2017. június 23., péntek

A KÖZBESZÉD TEMATIZÁLÁSA


Folyik a habverés a plakáttörvény körül, fontoskodnak a pártok megmondóemberei, beszélnek mindenről ezzel kapcsolatban, csak arról nem, ami fontos lenne.
Nevezetesen arról nem esik szó, hogy a magyar Országgyűlés asszisztál a miniszterelnök magánháborújához, melyet egykori tettestársa ellen folytat.

Nagy az ő bűne, államtitkot árult el, azt, hogy szeretett miniszterelnökünk - már elnézést a rusztikus kifejezésért - egy geci.
Namármost, ezt mindenki tudja ebben az országban, mint ahogy azt is, hogy szalajt szegény, mint a rigalánc, és időnként elviszik olajcserére vagy elektrosokkra, vagy a fene tudj mire, és utána egy darabig csak a nyelvét lógázza, de nem harapja le a bögre fülét, mondván, ez a legfinomabb az egész reggeliből.
De hogy nem csak ő bolond, hanem mi is, az remekül kikövetkeztethető abból, hogy úgy csinálunk, mintha normális lenne és hagyjuk, hogy ebben az állapotában intézze az ország dolgát, jóllehet erre már régen nem alkalmas, már ha alkalmas volt is valaha egyáltalán.

Ha egyszer majd nyilvánosságra kerül a diagnózisa, rengetegen csinálnak majd úgy, mintha meglepődnének és rengetegen emlékszenek vissza arra, hogy ők már akkor is megmondták, de hát a politikus már csak ilyen - vagy vak, vagy a múltban okos.
Olyan politikus nincs, aki a jelenben is okos és őszinte lenne.
A politikust arról lehet felismerni, hogy úgy forgatja a fejét a közéletben, mint a dél-afrikai veld szurikátája, lesi állandóan, merről fenyegetheti veszély.

Most mindenesetre iparkodnak azt a látszatot kelteni, hogy az óriás és egyéb plakátok ügye politikai ügy, ami persze hazugság, hiszen leginkább arról van szó, hogy a geci - higgyük el, hogy az, hiszen az állította róla aki évtizedeken át a legjobb barátja, szövetségese és harcostársa volt - ki akarja rántani kritikusa alól a szőnyeget.


Namármost ez önmagában is nevetséges dolog, a felszólalásoknak a Parlamentben azzal kellene kezdődni, hogy elmész te Viktor a búbánatos csipába, nem vagyunk mi a te hatalmi tébolyod eszközei!

Ha bajod van a Lajossal, aki kifecsegte a családi titkot, hát hívd ki a kocsmaudvarra és játsszátok le a dolgot, de ne minket szórakoztass a magánügyeiddel.
És legfőképpen ne csinálj úgy, mintha ez politikai ügy lenne, mikor csak tönkre akarod tenni és kicsavarni a kezéből a nyilvánosság fegyverét.
Tudod te jól, hogy ez hatékony eszköz bárki ellen, csak hát a Lajos sem most jött a hathuszas alcsuti gyorssal, úgyhogy vele nem lesz olyan könnyű dolgod, mint a sarkon álldogáló szocialista korifeusokkal, vagy a maguk szépségében és elvhűségében gyönyörködő demokrata értelmiséggel.
Lajos ugyanis olyan, mint te vagy, sőt olyanabb, végtére is belőle fakadtál, csak később lettél magas viszkozitású Gólem...



