2017. február 15., szerda

UTÓPISTA SZOCIALISTÁK

Mészáros Antóniánál járt Hiller István, a szocialisták pártválasztmányának elnöke.
A látogatás apropóját a szocik újkeletű aktivitása adta, beleértve Botka érdekes mozgását és a Gyurcsány elleni egység megteremtésére tett pancser kísérleteket.
Az, hogy Botka teljességgel alkalmatlan a demokratikus oldal miniszterelnök-jelöltjének, azonnal kiderült, hiszen annak, aki ilyen pozícióra tör, semmiképpen nem lehet a realitásoktól elszakadt érzelmi politikát folytatni.
Márpedig Botkának első dolga volt a DK elnökének ekézése, arra mutat, hogy Botka megrekedt valahol egy kisdiák szintjén, aki képtelen túllépni azon, hogy valaki, még  az óvodában elvette a berregős autót tőle, pedig az neki járt volna.
Ahogy visszahozták az előtérbe, jól mutatja a párton belüli állapotokat: a sértődős kisgyerek kapott egy nyalókát és megígérték neki, hogy ha szépen viselkedik, továbbra is ő lesz a vigyázó az osztályban.
Ő mondta ki elsőként magáról, hogy nem alkalmas miniszterelnök-jelöltnek, hiszen párttársai választmányi elnöknek sem tartották alkalmasnak, és milyen hülyén nézne ki ezek után miniszterelnök-jelöltnek?

Aztán mégis úgy döntött, hogy kipróbálja, és amit látott, az igennagyon megtetszett neki, egy szép, nagy marha ember a tömegek élén, ha jól hajrázik, az ezüst is szépen fog csillogni.
Hogy közben a NER szekerét is lökdösni kell kicsit - hát istenem, Lenin koporsóját sem őrizték ingyen, csak Lenin rendszeres felújítása vagyonokba került...


Most elkezdett egyeztetni a pártoknak nevezett Fidesz-filiálékkal, elsőként az LMP-t nevezve meg.
Ők persze azonnal keresztet formáztak ujjaikból és felkiáltottak: Apage Satanas! majd a bal válluk felett háromszor hátraköptek, remélve, hogy legalább egyszer eltalálják a találkozó kezdeményezőjét.
Mondjuk az LMP is határeset, mint a boszorkány vállán a delfin (ha eltalálod mi ül a vállamon, tied leszek, szép királyfi, mondta a banya, púpján egy macskával.
A királyfi delfinre tippelt, olyan randa volt a banya, de az megvigasztalta: határeset...), de a többiekhez már valami parttalan jóakarat kell, hogy pártként azonosítsa őket bárki.
Ezek a baráti társaságok létezésüket a tagadásra építik, ők azok, akiknek el kell hitetni legalább a söröző törzsgárdájával, hogy van valamiféle önálló identitásuk, és más céljuk is, mint az állami támogatás lenyúlása.
És most lesz szezonja az új pártok alapításának, már alakulófélben van a nyuggerpárt a közepesen leépült nyugdíjasoknak, a Momentum Párt a nyeretlen kétéveseknek, és még kiderül majd, ki mindenki fúrja a pesti aszfaltot, hátha feltör a pénz.
Párt itt kettő van még a szocikon kívül a pályán, abból az egyik a DK.
Na, velük nem egyeztet Botka, mert őket a szocik nem szeretik, míg a másik valóságos párttal, a Jobbikkal azért nem, mert azt meg Viktor nem szereti, márpedig akit Viktor nem szeret, az éhendöglik, mint tudjuk....
De - természetesen - választási győzelemről beszél, jóllehet ez matematikailag kizárt, és ha ő azt hiszi, hogy az elmagányosodott  szocialistákért él-hal ma a nép, hát téved.




Ennek utána magyarázza a bizonyítványt Hiller, tagadva azt, hogy ki akarták volna szorítani a DK-t és Gyurcsányt a partvonalon túlra.
Összeesküvés-elméletből sok van, mondja, már hajdan, Budavár visszafoglalásakor is mindenféléket kitaláltak, hogy a haditanácsra miért nem ment el Batthyány Ádám, pedig csak beleesett a pöcegödörbe.
A helyzet az, hogy a példa roppant szemléletes, csak éppen itt az egész haditanács ül nyakig a szarban, egymást nézegetik és fintorognak.

