2015. szeptember 19., szombat

HISZTÉRIA

Beszélgetek ismerősökkel és néha csak nézek, mint Rozi a moziban.
Mindig tudtam, hogy szakértő ország vagyunk, de, hogy ennyire szakértők vagyunk, azt nem sejtettem soha.
Például piszkos jók vagyunk Koránból, betéve tudjuk szúráit, még ha azt nem is tudjuk, hogy mi az a szúra, de ez nem is érdekes, csodálkozni nincs semmi okunk.
Ha elolvassuk a wikipedia vonatkozó szócikkét, akkor kiderül, hogy a szúra - a korán egyes fejezeteit jelentő szó - a szúr szóból ered, melynek nincs köze se a búcsúhoz, se a disznótorhoz, ellenben kerítést jelent, abban pedig - mióta Haidekker Viktor effendi személyes instrukciói alapján felépült a GYODA - tökéletesen otthon vagyunk.
A fejlődés nem áll meg, alighogy befejeztük a szerb határszakaszon a Gyorstelepítésű Drótakadály építését, máris elkezdtük a horvát határszakaszon a MÉGGYODÁBB első védvonal építését.
A védvonalnak ott már hagyományai vannak, hiszen Rákosi is ott építgette a Déli Védelmi Rendszert, igaz, ő betont használt, ami azért maradandóbb anyag a drótnál.
A két rendszer között - mármint a két védelmi rendszer között - nagy a hasonlóság, közös bennük, hogy egyik sem ér egy kalap szart sem, de amikor a szerencsétlen építők húzzák-vonják a dróttekercseket, akkor egyrészt úgy tűnik, hogy csinálunk valamit, másrészt meg a drótbeszerzéseknből is csurran-cseppen valami az arra rendelt zsebekbe...

De vissza a Koránra, melyet az iszlám harcos Biblia helyett használ, és amely ma a beszélgetések tárgya és középpontja.
Dolgos háziasszonyok ezreit foglalkoztatja a kérdés: a Próféta harcosának kötelező megpocsékolnia a keresztény asszonyokat, vagy ez csak opcionális.
Öregecskedő női hölgyek ragaszkodnak az aktus közelező jellegéhez, szemük előtt Omar Sharif ifjúkori képe lebeg, míg a sportszerető és harcedzett labdarúgó-szurkolók a potenciális konkurenciának már a gondolatán is felindulva meghirdették a keresztes hadjáratot.
Hogy aztán mi lesz a vége, elfoglaljuk-e ismét Akkon büszke várát, az a jövő titka, mindenesetre a szándék már megvan, reménykedjünk a megvalósulásban, habár egyelőre messze vagyunk ettől, mint hajdan a Makó nevű keresztes vitéz Jeruzsálemtől.
Szíriához is értünk, tudjuk róla, hogy ott csupa csóringer él, egyik se tud se írni, se olvasni, ezért agysebészeknek hívják őket a libsik, viszont agresszívek, mindegyiknek sokkal jobb okostelefonja van, mint nekünk és szaporodnak, mint a nyulak (bocsi, miniszterelnök úr!).
Ha beengedjük őket, egykettőre elveszik az országunkat, csak a vízet hagyják meg, mert az a zsidóké...

Az arab világban semmi kultúra nincsen, habár amikor mi még nyereg alatt puhítottuk az asszonyokat, ők már világhírű matematikusokat, csillagászokat, költőket adtak a világnak.

Megy a félelemkeltés ezerrel, már az összes szomszédos országgal haragban vagyunk, futsal-arénákban szocializálódott külügyminiszterünk olyan stílusban kommunikál európai politikusokkal, amit nem oktatnak a diplomáciai munkára felkészítő egyetemeken, ezt csak otthonról lehet hozni.
Ezt ő az erő felmutatásának tartja, a világ meg veretes bunkóságok végeérhetetlen folyamának.
Az erő igen fontos ebben a rezsimben, habár az a benyomásom, hogy az erőt gyakran összekeverik az erőlködéssel, aminek tudjuk, mi szokott a vége lenni.
Legutóbb horvát rendőrök lefegyverzésével dicsekedtünk, és súlyos határrend-sértésről beszéltünk, aztán kiderült, hogy a horvát rendőrök a mi tudtunkkal és engedélyünkkel léptek be fegyverrel hozzánk, kísérve a menekülteket szállító vonatot.
Már haza is mentek.
Katonáink is ott harciaskodnak, legfőbb fegyverük a marcona tekintet, ami a migránsokat nem hatja meg - hol vannak ezek az Iszlám Állam szadistáihoz képest?
Talán, ha narancssárga ruhát húznának a megafonos terroristára, akkor megmozdulna bennük valami, de így, - így igazán kár a gőzért.
Azt meg azért már igazán felismerhette volna a mici, hogy ha egy országban - bármelyikben - ottragad párezer menekült, akkor abból előbb-utóbb baj lesz, ezek az emberek nem akarnak menekülttáborokban élni, ennek a közel-keleten rossz az üzenete.
Vannak, akik már hatvan éve élnek ilyenekben, ők azt mondják, Beverly Hills jobb lakcím lehet...

