látni lehet, előírásosan gyengébbek voltak Magyarország legerősebb genetikai állományánál.

Ráhel főhercegnő tárgyalásokat folytatott a bahreini illetékesekkel a magyar-bahreini kapcsolatokról, országaink energiapolitikájáról, és az adóparadicsom aktuális árfolyamáról.
A tárgyalások vélhetőleg gyümölcsözőnek bizonyultak, hiszen Ráhel Viktorovna olajban perfekt, nem hiába iskoláztattuk drága pénzen Svájcban!

Tudja, hogy van tökmagolaj, napraforgóolaj, repceolaj, szójaolaj, sőt, van extra szűz olívaolaj is, úgyhogy ő olajban büfé, nem tudja átverni egyetlen migráns-jelölt sem!

Egyébként tudtad?
Csak Bahreinből közel napi kétmillió bevándorló készül Soroksárra!
Hát csoda, hogy Őfőméltósága, a Nemzetvesztő a saját lányát küldte rendet tenni a kérdésben?
Pedig a veszély óriási volt, hiszen ismerjük a migránsok szexuális mentalitását, a plakátok is megírják, hogy a magyarok is megértsék: a bevándorlási válság kezdete óta ugrásszerűen nőtt a nők elleni szexuális zaklatások száma Európában!

Hát, ha vendégségben igy viselkednek, milyenek lehetnek otthon?
Elöntött az aggodalom, és utánaszámoltam: Ráhel főhercegnő 2015 szeptember huszadika környékén tartózkodott a Perzsa Öböl Gyöngyén, majd majdnem napra pontosan kilenc hónap múlva egészséges babának adott életet.
A víz kivert, hiszen ki tudja, hogy most akkor a migránsok erőszakosságának, vagy az édeni sziget varázslatosan erotikus kisugárzásának köszönhetjük a Vezér családfáján fakadt új ágacskát...



A rossz nyelvek szerint persze az is előfordulhat, hogy az Orbán család be akar szállni az olajüzletbe, hiszen az a hír is felröppent már, hogy az azeri elnök két olajkutat adott egyetlen baltáért, melynek végén ott volt a hozzáértő személyzet is, de persze lehet, ez csak urban legend.
Biztosat erről tán Simicska tudna mondani, ő meg nem mond, mert állítólag az egyik kút az övé, másrészt meg nem szeretné, ha leesne a létrája az autója tetejéről.
Így aztán csak fantáziálgathatunk, meg találgathatjuk, hogy mi történt, de az okosság titok marad előttünk, mint liba előtt a kukorica négyzetes vetése.
De azért ne szomorkodjunk, inkább legyünk büszkék arra, hogy hazánkban a Család az első, második a Puskás Akadémia.
Hogy aztán ez az egész cirkusz lassan önmaga paródiájába csap át, az minden pénzt megérne, ha nem a mi zsebünkből lopnák ki.
Itt nincs már erkölcs, nincs jóízlés, nincs törvény, nincs jogállam, ez itt kérem maga a balkáni suttyó diktatúra.
Szegény Ráhel meg nem tehet arról, hogy neki kell átvennie az utód szerepét, lévén a hercig 
herceg kissé süsü, emellett önjárónak is tűnik, ami nem egy pozitív tulajdonság arrafelé, ahol a kedves papa az edző...


Várjunk hát türelemmel, majdcsak kiforrja magát a helyzet, ezek az esetek sem növelik a regnáló hatalom népszerűségét, és egyre több ilyen eset adódik.

Márpedig a klasszikusok megmondták, eljön egyszer az az idő, mikor a mennyiség minőségbe csap át, és a dünnyögésből dühödt ordítás lesz.
Ettől tart Orbán, de ettől tart a demokraták többsége is, hiszen felettébb jó lenne az ország leggazdagabb emberéből demokratikus körülmények között szegényembert csinálni.
Ott van például az ócsai lakópark, az egyik ház lehetne éppen az övé is, a szomszédban Ráhel és a közelben a többiek.

De ehhez az kellene, hogy elinduljon a változás harcosainak ma maroknyi, de egyre növekvő csoportja a rendszer ellen, élükön egy fiatalemberrel, akinek ma még talán a nevét se tudjuk, de akinek még talán hinni tud majd a nép.


Olyan jó dolog az álmodozás...


:O)))

8 megjegyzés:

góbé írta...


Egy rendes, átlagos magánut arról szól, hogy habzsidőzsi a legjobb helyeken, vellnessz, fittnessz, restnessz. Magasabb igények esetén a keleti, arab kultura - mely a XV. szazadig magasan verte Európát - megismerésének vágya, megvalósitása, arról akár tudósitás. De milyen önfeledt szórakozás, kikapcsolódás lehet az, amikor nem a kultur-nevezetességet látogatja a magáncélu turista, hanem a helyi olaj-dollár-ezer-milliárdos cégvezetőkkel cserél eszmét (DE, VAJON, MIRŐL???) szarrgyártó külügye által megbizott konzul társaságában és segitségével.

Bárgyu feltevés, hogy eltévesztették az ajtót s véletlenül, tévedésből beestek konzulostul... Egy ilyen találkozót komoly szervezői munka, többszörös egyeztetés, és valamiféle komoly érv jelzése a fogadó fél felé kell hogy megelőzzön, hogy egyáltalán szóba álljanak egy általuk ismeretlen ország láthatóan ismeretlen, csuda tudja kijeivel..., + vizumok.