Szánalmas ez az egész, hiszen amíg a plakátok tartalmáról nem állapította meg a bíróság, hogy törvényellenesek, addig ez egyszerű gazdasági ügy, valaki hirdetni akar valamit, akkor bérel felületet attól, aki annak tulajdonosa, majd felragasztja az üzenetét: Kabbe Viktor!
Ez a kis erőszakgépezet meg első kanyarban ki akarta vágatni a hirdetőoszlopokat, most meg a plakátokkal buherálna, holnapután majdkötelezővé teszi, hogy a pulóvered hátán tíz centis betűkkel hirdesd az ő nagyságát.
De a közbeszéd mégsem erről szól, hanem arról, hogy hogyan lehet megakadályozni a szabad véleménynyilvánítást, és ehhez asszisztálnak a pártok, meg behurcolják a politikust a halálos ágyáról, meg kétoldali tüdőgyuszival szavazni, és akit mentő visz el a szavazás előtt, azt szerető elvtársai árulónak nyilvánítják.
A szocialisták meg arra használják fel a a remek alkalmat, hogy a választók körében tovább rombolják a róluk kialakított szánalmas képet, aztán próbálnak korrigálni, de ezzel csak tovább rontják a megítélésüket, lassan ők lesznek a rendőr, aki nem tud úszni.
(Rendőr a vízen járva átmegy Pestről Budára, mire is a nép: Ni, a bunkó, nem tud úszni!)


Lófax lesz itt, nem Orbán leváltása,  mikor kidobjuk majd egyszer a Durexben, még külön ki kell klopfolni a gumiszobájában.

Addig azért próbáljátok túlélni, de vigyázzatok, meg ne vezessen benneteket a sok hazaffyas süketelésével.
De azért ne adjuk fel a harcot, szálljunk szembe az önkénnyel, mint liba  a gazdasszonnyal, és izguljunk!
De jó lehet most plakátcégnél dolgozni, nincs is szebb a biztos egzisztenciánál!



:O))) 

36 megjegyzés:

Hiéna írta...

Mivel ennyi kárörvendő ember lakja Mo-t.Viktor ezt tudja és ki is használja. Simicska elleni csatát is másokkal illetve velünk végezteti el.Szolganép, szoldaritás nulla.Megérdemeljük a sorsunkat.Lassan jó lesz a" Nyugatiba kinézni melyik vagon indul málenkij robotra".

Névtelen írta...

közbeszéd tematizálása?
tán kéne tematizálni a közbeszédet mindenhol a tekintetben, hogy a csuti geci horthyt mint kivételes államférfit határozta meg.
.
EZZEL VÉGLEG KI ÍRATKOZOTT AZ EMBERI FAJBÓL, HIVATALOSAN IS PUSZTÍTANDÓ FÉREGGÉ VÁLT
.
kéne még tematizálni a tekintetben is, hogy eme kis kurvaország történelme során, mely bűnöket követtek el az éppen regnáló hatalom mániákus bitorlói annak népe ellen.
mennyi erőfeszítést tettek, hogy a tahó állat magyart, az
.
IGAZI MAGYART
.
megpróbálják végre kiirtani.
hiszen ezeréves történelmünk során, itt Európa közepén
.
SZINTE SOHA NEM ÁLLTUNK A JÓ OLDALRA SEMMILYEN KONFLIKTUSBAN.
.
tán csak I. István, az államalapító volt az egyetlen, aki kivételként beletalált, s jót tett ezzel a csürhével, mikor kereszténnyé tette az országot.
félreértés ne essék, nem vagyok híve a vallásnak semmilyen formában - szerintem a való élet nehézségeivel megküzdeni képtelen, mentálisan e tekintetben gyenge jellemek menedéke a vallás, illetve gazemberek játékszere, amivel népeket, országokat, adott esetben kontinenseket döntenek rabigába! -
.
DE
.
akkor ezer évvel ezelőtt helyesen cselekedett.
.
MEGINT A VESZTES OLDAL FELÉ IGYEKSZIK A MAGÁT MAGYARNAK NEVEZŐ CSÜRHE AKTUÁLIS VEZÉRE
.
amivel végre lehet, hogy sikerül!
s ez a "nép" a süllyesztőbe, e történelem szemétdobjára kerül!
.
mert senkinek ne legyenek kétségei, ezt, ami ebben a kurvaországban folyik, békés úton megúszni nem lehet!
lefőtt a kávé!
benne a méreg,
.
A POHARAT KI KELL HÖRPINTENI!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

hello írta...