Közben a DK nevében Gyurcsány bejelentette, hogy feljelentést tesznek azért, mert a rendőrök szervezetten provokálták ki a menekültek minapi minapi lázadását.
Talán még az is eszébe fog jutni, hogy lehet, 2006-ban sem spontán zavargások törtek ki - persze jobb későn, mint soha.Orbán azért képes fenntartani a hatalmát, mert a kulcspozíciókban szolglelkű és pénzéhes emberek ülnek, Gyurcsány meg azért nem tudta, mert ugyanott szabad szellemű és pénzéhes emberek ültek.
Mindenesetre a tömeghisztéria a  Nemzet Spermiumának farkincájára hajtja a vizet, és kevesen vannak, akik egy kis ecetet öntenének abba a vízbe.
Ennek az ellenzéknek semmi nem hozza meg a harci kedvét, amíg megvan neki a mindennapi libacomb, addig cicaharcot folytat, de még arra is vigyáz, karmolások ne érjék az ábrázatát.

Jelenleg a jobboldal győzelmi ünnepet ül, és minden oka meg is van rá.
Nem egy barátomtól hallottam, hogy ugyan ez az Orbán egy mici, de most azért jót tett az országgal, és ehhez még tárgyilagos és bölcs képet is igyekeznek vágni, mert ők nem szekértáborokban gondolkodnak.
Nem hát - ők nem gondolkodnak.
Nem értik, hogy ezzel a viselkedéssel az ország felkerült a terroristák célpontjainak térképére, az arab világgal is megalapoztuk a barátságos viszonyt, Izraelt úgyis kétujjal fogtuk, mint rosszlány a liliomot, az összes szomszédos országgal ellenséges viszonyba kerültünk, az Unió gyakorlatilag leírt bennünket és Amerika is tudja,  mit tartson rólunk.
A falusi sutyerák meg járkál kidüllesztett pocakkal a világban, kezében egy bunkósbot, azzal hadonászik - közben sérteget mindenkit, pedig hát olyan, mit a kenguru-bébi - más zsebéből él...
Meglesz ennek a böjtje.

A migránsok meg csak jönnek, jönnek, ha Horvátországot is elkerítjük, jönnek majd Szlovénián vagy Románián át, de ha eszük van, akkor egyszerre mindkét helyen
A sok hozzáértő között meg úgy tennék igazságot, hogy először egy vaktérképen meg kellene mutassa, hol van Szíria és hol van Afganisztán, aki meg bekerült a második fordulóba, annak le kellene írnia Bouillon Gottfried nevét, a döntőben meg arra kellene választ adnia, hogy hol feküdt a II. Világháború előtt a palesztin állam.
Nem tudom miért, de a menekültekről egyre gyakrabban jut eszembe a menekülő zsidók kálváriája Hitler uralomrajutása után.
A humánus és keresztény Európa, Amerika őket sem fogadta be - tudjuk, hogy mi lett a vége.
Nem jó egy népet földönfutóvá tenni, a kétségbeesett ember nemigen válogat az eszközökben.
Nekünk viszont válogatni kellene, de erősen...

:O)))

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Teljesen világos, hogy 2006 őszén a Fidesz szervezte a balhét, a rendőrök meg védték a hazát.

http://www.168ora.hu/itthon/gyurcsany-fidesz-keszitette-elo-2006-os-zavargasokat-124038.html

Sajnos, ezek a rendőrök már nem azok a rendőrök (lásd ez a Putyin nem az a Pásztor) most nem a hazát védik, hanem a határ mentén provokálnak, a fanatikusabbja a menekültek békésen neki címzett flaszter darabjait agresszíven lefejeli.
De annak örülhetünk, hogy Feri most is tisztán lát, ott volt ahol lenni kellett, tette amit tenni kellet, ficánkol mint sneci a langyos vízben.

