2016. október 5., szerda

MOST VOLT ELÉG?

Ül a kilencven éves Józsi bácsi az asztalnál, majd egyszer csak feláll, felveszi a kályha mellől a kisbaltát, odaballag élete párjához, kivel márt hetven éve élnek együtt és jól hókonvágja vele.
Kérdezik tőle a rendőrök: de Józsi bácsi, hát miért?
Az öreg megvonja a vállát: Most volt elég...
Lehet, az Unió vezetőinek is most volt elég, csak náluk a kisbaltát uniós támogatásnak hívják, és ha annak folyósításában súlyos problémákat állapítanak meg, akkor felfüggeszthetik akár minden támogatás kifizetését is.
A folyósításokat egy három fokozatú skálán értékelik, és ha azt állapítják meg, hogy a folyósító hatóságok nem minden befolyástól mentesen, függetlenül döntenek, akkor automatikusan a harmadik fokozatba sorolnak minket, márpedig akkor nekünk annyi, meg egy bambi...
Szorgos és bölcs népünk el van foglalva a migráncsoktól való rettegéssel, népmesei fordulatokat vizionál, melyek szerint jön a gaz mohamedán fattya, letapossa a kelkáposzta-veteményt és megerőszakol minden nőt!
A nagymamát is? - sikít fel Juliska, mire is a nagyi rászól: Kuss lányom, nem hallottad? Megmondták: minden nőt!


Pedighát érdemes lenne elspekulálgatni azon, hogy mi történik, ha átmenetileg - úgy három évre - úgy bánnak a támogatások felfüggesztésével, mint szeretett kormányunk az előzetes letartóztatás intézményével, melybe csak a legerősebbek nem rokkannak bele, Magyarország pedig nem tartozik a legerősebb államok közé.
Ha megvonják a területalapú támogatásokat, akkor annyi a semmittevésre berendezkedett magyar mezőgazdaságnak, ha a kohéziós támogatásokat vonják meg, akkor annyi a magyar iparnak, mely zömében viakolor lerakásával foglalkozik nagyüzemi módszerekkel a gombamód előbukkanó stadionok parkolóiban.
Ha ez bekövetkezne, éhen döglik a magyar, és ahhoz, hogy ez konkrét fenyegető veszéllyé váljon, mindössze a német tulajdonú autógyárak termelésének néhány hónapos felfüggesztésére van szükség.
Egy ilyen akció finanszírozása bőven megéri kereskedelmi partnereinknek, hiszen végre nem kell úgy élniük, mint a családnak, ahol a lakás egyik szobájában egy szellemi kihívásokkal küzdő, benzinnel és gyufával játszani imádó, követelőző és nagyhangú unokatestvér lakik.
Hogy aztán leállítják-e a támogatásokat valóban, az sok mindentől függ, például a világpolitika aktuális helyzetétől, a beszari vezér pávatáncának aktuális figurájától és attól, hogy Frau Merkel mérgelődése közben elsózta-e a káposztás kelt gombócot, és ha igen, Herr Sauer szóvá tette, vagy fegyelmezett ábrázattal nyelte-e, mint liba a kukoricagölödint.


Magyar ember felettébb hazaffyas, egészen addig, míg van mit ennie, innia és magántulajdonává konvertálnia, de ha privilégiumait sérelem éri, hát igennagyon megmérgeli magát és randalírozni kezd.
Rázza a kardját, mint beteg a dunyhát és fennhangon méltatlankodva seggberúgja tegnapi idolját, a nanovitézt, jövőnk leselejtezett zálogát.
Sajnos, magyar ember - bár kétségkívül életrevaló és találékony, továbbá a székelyekkel való keveredés eredményeképpen rendelkezik a csavaros észjárás képességével, más népelemekkel való keveredése eredményeképpen pedig a szavak csűrésének-csavarásának adottságával - nem a sok eszéről híres, Nobel-díjasait is lízingelte.
Jelen esetben például képtelen felfogni azt, hogy amikor beléptünk az Európai Unióba, akkor ezzel egy ütemben lemondtunk szuverenitásunk egy részéről, melynek következtében szabadon dönthetünk arról, hogy épüljön e Lúdváron stadion, de arról nem, hogy az unió által hozott rendelkezések vonatkozzanak-e ránk, vagy ne.
Már megint utólag akar okoskodni, mondhatnám, a lószart vissza akarja lapátolni a lóba, jóllehet, már a fogkrém visszatolása a tubusba sem volt sikeres.
Mégis próbálkozik, a dilis meg hergeli: csak akarni kell, nagyon, meg majd Alkotmányba foglaljuk, jóllehet az Alkotmányt éppen ő törölte el a múltunkkal együtt, jó bolsevik módjára


Ideje lenne megkomolyodni, mert a világ rajtunk fog röhögni, gazdasági migránsaink pedig bánatos pofával fognak üldögélni a német határon a szakadó esőben, miközben hans meg Uwe fennhangon hirdeti, hogy oda aztán magyar cigányok nem kellenek.
Volt már ilyen, mikor a svábokat kitelepítették, pedig azok nem önszántukból mentek, németül beszéltek, némelyik magyarul nem is tudott.
Akkor majd szembe lehet találkozni önmagunkkal, a feneketlen ostobaságunkkal, elmaradottságunkkal, középkori gondolkodásunkkal, és akkor már késő lesz változtatni.
Apukám szokta mondogatni, hogy azt a szexet melyet ma kihagysz soha nem lehet bepótolni.
Vonatkozik ez a szerencsére is - ha elszalasztod, soha nem tudod pótolni.


