2015. szeptember 14., hétfő

A SEJT HÁBORÚBA MEGY

Oroszlánszagú Ricardo, a Hit Védelmezője, Krisztus Pörölye, Isten Bunkaja, a Nemzeti Ivarsejt háborút vizionál.
A rendőr szakközépiskolások eskütételén háborúközeli helyzetről beszélt - úgy látja, veszélyben van az ország kultúrája, szuverenitása, szokásai, rendje, és békéje is.
Szomorúan tájékoztatom, hogy ideje lenne leszállni a dakota lóról, majd a (ló) seggébe dugott nádszálon keresztül új életet lehelni a gebébe, merthogy szegény menet közben kimúlt.
Kultúráról beszélni ebben az országban már évek óta barokkos túlzás, a szuverenitás pedig az Unióba való belépés óta - saját elhatározásunkból - korlátozott.
Az ország szokásai is megváltoztak, elég, ha csak a tulajdonhoz való viszonyra utalunk.
Régen mindenki lopott egy keveset, ma pedig kevesek lopnak el mindent.
Aki itt rendről beszél, az félrebeszél.
Az ország békéje is régen kimúlt, az első ütést maga a szónok mérte rá a vesztett választást követően 2002-ben, mikor elmondta elhíresült mondatát: nem leszünk ellenzékben, hiszen a haza nem lehet ellenzében.
Ezzel gyakorlatilag megtagadta a parlamentáris demokráciát és két részre osztotta az országot, melynek az a fele a haza, melyben ő található.
Annyiban igaza van, hogy azóta minden mozdíthatót hazavittek, a haza pedig ott van, ahol ő tartózkodik.
De azért ez a háborúsdi vérciki, ezen nagyon már röhögni se lehet - a mici addig nem nyugszik, ameddig vér nem folyik.
Merthogy a határon már ott van a rendőr, a katona, a vasutas meg mindenki, aki érintett lehet a menekültkérdés megoldásában, talán már csak a TEK nincs ott.
Igaz a jelenlétük nem is lenne logikus, hiszen ezt a szervezetet a terrorveszélyre hivatkozva teremtette a mici, de aztán menet közben átlényegült az ő személyes óvszerévé, a potenciális terroristák meg le vannak szarva.
Annál is inkább így van ez, hogy fél éven keresztül az jött be az országba, aki akart.
Ha az Iszlám Állam igaz hitre akarta volna tériteni Fradi Józsi árúfeltöltőt, hát zárt kötelékben, hadosztály ereővel is bemasírozhatott volna az országba.
De nem masírozott be, merthogy számára érdektelenek vagyunk, akik érdekesek, azok meg tudják a dolgukat.
Azt senki sem kérdezi meg, hogy te mici, hát ki felel itt az ország biztonságáért immáron öt éve?
Kinek a feladata lett volna az államhatár őrzésének és védelmének biztosítása?
Ki engedte az országban szabadon kószálni a migránsokat, ki pótolta a tetteket plakátokkal?
Kié a nyomda?
És kié a felelősség?
Persze érthető, hiszen a Quaestor-ügy kapcsán kéznyújtásnyira volt a bukás, és egyre több dolog veszélyeztette a hatalmat.Olyan volt már, mint a cirkuszban a tányérpörgető bohóc, aki - mielőtt elkezdenek potyogni a tányérok - elhatározza, hogy inkább koncepciót vált és trapézművész lesz.Ez sikerülhet is, csak a tét egyre nagyobb - nem csak neki, hanem nekünk is, a védőhálót pedig éppen most kezdik el kihúzni alólunk.Persze nem biztos, hogy olyan forrón eszik a kását, ahogy főzik, lehet, hogy a határátkelőkön keresztül beléptetett migránsok kérelmeinek elbírálása gördülékeny és gyors lesz, de erre kevés a remény. Láthatólag éppen az a foglalkozás tárgya, hogy bebizonyítsuk: a migráns agresszív.És az is lesz, ha nem teremtünk szabályozott, ésszerű, közérthető és normális körülményeket.Ha mindenkit vissza akarunk adni Szerbiának, az érdekes lesz, mert ha csak naponta ezer ember marad is az államközi szerződés eredményeként nálunk, akkor sem tudunk majd mit kezdeni két hónap múlva a tömeggel, különösen úgy, hogy nyakunkon a tél.
Mi lesz, ha Európa besokall és Ausztria elkezdi saját határait biztosítani, mintegy újrarajzolva a schengeni határt, és átmenetileg leállítja a menekültek beengedését, egyúttal az Unió beszünteti a támogatások folyósítását?
Elmondom, hogy mi lesz: államcsőd lesz, ennek összes gyászos következményével, a közalkalmazotti - kööztisztviselői szféra fizetéseinek leállításával, az ingatlanok elértéktelenítésével, a nyugdíjfolyósítások leállításával, a gazdaság működésképtelenségével, bankcsődökkel, az egészségügy összeomlásával - rossz belegondolni is.
És mi nem vagyunk az euro-övezet tagjai, ha lepadlózunk, hát így jártunk.
Hozzájöhet ehhez még az elkeseredett migránsok betörése, a regisztrációra várók kitörése.
Akkor lövetni fog ez az eszement?
Nem kizárt.
Legjobban az fáj, hogy egyetlen jobboldali ember nincs, aki felismerné azt a halálos veszélyt, amibe ez a szociopata diktátorocska tereli az országot.
Igaz, a II. Világháború előtt sem voltak túl sokan, akik felemelték szavukat a halottak százezreit eredményező nacionalista kivagyiság és az ostoba vezetők ellen.
A liba nem száll le arra a rétre, ahol egyszer már lőttek rá.Úgy látszik, több eszük van, mint nekünk...

