2020. december 1., kedd

AZ APA FÉRFI, AZ ANYA SZÁJER

Vagy az anya férfi és az apa nő?
Most akkor Szájer az Alaptörvény apja, vagy anyja?
Azannya!

Komoly dilemma ez, ennél már csak az súlyosabb, hogy akkor most minden fidesz-potentát narkózik, vagy csak a Párt Krémje?
És azoknak kötelező, vagy opcionális?
Mert ha kötelező, akkor az rendben van, akkor már csak a csendes orgiázgatás vet fel néhány elhanyagolható kérdést, továbbá az, hogy nőket gyakni (sok kislányt meghágtak...) dícséretes, míg ha pasi pasit hág, az akkor most Szodoma vagy Gonorrhea, és az Európa Parlament képviselőjének írói munkássága részét képezi, vagy munkaköri kötelessége? 
Megmondta már Viktor régen, hogy az EU Parlamentje buzik gyülekezete, ott van ez a Donáth-lány is,  ugye...
Igaz, ő még nem mászott eresztcsatornán a rendőrök elől menekülve, de állítólag már beiratkozott egy rúdtánc-tanfolyamra abból a pénzből, melyet az Origótol nyer majd a hamis vád miatt...
Aztán a gyülekezési szabályok megszegése akkor is bűn, ha maszkban hancúroznak a huncut fiúk, és egyik se tüsszög a csúcsponton.
No, meg a kábítószer-birtoklás, ugye...


Félreértés ne essék, nem forog itten fenn a kettős mérce, szerintem Szájernak is szíve joga, hogy önmaga válassza meg szexuális irányultságát, de azért az visszás - nem is kicsit - ahogy a Fidesz és prominensei az LMBTQ közösség, esetenként tagjainak helyzetét kezelik.
Ebben az ügyben, azon túl, hogy végtelenül vicces, benne van az egész Fidesz, az álszentségük, a folyamatos hazudozásuk, a szemtelenségük, minden kritikán aluli erkölcsi állapotuk - és nem elsősorban szexuális erkölcseikre gondolok.
De, hogy az Alaptörvény elnevezésű elaborátum - talán így pontos - szűlőjeként kussol, és nem emeli fel a szavát az ilyen "az apa férfi, az anya nő" típusú idétlenségek ellen, mikor beleapplikálják az ő gránit-szilárdságú művébe, no, az azért szánalmas.
Még akkor is, ha a megfogalmazás némileg hízelgőbb, mintha Németh Szilárdságúnak neveznék...
A Fidesz úgy dugdosta őt, mint tolvaj az ellopott pénztárcát, és még most is, mikor bukott, mint Rottenbiller azt az erkölcsi nagyságot próbálják felmutatni, mellyel lemondott a mandátumáról - egy hülye, aki a rendőrök elől az ereszcsatornán lemászva menekült, táskájában kábítószerrel.
Felesége egyébként a miniszterelnök feleségének legjobb barátnője, az alkotmánybíró.Szájermár akkor bűnöző lett, mikor az 1998-as választások előtti máig tisztázatlan robbantás-sorozatban felrobbantották üres lakásának küszöbét.
Megvan a véleményem a nemzetbiztonsági átvilágításokról is, hiszen a homoszexualitás az egyént könnyű célponttá teszi idegen hatalmak hírszerző szervezetei számára, különösen, ha titkolja valaki ilyen szexuális irányultságát.
A családi élet szentsége, ugye...
Nem a Szájer-Handó házaspár az egyetlen a magyar politikai életben, ahol a házasság csak álcázza a valós viszonyokat, természetesen Orbán tudtával.
A Vezér csapágyasra forgatja áhitatosan a szemeit, ha a család szóba kerül, jóllehet ez őt csak annyiban érdekli, hogy így könnyebb kézben tartani a vazallusokat, hiszen tud róluk valamit, amit azok szeretnének titokban tartani.
Ez pedig máshol is bejött már, valószínűleg ez Pintér belügyér hosszú távú (politikai) életbenmaradásának is a titka, és a Fidesz képmutatásának remek illusztrációja.


Persze ez az egész helyzet a magyar társadalom sajnálatos állapotát tükrözi.
Egy olyan országban, melyet egy manifeszt elmebeteg vezet, és ez ellen senki nem mer tiltakozni, eegy-egy ilyen Szájer-ügy csak a jéghegy csúcsa.
Minden illetékes, sőt, szinte minden illetéktelen is tudott róla, hogy Szájer maga a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat, mégis hagyták, hogy a helyzet idáig fajuljon, hogy közröhej tárgyává váljunk Európában.
Mint ahogy miniszterelnökünkkel is már azzá váltunk, csak éppen a diplomácia játékszabályai szerint Európa politikusai elfordulnak, mikor röhögnek.
De ettől ez még kár marad, mert oda az ország tekintélye, a magyar politika komolysága, mert ez lett az az az ország, melyben Putifárné írja a Bibliát és a legnagyobb rablónál van a kincstár kulcsa.
Természetesen az ügynek következménye még annyi sem lesz, mint a pedofil képgyüjtemény esetében, vagy a lyukaszoknis olimpikon földpanamával dúsított szexakrobatikai  mutatványai esetén volt.
O tempora, o mores, ahogy a művelt francia mondja...
Folyik a  Nemzet Színházának előadása, rengeteg felvonásban, nézőkkel akik nem tudják, hogy ők a főszereplők...