Ugyanez a helyzet országosan is, hiszen összeesküvés-elmélet van itt még rogyásig.
Itt van mindjárt az állítólag Putyin birtokában levő videó, melyen a Mi Reménységünk a főszereplő, amint aktatáskával vesztegetési pénzt vesz át Dietmar Clodótól, a bombagyárostól.
Aztán itt van a másik is, mely szerint az olajszőkítésekben nyakig sáros volt Pintér belügyminiszter, aki aktatáskával vette át a részesedést a később egy pusztai kútban fellelt maffiózótól - utóbbi fiának hivatalos tanúvallomása szerint.
Érdekesek ezek az összeesküvés-elméletek, habár a wikileaks iratok nyilvánosságra hozatala óta érdemes elgondolkodni az összeesküvés-elméletek valóságtartalmának kérdésén - lehet, nem mindegyik légbőlkapott?

Hiller Istvánt kedvelem, tisztességes embernek tartom, kár, hogy néha méltatlan feladatokat kell ellátnia.
Azok lesznek szép idők, mikor majd azzal foglalkozhat, amihez ért: az oktatással.

Odébb van ez még, attól tartok...


:O)))

26 megjegyzés:

ornagy 50 írta...

Ahogy már szokott lenni:Rövid de velős!!!

NewTiborc írta...

Úgy látom PUPut is megillette a tv szereplés. Nagyon jó összefoglalás, kis vélemény különbséggel. Én nem tartom most már a Hillert becsületes embernek, aki ilyet elvállal az nem lehet az. Senki nem kényszerítette rá, gerinc ilyet nem csinál.
Főleg a Demeter Mártával kapcsolatos szövege verte ki a biztosítékot, oh, mintha fidesz vezetőségi ülésen lettem volna. A különbség csak az, hogy nem a vezér, hanem én a párt döntöm el kinek is van igaza. Vagy talán nincs is különbség? Gondolom ugyanúgy hallgatták meg szegény hölgyet, mint sok-sok változást javaslót. Kuss már némber!

Névtelen írta...

neveletlen

Csak megkérdezem újfent a beírókat, hogy akkor mire vár a DK?
Miért nem lehet felvállalni, hogy egyedül is képesek bejutni a Parlamentbe? Egyéniben egyeztessenek ca. 15-20 helyről (ennél több nyerhető körzet nincs) oszt jónapot. A töredék szavazat kell, ez érvényes a többi 'demokratikus ellenzéki' párta is, a 2014-es formula megbukott.

promenad írta...

Hiller Pista : utópista.
Sorry

ornagy 50 írta...

Ha már:Jó hatással van a halikra a mi pintér sanyinkra!!!
Bocs!

Névtelen írta...

ezek nem utó pisták, hanem
.
ELŐVÁLADÉKOK!
.
mindenesetre embernek nem minősíthetők.
ez faktum.
.
„Az előváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszőjéből a magömlést megelőzően távozik szexuális izgalom hatására.”
.
nos a csuti geci, aki putyin hímvesszője az unió seggében, mereven áll, s elkezdte kiengedni az előváladékot.
2018-ban jön majd a nagy adag igazi geci.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Ludvig Jenő írta...

Ezzel az írással teljesen egyetértek!

nemóvatos írta...

És Hiller még azt a csúnyaságot is elkövette, hogy a szép és okos műsorvezetőnőt "szarozásra" ragadtatta.
Semmi haszon fejében.

PuPu írta...

Nem hinném, hogy a DK a bejutásra vár, hacsak valami oltári baromsággal el nem rontja, akkor normál menetben be fog kerülni, de a tét nem ez, hanem a demokratikus oldal és a diktatúra harca.
Ha valóban megvárjuk, míg egy társadalmi robbanás takarítja el Orbánt, az tíz évvel fogja visszavetni az országot anyagilag, és újabb ötven évre konzerválja ezt a szerencsétlen társadalmi megosztottságot, melyről már Ady is oly sokat írt.
Namármost az egyetlen választónak sem opció, hogy olyan pártra szavazzon, amelyik a köldökét nézegetve beletörődik a bejutási küszöbhöz közeli eredménybe.
A választó nyerni akar és érvényre akarja juttatni akaratát.
Ki kellene törni ebből a csapdából, de ez kockázatos lépésekkel járna, nem is lép senki, kivéve Orbánt, aki az utolsó simításokat végzi tüchtig kis rendszerén, a többiek csodálkozó tekintetétől követve...
A többit majd megbeszéljük valamelyik stadion gyepén, de ne reménykedj, Viktor takarékos a gyepfűtést kikapxcsoltatja addigra...

