2012. december 3., hétfő

VÉDELMEZŐNK


Örömmel értesítek mindenkit, hogy Vezérem, Alcsút Géniusza, a Hit Lángpallosú Terjesztője, a Cinege utca Oroszlánja ma felvette a Zsidók Védelmezője címet is.
Az örvendetes tényt ma a Parlamentben egy önérzetes manifesztumban hirdetett ki.
Szöveghűen kell ezt közkinccsé tennem, nehogy egy vessző is hibádzzon, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek!
Ezt mondta az Emberiség Fáklyavivője:
"Ameddig én ezen a helyen állok, Magyarországon senkit sem érhet semmilyen bántódás hite, meggyőződése vagy származása miatt.
Szeretném világossá tenni (...), hogy mi, magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat" 
Hát akkor most elégedetten hátra is dőlhetünk, itt a nyugalom és a boldogság szigete, mi magyarok megvédjük a zsidainkat!
Hogy francba van az, hogy én semminek sem tudok örülni?
Belegondoltam ebbe a szívmelengető és bátorítást adó mondatocskába és bevettem egy Daedalont.
Fene tudja, nekem azért valami más elképzelésem van a demokráciáról.
Mert mi van, ha például a Zsidók védelmezője éppen vacsorára hivatalos Rogánékhoz, és a vacsora előtt csipegetnivalónak kínált libatepertő megakad a torkán?
Nincs a közelben egy orvos sem, csak a család fogorvosa, de az el van foglalva az elszámolással a Vezér felé, a legközelebbi magyar orvost Norvégiában találhatná, ha nem lenne elfoglalva a fuldoklással.
Emberfia nincs, aki le merné dugni az ujját a felséges torkon, neadjisten lyukat akarna gyártani a gégén egy kés segítségével - a TEK – helyesen - azonnal miszlikbe aprítaná.
Feltételezve, de meg nem engedve, hogy a Hit Oroszlánja és a Zsidók védelmezője e váratlan baleset kapcsán visszaadja halhatatlan lelkét ott az úrnak, mi lesz a zsidókkal?
Merthogy az kétségtelen, hogy akkor ott állnak védelem nélkül, mígcsak Gáspár, a Kedves Vezető át nem veszi a hatalmat és meg nem választja őt a Fidesz Központi Bizottsága Legfőbb Hadúrnak, Alcsút Ifjú Géniuszának, a Hit Lángpallosú Terjesztőjének, a Puskás Akadémia Oroszlánjának és a Zsidók Védelmezőjének.
Az interregnum napjai alatt ki tudja, mi történik?
Azt hiszem, a kákán is csomót keresek, hiszen egyrészt a Vezér közismerten kicsattan az egészségtől, másrészt meg egy ilyen baleset?
Ugyan… - köztudottan balsors tépte nép vagyunk, ez velünk nem fordulhat elő!
Valahogy úgy vagyok vele, hogy nekem azért nagyobb biztonságérzetet adna, ha a zsidók életét és javaik biztonságát nem egy hibbant politikus biztosítaná, hanem egy demokratikus jogállam.
Ez a megnyilatkozás is egyértelművé teszi, hogy ennek az embernek halovány segédfogalma sincs a demokrácia mibenlétéről, arról, hogy neki nem az a dolga, hogy hülyeségeket és tartalmatlan ígéreteket pofázzon a Parlamentben, hanem az, hogy a demokratikus felhatalmazással élve pártjával olyan jogszabályokat terjesszenek a törvényhozás elé, melyek demokratikus elfogadásával automatikusan olyan társadalmi környezet alakul ki, melyben fel sem merülhet az, hogy bárkit hátrány érhet származása vagy vallása miatt.
Engem ne Orbán Viktor védjen, hanem a Magyar Köztársaság, többek között azért is, mert ha valamit ezidáig Orbán védett, annak befellegzett.
Tudatom vele: az én életem ennél azért drágább, a leszármazottaim életére meg felettébb kényes vagyok – mit tegyek, szeretem őket.
Aztán itt van ez a „mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat.”
Ez a kijelentés is mesze bűzlik a csipetnyi kis nácizmustól, és olyan távol van Európától, mint Makó Jeruzsálemtől.
Aki ma Magyarországon él, az magyar, ilyeténképpen a „mi, magyarok” halmazába tartozik.
Teszik ez valakinek, vagy nem, de ez a lényeg.
Az ilyen dumák az első lépéseket jelentik a fajelmélet göröngyös útján, melynek vége Európában a bitó volt még nem is olyan rég, de ha belegondol Rudolf Hess sorsába, akkor azért a tényleges életfogytig tartó büntetés sem lehet túl vonzó.
A kijelentésben rejlő logika szerint az ő szájából egyébként is legfeljebb az lehetne autentikus, hogy „majd megkérjük magyar honfitársainkat, hogy védjenek meg bennünket.”
És már el is jutottunk Vona honfitársig, aki amúgy is rohadtul szeretne megvédeni bennünket.
Azt sem értem, hogy ezt ott, a Parlamentben senki nem képes felismerni és azonnal visszautasítani, csakúgy, min az egyes szám első személyben tett nagyképű kijelentéseket.
Szóval, csak módjával a magyarkodással, kedves sváb, szerb, cigány, zsidó, kun, jász, bunyevác, román, tót vitézek, az ő keverékeik, továbbá a megszálló tatár, török, német, vallon, osztrák csapatok, valamint a II. Ukrán Front leszármazottai, - gyűjtőnéven. magyarok!
Egyébként elkezdték kérni a keresztleveleket a katolikus egyháznak átadott iskolákban, a szülőknek pedig nyilatkozniuk kell, hogy „vállalják-e a gyermekkel való hitéleti együtthaladást?”
Merrefelé megy ez az ország, ti tudjátok?