Meg kellene kérni valakit, hogy gondolja ezt végig helyettünk, aztán mesélje el az eredményt...


:O)))

19 megjegyzés:

Névtelen írta...

kívánom, hogy befagyassza az unió a pénzeket!
rohadjon meg minden mélymagyar gyökér, s lássunk hozzá a gyomláláshoz!
aki itt magyarkodik, az nem européer, nem az Európai Egyesült Államokban gondolkodik, ami végül az egyetlen megoldás lesz!
mondom!

GYOMLÁLNI!
KERTÉSZKEDNI KÉNE MÁR!

joszi írta...

Gratulalok, ez volt a PuPu tortenelem legjobb fejezete, nincs mit hozzatenni.

Névtelen írta...

Azt azért látni kell, hogy a pénzeket a csókosoknak (pályázati nyerteseknek) előre kifizeti a kormány és utólag kapja meg a pénzt a Uniótól.
Ha nem jön az Uniós pénz, egy darabig még menne a költségvetés lerablása, nyertes pályázatokkal a haveroknak, csak éppen a pénz nem folyna be. Sokáig persze ezt nem lehetne csinálni, de egy darabig igen. Mi fizetnénk.

fifi írta...

Kevesebb stadion, kevesebb atomerőmű, kevesebb viacolor, de jóval frissebb levegő jöhet. Megéri.

Muzsi Attila írta...

Felénk azt is mondják, hogy minden elszalasztott szexet a mennyországban büntetni fognak...ahhahha...

civilhuszár írta...

Úgy eszembe jutott pár római vezér fószer, aki a hadizsákmánnyból megvette Rómát kilóra. Osztottak kaját piát, pénzt cirkuszi előadásokkal spékelve. Meg is babér koszorúzták az istenné avatott koponyát. Oszt amikor elfogyott minden jó, a csalódott polgárok a további kényeztetést jognak vélve követelőztek is, majd a kudarc után a csóró vezért lefokozták szarházivá, és új segg után néztek anyagi haszonszerzés céljából.
A mi kis cézárunk csak a sleppjének kedvezett, miközben a rabszolgákat elhanyagolta.
És az ilyen mulasztások miatt is nagyot lehet szopni.

Valaki a távolból írta...

Én meg azon rugózom még mindig, hogy magyarember nem tanul semmiből. Még mindig akkor a FIDESZ birkák arca az Interneten, hogy nem fér el egy képernyőn. Ha meg szembejön a valóság egy jó nagy baseball ütővel és homlokon vágja, akkor megmagyarázza, hogy "Ez azér van mer a magyart mindenki csak báncsa!"
Aztán Trianonozik, zsidózik, Sorosozik egyet és ott folytatja ahol abbahagyta.

Ez idő szerint 2000 km-re, nyugatra élek Mária országától, de ez a távolság sem gyógyír...

Pupu! Viszont megint megvolt az "alsó széle közepe"! A blogod az amit szivesen olvasok magyarul is. Csak így tovább. :D

Olasz Ildikó írta...

Névtelennek! Miért, eddig ki fizette? Abba a pár hónapba már nem rokkanunk bele. Megérné!

anteus írta...

Üzentek Brüsszelből, hogy ő is megértse.

csakafidesz? írta...

PuPu!
Külön kiemelve annak nagyszerűségét, garatulálok a mai blogodhoz. Alapos, lenyűgözó írás, mely mindenapjainkat meghatározó kérdéseket taglalja.
Félek, hogy az Unió várható intézkedései már megkésettek lesznek és félő, hogy ezek csak tovább fokozzák a belső feszültségeket. ami aztán egy bizonyos határon túl akár robbanáshoz is vezethet. Ehhez még hozzájön az a belső rendezetlenség,- oktatás, egészségügy, fékek -ellensúlyok, ügyészség, bírőságok,rendfenntartó erők állapota és még hosszan lehetne sorolni. Ezt az állapotot egy más felfogású vezetés csak az alapoktól kiindulva lesz majd képes újraépíteni. Ehhez még hozzájárul, hogy igazán senki sincs felkészülve ennek akár az átmeneti kezelésére sem.
Ha ez netán elmarad, akkor ebből csakis átmeneti káosz alakulhat ki, ami semmit sem segít, de mindent tovább ront.
Persze nem biztos hogy ez az igazi veszély, mert aki a mai aktuálpolitikát figyelemmel kísérte, akkor azt tapasztalhatta, hogy bölcs Vezérünk nem tett le a "gránitszilárdságú" módosításáról, sőt a mai naptól a kommunmikációban is megjelent az első lakosságot tájékoztató "sikerhirdetés" imigyen: ELMONDJUK HOGY BRÜSSZEL IS MEGÉRTSE!
A magyar választók 98 %-a nemet mondott a kötelező betelepítésre.
Magyarország Kormányának megbízásából.(A közlés nem szó szerinti)