Már anno, az ominózus jelző elhangzása után azonnal mondtam, hogy téves volt Lajos diagnózisa: ebből a bizonyos matériából normál, szerencsés esetben lehet rendes ember, miközben az e jelzővel illetettből már esélytelen...

Kovács Erzsébet írta...

....azért én a beszédíróit is jól seggberugdosnám...
egymaga ennyi múltba nézésre nem volna képes, mikor reggeltől estig kamerába mosolyog,mint egy Bel Amy,tv-ben nyilatkozik,rádióba beszél és annyit utazik repülővel,mint ősszel a vándormadarak,nem tudom, hány dublőre és hány hoppmestere van,már ez is egy nagy teljesítmény, az írás az íródeákok munkája,nagy valószínűséggel valamelyik nagymúltú család sarja hozza be mindig a "dicső múltat", ahelyett, hogy a holnap Európájának a szerepvállalásában vennénk ki a részünket, amíg ki nem maradunk minden jóból.Ez a trianoni nosztalgiázás is nagyon sok konfliktust hozhat.Kell ez nekünk, mikor itthon is van elég jajj meg baj?

KZs írta...

Szerintem Lajosunk a csendes kegyvesztett évek alatt a vagyon biztonságba helyezésével foglalatoskodott, mégpedig újratermelődő módon. A bili borulása- azaz az össztűz -szeptembertől várható, alakul az országomat egy lóért helyzet :)

KZs írta...

De le lehet írni a helyzetet egy nagymester és egy amatőr sakkozó összecsapásaként is, Az amatőr nagyon izgul, fél a mestertől , de az első lépések után kilazul,: milyen hülyeségeket húz ez a lúzer, miközben a közönség értő része már ámul és bámul,: már megint milyen zseniális matt ! :)

Villon írta...

KZs...
A profeta beszeljen beloled!!!!

kekec írta...

Pupu,
az Ember Tragédiája már kitért az "i" jelentőségére. Nem "csak" Simicska kritikáját akarja elnyomni Nemzeti Betegünk. Minden más kritikust is.
Simicska nem hülye. Még én is több módszert tudnék a törvény megkerülésére, ő biztosan több tucatot. Egyébként meg az óriásplakátok szerepét túlértékelik - feliratos pólók osztogatásával pl. az egész ország lefedhető - és nem is kerülne többe. Ráadásul mire eldöntik, hogy egy óriásplakát politikai üzenetet hordoz, vagy párthoz köthető - addig is hatna. Még mindig lehet egy alapítványi tájékoztatás a vérmérgezésben elhunytakról, a megfagyottakról, stb. Vagy az oktatásra fordított összeggel az európai rangsorban elfoglalt helyünkről.
Na és még mindig adott a CÖFfidesz (alias qurmány) által kihelyezett plakátok kreatív meghekkelése (díjazom az "Erős és büszke" európai ország átalakítását némi satírozással
"Fos és ruszki" szövegre valamely értelmesebb állampolgártól) Az csak némi filctollat vagy festéket - és aktivistákat igényel.

1970 írta...

Ugyan miért éreznek egyesek állandóan kényszert a "ruszkizásra", kedves kekec?
Ez végtelenül primitív és bugyuta, nem nevezném értelmesnek.
Ezt a pszichopatát ennek az országnak kell eltakarítani, és nem állandóan más nemzetekre mutogatni, kényszeresen.

hello írta...

Kedves Kekec!

Mikor látom ezeket az "erős és büszke" plakátokat, odaképzelem a szöveg alá, hogy "lehetne, nélkületek!"

kekec írta...

Nem is értem! (magyarázni én is tudom, köszike) Miért aljas és jogellenes húzásnak minősíti az ellenzék a sima többséges plakáttörvény átnyomását? Ahelyett, hogy örömködnének! Miszerint elég lesz egyszerű többséggel is győzni a fizesdes 2/3-os törvények elpucolásához.
Mert a népi bölcsesség szerint: Amilyen az adjonIsten, olyan a fogadjIsten is!

Cereus írta...