:O))) 

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://444.hu/2015/09/14/megfulladt-menekultekkel-viccel-a-charlie-hebdo/

Mit gondolhat erről Feri?

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/photos/a.629536757078790.1073741826.187301974635606/919124304786699/?type=1&theater

Jutka írta...

Sajnos a mostani helyzet és a irásod elolvasása után az jut eszembe, hogy az Anyukám Bécsben volt mint érettségiző diák és látta amint bejönnek a Németek.
Sem Ő sem a szülei akik Mosonmagyaróváron éltek nem hítték el azt amit láttak.
Azt gondolták, velük nem történhet az meg ami ott megtörtént.
Rossz érzéseim vannak, hogy most is ez van.
A menekültek nem jönnek többet ide, akkor kik lesznek a következők akik ellen harcolni lehet?

DarthVader írta...

Névtelen, drága, elmondom neked is: A Charlie Hebdo nem viccel, a rajzok nem viccesek. Olvasd el, mi a karikatúra definiciója. Az első rajzon (pedig közel volt a cél) ugyebár a szerencsétlenek olyan cél felé igyekeznek - a kökemény kiméletlen konzumkapitalizmus - amelyik minden alkalmat kihasznál, még a tragédiákat is, hogy promótálja magát. Nem biztos hogy jó helyre igyekeznek.
A másikon meg Európa keresztény felsőbbrendűségét basztatja, Jézus mondja, hogy a keresztények azért felsőbbrendűek, mert tudnak a vizen járni - holott csak ő tud egyedül.

Ha már vicc, azt is érteni kell.

figyelő írta...

Pupu, elírd a dátumot, a csüngőhasú törpe nem 1998-ban, hanem 2002-ben makogta, hogy a haza nem lehet ellenzékben.

góbé írta...


Jutka! A következő az a szük Európa lesz, - a régi Közös Piac országai - akik számára mostanra világossá vált hogy elodázhatatlan egyfajta Európai Egyesült Államok megalapitása. Csak a közös hadügy, külügy, pénzügyi irányitással oldható meg az azonnali, hatékony kezelése a rendkivüli helyzeteknek. Valszeg mind a 28 tagállamot felhivják a csatlakozásra, melyre a mi kotonszökevényünk nem lesz hajlandó. Erről persze népszavazást nem fog merni kiirni.

Lengyelország, a baltiak de még Románia is vélem csatlakozni fog, azonban az unió jelenlegi formája az érdektelenség hiányában ellaposodik, elsorvad. Az EU-s pénzek folyósitása megszünik, reális közelségbe kerül az államcsőd, a rendkivüli állapot, a rendeleti kormányzás bevezetése. Menekülni nem lesz hová, a "magyar" szitokszó lesz Európában, de a most bevezetett "törvények" s az abból fakadó szándékosan gerjesztett akár fegyverhasználatig is elfajulható intézkedések miatt az arab világban is. Európa csak hátat fordit nekünk, de az arabok számára akár célországgá is válhatunk...



figyelő írta...

Sorry. Két betű kimaradt. ...elírtad

Wolk írta...

Kedves góbé,

Olyannyira elodázhatatlan az Európai Egyesült Államok megalapitása, hogy már behozhatatlan késésben van. Ennek a késésnek az okait elsősorban az EU vizfejben kell keresni a felelős kormányzást nagyívben elkerülő uniós adminisztrációban. Nagyon jól látod azt is, hogy ha esetlegesen lehetőséget kapnánk a társulásra mi is akkor ezt a jelenlegi hatalom megakadályozná.

Vajon miért volt szükség az IMF ellenőrzése alól kibújni és az eu ellenes szélsőséges politikát támogatni?

Kibic37 írta...