:O)))

góbé írta...


Üdv Neveletlen ! Köztünk szólva nagy ivben nem érdekel hogy a DK önmagában képes-e bejutni a parlamentbe, vagy akár a zemeszpé, majdani biodiszletként.
Az érdekelt volna két héttel ezelőttig, összehoznak-e egy komolyan vehető, össznépi választási pártot a demokratikus oldalon, mely képes akár legyőzni, avagy kevesebb szavazat esetén kisebbségi kormányzásra kényszeriteni a fideszt, mely ezáltal vagy a jobbikkal kényszerülne koalicióra, amit nem csak az EU, hanem Európa nemzetállamai sem türnének el, vagy velünk próbálna egyezkedni, amit természetesen elutasitunk.

E kormányzati / kormányozhatósági válság kikényszerithetne egy korrekt, akár kétfordulóssá visszaváltozó választási rendszert... Ez egy új esély lenne a a dem oldalnak, ha már elbaxta.

Az elmult két hét eseményei alapján ez viszont csak egy vágyálom.
Választási párt igy már nem lesz, a korábbi NEMválasztók ennek okán köre bővülni fog, sőt, az együttmüködés hiánya miatt inkább szükül.

A kb. 4,5 millió leendő szavazóból kb. 2 millió a fideszre, kb. 1,2 millió a Jobbikra, a maradék 1,3 millió meg szétszórva a "mi demo pártjaink" s persze a nerrendszer által létrehozott kamupártok között fog megoszlani.

A leggusztustalanabb az a felismerés, hogy miután a "mi" pártjaink cserbenhagytak bennünket s helyettünk egymás kinyirásával foglalatoskodnak, akinek egy csöpp esze van átszavaz a jobbikra.
Jelen formában nekik van esélyük kellő szavazattal kisebbségi, tehát lehetetlen kormányzásra kényszeriteni a fideszt. Ahogy fentebb jegyeztem vélelmemet, Európa nem hagyna egy fidesz-jobbik koaliciót, - legalábbis reménykedjünk benne, mást ugysem tehetünk.

Két nagy gondolkodó nyomán: Én bárminek inkább hajlandó vagyok áldozatul esni, csak a körülményeknek nem ! Ennek okán, talán még az ördöggel is cimborálnék !(???)





Kapat írta...

Kedves "góbé"!
Sajnos az EU éppen úgy elnézi majd a nemkívánatos koalíciót, mint a fidesz és Orbán minden eddigi tevékenységét.
Amikor szemük előtt bontják le a jogállamot, lopják szét az országot, korrupciós ügyek világos, látható halmazát hozzák létre, stb., mindezt eltűrik, éppen most számíthatnánk rájuk?
Nem igazán tétel nekik ez a kis ország, nem sok vizet zavar. Ott van Lengyelország, a hatodik legnagyobb gazdaság az EU-ban, azt talán nem tűrik majd, hogy bedöntsék az EU-t.
Szerintem nyugodtan elfelejthetjük ehhez fűzött reményeinket! :-(

góbé írta...


Üdv Kapat !

Igazságod vagyon, ugyanakkor Európa felhördülésén túl, sokminden szól egy esetleges fidesz-jobbik koalició ellen is.
Mára a fidesz jobban tart a jobbiktól, mint az egész felhigult demokratikusnak tetsző oldaltól, tesz is ellene rendesen. Láthatóan el is mérgesedett közöttük a viszony.

Ha Vonáékba szorult némi értelem, intő példa lehet előttük a kisgazdák, az MDF, vagy akár a kádéempéé sorsa, melyeket az összeborulás után vagy ledarálta, vagy s*ggevégébe kényszeritette a fidesz.

Ha lepaktálnak velük, könnyen ők is erre a sorsra juthatnak különös tekintettel arra hogy minden társadalmi-politikai szerveződés élén 9-12 évre megválasztott, megbizható fidesz potentát áll, plusz övék a média 95 %-a.

Vona mára "megszerette" még a zsidókat is, egy-két hetet, esetleg hónapot adok és a cigánykérdést is kulturáltan, lojálisan, európai módon kivánja majd "megoldani".

