2021. április 6., kedd

KOMMENT 0406 HÁNY HALOTTÓL TÖMEGGYILKOSSÁG?

 

Megvan a 2,5 millió beoltott Magyarországon, holnaptól nyitnak az üzletek!

Persze kérdés, hogy ki számolja a beoltottakat, gyanúm szerint ez is inkább bemondásra megy, mint a nemzeti konzultációk eredményei, vagy a piros negyven-száz ulti...
Vagy csak az eloltott vakcinákat számolják? 
Mindenesetre a miniszterelnök elégedett, de hát melyik tábornok ne lenne az, ha hősiesen küzd és győz, mint Rommel!
Persze lehet nem jó a példa, de ebben az országban, ahol valamennyi nemzeti hősünk arról nevezetes, hogy a végén elmenekült, kivégezték, elesett - de legalább a Vezér sem lóg ki a nemzet hőseinek sorából, a pisztolyt pedig, benne az egy lőszerrel majdcsak ottfelejti valaki az asztalán...
Az is érdekes, ahogy a Vezér csodát tesz!
Csak csettint egyet az ujjaival, mint Nótár Mary, mikor felveszi a piros színű ruháját, és lám, a vírus veszélytelenné vált, minden és mindenki mindent és mindenhol kinyit, te is tátsd el a szádat a csodálkozástól, hát nem szép?
Még csak huszonkétezer a halott, és mi a halottak számán mérjük a védekezés eredményessé - ja, már nem is, most a beadott oltások számán! 
Hogy aztán az első oltás, vagy második - kit érdekel?
Hogy hányan kaptak másodikat - az sem.
Hogy egymillió hétszázezer regisztráltat még nem oltottak be, és ha be is oltják, akkor is messze leszünk még a nyájimmunitástól - nem is szólva a brit mutánsról.
Az sem érdekli a Nemzet Eszét, hogy a második után is kell két hét a vélelmezett védettséghez, kuss! -  mindenki rohanjon farokfelcsapva dolgozni, a szállodák nyissanak, az éttermek dettó!
És a stadionok! 
Mindjárt itt vannak a BL elődöntői, a döntő, a Puskás Aréna névre hallgató Népstadion meg üres!
Nem lesz ez így jó nertársak, hogyan lesz így tömeges a járvány, hogy lehet így gyéríteni a pedagógust, a pénztárost, a csálingert, a nyuggert? 
Lőrinc barát itt áll bevétel nélkül, mi lenne, ha az Állam nevű Viktor oda nem tolt volna neki egy vagon pénzt?...
Hát örvendjünk együtt, aztán nyugodjunk békében...



Elhárult az akadály, Putyin akár 2036-ig is hatalmon maradhat

Pedig már hogy aggódtunk...


:O)))





1 megjegyzés:

góbé írta...


"Mindjárt itt vannak a BL elődöntői..." jelezte PuPu. Az UEFA meg az április 20.-i határidőt szabta meg, csak az rendezhet meccseket aki biztositja a nézők részvételének lehetőségét. Ezért határozta meg a kotonszökevény az április 19.-et mint a nyitás időpontját. Hogy ne lógjon ki nagyon a lóláb, most ezt egy kicsit előrébb hozta.

Az ésszerütlen, fünyiróelv-szerü totálisnak tünő zárás - múzeum, kocsma, könytár, fodrász, itd... bezár, bezzeg a plázákban, bevásárló központokban meg egymás lábat taposva tolonganak - szinte magától értetődő.
Nincs ezen mit csodálkozni, ez, ennek az egyszerre embertelen és racionálisan gondolkodni képtelen rendszernek a sajátja.

Pedig, egy fodrász ugyanúgy tud időpontot adni hogy egyszerre csak egy vendég legyen az üzletében, mint ahogy az étterem vezetője is meg tudja oldani hogy 100m2 /5 db. vendég-asztal legyen a helyiségében. Egy könyvtár, egy múzeum sem éppen egy bulizós hely.

Ami viszont nagyon felbaxta az agyam: Amikor pedagógustársadalom, a MOK, a virulógusok kérlelik, hogy ki ne nyissa az iskolákat óvodákat, mert ha kampányszerüen be is oltják a pedagógusokat, az másnapra mégsemmilyen védettséget nem jelent, o1G ország világ előtt a képükbe mondja, tolja, hogy kussoljanak,...

Merthogy ő, az első oltása után bement dolgozni !?!

Ami mérhetetlenül bőszit, nincs aki közölné ezzel a való élettől elrugaszkodott, soha semmilyen érdemi munkát nem végző senkiházival, hogy a pedagógust nem pácélozott mikrobusz viszi be a munkahelyére ahol csak azzal érintkezik akivel jónak látja, hanem tömegközlekedik.
Busz, villamos metró, egymás hegyén-hátán, mert a saját autójával - ha van neki - hiába indulna el. Mire véletlenül parkolót talál az iskolától 1-1,5 km-re, már csak a második órájára érne be, ahol várja 30-40 tanitani-való aranyos, a tanitónénit megölelni vágyó nebuló akiknek néha vezetni kell a kezét, maszkot kellene rájuk erőltetni...stb.

Honnan veszi a bátorságot ez a lukas kotonból a világ szomorúságára csorogva kiszökő aljadék, hogy önnön magát, mint követendő példát, mint hőst adja elő.
Hogyan merészeli a saját "munkáját" akárcsak összemérni is egy pedagóguséval... de akár a rendőrével, vagy akár egy bolti eladóéval...
És hol vannak ilyenkor "pártjaink" kemény, kérlelhetetlen megmondói ???