Ne a plakátokon vitatkozzatok isten barmai !
Legyen olyan programotok amivel hitelesen érvelni lehet a változtatásra.
Csak ezt a hazudozó szarvirágot kell eltakarítani!
A bandája megy a levesbe vagy, vagy átáll. Ezek a gazemberek mindig nyertes oldalán akarnak állni. Ha veszít ezek Koke ördögöt egy pillanat alatt leszarják.
Itt a baloldalon majdnem mindenki HÜLYE, ezekre a barmokra normális baloldali nem szavaz !!!
Botka én már akkor baloldali voltam amikor az apád tökében gondolatként megszülettél.
Sértődj meg mert remélem ettől megjön az eszed is.
Alkalmatlan vagy, bár ennél a szarházi gecinél alkalmasabb is lehetsz.

kekec írta...

Cereus
Nem érdemes Botkát szidni. Csak megpróbál Gyurcsány lenni (a magassága megvan hozzá). Az mszp akkor győzött, amikor határozott vezető állt az élén (Horn, Gyurcsány) Azt a szanaszét platformolt bagázst nem lehet másképp vezetni. Kár, hogy a magasságon kívül csak az orbáni erőszakossága van meg hozzá, bár a plakáttörvény során a mutyizók kezére csapás némi reményt mutat arra, hogy van némi józan esze és politikai érzéke is.

Névtelen írta...

Névtelen Cereus írta..2017. június 24. 23:14

jéé!

a nagypofájú, mikor érdeke úgy kívánja eltartott kisujjal finnyáskodó "isten barma" milyen alpári stílusban nyilvánul itt meg?!
hol vannak a hivatásos szájtépők, kik most pellengérre állítanák?!
he? mi? na!
őt a csodálatos zsenit idézem személyesen!
kéretik pofát súlyba tenni, nem megsértődni, visszaugatni!

szóval, az a helyzet, hogy egy
.
IGAZI MAGYAR
.
megszólalását csodálhatjuk őkelme értelmetlen elme műveként.
mert milyen is az
.
IGAZI MAGYAR?
.
ilyen:
.
"IGAZI MAGYAR
.
igazi magyar: lusta, haszonleső, hasát fetrengve vakargató tanulni, fejlődni nem akaró, előrejutni csak a nála jobb lerontásával képes, mindenki aggyon pénzt népség"
.
hisz magamagát Cereusnak nevező is ilyen.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

hello írta...

Abra, ha észrevennéd, hogy ez az "isten barmai" nem nekünk, itt levőknek, hanem a parlamenti képviselőknek szól, mindjárt nem igényelnél "visszaugatást"! :-))
Az meg, hogy a tevékenységed előszeretettel az ide írók fikázásában merül ki, téged minősít!
Ennyit, momentán Cereussal kapcsolatban.
Akinek különben abban igaza lehet, hogy a magát MSZP-nek nevező pártot össze- és fölrázni nyilván ilyen módszerek kellenek, ám, ha valaki minelnöki ambíciókat dédelget, akkor az Orbán 2.0 stílus alkalmazásának előre vetülése minimum el kell gondolkoztassa a szavazópolgárokat!

Névtelen írta...

Névtelen hello írta...2017. június 25. 10:45!