Unknown írta...

Minden stimmel, csak a 40 horvát rendőr fegyvertelenül érkezett ha hinni lehet a rendőrség hivatalos tájékoztatásának ! Nem Bakondi nem Kovács ! Ők alapból hazudnak -tak.....

Névtelen írta...

Pupu, te pont olyan idióta főokos vagy mint az unio vezetői. Jó vastag bőr van a pofajukon. Megjegyzem a tied sem vékonyabb. Unios vezetonek elmehetnél, pofázni azt tudsz, tehetseg az semmi.Megszámlalhatatlanul kapják a fizetésüket es kozben nem tesznek semmit. Toporognak.hagyják h egész Európán végig vonuljanak az emberek, áttorjenek határokat, nemcsak nálunk, ugye. Persze ők nem erőszakosak. Csak egy hadsereg rendör sem bir veluk, így tízezrenként. Mi lesz ha majd összeállnak? Az unio vezetői hagyják h kínlódjanak a nemzetek egyenként, persze a végén mind feladja, oszt tovább tessssssékeli a szomszedhoz. A szomszedos országokat jól összeugrasztják! Brávó,,jó összekovácsolo, frankó egységes lett mára az unio.beszélnek az emberséges bánásmódról. Ez nem emberséges! Sem az európai országokkal sem, sem pedig a rajtunk végigsöprőkkel sem. Hagyják őket is végigvergődni több ezer kilométeren keresztül, ahelyett, hogy ott a hazájuk közelében segítenének nekik. Álszent, kétszínű, mitöbb szivarványszínű söpredékek az eu vezdtői. Ráérnek cselekedni, hisz ők nem szenvednek hidegtől, forróságtól, háborútól, éhsegtől, vándorlástól. Ráernek a jövő héten osszedugni a fejüket egy kis diskurzusra, oszt majd azt mondják, h nem tudtak megegyezni megint. Az idő meg csak megy. De ők raernek.nekik nem sietős. Ha europa lángolni fog, ők a vagyonukból majd elutaznak más földreszre, vesztenivalójuk nincs.

morzsi írta...

Névtelen 19:24-nek!
Mintha kicsit ideges lennél! Miért? Félsz attól, hogy netán a "kulcskirály" Simicskó,vagy "nemzetünk szeme-fénye" Orbán nem fog megvédeni?
Hogy az EU vezetői nem tesznek semmit? Értünk? Teérted? Miért tennének? - Hiszen tegnap kaptam a postámmal, le van írva: A REFORMOK MŰKÖDNEK!
Hogy te sem fogsz kapni az állami földekből? Istenem, későn ébredtél!
Nyugodj meg! A külügyminisztered tegnap mondta, hogy "Készek vagyunk" megvédeni a határainkat!

Én is "KÉSZ VAGYOK"! Ezektől....

Névtelen írta...

Morzsi! Neked már nem kell kész lenned ezektol. Az ilyen vén szarnak mit te már mindegy.érted már nem kár. Élvezted a komcsiéra hasznát, most meg szopjad Orbán farkát! Holnaputan ugyis eltemetnek.

Geza írta...

Bakker morzsi, krva jo vagy, majdnem szetrohogtem magamat a szovegeden! A Nevtelan fszi meg csak idegoljon, biztos happy, mikor meglatja az ujabb oriasplakatokat es utana becsoszog szombatonkent a kedvenc CBA-jaba.

Névtelen írta...

Harmadik hozzászóló jól beszél.
Az unio vezetői éppoly impotensek, mint blogíró.

Vöröskarom írta...

Érdekes - minden páratlan hozzászóló névtelen. És egyik jobban beszél, mint a másik. És ugyanazt fújják. És időnként megerősítik egymást, hogy jobban beszélnek... Nem lehet, hogy a névtelenek már a spájzban vannak???

pleinair írta...

