2018. december 10., hétfő

HORTHY RELOAD

A mai eset előtt utoljára kilencvennyolc évvel ezelőtt fordult elő, hogy a Parlament munkáját fegyveresek - horthysta különítményesek - fenyegető jelenléte mellett végezte.
Akkor választották kormányzónak Horthyt, a nagy magyar demokratát, aki mellesleg Orbán és Kövér nagy és dédszüleibe a sáros csizmáját se törölte volna bele.
Akkor is azt gondolták a fegyvereseket kivezénylő urak, hogy roppant demokratikusan kormányoznak, hiszen az Országgyűlés megszavazta az általuk kívánt változtatásokat.
Akkor sem a nép érdekében serénykedtek, és most sem, amikor a házmester kivezényelte fegyvereseit, teljesen feleslegesen egyébként, hiszen semmi olyan nem történt, ami ezt indokolhatta volna.
Egyáltalán - minek az országgyűlés ülésterme környékére fegyveres?
Rendben, őrizzék az épületet, hatáskörük terjedjen ki a beléptetőkapukig, de ne tovább, - az Országgyűlés munkájához semmi közük.


Akkor is azt gondolták az urak, hogy hatalmuk térben és időben végtelen, de nem kellett harminc év ahhoz, hogy közülük sokan a bitófán lengedezzenek, és bár ma már nincs halálbüntetés, a nép nem a BTK-ból szokott ítélkezni.
És remek lenne, ha ezen az érintett erőszak-szervezetek - TEK, Parlamenti Őrség meg az MNB-elnök kis magánhadseregének tagjai is elspekulálnának, mert amikor kitör a gyalázat, akkor a nép nemigen válogat, és általában nem azok szoktak ráfázni, akik egy épület körül szteppelnek nap-nap után, vagy a folyosókon pengetik a sarkantyút és csörgetik a kardot a Nemzeti Jelmezbálban.
Magyarország szégyene, ami ma itt történt, beleértve az ellenzék obstrukciójának megakadályozását is, a hatalom végletes és végleges elpofátlanodásának jele.
Mint ahogy a Gömböc repülőgépezgetése is.
Magában az, hogy a kormánynak van repülőgépe, ugyan vitatható, de nem ördögtől való.
Hogy megpróbálja letagadni, az etikailag erősen megkérdőjelezhető, elszámolása viszont felveti a költségvetési csalás lehetőségét.
Az pedig, hogy a kis kövér focibuzi meccsekre repked velük, az színtiszta bűncselekmény, emellett a te nyálcsorgató hülyének nézésed, melyre a Fidesz szavazó még büszke is - azt hiszi ugyanis szegény debil, hogy ezzel a libsibolsi söpredékkel tolt ki a Nemzetvezető, pedig a lóvé kétharmadát tőle lopja az aranyszájú.


Szóval - visszatérve a tegnapi posztra - lesz itt még forradalmi helyzet, de ahogy a rendszerváltozást sem a jobb, hanem a baloldal csinálta, úgy most a diktatúrával való leszámolást a jobboldalnak köszönhetjük majd, ők dolgoznak a projekten serényen.
Aztán, mikor majd elült az Orbán házaspár háta mögötti falról felszálló por, akkor kiderül majd, mennyi demokrata is volt a jobboldalon, persze, csak ha megérik...
Szóval, türelem, a történelem nem kapkodó idegbolond, de semmi nem örök.
A képviselők meg addig jobb, ha kussolnak, mert kétharmaddal megszavazza a kormányoldal a botbüntetést, oszt Vadai Ági sopánkodhat majd, mikor a domina szerepe helyett hurkás popsival  áldozatot kell játsznia...

Türelem, az idő nekünk dolgozik...

:O)))

1 megjegyzés:

Geza írta...

Reegen olvastalak maar (veegig, ertem alatta), de ez a mai szosszenet nagyon jool sikerult (kulonosen a dominaas reesz fogta meg a keepzeletemet:)). Jah, egyeebkeent meg bszott szar a helyzet.