2016. március 14., hétfő

LOPAKODÓ NÁCIZMUS

Ha tudnám, mennyibe kerül a marhahús kilója, akkor lehet, meg tudnám azt is saccolni, hogy mennyiért vette meg Orbán a neves biztonságpolitikai szakértőt, egyetemi tanárt, aki azt nyilatkozta, hogy a migránsok akár súlyos fertőzéseket is hozhatnak Európába.
Kétségtelen, hogy a nép ijesztgetése kellemes feladat, de a neves szakértőnek elég lenne az utcán, sötét éjszaka, különféle kapualjakból, HUHHHH! HUHHHH! kiáltásokat hallatva előugrani, látván kedves arcát a várandós kismamák talán el is vetélnének a félelemtől.
A neves szakértő éjt-nappallá téve nyilatkozik, felvonultatva a menekültellenes propaganda teljes készletét, nem is csoda, ha a foglalkoztatása kedves a Kedves Vezetőnek és az ő médiaguruinak.
Ő is gondosan vigyáz arra, hogy kerülje a "menekült" kifejezést, helyette a migráns, lájtosabb esetekben a bevándorló kerülhet még szóba, jóllehet, aki egyetemen tanít, annak illene pontosan megkülönböztetni a fogalmakat.
Egymásközt, ez már az elsőéves hallgatókkal szemben is követelmény.
Meglehet, abban igaza van, hogy a legutóbbi tartományi választások eredményeinek fényében Angela Merkelnek módosítania kell a migrációs politikáján, propagandáján, de abban nem hiszek, hogy ez azzal járna, hogy a német állam megtagadná a segítséget a háborúk borzalmai elől menekülőktől.


Nem kétséges, hogy a menekültkérdés kriminalizálása és az európai lakosság ijesztgetése európai szinten és szervezetten folyik, már csak azt kellene kideríteni, hogy kinek dolgoznak a neves külpolitikaik szakértő és társai.
Kinek, kiknek áll érdekében, hogy Európa polgárai Hitler bukása után hetvenegy évvel ismét olyanokká váljanak, mint amilyenné a Harmadik Birodalom polgárai váltak, mikor felkínálták nekik a gyűlölet és kirekesztés, az erőszak és a felsőbbrendűség egyszerű, könnyen érthető politikáját, mint államszervező eszményt.
Akkor a szögesdrótok mögé zárták azokat, akiket prédának dobtak a náci eszméknek, most magunkat zártnák szögesdrótok közé azok, akik ugyanolyan fajelméleti síkon közelítik meg a kérdést, mint anno tették azt a nácik, csak a mai zsidókat elővigyázatossági okokból szíreknek és afgánoknak, mohamedánoknak hívják.

A módszerek ugyanazok, annyival bővítve, hogy itt az áldozatoktól nem boltról-boltra járva szedik el a vagyont és teszik szó szerint földönfutóvá őket, hanem az országaikat fosztják ki, ők pedig országról-országra vánszorognak családjaikkal, gyermekeikkel.

Nem kétséges, vannak közöttük olyanok is, akiknek nem lőtték agyon apjukat, nem adták jutalmul az iszlám állam harcosinak nővéreiket, nem bombázták porrá, mindössze a besorozás elől menekülnek, mert szinte mindegy, melyik erő használja fel őket, mindenképpen ágyútöltelékek lesznek, vesztesei egy idegen érdekekért folytatott emberirtásnak.
Ők is a halál elől menekülnek, mert tizen-huszonévesen szeretnének még élni, szeretni, családot alapítani, szórakozni - normális életet élni.

Felróható ez nekik?
Nemigen.
Ami a súlyos fertőzések veszélyét illeti, ez a neves szakéártő által előadott formában egy nagy marhaság.

Az kétségtelen, hogy a rendezetlen állapotok, a minimális higiéniás feltételek hiánya megnöveli a fertőző betegségek kockázatát, hiszen egy iskolai konyhán is elég egyetlen dolgozó, aki bacilusgazda, és máris egy fél kerület - már elnézést - fosik, mint a murányi kutya, de ettől még nem kell a gyerekeinket a lakás ajtaján kívül tartani.
Viszont mindent meg kell tenni, hogy az okokat - elsősorban a háborút - megszüntessük.
Addig is, a  menekülteknek megfelelő elhelyezést kell biztosítani, és - tetszik, nem tetszik - ez a mi dolgunk is.
És az önvédelmünk is egyben.