sajnos eme csodálatos észrevételt nem tudom elfogadni, tekintettel a következő TÉNYRE!
.
"2017. június 23. 11:12"
mely hozzászólás a második volt, eme bejegyzéshez.
amennyiben megjegyzésed a csordaszellem megnyilvánulásaként, elvtelenül, értelmetlenül,
.
DE
.
megvédani kívánja a kebelbarátodat, azzal nem tudok mit kezdeni, s nem is akarok.
nyugodtan csatlakozzál az
.
IGAZI MAGYAROKHOZ,
.
ha köztük érzed jól magad!
én európai vagyok, s nem akarok közösséget vállalni a sekélyes intelligenciájú, magát magyarnak valló csürhével.
amúgy, szerintem az általad "megvédett" egyed nagyfiúnak tartja magát, így hát kérlek ne vedd el a lehetőséget tőle, hogy helytálljon magáért!
a tekintetben, hogy a jelen helyen írogatók előszeretettel tologatják a szart egyik sarokból, s vissza, amit nem tudok tolerálni nem nyitok vitát.
ha és amennyiben a butaság ilyen mértékével állok szemben, azt mindig, mindenütt szóvá fogom tenni.
amennyiben az érintetteknek ez nem tetszik, abban az esetben lehet fordulni a nőtanácshoz, vagy a csutihoz, vagy jáccani egy kicsit a tevegolyókkal,
.
DE
.
pont nem érdekel.
mindezek mellett, s a
.
TÉNYEK KEDVÉÉRT,
.
megjegyezni kívánom, hogy bejegyzéseim túlnyomó része
.
ÉRDEMI PROBLÉMÁKAT VET FEL,
.
az itteni maszatolással ellentétben.
az idő, s a történtek is engem igazolnak, hiszen ha és amennyiben évek alatt iderittyentett megjegyzéseimet végigböngésszük, akkor az derül ki, hogy amit írtam, az helytálló, időtálló volt.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

1970 írta...

"az idő, s a történtek is engem igazolnak, hiszen ha és amennyiben évek alatt iderittyentett megjegyzéseimet végigböngésszük, akkor az derül ki, hogy amit írtam, az helytálló, időtálló volt."

Volt és jelenlegi abramovics maga a vátesz, akinek mindig igaza van, aki mindent előre lát. Sőt az sem lehetetlen, hogy lassan-lassan világossá válik, hogy ő maga az Isten:)
És, ha ilyen ütemben fejlődik, az sem kizárt, hogy kiderül, ő maga a kis köpcös, pszichopata, grazi kezelt:)))

Névtelen írta...

Névtelen 1970 írta...2017. június 25. 12:07
.
na figyelj kismókus!
.
amennyiben olvastad volna a kommentjeimet, abban az esetben tisztában lennél azzal a TÉNNYEL, hogy én ha kell képes vagyok megkövetni azt, akit kell.
hiszen képes vagyok olyanra is , amire ti nem.
elvonatkoztatni tudok a személyes szimpátiámtól, avagy antipátiámtól.
mivel ti erre nem vagytok képesek, ezért az álláspont, amit képviseltek doktríner.
mikor a teve - néhanapján! - értelmes dolgot ír ide, akkor elismerésemet fejezem ki irányába.
sajnos, erre kevés lehetőséget ad, hiszen olyan fajta, mint mondjuk te.
tudod, azért nem érzékeled az általad tőlem idézett szövegben a realitást, mert olyan vagy, mint egy rövid memóriával létező, mondjuk rágcsáló.
amikről én beszéltem itt, azok a dolgok, nem két nap múlva valósultak meg, vagy kerültek felszínre.
években kell mérni az időt, jó esetben talán hónapokban.
.
DE
.
a te memóriádnak viszont ez a két nap a terjedelme, így nem is lehetsz tudatában azoknak, amikről polemizáltam.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.: javaslom számodra, hogy ezt a hozzászólásomat mentsd el magadnak, hogy később, mikor már nem fogsz emlékezni tartalmára - ez esetedben max. két nap! - is meg tudd nézni!
.
Isten nem vagyok, ahogy még sajnos tökéletes sem, hiszen hiányzik belőlem a hiba!
.
bár a múltkorában igyekeztetek meggyőzni ennek ellenkezőjéről, valami hibát emlegetve személyemmel kapcsolatban,
.
DE
.
én nagylelkű ember vagyok, így lemondtam a hibáról, hogy ne váljak azonnal tökéletessé.
.
amennyiben az öniróniát, mint olyat sem vagy képes felfogni, akkor keress fel egy dilidokit.
azt pedig, hogy akár gyakorold is esetedben el sem tudom képzelni

Kovács Erzsébet írta...

1970-nek/12.07-re/
Köszönöm, talán nem véletlen, de én is erre gondoltam.

Kísértet járja be Európát, abramovics kísértete.

Cereus írta...