El vagyok ragadtatva ettől a fotótól. Olyan édes az a kis koravén bébivé serdült Micike! Csak a pengés drótháló hiányzik a kis popsija alól. Szellő hamiskás tekintete rejtélyes, mint Mona Lizájé.
Mindig arról ábrándozom, hogy Micikét ezzel pengés dróthálóval kerítjük majd jó szorosan körül, mellé fűzzük a két latort, meg a többieket. Ne aggódj Névtelen, neked is jut a pengésből.
Sajnos, vagy hálistennek nem tudok mély gondolatokat előbányászni magamból, mert éjjel dörgött, villámlott és féltem a gömbvillámtól, ami erőszakos, mint a mici, nem átall a kulcslyukon is bejönni.
Apropó Mici és az erőszak. Azt hiszem csipkedni kellene magunkat, mert a Mici be van szrva, és ettől egyre elszántabban tarol le mindent maga körül. Tudja, ha valamilyen okból, vagy sok ok együtteséből kifolyólag megbukik, egy szál csíkos rabgatyában landol a pokol tornácán rotyogó üst levében. Gyurcsány igyekszik, de vele párhuzamosan és egyidőben többfrontos támadást kellene intézni ellene. Ha úgy érzi magát, mint az ember, akinek fejét tetű marja, szemeit holló vájja, közben farát, fer-kát bolhák csípik akkor védekezőképessége csődöt mond. Ettől még polt se tudja megmenteni, magával rántaná Mici vele együtt a többieket is.
Szép jövő elé nézünk, higgyétek el nekem.

Névtelen írta...

Imígyen szóla Fletó:

Igazunk van-e menekültügyben? Politikailag ki tudja? Ha a politika a közhangulat kiszolgálását jelenti, akkor lehet, hogy szavazatokat vesztünk. Történelmileg
viszont bizonyosan jó úton járunk. Mert van-e fontosabb az emberi élet tiszteleténél, védelménél? Nem a történelemnek játszunk, de majd az mér meg bennünket.
Akik fennmaradtak a történelem rostáján, azok nem a pillanathoz igazodtak, hanem egyetemesnek tekintett értékekhez.
Igazunk volt, amikor egy polgári világhoz vezető reformokat akartunk, még ha politikailag vereséget is szenvedtünk. És most is igazunk van. És csak ezért érdemes politikát csinálni. Nem a pénzért, a hatalomért, nem azért mert már nem lehetünk autófényezők:)
A DK ilyen párt. Azok jöjjenek velünk, akik így gondolják.


Üt az írás, mint dékás nyugger az egyszeri krétakörösre. :)
http://index.hu/belfold/2014/07/12/megvertek_a_kretakoros_gulyas_martont_a_dk-tuntetesen/

Felmérések bizonyítják, hogy a magyar baloldal legalább annyira rasszista és homofób mint a Fidesz. Ha Gyurcsány ennek a brigádnak a vezetésére ácsingózik, akkor jól fel kell kötnie a gatyáját, hogy meg tudjon felelni az általa hirdetett gyönyörű elveknek.
http://pcblog.atlatszo.hu/2014/07/17/a-jobbik-taboraban-merseklodott-a-ciganyellenesseg/

Persze az is lehet, hogy választások közeledtével perdít egyet a köpönyegen, oszt jónapot. Láttuk már hogyan lesz hányingert keltő rasszista Pásztor békából talpig demokrata polgármester jelölt királyfi, lásd még: ez a Putyin már nem az a Putyin. A szögesdróttal kapcsolatban meg majd jól elmondja, hogy ő azt sohasem ellenezte, sőt az ősei a mai Szlovákia területéről jöttek a hazába, így származásilag is kiváló kapcsolatokat ápol a dróttal.

PuPu írta...

Hát, kedves Névtelen 20:01, Gulyás "megverésénél" úgy öt méterre álltam az esettől, aki ezt megverésként értékelte, azt meg kellene egyszer verni, hogy tudja a különbséget.
Gulyás meg megveretni magát ment oda, hogy végre nevet szerezzen, de - sajnos - csak te emlékszel rá.
Nem szeretem én az ilyen önmaguk csinálta prófétákat...
Hogy te nem szereted Gyurcsányt, az szíved joga, ellenben nagyon tudok röhögni a Jobbik mérséklődő cigányellenességén - lehet kiderült, hogy Vonában is van egy -két vonóhúzás...
Ennél jobban már csak az tetszik, amikor aggódnak Izraelért és szeretik a rendőröket...
Ha nem lennétek ennyire primitívek, igen jókat lehetne röhögni rajtatok...
:O)))

Névtelen írta...

Szellemeskedett valaki, hogy ezek a rendőrök nem a 2006-os rendőrök. Az igazság az, hogy a kődobálók változtak meg, nem a rendőrök. 2006 őszén a kődobálók nemzeti hősök voltak, akik az önkényuralom ellen harcoltak.

A kerítésről pedig PuPu bácsi és az olvasók figyelmébe ajánlom ezt a klipet.
https://youtu.be/kuD6Fz3qFIc

ÜDv
Tecs