Ha valahol emberek milliói zsúfolódnak össze embertelen körülmények között, akkor megoldást kell keresnünk a problémára, ami nem lehet az, hogy akkora menekülttáborokat hozunk létre, mint Berlin vagy Athén, és az se járható út, hogy  ezekből a nagyvárosokból hozunk létre menekülttáborokat.
A zsúfoltság az oka a sáskajárásnak is, ez ellen kellene tenni, erre lenne megoldás a görögöknél rekedt menekültek szétosztása.
Ha porrá tudtuk bombázni az országaikat, akkor tudjuk most segíteni az életbenmaradottaknak is.
Hogy mi nem is bombáztunk?

Dehogynem, hiszen tagjai vagyunk egy katonai szövetségnek, mely évek, lassan évtizedek óta azon szorgoskodik, hogy átszabja a világtérképet, és ennek érdekében semmi nem drága.
Ha valaki azt mondja, hogy Irak, Szíria vagy Líbia népének jobb lett, mióta kéretlenül elhoztuk nekik a fejlett demokráciát, hát azon csak sírni vagy röhögni lehet.
De ha már így esett, tenni illene a kötelességünket, mert ha nem tesszük, ismét fenyeget a nácizmus veszélye, és ne higgye egy zsidó vagy cigány se, hogy ha az arabra támad, akkor ő megússza - a történelem nem arra tanít, hogy az ukrán vagy magyar segédcsapatok jót tudtak tenni népükkel.


Nem kétséges, ahol milliók élnek, vándorolnak, menekülnek, éheznek, fáznak, ott sok minden előfördulhat, de  ha elvesszük tőlük a kulturált életre törekvés lehetőségét is, akkor a bajt csak konzerváljuk - a palasztin nép szenvedése erről szól.
Ők hetven éve élnek menekülttáborokban, hetven éve hadakoznak Izraellel, a szegénységgel, a világgal azért, mert hetven évvel ezelőtt a nagyhatalmak képtelenek voltak rendezni azt a viszályt, melyet ők robbantottak ki.
Tanulni kellene ebből is...


Vona egy blogbejegyzésében vadul sikálja magát, mert egy televízió-műsorban feszegetni kezdték a Jobbik kötődését az egyelőre még nem Vérfarkasoknak, csak Farkasoknak nevezett, fegyveres kiképzést folytató csoporthoz.
A szélsőjobb, a nácizmus mindig vonzódott az erőszakhoz, ennek oka talán az, hogy a bonyolult kérdésekre adott végtelenül egyszerű de mindig erőszakos válaszok általában nem az egyetemi tanárokat vonzották, a nép faék egyszerűségű gyermekei számára pedig a testi erő és az erőszak a megoldás - mindenre.
Ma még csak átlökik a nemzetet a vak komondoron, holnap a szögesdrótokon belül újabb szögesdrótokat húznának, körbekerítve azokat, akik nem hajlandók beállni a velük üvöltők sorába.

Vona és bandája veszélyt jelent a magyar társadalomra, álljon mögötte akár a Toportyánok, akár a Magyar Csorda erőszakra szervezett csoportja, vagy az újnyilasok, rovásírásos H betüvel az árpádsávos karszalagon.
Aki ezt nem ismeri fel, az irgalmatlan nagyot fog csalódni, mert a demokrácia éppen úgy nem passzol a nácizmushoz, mint sült libához köretként a  császármorzsa.

Holnap tüntetünk, a pedagógusokkal együtt, még akkor is, ha a hatalom mindent elkövet az ellen, hogy magyar és magyar megfogja egymás kezét, még ha az magyar zsidó keze is, vagy az a kéz kreol.
Csak ez a megoldás, mert külön-külön gyengék vagyunk, de együtt legyőzhetetlenek.