Kedves kekec ,hello,és 1970 !

Köszönöm hogy megértettétek indulatos bejegyzésemet, ami nem mindenkinek
sikerült.

Névtelen írta...

Babramovics te agyalagyult seggfej!
"ps.: javaslom számodra, hogy ezt a hozzászólásomat mentsd el magadnak,"
Lelki serult idiota. Megint a seggebol beszel mint altalaban.
Ha valaki van olyan elmebajos mint te akkor "megmenti" a hozzaszolasaidat.
Ne a magad szukagyusagabol indulj ki.Meg a disznok is ertelemesebben rofognek mint te.

Névtelen írta...

fő a következetesség!
fő a tisztesség!
fő a becsület!
főhet a feje minden tisztességes, becsületes, következetes embernek, ha egy abszolút következetlenül tisztességtelen, a becsületet hírből sem ismerő tevével hozza össze a sors.
.

PuPu írta...
Kedves Névtelen, ha legközelebb nincs neved, te sem leszel!
Köszönöm a megértésed...
:O)))
2017. június 14. 9:06
.

PuPu írta...
Hogy honnan a bánatból szeded ezt a felderítőséget!
Ez valami bámatos becsípődés nálad?
Nem mintha szégyen lenne, sőt, anno vonzó dolog lett volna, csak éppen nem igaz!
Kár...
És adjál nicket magadnak, vagy ez már meghaladja a képességeidet?
Tudod, O Név/URL-cím - a karikába kell a pöttyöt tenni, majd beírni, hogy Szomorúszemű...
:O)))
2017. június 19. 20:33
.
Névtelen írta...
Babramovics egy seggfej.
Negativ a paratlan hatvanyon.
Mar ha feler az eszehez, hogy ez mit jelent...
2017. június 19. 19:35
.
Névtelen Névtelen írta...
Babramovics te agyalagyult seggfej!
"ps.: javaslom számodra, hogy ezt a hozzászólásomat mentsd el magadnak,"
Lelki serult idiota. Megint a seggebol beszel mint altalaban.
Ha valaki van olyan elmebajos mint te akkor "megmenti" a hozzaszolasaidat.
Ne a magad szukagyusagabol indulj ki.Meg a disznok is ertelemesebben rofognek mint te.
2017. június 25. 15:07
.
.
FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK!
.
engem kifejezetten szórakoztat egy ilyen alacsony intellektuális nívón megeresztett, riposztnak szánt "izé" ideírása.
problémát sem látok benne, hisz csak azt tudja adni, ami a sajátja, s ez ennyike.
azonban maga a jelenség megérdemel annyit, hogy általa bemutassam a bloggazda teve valódi jellemtelenségét, ami az ő jelleme.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

ja!
még annyit:
.
GYÖJJÉ TEVE, RÖFÖGJ MÉG!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

Babramovics te seggfej.
A teve nem rofog, legfeljebb "beget".
Te viszont meg a rofoges szintjet sem utod meg.
Ennyit a te ovadas "szinvonaladrol"...

Donáto írta...

T. abramovics"!
Nem veszed észre, hogy sem rád, sem írásaidra itt nem vevők az olvasók?

DE!

Tehetnél egy szívességet és máshol boldogíthatnál embereket.

DE!

Hogy értsd. Menj a fenébe!

Unknown írta...

Kedves olvtársak. Ne etessétek a trollt! Ilyen mennyiségben nem szórakoztató. A babrálón elég átlépni. Mint az egyéb kupacokon.

Kovács Erzsébet írta...

Unknown-nak:
Örülök, hogy ezt leírtad,sokan ezt gondoljuk, és köszönettel tartozunk PuPu-nak, hogy ezt a kis szellemi műhelyt fenntartja, és segít tisztán látni ebben a sok gonddal terhelt világunkban.
Igazad van, a kupec kibic degradáló írásait úgy kell átlépni, mint egy rakás kutyagumit,a szemed sarkából tudod, hogy ott van, kikerülőd rá se nézve.Így nem mérgezed a lelked az ostobaságával, és megérteted vele, hogy itt nincs számára hely.
Pupu-nak: Csodállak és köszönöm a türelmedet.
Én biztosan kinyomnám az abramovicsot, sajnálnám a betűi alól a felületet, nem tűrném el a döbbenetet, amit itt elkövet.
További szép napokat Mindenkinek!