:O)))

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

sokfle bajom volt, de amíg OV hatalma el nem burjánzott, nem szorultam védelemre, ugyanis az égvilágon senki nem támadott

Névtelen írta...

az ő védelmük olyan, mint amikor megvédi a maffia az ember boltocskáját....
inkább ne

Oak írta...

Megint néztem, olvastam az elérhető dolgokat.(Blogok, cikkek,rádió, tv.)Már vártam is, hogy mit olvashatok itt, mert máshová nincs is kedvem írni sem.:-(

A tegnapi 'napiorbán, meg sem lepett.Egy egyen válasz; egy olyan közhelygyűjteményből az orbáni pávatánc mozdulataiban, amit nem kell nagyon elemezni,hogy az ember tudja,hányadán áll.Ne legyenek kétségei senkinek afelől, hogy orbán nem védi meg sem a zsidókat,sem senkit- önmagán és a barátain kívül.(Igazából nemsokára eljön az az idő amikor a haverokat sem fogja.Kizárólag azok érdekében dönt akik számára lopnak, csalnak hazudnak) A gondot csupán az jelenti, hogy önmaga identitásával sincsen tisztában.Mert akkor nem hadovázna hol turulról,hol kereszténységről, hol egy táborról, hol 'azemberekről,hol mocskos eu-amf, hol meg "ülök az asztalnál hónapok óta" és várom, hogy segítsenek.Ez egy elmeháborodott. Mindig is az volt, csak a habonyárpik, meg a giroszok kitalálják neki a mondandót, és orvos meg ügyel rá, hogy időre össze tudja magát kaparni ahhoz, hogy el tudjon mondani pár mondatot.Régebben persze ezek a szervilis mondatgyárosok mások voltak.Aztán a vereségnél ki is lettek "nyírva"-de azonnal.Egy diktátor nem tűrheti a vereséget; ez elég nyilvánvaló a világtörténelemben.(Az obánihablaty logikai és következménybeli összefüggéseket már számon sem kérem,de aki nem hiszi,hallgasson péntek reggelenként Kossuth rádiót)

A jelenleg kialakult helyzetről: a jobbik a fideszből nőtt ki,és mindig lehetett ezt a radikális rész-csoportot használni arra, hogy erőszakkal elvegyék másoktól a döntés lehetőségét,és vaskos röhögéssel,erőszakkal,vonulgatásokkal,és primitív gondolatok fertőzésével alázzák meg azokat akik -nem szegényebbek, nem rosszak, nem gyengék; csak mások!Mivel orbánban is erősen él a puccsra, anarchiára való ösztönös hajlam-talán az apai terror megalázottsága okán- ezt a terrort szívének kedves elemeként figyeli, és hallgatólag bátorítja a neonáciknál.(Azt gondolom,h. tegnap még meg is dicsérte volna a neonácikat, ha tudta volna, hogy kevesebben figyelik).Szerintem meg is teszi- hisz ha akár négyszemközt közölén zázriveccel,hogy el lesztek törölve, akkor az úgy is lenne.De nem,mert tetszik neki.Életeleme a félemlítés,és már nem is olyan titkosabb énje a jobbik ordas eszmeisége.
Egyébiránt: mindenki össze van már írva! Vagy rajtam kívül senki nem lett 'megnépszámlálva? a vallási rublika is ki van töltve mindenkinél.Ha nyilatkozott, ha nem.Vagy csak én emlékszem, mekkora cirkusz lett abból, hogy egy adott közösség buddhistának vallotta magát a cigány származása mellett? Az a baj, hogy a természetes választás, és szabad akarat, akkor érvényesül, ha hagyják.Most más időket élünk, és java csak most jön!

éva írta...

Oak
Nem az az érdekes, amit Orbán mondott (bár szerintem eléggé duplafenekűen
nyilatkozott, szélsőjobbról - de balról is - ez kódolt zsidózás volt)
hanem amit NEM mondott! Nem tett eleget Mesterházy felszólításának, nem határolódott el a Jobbiktól, kizárólag Gyöngyösi szövegére "válaszolt"
Az Mszp meg képtelen kommunikálni még mindig, nem negyedórás unalmas szövegeket kell megereszteni, hanem egyetlen mondatot (na jó: kettőt)
Elhatárolódik a nyíltan rasszista Jobbikos szövegtől Kormányfő úr? Igen -nem? Megindítja a párizsi békeszerződés alapján a rasszista Jobbik feloszlatási eljárását? Igen -nem?
Orbánnak a 2/3-hoz nincs szüksége a Jobbikra, viszont arra sem lesz, hogy megosszák majd a jobboldali szavazatokat, ha mégis létrejön a demokrata összefogás. Ez jó alkalom lett volna, hogy eltorgyánosítsa őket.