E mellett kell kiállni, mert bármennyire is próbálgatják a tojástáncot a pedagógusok közül néhányan, szakmaivá szelidítve a mai magyar társadalom legnagyobb problémáját, ez bizony akkor sem oktatás vagy neveléspolitikai probléma, ez rendszerprobléma, a nácizmus felé araszoló Orbán-rendszer problémája.
A rendszert kell megdönteni, ennek pedig a KLIK lerombolása és helyének behintése sóval csak egy lépése az útnak, melyen végig kell mennie minden tisztességes jobb és baloldali embernek.


Természetesen lehet majd mondani, hogy feleslegesen ajvékolok, meg nácizgatok, meg, hogy nemlétező veszélyekkel ijesztgetem a nyájas olvasót, de valahol azt olvastam, ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az negy valószínűséggel nem Kim Kardashian, hanem egy kacsa.
A feltételek is adottak, közös a célja az államnak és a finánctőkének, kijelölték az ellenséget is,  a megfélemlítés is kezd működni, van már szögesdrót-gyárunk,léteznek szélsőjobboldali paramilitáris szervezetek, van Führer is, Göbbelsünk is kakastaréjjal - hát mi kellhet még?
A Parlament szerepe formális az államelnök báb, van csok, csok puszi, puszi - minden adott szinte, már csak a te lelked kell nekik, márcsak téged kell elembertelenítenie a rezsimnek, akkor minden rendben lesz, és nem fog rajtad semmiféle migránsok által rád ragasztott fertőző betegség.

Védelmet nyújt ellene az emberiség leghalálosabb fertőző kórja, a nácizmus.

Hát ezen kellene elgondolkodni...

:O)))

11 megjegyzés:

Egy kafír írta...

Pupu, sajnálom, hogy te is az agymosó, rablókapitalista globális elit médiája által terjesztett mantrát fújod népvándorlásügyben... Kár, mert belpolitikai kérdésekben általában teljesen jól látod a dolgokat, de jellemzően a közel-keleti ügyekkel foglalkozó posztjaidban is... Nem értem tehát, mire ez a menekültezés? Bevándorlásügyben nagyon kilóg a lóláb itt az oldaladon. Magyarországra maximum Ukrajnából érkezhetnének menekültek, tudtommal más szomszédos országban nincsen háború. Segítségképpen csak pár dolgot felvillantok olyan migránssimogató véleményekből, melyek kb. tavaly nyárig uralták a hazai közbeszédet is, sajnos azonban mindről kiderült, hogy hazugság...

1, Háború elől menekülnek - Bangladesből, Algériából, Marokkóból, Iránból stb. Hagyjuk már... Amelyik szíriainak hazudja magát, az se háború elől menekül... Mert ha tényleg a harcok területén él, miből indul útnak? Biztos rohadt jól mennek az ingatlanok arrafele... Meg a terroristák is csak úgy kiengedik a határon szegény menekülteket, igaz? Ja persze, akkor, ha valójában nekik dolgoznak.
2, Családok, nők, gyerekek, öregek, férfiak nagyjából egyenlő arányban jönnek - e téren igen ügyes döntés volt a csútitól pár hónapig beereszteni a csürhét Pestre is, így legalább több millió ember a saját szemével is láthatta ezeket a 80-90%-ban katonakorú férfiakat (megszálló horda).
3, Képzett munkavállalók, akik segítik életben tartani az európai nyugdíjrendszereket - hehe, egy jó részük analfabéta, primitív vadember, aki netán tud is írni-olvasni, az is max arabul/pastuul/szomáliul stb. - képzettségük, szakmájuk nyilván nincsen. Nemigen hallani a sikertörténeteket pl. Németországban munkába állt képzett migránsokról, pedig sokáig az ömlött a médiából (Gyurcsányéktól még most is), hogy ezek pedig micsoda képzett munkaerő..
4, Nincsenek terroristák a "menekültek" között - bezony, olyannyira nem, hogy a párizsi robbantásokhoz is az éppen a Keletinél táborozó hordából toboroztak lelkes jelentkezőket.
5, Könnyedén integrálhatók az európai társadalmakba - persze, ahogyan a muszlim migránsok által korábban elözönlött francia, svéd, belga, brit városokban is sikerült - ja, nem.