S ott van még, egy nem tudjuk milyen szinü, de potenciális adu-ász - Simicska - akivel egyfajta vádalkut kötve, esély mutatkozik a kotonszökevény végleges leradirozására a politikai palettáról.

Perverz dolog, magam sem gondoltam volna magamról egy hónapja, hogy a jobbikban meg Simicskában kell hogy gondolkodjak a zorbánrendszer-ledöntésől. A zemeszpé a dékával, meg a futottakmégekkel együtt meg kapják be !

Kerekes Zs írta...

Pupu, teljesen tisztában vagyok vele, hogy az esetek túlnyomó többségében az idegeire megyek mindenkinek a szemantikai problémáimmal, de most is kénytelen vagyok megint feltenni a kérdést:
Mit értesz választók akaratán?
Csak nem azt, hogy ne A legyen az oligarcha, hanem B?
Mert nekem spéciele teljesen mindegy, úgyis mint választónak, ha már oligarcha, akkor már annak annyi meg a bambi..
Ez az egész trutymó ami ma van, már magával a rendszerváltással volt megalapozva, a sok jött-ment középszerű percemberke kéjelegve hempergett a fényben-pompában, a hatalomban, a törpe óriásnak álmodta magát, nem törődve azzal, hogy ennek az az ára, hogy egy országot tesz pokollá.
Bár döntő többségükben jogász diplomával rendelkeztek, a jogelmélethez annyit sem értettek, mint tyúk az ABC-hez, mert ha értettek volna, akkor tudták volna, hogy a jog forrása a törvény, azaz egy olyan alkotmány megírásával kezdték volna, mely kijelöl egy utat, és szilárd alapot biztosít annak.
Tán egy sem volt köztük, aki koherens rendszerben is gondolkodni képes ember lett volna...
Tehát, ha választók akaratáról beszélünk, akkor nem véletlenül azt akarják a választók, hogy egy olyan szabályrendszert alkossunk, mely megkerülhetetlenül létrehozza és biztosítja azokat a jogokat, melyeket Az emberi és polgári jogok nyilatkozatában megálmodtunk magunknak?
Aztán hogy Kiss Pisti, vagy Lucz Gizi legyen-e a miniszterelnök- az ember , aki felelős azért, hogy az alapszabály érvényesüljön – úgy is mint a végrehajtó hatalom feje- majd kialakul.
Cég még nincs, de a vezetőt már keressük?
A messiás várás már kétezer éve nem jön be, nem kéne valami más utat keresni? :)

Névtelen írta...

neveletlen

Kedves Góbé, neked elárulom, hogy öregecskedő szívem nem a DK-ért dobog. Meggyőződésem viszont, hogy aki sanszos önállóan bejutni a Parlamentbe, az induljon is el önállóan. Tiszta vizet a fejekbe, látni kell, hogy az egyes pártok mit képviselnek és azzal mire tudnak jutni. 2018-at minimum abszolút többséggel behúzza a Fidesz, legyen ez a tisztulás éve, az összefogás katyvasz inkább riasztja a választókat. A média pedig ne foglalkozzon olyan pártokkal, akik csak 1-2 képviselőt tudnak bejuttatni egy gazdatestben, nekem nem fog hiányozni a karót nyelt Szigetvári, a sunyi pofájú Fodor és a többiek.
A Jobbik legitimitását nem vonom kétségbe, de engedtessék meg nekem, hogy akkor se szavazzak rájuk, ha netán Vona Nobel békedíjat kapa.









góbé írta...

Kedves Neveletlen !

Aztán ha bejutottak, "mi", mit érünk velük bent a parlamentben? Hogy fütenek rájuk, meg apanázst is kapnak, abból a magyar semmit sem lát! Csupán legitimálják majd leendő Vitéz Felcsúthy I.Viktor Kormányzó Urunk rendeleti uton müködtetett, egyeneságon örökölhető országlását.

Pontosan ez a probléma ! Hogy egyéni és pártérdeket ismerve csupán, 9 millió magyart semmibe vesznek, csak arra használják őket, -minket - hogy négyévente bejuttassuk őket a tutiba.

2020. - a felzárkóztatási eus-pénzek elhalása, megvonása - után egy pici, elhanyagolható, xart sem számitó fehér folt/pattanás leszünk Európa s*ggén ! Egy debil, fogyatékos északkorea-paródia, mely állapotunkban az oroszoknak sem érünk semmit sem.