Micsoda arcátlan megfogalmazás!
Itt ugyanis egy félreérthető duplaértelmezésű kifejezés jelenik meg. Ez pedig a "magyar választó"
Jogi értelemben válsztó az, aki betöltötte 18.életévét, nem büntetett előéletú és nincs a közjogoktól eltiltva.
Köznapi értelemben választónak azt nevezzük, aki az urnák elé járul és ott ledja a szavazatát.

Nem vitatható, hogy a fenti értelmezés a magyar polgár ismételt arculköpése. Itt a alacsonyabb iskolázottságuak vannak a célkereszben, mert azokkal minden baromságot meg lehet etetni.

Azt egy percig sem kell elhinni, hogy ez az üzenet Brüsszelnek van címezve. Ott annál sokkal bölcsebb embrek ülnek, hogy ezt a hazugságot beszopják.

A következő fokozat az lehet, hogy Magyarország szabadcsapatai újra elkezdenek Nyugat felé kalandozni és hátrafelé nyilazva ráijesztenek Brüszelre.
Az lesz majd az igazi szittya virtus!

Unknown írta...

Csak töprengék ülve, miért nem jutott ez eszébe eddig a zujijónak?

Unknown írta...

Apám mondása ! Nincs az a bűn , amiért egyszer nem kell bűnhődni ! Mindenki azt fogja kapni amit megérdemel , az lehet jó , vagy rossz !

Horváth Gábor írta...

Pupu! A szívemből szóltál!

Sajnos, magyar ember - bár kétségkívül életrevaló és találékony, továbbá a székelyekkel való keveredés eredményeképpen rendelkezik a csavaros észjárás képességével, más népelemekkel való keveredése eredményeképpen pedig a szavak csűrésének-csavarásának adottságával - nem a sok eszéről híres, Nobel-díjasait is lízingelte.

Névtelen írta...

Igen. Biztosan le fogják állítani. Meg a magyarországon levő német cégek sem fognak fizetést adni, és leállítják a termelést pár hónapra... ennyit megér nekik... okos vagy.

Névtelen írta...

Sőt! A külföldi tulajdonú bankoból sem lehet majd pénzt felvenni, a Dunát pedig elterelik és így az ország fele kiszárad! ��

nemóvatos írta...

Én minden estre meglepődnék, ha a kormány nem tudná kimagyarázni magát éppen az EU-s szabályok sajátos (át)értelmezése útján.
E szabályok ugyanis nem egy rablóbandára figyelemmel, hanem valamilyen morállal azért rendelkező, ám tőke alapú piacgazdaságra születtek.
És itt jönnek a jogászok, oszt jónapot.

PuPu írta...

Rettentőenokos névtelennek üzenem, hogy előfordult már, hogy a VW leállította a termelést ( http://autopro.hu/gyartosor/Leallitotta-a-Passatok-gyartasat-a-VW/17749/ ) ( http://24.hu/fn/gazdasag/2016/08/21/ilyen-meg-nem-volt-leallitottak-a-vw-golf-gyartasat/ ) és előfordulhat ez a Mercedesnél is, na meg az Opelnél és az Audinál is, az indok itt másodlagos.
Ami még nem volt, az még mind-mind lehet, mint ahogy a Dunát is elterelték már, pedig ugyanilyen okosok azt mondták, hogy a szlovák fenyegetés papírtigris......

:O)))

Promenad írta...

Igen,tényleg meg kéne kérni valakit ! DE KIT ?

Attila írta...

Üdv!

Valahogy már megfordult a fejembe ez a megoldás, de nem gondoltam hogy ez ilyen gyorsan bekövetkezik. Persze nem biztos, hogy végig fog menni az eljárás, talán megemelik a gyógyszeradagot és a Pocista előtt felrémlik a lehetőség miszerint a fák nem nőnek az égig. Erre ugyan kicsi az esély, de azért csak van némi esély. Lenne még egy variáció, de nincs realitása, ez csak olyan fantazmagória kategória. Egy tökös kormány kiírhatna népszavazást arról, hogy akarják-e továbbra finanszírozni az adójukkal a magyar tolvajkormány lenyúlásait? Garantált lenne a nemek elsöprő többsége. Ezt aztán odadörgölném a ártunk és ormányunk orra alá. Volna nagy visongás!