2017. június 13., kedd

BÉLYEG A HOMLOKON

A frakció megkapta a parancsot, nyomott egy nagyot és világra jött a kisded, a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény.
Nagy a zaj, a civilek és az ellenzéki pártok is méltatlankodnak, az érintetteknek pedig ezentúl minden kiadványukon szerepeltetniük kell, hogy ők külföldről támogatott szervezetek, melynek hatása hozzávetőleg "A dohányzás káros az egészségre!" felirattal lesz egyenlő.
Mari néni, aki még a töpörtyűs pogácsa receptjét is szótagolva olvassa nemigen fog ezen megbotránkozni, aki meg érzékeny az ilyesmire, az két opció között választhat és választhatott eddig is: vagy azt hiszi, hogy ha valaki a szegénység ellen külföldi pénzből harcol, az emberbarát cselekedetet hajt végre, vagy azt hiszi, hogy aki külföldről támogat egy szervezetet, az a romlást és rothadást hozza az országra.
Lássuk be, aki anno a Fideszt és Orbán Viktort támogatta, az minimálisan is hibázott.
De meglehet, hogy a tuggyukmilyen karvalytőke spekuláns képviselőjeként csak a nemzetközi tuggyukkit támogatta abban, hogy a folyamat végén elihassa a magyar elől édes hazánk édesvizét, mely nagy szerencsénkre azért a magyar fejekben is komoly mennyiségben lelhető fel.
Így aztán igazuk van a törvény megalkotóinak, Soros is jót akart, mikor a pártállam ellenzékét, a romlatlan fiatalokat, a Momen... - ja, nem, a Fideszt támogatta, osz mi lett belőle!
De minden bűn magában hordozza büntetését, most a hála időszaka jött el, láthatólag...



Szavam nem lenne a törvény ellen, ha minden szervezetnek fel kellene tüntetnie kiadványain támogatása forrásait.
Például a CÖF köteles lenne feltüntetni a molinóin, hogy minket a kormány tart el, vagy minden lengyelre a határon rástempliznék a határvadászok, hogy minket Orbán Viktor importál, de te fizeted az árunkat.
Semjén is ráírhatná minden töltényre, mellyel a libákat irtja, hogy a töltényt a katolikus klérus támogtásából vette, mely aztán külföldi hatalom ügynöke a javából, még szerencse, hogy fogynak, mint Juliska a piperintől, így már csak pár évtized, és a hülye pártokon túl idióta szektákkal is együtt lehet majd élnünk - már utódainkban, gondolom...
De a legszebb az lenne, ha mindenki köteles lenne feltüntetni vagyona eredetét, például: "Ezt a negyvenhárom szállodát a magyar adófizetőktől lopott pénzből vásároltam!"

Jelzem, ezt sem lesz egyszerű visszaszerezni, mert porlasztják a lóvét, nem csak szállodát lopnak, de a lopott pénzt kicsit megmosdatják, majd építenek rajta autómosót, miegyebet, a Nagy Elszámoltatásnál az ilyesmi könnyen elkerüli az aktuális igazlátók figyelmét.
Én persze a h
atóság élére Császy Zsoltot állítanám, ő ért is hozzá, meg valószínűleg eléggé motivált is lenne...



A politika iránt érdeklődő közönség meg lelkesedik az újabb gumicsontért, addig se kell komoly problémákkal foglalkoznia, például nem kell megkérnie senkinek a szocialisták miniszterelnök-jelöltjét, hogy Óh, Nemzet Gulliverje, matekozd már ki nekünk, hogy hogyan akarod egyedül kardélre hányni a Hétfejű Viktort, vagy mégis, hogyan képzeled ezt az egészet?
A kérdést érdemes lenne feltenni a romlatlanok legújabb, 
háromnevű sztárjának is, aki már megint azt taglalja, kivel nem, viszont azt elárulja, kivel focizna, ami lassan szinte lehetetlen lesz, hiszen nem olyan hosszú a lába, hogy Orbán hasa alól ki tudná vele piszkálni a labdát.
Legújabb attrakciója az, hogy megvádolta a szocialistákat, hogy a kormány zsebéből élnek.
Eltekintve ennek valóságtartalmától volna azért egy ideális menetrend, merthogy azt mi is sejtjük, hogy a Momentum kinek a seggéből pottyant közénk, de ilyen megállapítások közzététele előtt a romlatlan ifjak minimálisan is közzétehetnék, hogy ők kinek a zsebéből élnek?
Merthogy ő a megtakarításaiból, ugye, merthogy nem túl régen végzett sztárjogászként rengeteget kereshet, igaz, a család eléggé jól van eleresztve, valamennyi felmenője Orbán zsebéből csipkedi a szotyolát, de akkor talán neki is ki kellene írnia a hasára, hogy eltartott...


Bonyolult ez a világ és utálatos a politika, és nemigen akar a kép tisztulni.
De hát nem is az a cél, hogy te átlásd ezt a katyvaszt, kedves olvasó, te csak örülj, hogy Botka megnyugtatott: a kerítés marad.
Ha a majomház ajtaja véletlen nyitva marad, mindig vannak majmok, akik ott ülnek a rácsok mögött, a vélt biztonságban és várják a banánt.
Hogyan leszünk egyszer európai ország, tán még a Jóisten se tudja...