Kotonszökevényünk nagy magányában, meg unalmában, - biztos ami biztos, - akár királlyá is koronáztathatja magát, értünk senki sem fog egyetlen könnycseppet sem hullatni.

110 éve Ady azért tudott valamit ! Figyelmezz rá, ma aktuálisabb mint bármikor volt.

talalom írta...

Drága barátaim!
Az Európai Unió mi (is) vagyunk! Tőlünk is olyan, amilyen. Olyanok vagytok, mint a feleség, aki a férjtől várja, hogy rendet tegyen a családban, és azt sem bánja, ha közben neki is leesik 1-2 pofon. Nekünk kell a saját szobánkat rendben tartanunk, különben a "lakást" elönti a sz...emét.
Közben meg nem ártana azon agyalni, hogy mitől van, hogy az általunk elutasított rendszerszerű ámítás és sunyi uszítás miért tetszik még mindig a többségnek? Lehet persze okolni az öreg és tutyimutyi "tanácsadót", csak nincs sok eredménye.
Az áhított egybesülésnek az a baja, hogy az elvek és elképzelések szabad versenyén alapuló társadalomban hívők nem óhajtják az "egy a zászlót". A mostani vezér nem véletlenül dolgozott évtizedig azon, hogy először az azon az oldalon állókat nyírja ki MDF, FKGP, KDNP - rémlik?

bubu írta...

Készül az új, teljes körű elérhetőség listája 2018-ra a budapestiekről:

"..... A RIGO kártya bevezetésével a jelenlegi utazási kedvezmények nem változnak.
Változást jelent ugyanakkor, hogy az utazási kedvezményeket az arra jogosult (nyugdíjasok, diákok, 65 éven felüliek, stb.) ügyfelek kizárólag fényképpel és névvel ellátott új közlekedési kártyával vehetik majd igénybe. Az elektronikus jegyrendszer elindulásakor ezt a kártyát regisztráció ellenében kell kiváltani, és onnantól ezzel lehet igénybe venni a budapesti közösségi közlekedés szolgáltatásait......."
Lehet hogy rosszul gondolom?

pleinair írta...


A tegnap esti híradóban hallottam, hogy Észak-Korea diktátora öccsének, vagy bátyjának valamelyik alkalmas testrészét mérgezett tűvel megbökték. Az áldozat a helyszínt elhagyva pár lépés után összerogyott, és kilehelte lelkét.
Micsoda tiszta, humánus megoldás!

Viktor, én mögötted állok!

Akkor is, ha utánad itt marad a sok hordalék, amit felhalmoztál:, emberi jellemek, miket eltorzítottál, izzó gyűlölet, amit felszítottál - egyszer talán sikerül rendet teremteni.

Anikó írta...

Hiller zseniális egyetemi oktató, kár érte, meg a jövő nemzedékeiért is, hogy a poltikában herdálja magát, jó, megértem itt sokkal több a pénz, mint az egyetemen. De akkor is.

Majd megint megalakul az a rengeteg kispárt, megkapják Orbánéktól a jó kis pénzeket - amikkel soha többet, sehol és senkinek nem kell elszámolniuk, mint ahogy így volt 2014-ben is. Vagy tud valaki valamilyen elszámoltatásról ????
Orbánnak ez az érdeke, minél többen legyenek, és minél jobban forgácsolják szét az ország szavazó népességét. 2018-ban is így lesz ez. De ne legyen igazam.

1970 írta...

"ha utánad itt marad a sok hordalék, amit felhalmoztál:, emberi jellemek, miket eltorzítottál, izzó gyűlölet, amit felszítottál - egyszer talán sikerül rendet teremteni."

Kedves pleinair!

Ez nagyon igaz, de attól tartok, hogy ez a rendteremtés nagyon nehéz és keserves lesz. Az emberi lelkek totális eltorzítása a sok bűne közül talán a legszörnyűbb, amit elkövetett:(

Névtelen írta...