Lehetne még hosszasan folytatni, de se kedvem, se energiám nincs már ilyenkor... Gondolatébresztőnek szántam ezeket a blog olvasóinak, és mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy tájékozódjon széleskörűen, és sokszor már az is elég, ha a saját józan eszünkre hallgatunk. Pupunak is javaslom, hogy kicsit olvasgasson utána ennek a szemünk előtt zajló dzsihádnak (és lehetőleg ne kizárólag dékás oldalakról), mert ez a migránssimogató félretájékoztatás nagyon lerontja a blog színvonalát.

További szép "hosszú hétvégét", március 15-ét mindenkinek.

Csige Attila írta...

Csige Attila.
Egy "kafir".
Kibicnek semmmi sem draga...
Akik a "menekulteket" a hatalmuknal fogava (ui; politikusok) "befogadjak" ezerszer kiprobalt szeles latokoru emberek. Na most, hogy ha ezt a problemat egy huszonhatodik senki jobban tudja, az valoszinu "Nobel" dijat erdemel, de megkokaztatom, hogy esetleg elmegyogyintezetet, vagy azt ami a judasoknak kijar. Kivancsi volnek, hogy egy ilyen primitiv bofogesert mennyit fizetnek...

Névtelen írta...

Lopakodó?
Lásd Első Szólót...

kixkato írta...

Kedves "egy kafir", mielőtt másoknak "gondolatébresztőt" küldenél, esetleg szíveskednél magad gondolkodni.
Akkor talán nem vetnél ennyi marhaságot papírra!

Unknown írta...

kedves kafir.....munkásságod részének tekintjük a - bizonyára keményen átmulatott este után felböfögött /talán a sör volt sok ?? / - IZÉDet.....


komolyra véve a közéletet / vö: eltekintve az ilyen kefírektől../.................

sajnos tudomásul kell venni, hogy a "széles tömegek" egy irányba terelésének ma is a legjobb módja a félelemben/ nyomorban tartás....

a népnek -időnként - KELL EGY MOHÁCS !! a csata utáni sebnyalogatás elég értelem a számukra:(8

Nem véletlenül helyezte a megszorítások középpontjába a kormány : az oktatás lezüllesztését... az eü leamortizálását/ hulljon aki nem 180/kékszemű/szőke /sic!!! / a közmunkarendszert.......

változást akkor lesz majd...HA megint összejön egy pár maroknyi ember - akik családi hátterük miatt - félelem nélkül tudnak "előremenni"

nemóvatos írta...

Kétségtelen, hogy Szerzőnk a Mici rendszerének egy sanszos opciójáról ír és az is igaz: a NER eltakarítandó és kitalálói, üzemeltetői példásan felelősségre vonandók!
A menekült "kérdésre" Európának egyedül, pillanatnyilag csak rossz vagy kevésbé rossz válasza van. Ha egyáltalán. A Micinek ez ideálisan zavaros halászterület. Élvezi is.

Viszont a pedagógusok mozgalmának szakmaivá "szeliditését" egyeseknek felróni; meggyőződésem ellen való.
Akik a NER lebontásához a KLIK eltakarításával tudnak hozzájárulni, azok tegyék ezt és ez szakmai alapon, akár sztrájk segítségével sikerülhet is.
Akik a közszféra, a szakmák kényszerkamaráit, karait munkalassító szabálybetartással meg tudják roppantani; tegyék meg!
Akik a földek használatától "el lettek árverezve" és állataik éheznek, protestáljanak a körzetük országgyűlési képviselőjének lakása előtt! (nyájjal, gulyával, traktorral)
Akik az egészségügyben dolgoznak ne takargassák adminisztrációval a betegeket veszélyeztető hiányosságokat, ne fedezzék a kormánnyal kollaboráló intézményvezetést!
A közlekedésben dolgozó ne álljon forgalomba "hibás" járművel, csak a saját feladatát végezze el maradéktalanul!
A társadalmat, az országot valójában működtető szakmai közösségek lehetetlenítsék el, tegyék hiteltelenné a kápóikat, a politikai komisszárjaikat. Erre SZAKMAI ALAPON képesnek kell lenniük, mert ha a (mára alibi tevékenységgé, szitokszóvá vált) politika területére csalják őket, biorobot politikusokkal tárgyalásba bocsátkoznak; akkor mind elveszünk egy szálig.
A SZAKMAILAG helyesen összeállított, a nép javát szolgáló, általa világosan megérthető követelés; kikényszeríthető és kikényszerítendő.
Mai "átpolitizált" világunkban e mellé állítható TÖMEG.