:O)))

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát Istvàn-mint volt(felderítős?) határőrtiszt jól megmondtad-tudjuk hogy az "ujszadesz " a MoMósok,akiknek végül is jó az Orbán,csak lökjön a koncból-a Botka meg egy buta 'fac'-amiként a Bitó "szalonból" is "kihallatszik"..
Megint igazad van.
Remélem abban sem bizol,hogy a drogos Juhi összefogva a Zazival meg a bolond Szél Bernivel nèpszerűségi csúcsokat dönt?
:)

kekec írta...

Pupu, nem azt mondták, hogy a "kormány" hanem hogy a "fidesz" zsebéből élnek. Az első részben igaz: a törvény biztosítja a párttámogatásokat, és megszabja annak mértékét. Minden párt kap költségvetési támogatást, amelyik indul a választásokon, és legalább 1 %-ot elér. (ezért fognak indulni a kispártok, ha törik, ha szakad) A fidesz kapja a legtöbbet a választási eredménye alapján. Mondjuk nem a "kormány" hanem az "ország fizet, de ez részletkérdés.

A "fidesz" zsebéből élés meg csak diszkrét utalás a 70-30-ra. De nem bizonyítható, mert a pénzátadásoknál és osztozkodásoknál csak az érintettek tartják a gyertyát, és nekik nem érdekük a nagyobb világosság. De attól még ha valaki gyereket vár, arról nagy valószínűséggel vélelmezhető a szexelés.

PuPu írta...

Kedves Névtelen, ha legközelebb nincs neved, te sem leszel!
Köszönöm a megértésed...
:O)))

PuPu írta...

Kedves kekec, nekem ne beszéljen új politikáról az, aki a régi sárból merít a dobálózáshoz.
Mégcsak nem is kreatív a banda, emellett ezer szálon kötődik a Fideszhez, úgyhogy ez akkor most nem volt a legjobb ötlet.
Szerintem...
:O)))

Névtelen írta...

neveletlen

Úgy látom, a tukán fejű szektájának senki sem partner. :(
Sem a Momentum, sem az LMP, az Mszp is csak Botka nélkül (a fagyit tanítják nyalásra?) a többiek pedig még helótának sem kellenek.

Oszt 2018 áprilisában, egy púpos nyugger elbődül a sivatagi éjszakában: egyedül maradtunk, Feri, te meg én, brühühü!

Na, valami vidámat is: csakafletó hajrádéká, legyen Pupu platópéká!

PuPu írta...

Bakker te neveletlen, igen szomorú emlékeid lehetnek nekeda seregről!

Hadd segítsek azért kicsit neked!
Én nem vagyok DK tag, lefeljebb szimpatizáns, világ életemben MSZP szavazó voltam, nagyon sokat kellett dolgozniuk, mire most rátaláltam a kétfarkúra!
Ferkó időnként felettébb felidegesít, a beosztottai méginkább, de ettől még állítom, hogy gondolkodásmódját tekintve talán a legnormálisabb politikus a mai mezőnyben.
Hogy neked kisebbségi érzésed támad, ha rá gondolsz?
Vagytok ezzel így néhányan, ez ellen csak nagy önfegyelemmel és autogén tréninggel tudtok tenni, veselkedj neki, és mondjad soxor: azért én sem vagyok ám teljesen ostoba!
Egy idő után ez bevésődik és talán képes leszel a tárgyilagosságra, habár ehhez lehet, még varázsló is kellene neked!
Csak a Viktor, eszementen - neved legyen neveletlen!

:O)))

Névtelen írta...

neveletlen

Kedves Pupu, Ferivel szemben nincsen kisebbségi érzésem, talán a pénze jól jönne, de az esze semmiképp. Az meg, hogy az ország döntő többsége utáljon és/vagy kiröhögjön, nahát, az végképp nem hiányzik.

nemóvatos írta...

Bocs mán, hogy beleugatok: de jelen állás szerint, 2018 áprilisában még Feri sem lesz a sivatagi éjszakában, mert az összes főhivatásos politikus a parlamentbe fog lenni. A "púpos nyuggerrel" meg a teljes nép fog egyedül maradni és bégetve holdat bámulni.

Egyébként meg olyan nagy cucc kiírni vagy felírni, hogy külföldről IS támogatnak valakiket, ha már a nyilvános elszámolásukban amúgy is benne van?

PuPu írta...

Az ész az egyetlen dolog a világon, melyet igazságosan osztottak el, legalábbis eddig még senki sem panaszkodott, hogy neki kevesebb jutott volna...
:O)))

1970 írta...

"Kedves Pupu, Ferivel szemben nincsen kisebbségi érzésem"

Kedves neveletlen!

Akkor mi a búbánatos fenének beszél/ír róla állandóan, éjjel-nappal, ébren és (azt hiszem) álmában is? Hagyja, felejtse el, és ne legyen minden második szava Feri, Fletó, "tukán fejű", meg a többi.

Promenad írta...

Már bocsánat,de itt történt egy szinvonalas blog a civilek vegzálásárol. Talán arról is írhattatok volna egymás cseszegetése helyett.Nekem el is ment a kedvem a kommenteléstől....

CsipkeRózsa írta...

Promenad írta...

Ne menjen el a kedved, kíváncsi vagyok a véleményedre, és gondolom, nem csak én.

Névtelen írta...

neveletlen

Kedves 1970, igaza van, nem illek ide. Úgy gondoltam, hogy a belterjesség nem vezet jóra, talán egy migráns termékenyítőleg hat a blogra. :)

PuPu írta...

Ne rázd itt magad, mint rosszlány a sarkon, írd le a véleményed, ha van, és fogadd el, hogy lehet másnak is véleménye - és akkor már azonnal kultúrember is vagy, feltéve, hogy nem anyázol...
:O)))