Fentiek tükrében talán nem (lenne) túl eretnek a gondolat, hogy a lassan ismét „ki-kit győz le” ellenzéki marakodásba torkolló „együttműködés”gordiuszi csomójának megoldásaként a pártok olyan miniszterelnök-jelöltben állapodjanak meg, aki mindenki számára elfogadható, pártok felett álló, és emiatt vélhetően még a választók jelenleg passzív részének többsége is biztosan támogatná!
Kézenfekvő lenne tehát Majtényi László jelenleg (még csak) köztársasági elnök jelölt közös miniszterelnök jelöltként történő megnevezése!
Személye a pártok által elfogadott, támogatott, szakmai és közéleti előélete szinte predesztinálja arra, ami a 2018-as választások sokak által elvárt, elsődleges céljaként jeleníthető meg: a FIDESZ kormányzás leváltása, a IV. Köztársaság létrehozásával a demokratikus jogállam intézményrendszerének visszaállítása!
Amint azt már sokan leírták, folyamatának részleteit is kifejtették: a 2018-as választások megnyerése után elsősorban a hatalmi ágak újbóli szétválasztása, a demokratikus állami intézményrendszer újraépítése az elsődleges feladat, amelynek levezénylésre a jelenlegi (politikusi) személyi-kör választékból véleményem szerint Majtényi László látszik a legalkalmasabbnak!
Ugyanis, ha az ellenzéki pártok nem tanúsítanak önmérsékletet, nem látják be, hogy hatalomra kerülésük feltétele a valós nemzeti egységen ( bal- és jobboldali érzelmű, de a jelenlegi hatalommal szemben kritikusan viszonyuló polgárok) alapuló összefogás megteremtése, akkor borítékolható a vereségük 2018-ban is!
Hatalmi pozíciókon előre osztozkodni ugyanis mára oly mértékben taszító a társadalom azon tagjai számára, akik eddig sem vettek részt a választásokon, hogy egyetlen párt sem remélhet a maga által ugyan „nyerőnek” vélt, de külön - külön legfeljebb néhány % szavazatot hozó saját miniszterelnök jelölt erőltetésével győzelmet!

góbé írta...


Névtelen ( de kár...) 14.40-nél a pont!!!

Csak abban téved, hogy "pártjaink" sajnos teljesen érdektelenek ez ügyünkben... Az sem kizárt, hogy félnek nyerni, s mindent megtesznek a "tisztes", de azért őket pozicióba juttató vereségért. Qurvaország ???

kekec írta...

Úgy látszik annyira elegük kezd lenni Orbánból, hogy akár még Botkára is leszavaznának.
http://www.atv.hu/belfold/20170216-republikon-felmeres-botka-beerte-orbant/hirkereso
Vagy a fideszeseknek is szimpatikusabb, mint Gyurcsány, mert nyilvánvalóan nem ellenfél,
olyannyira nem, hogy még Orbán is leülne VELE vitázni.

NewTiborc írta...

Botka hamarosan évértékelőt tart, az alapján nagyjából megítélhető lesz mekkora is a fajsúlya.

talalom írta...

Bocsánat. Nem személyes ismeretség hatalmaz föl, csak valamiféle megérzés (ebben verem Lengyel L.-t, ami nem valami vaszisztdasz), de Botka pont ugyanaz a műbőrkalapos, skodás megyei első titkár, mint a jelenlegi kormányfő. Meglehet, pont emiatt esélyes kihívója lehet. Csakhogy az esetleges győzelme jottányit sem visz közelebb minket a XXI. századhoz. Egyébként szívvel, lélekkel huszadik századi vagyok. Életem nagyobbik része akkor telt, békességben, reménységgel, hogy napról-napra jobb lehet. És minden lehetőséget megkaptam ahhoz, hogy jobb is legyen. Az eszemmel viszont tudom, látom, hogy egészen más kérdéseket vet föl ez a század, legyen az a munkaerő helyzete, a minimálbér, az adózás, vagy Európa megtámadása más földrészek még nyomorultabbjaitól.
Gyurcsánynak nem az az erénye, hogy tud nagyon kemény lenni, tolvajozni, elmebetegezni (sőt, ez inkább hátránya), hanem az. hogy sokféle nézet megjelenhet a pártjában - egyelőre.

1970 írta...

Kedves talalom!

Amit a 20. századról írt nagyon szép és igaz gondolatsor. Én is az életem nagyobb részét akkor éltem, egyetértek.
Gyurcsány pártjának megítélése kapcsán viszont nagyon nem. Ebben a pártban annyi levitézlett (volt SZDSZ-es, meg MDF-es) megmondóember van, hogy az elképesztő. Csodálom, hogy Horn Gábor még nincs ott:(