Oak írta...

Kdvs Éva!
Orbán(csak azért nagybetű, mert mondatkezdés)azért nem mondott az egyen szövegen kívül bármit mert:
1.egy klekérel diktátor
2.nem áll érdekében,hiszen az édesgyermek mindig is az marad, még ha csúnyán is viselkedik.
3.ha csúnyán beszélne egyik énje a másikhoz,akkor hogyan számolna el a az egyik énje mellett álló szervilisek szavaival lsd: kövér,kósa,,lézerjani,rétvári,semmilyenzsóti stb.stb.
Oly mértékben biztosítja a megmaradását ez a szellemi fetrengés,hogy igazából még tetszik is neki,hogy a nagyobb pofájú félázsiai csürhe primitív erőszakossággal utasítgat és erőszakot tesz egy egész ország népén.
Pupu le is írta az egyik mondatában, amit én is mondogatok már évek óta.Nekem volt szerencsém olyan korba születni, és úgy felnőni, majd élni,hogy ezek az ordas dolgok nem értek el az arcomig, a fülemig.(Na persze,ez nem jelenti, hogy nem néztem alaposan utána.Nagyanyám mesélt a Horthy időszakról a háborúkról.Magam miatt voltam kíváncsi, hogy az elbeszéléseken kívül mit is írnak róla.)
Hortynál, a nyilasoknál,volt ez a szellemi töltet ami itt uralkodik mostanság.
Soha nem gondoltam volna, hogy egy falusi cigánygyerekben születik újjá az egész pusztulás,és annak minden eszmeisége.
Orbánról mindig is rossz véleménnyel voltam - egy apró dolog miatt. Az a bizonyos újratemetés:a beszédében egy dologra kaptam fel a fejemet. 89-ben azt mondta: ruszkik haza. Na de én egy olyan városban életem ahol már addigra alig volt katona.Már két éve vonultak, akkor már csak pár tucat tiszt és a családjaik voltak a városban.Már évek óta nem volt sem tank, sem fegyver, sem atomtöltet -mert "megnyitották" a város melletti erdőt ahová 16 éves koromig nem tehettem be a lábam, mert fegyveres őr állt az erdőszélen.
Innentől tudtam, hogy ez rosszarcú fickó hazudozik,de mint a vízfolyás. Azóta csak rosszabb lett.Pár évvel vagyok fiatalabb, tehát nem indok, hogy én emlékszem, ő meg állítja, hogy ő zavarta haza az oroszokat.
Egy neurotikus marha, akin előtört a sok ordas eszeméket súgó haver,szellemi malasztja.Összeülnek pálinkáznak meccset néznek,és lassan ott tartunk, hogy a magyarokat a szüzmária szülte egy turultojás formába,csak kipattantunk és Makovecz formát öltöttünk.
ááá' legutoljára Torgyán papa volt belezúgva az illuzórikusan totemista vallástörténetbe,ahol az érdekeltek mindent azzal magyaráznak, hogy a rovásírást is a magyarok találták ki.Pedig ha lenne 90IQ-juk tudnák, hogy a rovásírás Török eredetű. Így mit lehet ezekkel kezdeni.
Nem elég megszületni... fejlődni is kéne.Ha lehet nem kell megállni egy 10 éves gyerek szintjén, mert az siralmas; lsd: matolcsi a számolást jobb agyfélteke műtétje után a piros seggével megülő mágust.

Az Mszp-ről: erőtlen,flusztrált,próbálnak 'urak' maradni.Olyanok mint akit ugyan bosszant,hogy a vadliba mindig lexarja a kabát szélét,néha a fejét, de van hogy egyenesen az arcába ventillátorozza, de még szép csöndben előveszi fehér kendőcskéjét, és békülékenyen törölgeti magáról a libafost. Ez így nem fog menni.A hétvégén a Mesterházy jó volt... nem tudom kik intik le őt, hogy csavarja lejjebb a volume gombot.Pedig most nagyon jól csinálta.
Egészen jól elővette, és letámasztotta a légpuskát, hogy lelője azt a turult.(mert rájött,hogy nem vadliba az hanem egy olyan turul ami dögkeselyű, és azért szarik mindig rá, mert egyre közelebb köröz- hisz vér kéne már neki, és valami ehető amit széttép.) Ezt nem észrevenni...

Jöjjön a Dk is elő...most mások, ne Gyurcsány.Ő majd nagyobb "vadállat" idomításhoz kell.

Bocsánat, hogy (ismét) hosszú voltam:-)