2015. július 18., szombat

IDEOLÓGIAI VISSZAVONULÓ

Lázár szőrt növesztett a - mondjuk - képére, felvette legfelelősségteljesebb arckifejezését majd mint az ultis, akinek minden piros lap és még két ász van a kezében bemondta a tutit: kivágta az asztalra az ukrán kártyát.
Ez a menekült-ügy ezer sebből vérzik, a világ rajtunk röhög, viszont a vasfüggönyünkre és a belőle származó haszon harminc-negyven százalékára - a királyi pénzbánya hasznára - a fedezet rendelkezésre áll, az üzlet mehet tovább.
Szóval, azt mondá a Nemzet Fősejtjének jelenleg első számú szócsöve, hogy nyakunkon az ukrán válság.

Ha bántják a magyarokat Kárpátalján, és menekülniük kell, mindenkinek segíteni fogunk, és mindenkit befogadunk; erre a legrosszabb verzióra is kész a magyar kormány terve – mondta a Napi Gazdaságnak adott, szombaton megjelent interjújában Lázár János.
Két napja derült fény arra, hogy tömeges elvándorlással számol a kormány az ukrán válság miatt, amiből kiderül, hogy ezek este a sötét szobában is eltévednek, és időnként a vak komondort teszik boldoggá, melynek éleslátása hozzájuk képest a sólyoméval vetekedik.

Ha az ő szóhasználatukat és a mögötte fellelhető ideológiát követjük, akkor nem igazán érthető, hogy kiket akar befogadni a magyar kormány.

Ukrajnában élő véreink ugyanis magyarok, magyar állampolgárok, és hogy momentán Ukrajnában élnek, az csak a történelem fintora. 
Ha akarnak, akkor átköltöznek Ceglédre vagy Ostffyasszonyfára, beiratkoznak egyetemre, óvodába, használják a magyar egészségügyi ellátórendszert, felveszik a nyugdíjukat, melyért egy büdös buznyák hrivnyát soha be nem fizettek sem a TB, sem a nyugdíjalapba, - szóval, business as usual.
Mit kell ezen rugózni, jöjjenek, ha akarnak, ha akarnánk se tudnánk kizárni őket innen, ellenük még a pengés vasfüggöny se védene meg senkit.

Egyrészt.
Másrészt meg szeretik a szülőföldjüket és eszükben sincs átrohanni a határon, merthogy nem üldözi ott jelenleg őket senki.
Persze ezen lehet változtatni, és néhány ostoba nyilatkozattal, meg ilyen hülye kinyilatkoztatásokkal hamar el lehet érni, hogy az ukrán szélsőjobb - megköszönve az ötletet - etnikai tisztogatásba kezdjen.

Azt is mondá Lázár - minősítve egyúttal helyzetértékelésük színvonalát, hogy azért az lenne  legjobb, ha mindenki ott ülne meg bánatos seggén, ahol van, ezért  új segélyezési programokat vezetünk be.
A magyar kormány minden kárpátaljai magyar pedagógus bérét kiegészíti, minden kárpátaljai magyar gyermek étkeztetését kifizeti, és segítjük a nehéz helyzetbe került önkormányzatokat is – fogalmazott.
Namármost nem irigyelve a pénzt senkitől, főleg a gyerekektől nem, de örültünk volna, ha ilyen népszerű intézkedések a honi tájakon is születnek, merthogy az itteni pedagógusokra, gyerekekre és nehéz helyzetben levő önkormányzatokra is ráférne a támogatás.

Nem akarom taglalni, hogy az ukrán kormány felelőssége mi ebben az ügyben, de ilyen alapon elvárható lenne, hogy Németország, az örmények, India és Izrael is támogasson bennünket, aki meg egy turmix, azt egyszerre több állam is felkarolhatná.
Aki meg turáni magyar, az mind az öt forduljon bizalommal a rokon Azerbajdzsánhoz, ott meg mi érezzük magunkat otthon, habár állampolgárságot még nem kaptunk, de ennek csak az lehet az oka, hogy az árunk megállapítása ügyében folytatott tárgyalások még folyamatban vannak - egy magyar-két balta paritáson valószínűsíthető a megegyezés...



