2021. április 1., csütörtök

KÍSÉRLETI KOMMENTEK 0401.

Az országban a járvány már húszezer ember vitt el, az ország élén egy mentálisan beteg ember keneteskedik, a végét érezve benyal mindenkinek, legyenek öregek, fiatalok, egészségügyiek, tanárok, de jobbat nem tud mondani, csak a kínai vakcinák használatára biztat, mert még sok van raktáron, és mindegyik darab az ő zsebéből viszi a pénzt.
Szerinte, ha mindenkit beoltanak, akkor kevesebb lesz a beteg és akkor kevesebb lesz a halott.
És addig?
Az tisztifőorvos szerint a megoldás kulcsa, hogy nem kell megfertőződni, és akkor nem halunk meg.
Az ország nyakig ül a szarban gazdaságilag is, százezer felett a munkahelyüket vesztettek száma, de nincs baj, áll már az üzbég-magyar krumpliakadémia, a nyugati üzletláncokat kiüldözzük és a magyarember magyar boltban vásárolhat, de fog tetszeni neki...
Ezenközben a másik elmebeteg, akinek kezeltetését elhanyagolja a Vezér, egy műanyag szobor ledöntését szervezi, és a nemzeti színek után sóvárog a Felszabadulási Emlékműre - a magyar Szabadság-szoborra.
Nem elég neki a Burdzs Kalifa nemzeti színekbe borítása - természetesen az is a mi pénzünkből, hadd örüljön Bochkor exe - elkísérhette volna őket...
Ez a hülye attól retteg, hogy Brüsszel lesz a fővárosunk - bár igaza lenne.
Ha Amerikában élne, valószínűleg Washington ellen lázadozna, amilyen sok esze van.
Egyszer megmutathatná már neki valaki Magyarországot a világtérképen, hadd ámuljon...


Orbán-Salvini-Morawiecki: az európai reneszánszért dolgozunk

A reneszánsz újjászületést jelent, e tekintetben stimmel is a dolog, amit ezek művelnek, az éppen a nemzés fázisában lévő nacionalizmus, sovinizmus, vezérelvű fasizmus.
Az Unió remélhetőleg gátat vet a törekvésnek, mely leginkább arra hasonlít, mikor három magát erősnek képzelő ember azon tanakodik, hogyan lehetne visszaállítani a lóvasutat, mint alapvető közlekedési eszközt, mert az ostort már megrendelték hozzá.
Az is tetszett, hogy Orbán megdicsérte Salvinit a migráció megfékezéséért, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy hány ember fulladt miatta a Földközi tengerbe, ahová ők nyaralni járnak.
Érdekes lenne ugyanott menekültként látni őket...
Hej, ábrándozás az élet megrontója...


:O)))




1 megjegyzés:

1970 írta...

Kedves PuPu!

Ez az őrült volt az ugye, akinek felállítottak valahol egy mini szobrát úgy, hogy az ürülék folyik ki a száján?! Na, ez a szobor mindennél jobban jellemző őt, meg haverjait (Kövér, Lázár, kisgömböc, Rogán, Gulyás, meg a többi.)