A félelmetes az hogy a nemmzetth kotonszökevénye, nemhogy egyre kevésbé, de egyáltalán nem ad már semmiféle látszatra. A TEK, meg kétmmillió suttyó által övezve már nem csupán elkésziti, de láthatóan meg is valósitja utódlását a hatalomban. ( látva a "mi" oldalunkat, 2018. garantált, beprogramozott bukta. )
Martonyit sokáig tiszteltem, elismertem, de látva ahogy csaholva, önmagát lealázva assziltált szargyártópeti karrierjéhez, nálam lenullázódott. Ahogy szergyártót nevelgették, tanitgatták, ugy néz ki, ezen a már kitaposottnak látszó uton inditják el, leendő Nemmzetthvezető Nagyasszonyunkat.


G.orbán lexarja, mert láthatóan - és sajnos valóban - megteheti hogy a Nagy Magyar Nemmzethy Kereskedőház éppen most a milliárdos veszteségét legfeljebb néhány tiz tonna meggybefőtt fedezheti, a haveri kvessztorr közbeiktatásával benyelt hetvenezer-millió jó magyar forint is valamely nerr-bugyorban landolt megtalálhatatlanul... Az országtól, sőt a nemzettől lenyult, ellopott milliárdok sora és sorsa végtelen s lassan kibogozhatatlan. Nem a mi dolgunk, de valakik, mondjuk a "mi, demokratikusnak tünő" pártjaink köréből összehozhatnának egy számvetést az elmult 6 évről, melyet akár a/8 szórólapokon közreadnak, évi hány-ezer milliárd tünik el nyomtalanul nerréknél. A lap másik oldalán meg azt is lehetne közölni, hogy az ellopott pénz mire lett volna elég eddig... Dehát ők, maguknak tudnak egy rövidebb utat az erdőn át...( Kérdik Józsi'bá-t, milyen messze van innen Bivalybasznád ? Mire az öreg: légvonalban hat km., de tudok egy rövidebb utat az erdőn át...)




Anikó írta...

Pupu igazad van, ez az ország itt maga a balkáni suttyó demokrácia. Hazugság - hazugság hátán, de mindig lebuknak, mindig kiderül valahonnan valami disznóság.
Semmit nem kívánok jobban, mint hogy demokratikus körülmények között - igaz az egy kicsit hosszadalmasabb lesz/lenne - újra szegény embert csináljunk a diktátorból és boldogan végig nézném a család ócsai lakóparkba költözését.
Úgy gondolom, hogy Ráchelkén kívül a család összes többi tagja meg van nyomorítva lelkileg, Ráchelke valamiért kimaradt ebből, talán, mert ő hasonlít minden szempontból apucira.

hello írta...

PuPukám, pont az aug. 29-i posztodhoz írtam be, hogy "Álmodozni még nem adóköteles!" - szóval tedd nyugodtan, amíg Kapat szerint az orwelli gondolatrendőrséget is be nem vezetik!

Kibic37 írta...

@Anikó
Talán éppen a család többi tagjába szorulhatott a jellemnek és becsületnek valami szikrája, és ez okozhat súlyos pszichés zavarokat náluk.
Egyébként jellemző az országra, hogy a társadalom túlnyomó többsége szemében ma is Gyurcsány a hazugság etalonja, mert 10 évvel ezelőtt egy indulatos beszédében szűk körben kiejtette a száján azt a szót, hogy "hazudtunk".

Promenád írta...

Igen,egy egész napra elutazott Bahreinbe,hogy az ottani olaj-főmuftinál megegyen egy halom csokoládét/csak azért,mert ingyen volt /

mavtelep írta...

Promenád

Szíjjártó meg nem tudta, hogy a saját konzulja szervezte meg a zsúrt....)))

Szervusztok, jó napot !

nemóvatos írta...

A szóban forgó kompániáról a PuPu által kiválóan előadott stílusban és tartalommal érdemes csak szót ejteni (ha egyátalán).
Ha pedig a klasszikus szerint, a mennyiség minőségbe fordul, abból minden bizonnyal a Jobbik fog profitálni, ahogy a többi "ellenzéki" alakulatot elnézem.
Én már nem szívesen (rém)álmodozom.

Olasz Ildikó írta...

PuPu!Ez az írás megint szikrázott. Nem tudom, hogy harsányan nevessek-e, vagy ordenáré módra káromkodjam.
Egyszerűen nem értem! Nem értem, hogy lehet az, hogy az ingerküszöbünk már olyan magas, hogy toronydaruról sem lehet átlépni. Vajon miért alakult ez így?
Nem értem azt sem, hogy Nemzetvezetőnknek mitől ilyen magas az ingerküszöbe? Vetekszik a miénkkel. Mondhatjuk rá hogy "G", mondhatjuk rá hogy csal, lop, hazudik, hogy kőgazdag, legfeljebb annyi a reakciója, hogy ő mindig vagyontalan ember volt, és ma is az. Szeretnék én (tisztességes módon!) olyan vagyontalan lenni!
Amikor az első támadás érte a mi Rasinkat, szinte megsajnáltam: mondván, hogy attól hogy ki az apja, még lehet tisztességes, stb. Lehetne is, ha akarna, de nem akar! Ráadásul nézik hülyének az országot. Megjegyzem jogosan, hiszen ha elő mernek állni ilyen indokkal, hogy csak nyaralni voltak ott hites urával, és véletlen a találkozás, hát meg is érdemeljük.
Jó arról ábrándozni, hogy demokratikus módon visszaszerzett lopott vagyont fel tudnánk használni.
Csak azt nem látjuk, hogy ki lenne az, aki a lopott vagyont hiánytalanul visszatenné a "jog aztalára".
Ami az a/8-as szórólapot illeti (góbé írta) hát nem rossz ötlet, meg kellene csinálni!