A kancelláriaminiszter szerint súlyos aggodalomra ad okot, hogy Munkács utcáin lövöldöznek.
Az ukrán államtól elvárjuk, hogy minden magyar honfitársunk és polgártársunk személyes biztonságát garantálja – szögezte le.
Hozzátette: a magyar kormánynak minden magyart meg kell védenie.
A magyar kormány azzal is számol: a jelenlegi ukrán vezetés nem lesz képes fenntartani a rendet az ország területén, káosz, a helyi oligarchák fegyveres harcai jöhetnek, és emiatt tömeges elvándorlási hullám indulhat meg Lengyelország, Szlovákia és Magyarország felé - írja a vs,hu.
Az ukrán kormány még nem írta meg, hogy mivel számol Magyarország tekintetében, mikorra prognosztizálja a magyar oligarchák harcának fegyveres fázisát, de ami késik, nem múlik, lehet, az ukrán határon az ukránok építenek majd kerítést, közvetlenül az osztrákok és szlovákok által a magyar határra épített kerítés után...

Azt is mondta, hogy  évtizedeken át azt sulykolták, hogy Európa határait meg kell nyitni, mert a bevándorlókkal az egész földrész erősebb és gazdagabb lesz.
Most súlyos ideológiai visszavonulót kell fújniuk, mert minden itt élő számára világossá vált, hogy a gazdasági bevándorlók súlyosan veszélyeztetik az európai emberek életminőségét, hiszen részesülni akarnak az itteni életszínvonalból anélkül, hogy ahhoz bármit is hozzá akarnának vagy tudnának tenni – mondta.
Gazdasági bevándorló nincs, van bevándorló, van illegális bevándorló és van menekült, de hát miért is értené ezt egy jogász, sőt ügyvédi szakvizsgát tett miniszter?
Ha azt írom, hogy Lázár egy ostoba fajankó, akkor agyba-főbe dicsérem.
Elnézegetném én a fejlett nyugati államokat a bevándorlóik nélkül - a harmadik héten kezdenék rágni polgáraik lábujjait a patkányok, nem szólva, hogy jónéhány kórház és idősek otthona is hullákkal lenne tele.
Azt pedig végképp nm értem, hogy honnan veszi, hogy a bevándorló részesülni akar az itteni életszínvonalból anélkül, hogy ahhoz bármit is hozzá akarna vagy tudna tenni.
Ez a pofátlanság csúcsa, hiszen ezek az emberek nem ezt a balkáni koszfészket tekintik célpontjuknak, hanem a fejlett országokat, ahol szükség van a munkájukra.
Megismételném, hogy jobboldali barátaink is értsék: a munkájukra.
Ilyen alapon a fejünk felett áthúzó libákat is vádolhatná, hogy lelegelik a vetést, jóllehet a libák repültükben szarnak az ő fejére, csak a megélhetési lehetőségeiket keresik, ehhez pedig a libának joga van.
Ezek mindig elfelejtik, hogy a régebbi kivándorlókat is beleszámítva vagy egymillió magyart minősítenek élősködőnek, holott itt az élősködők nem túl vastag, de annál szemtelenebb rétegét éppen ők képzik.

A lényeg: ismét van kit megvédenünk, jóllehet minket kellene megvédeni - tőlük.


:O)))

6 megjegyzés:

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Minden szavaddal egyetértek, de főleg az utolsó mondatoddal !

Üdv sphagin.

Wolk írta...

Ha azt írom, hogy Lázár egy ostoba fajankó, akkor agyba-főbe dicsérem.
Ezek nem csak megjátsszák magukat ezzel is félrevezetve mindenkit? Dörzsölt falusi suttyók szívatják az egész országot, miközben minden lakója bambán mered a semmibe.

hello írta...

Nagyon meleg van, mindenki ki van tikkadva, tán legtöbben nem is figyelnek oda, vagy fel se fogják, ezek nap mint nap miket beszélnek és tesznek, ennek tudatában hallatlan magabiztosan.
Az ellenzék is olyan illedelmesen tiltakozik vagy mond ellent, hogy még Görög Ibolya se találna kivetnivalót a modorukon. Kivétel Molnár Csaba néhány nyilatkozata, aki EP-képviselőként bátrabb a többieknél.

Wolk írta...

http://piroslapok.blog.hu/2015/07/19/lazar_janos_takarodjon_europabol

Wolk írta...

Lázár János csak szeretne még egy ciklusig luxuslakásokat venni a gyerekeinek, és luxushotelekben utazgatni a világban. Lázár János csak gátlástalan, kicsinyes, senkiházi ember, aki vállalhatatlan baromságokat is képes behazudni, ennyire kevés kis anyagi előnyért.

Névtelen írta...

"A lényeg: ismét van kit megvédenünk, jóllehet minket kellene megvédeni - tőlük."
Így van! Mindig akkor lopnak, amikor azt kommunikálják, megvédenek.