Elnézést kérek mindenkitől, hogy már sokadszorra citálom ide a Viasat History csatornán (jelenleg is) futó "Adolf Hitler sötét karizmája" című TV sorozatot. De egyszerűen félelmetes az a párhuzam, ami a címszereplő és a Nemzeti Sejt között felsejlik.
Számomra különösen elgondolkodtató az a jelenség, ahogyan a Homo Sapiens a legalantasabb ösztönöknek engedelmeskedő lénnyé válik. S mindez tömeg méretekben. Itt zajlik ismét a szemünk láttára :(((
A film ismertetője a Port.hu portálon (kiemelés tőlem):
" Adolf Hitler volt vitathatatlanul a valaha élt legkülönösebb vezető. A történelemben páratlan rombolást hagyott örökül. Mégis egy ellentmondás képezi Hitler történetének a lényegét: Bár adva van az erőszakos és gyűlölettel teli figurája, miért támogatták milliók, végül saját országuk lerombolásában is? E három film Hitler emberekhez fűződő azon kapcsolatát vizsgálja, mely a második világháborúhoz vezetett, kortársak tanúvallomásaival, továbbá lenyűgöző archív filmek és dramatizált rekonstrukciók felhasználásával."

PuPu írta...

Kedves figyelő, igazad van, elnézést!
:O)))

promenad írta...

Kibic 37.
Döbbenetes a párhuzam. És már külsőleg is kezd hasonlitani hozzá ! Lehet,hogy reinkarnációval van dolgunk ?

morzsi írta...

Kedves Kibic 37!
Vagy egy hónapja kezdtem olvasni egy svéd újságíró könyvét (Anders Ridell: Fosztogatók -hogyan rabolták el a nácik Európa műkincseit) melyben a szerző leírja a német náci párt tevékenységét és módszereit 1937-1945 között.
Valószínüleg olvashatták a könyvet a Magyar Narancs szerkesztői is, mert csak a vak nem látja a hasonlóságot a nácik és a nálunk kormányzó párt között, s talán ez is közrejátszott abban, hogy a lap legutóbbi számának címlapján a miniszterelnököt Hitlerként ábrázolták.
Azóta nem tudok nyugodtan aludni...
Aki nyugodtan akar ezután aludni, az kérem, hogy ne olvassa el ezt a könyvet...:((

ferenc írta...


Pupu!
Viccelsz? Méghogy a mi kis sejtecskénk mene a háborúba? Ő legfeljebb kirobbantja a háborút. És természeténél fogva majd minket küld oda. Némelyeknek talán még fegyvert is ad a kezébe. Persze nem sk. Majd aztán mi majd lőjük egymást. Úgy ahogy ő akarja.
Én nem sajnálnám tőle azt a kiegyenesített kaszát, de használja ő, ha már annyira harcimarciskodik.

ferenc írta...


A menekült kérdéshez csupán annyit tudnék hozzáfűzni. Annak idején, még időbe. Nem plakátokra, meg kerítésre kellet volna a pénzt költeni. Lehetett volna mondjuk a menekültek kultúrált és biztonságos fogadására, ellátására.
Szerintem.

Névtelen írta...

Hú wazze, Svejk is háborúba megy?!

http://index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/a_cseh_kormany_kesz_bevetni_a_hadsereget/

pleinair írta...

"Legjobban az fáj, hogy egyetlen jobboldali ember nincs, aki felismerné azt a halálos veszélyt, amibe ez a szociopata diktátorocska tereli az országot.
Igaz, a II. Világháború előtt sem voltak túl sokan, akik felemelték szavukat a halottak százezreit eredményező nacionalista kivagyiság és ostoba vezetők ellen."

A jobboldaliaktól semmi jó nem várható. Ezek az emberek nem a konzervatív értékek mellett elkötelezettek, ezek anarchiában érdekeltek. Abban a zűrzavarban, ahol a zavarosban halászás lehetősége számukra további gazdagodás lehetőségét biztosítja.
A hagyománytiszteletet, vallásosságot csak fügefalevélként tartják jellembeli csúnyájuk elé.
Ezt bizonyították a Világháború előtt, alatt, és most is.




grund írta...

Ferencéhez (2015.szeptember 15. 16:36)hasonló a véleményem. Harcikakas pózában tetszelgő hígmagyar sejtecskénk legfeljebb provokál, kekeckedik, játszik a tűzzel, hergeli a népet, de ha ne adj' isten élesbe fordulnának a dolgok, ő lenne az első, aki a legtávolabbi helyre húzná beleit a háborús övezettől. Öldösse csak magát az ő drága népe, hiszen őérte semmi sem drága. Már akinek...

oszd meg és uralkodj - hatalomtechnikai alapismeret írta...

http://beszelo.c3.hu/onlinecikk/menekultkerdes-gondolatok-a-rendszer-embertelensegerol