Névtelen írta...

Névtelen Donáto írta...2017. június 25. 21:38

Blogger Unknown írta...2017. június 26. 5:58

Blogger Erzsébet Kovács írta.2017. június 26. 9:02

jaj!
ne báncsatok!
úgy félek!
tejjesen - vagy csak tejesen? - megijedtem hatalmas intellektuális, no
.
NEM FÖLÉNYETEKTŐL, SOKKAL INKÁBB ALÁNYOTOKTÓL!
.
szép, új, magyar szó, az egyáltalán nem szép, egyáltalán nem új
.
IGAZI MAGYAROKNAK!
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.: te donato, öcsike!
ha már annyira nem teccik, amit írok, mi a kedves jó édes mamikádért másolod?!
he? mi? na!

Névtelen írta...

Látom, hogy megint nem tetszik érteni a lényeget!
Az ilyen buta, rosszindulatú, gyűlölettel átitatott lelkületű alakok világképe magától értetődő természetességgel buta, rosszindulatú és gyűlölettől tocsogó, a vonzalmaik, az értékszemléletük és ezekből fakadóan a múltról való megnyilvánulásaik is torzak, melyet egy helyi kis diktátor imádata jelenít meg.
Ami nem elfogadható, még egy ilyen ócska nép esetében sem, melynek képviselői itt nyalják-falják körbe-karikába egymást, egy tevesegg körül.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

Szar-babramovics.
Csak a seggebol tud beszelni.
Hiaba a "szinvonalat"tartani kell.
Ugy ertem a pocegodor szintjen.
Eljen az emberi korlatoltsag!
Felfogod sussukem?

Attila írta...

Üdv!
Kedves Pupu!
Azért is kedveltem(lem) ezt az oldalt, mert itt sokáig normális társalgás volt. Aztán sajnos megtalálta néhány világmegváltó, és egyre inkább durvulnak a hozzászólások. Itt falra hányt borsó a szép szó, ezek maguktól nem fognak változni. Változhatna, ha az idétlen, személyeskedő hozzászólásokat el sem olvasnák, nem reagálnának rá. Sajnos nem így van, ezzel táplálják a tüzet.
Úgy vélem lassan változtatni kéne a bejelentkezésen, és kiebrudalni aki nem idevaló. Talán még nem késő

Attila

PuPu írta...

Kedves Attila, igazad van, megszüntetem a troll garázdálkodását, ez persze azzal jár, hogy előzetesen moderálok, és ez lassítja a társalgást, de még mindig jobb, mintha állandóan a baromságait kellene kerülgetni...
Köszönöm a véleményed!

:O)))

Névtelen írta...

"a kitörés csak úgy lehetséges, ha az ember felrúgja a játékszabályokat. Keményebb hangot kellene megütni; még a parlamentben is abba kellene hagyni még a miniszterelnök urazást. A polgári engedetlenség annak a felismerésre, hogy
.
SZÉT KELL TÖRNI A VISELKEDÉSI HATÁROKAT!
.
Gulyás Márton mozgalma is egy nagy lépés ebbe az irányba, függetlenül a dilettáns, vagy naiv vonásaitól.”
Ungváry Rudolf
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Villon írta...

Kedves PuPu.
Ha megszunteted a "nevtelen" bejelentkezesi lehetoseget, talan mar az is eleg lessz.
Udv.
Villon

QwycX írta...

Kedves bloggazda!
Éppen ideje.
Kár hogy munkával jár.
Üdvözöl Qwyc a tizedik

hello írta...

Kedves PuPu, csatlakozom:
ezt az öncélú, innen visszataszítóan kilógó, alantas stílusban, visszaesően elővezetett szellemi környezetszennyezést ne tűrd el tovább!