Tartuffe szerepében Orbán Viktor...


:O))) 

11 megjegyzés:

Attila írta...

Üdv!

Ahogy írod kedves PuPu, az voltaképpen Szájer magánügye kivel, mikor, hogy. Csak éppen ezt a velejéig rohadt rendszert szimbolizálja. Már várom, hogy az agytröszt mikor nyomja rá a Soros
panelt. mert nyilván Dzsordzs szervezte az egészet, direkt a Józsi csőbehúzására.
Sül már egy másik bukta is:

https://444.hu/2020/12/01/a-gestapozo-deutsch-tamas-kizarasaert-indult-alairasgyujtes-a-neppart-ep-frakciojaban

Nem tudom mire vélni a dolgokat! Ennyire elszaladt velük a ló, vagy ennyire idióták?
Utóbbira saccolok.

Attila

Névtelen írta...

képmutatók vagytok, liberálfasiszta kurvák. ócska eszközök, de rossz vége lesz.

azért kéne dobni a család a szentségét, mert ez a szarházi nem tisztelte?

1970 írta...

Kedves PuPu!

Ez a bejegyzésed az utóbbi időszak egyik legjobb posztja. Igaz, a téma sem semmi!
Kíváncsi lennék, hány "hívőnél" okoz ez komoly kognitív disszonanciát, és az milyen következményekkel járhat. Na, nagy illúzióim nincsenek a "térdre, imára csuhások" után:((.

1970 írta...

"Ennyire elszaladt velük a ló, vagy ennyire idióták?"

Kedves Attila!

A kettő nem zárja ki egymást. Szerintem is-is.

terlasz írta...

"azért kéne dobni a család a szentségét, mert ez a szarházi nem tisztelte?"

Valamit nagyon félreértettél, Névtelen. Nem a család szentségével van a baj, hanem ezekkel az álszent, hazug mocskokkal, akik lejáratják azt.

DarthVader írta...

1970 írta:

"Kíváncsi lennék, hány "hívőnél" okoz ez komoly kognitív disszonanciát"

Lám, már itt is van az első, névtelen hozzászóló formában.
Aki rohadtul nem érzi, hogy a "család szentségét" olyan szájakból hallani, akik pünkt leszarják, nevetséges is lehetne, ha nem lenne baromira irritáló.

Attila írta...

Üdv!

Ajjajjajjajjajjajj! Ha ez igaz, a kisgömböc kipukkad!

https://telex.hu/kulfold/2020/12/03/szajer-buli-lengyel-onet

Nagyon célirányosnak néz ki az akció, de sebaj, A fák nem nőnek az égig! Lesznek még meglepik? Lesznek hát! Még odább van dec. 11.

Attila

Attila írta...

Üdv!

"Kedves" Névtelen!
A szövegértelmezéseddel van némi gond. Lefordítom, hogy értsd! Ahogy itt már mások is írták senki nem mondott semmi rosszat a családról. Arról van szó, hogy a fidesz vizet prédikál és bort vedel. Pl. Mit tartanak be a tízparancsolatból? Elég ha háromra válaszolsz!
1. Ne tégy hamis tanúbizonyságot! (ne hazudj)
2. Ne lopj!
3. Mások tulajdonát ne kívánd!
Nem mellesleg itt nem szokás nézetei miatt másokat fenyegetni.

Attila

1970 írta...

Névtelen figyelmébe ajánlom ezt:

https://hvg.hu/itthon/20201204_Bayer_Szajer_Jozsef_egy_moralis_leny

Érdemes lenne elolvasnia, hogy értse és tudatosítsa magában, mi a valódi képmutatás, az ócska, hazug, álszent és végtelenül primitív propaganda.

(Bayeren tényleg már csak röhögni lehet, ahogy beszél a világ teljes lezülléséről és széteséséről, amelynek egyik legfőbb jelképe éppen ő maga. Attilának tökéletesen igaza van: totális idióták, akikkel végképp elszállt a ló.)

Attila írta...


Üdv!

Nagyurunk ma reggel megint eldurrantotta a kamu ágyúját a tanácstalan nyájnak!
KITARTUNK!!! De ki ám! Az utolsó katonáig! Majd körbenéz - sehol senki? Akkor mehetünk haza!
Már csak kekeckedik a Fényességes Padisah, ezt a háborút egy héten belül elvesztette. Ha tovább szívózik, jön a 9 langyi fideszes politikus neve. Majd nagy győzelemnek fogják beállítani ezt a katasztrofális politikai kudarcot.

Attila

Attila írta...

Megint-csak Üdv!

Kedves 1970!
Igazad van! Ezek ennyire idióták! Épeszű ember, de még politikus is tudhatta, hogy erre az elfáradtam szövegre nem lesz vevő, sőt a helyzet rosszabb lesz. Az EU-nak tele van a hócipője Potzak úrral, most majd lefarigcsálnak a a mérhetetlen nagy egojából. Szép simán meg fogja szavazni a költségvetést, majd itthon eladja nagy győzelemnek. Lesz rá publikum.

Attila