Úzbence írta...

"Szó bennszakad,hang fennakad, Lehellet megszegik."

Frank írta...

A fertőző betegség tünetei jól láthatók már kafirnál...

Hogy' meg leszünk majd sértődve Nyugatra, amikor 2018. után már nem jön az EU-s támogatás, mert a választás előtt Orbánék minden lehetséges forrást lehívnak addig, újabb győzelmük bebiztosítására. Ha kérni megyünk segítséget, mert nagy szükségünk lesz rá, majd Nyugat is felmutatja nekünk a középső újját, ahogy Orbán teszi mostanában Merkelék felé.
Aki egy kicsit is konyít a közgazdasághoz, az bizony látja, hogy az ország menthetetlen. Az EU-ból érkezett anyagi támogatások java részét nem használta fel az ország rendeltetésszerűen (nagyon finoman fogalmazva), az országot a multik tartják életben (az adóbevételek 70 %-át ők biztosítják).
Jelenleg a 3 %-os GDP növekedést azzal értük el, hogy a külföldön dolgozók ennyit utalnak haza, tehát a magyar gazdaság a GDP növekedéshez 0-át tud hozzátenni.
Akkor - 2018 urán - majd tőlünk is menekült áradat indulna Nyugat felé, mert már közmunka sem lesz, az egészségügyi feladatokat ismét borbélyok fogják ellátni, stb., de sokak fennakadnak a kerítéseken, amiket már ellenünk állítottak fel, s talán ráteszik pro memoria jelzés mellett, hogy Made in Hungary.

Promenad írta...

A marhahús ára nem lehet olyan olcsó,hogy az megérné ezt a botcsinálta "biztonságpolitikai szakértőt",aki egyébként 3000 nő meghódításával hencegett valamelyik bulvárlapban. Ennyit erről a nímandról,mert több szót nem érdemel.

minőségalapfokon.hu írta...


béla sperla 5:51
változást akkor lesz majd...HA megint összejön egy pár maroknyi ember - akik családi hátterük miatt - félelem nélkül tudnak "előremenni"

Kikre gondolsz? Kiknek nincsenek félelmeik?
Azokra akiknek a Horthy korszakban is nagyon jó volt, aztán a kommunizmusban is kényelmes volt az élet, aztán a szocializmus is gyümölcsérlelő volt és a rendszerváltás is csupa jót hozott? Akik a még meg sem született utódjaikról is már száz éve komplexen(elő)gondoskodt(n)ak?

Vagy inkább azokra gondolsz akiknek sem a Horthy korszak, sem a kommunizmus, sem a szocializmus, sem a rendszerváltozás igazi tartós (európai értelembe vett jogi-politikai-gazdasági-szociális) biztonságot nem jelenthetett?

Ez egy nagyon fontos kérdés! Azért is, mert illene végre nyilvánosan egy asztalhoz ülni ebből is egy pár maroknyi embernek, meg abból is - szerintem.
Nem szégyen a pénz/pénztelenség, tudás/tudatlanság, felelősség/felelőtlenség, sőt a bátorság hiánya sem, ha az becsületesen és átláthatóan jelenik meg!

Donáto írta...

Édes egy fasiszta barátom "kefír"! /A kafirnak itt semmi értelme./

Végre! Végre megszólíthatok "echte" fideszest.

te tényleg hülyének nézed azokat akik nem Viktorra szavaztak?
te tényleg hiszed azt, hogy amit ti csináltok az a demokrácia?

Akkor lenne egy kérdésem, de kérlek, köntörfalazás nélkül felelj.

Hová lett az a pénzem, amit magány-nyugdíj címén befizettem?
Ja. Szóval azt elsikkasztottátok? Értem. Már egy forint sincs belőle?

Itt fejezzük be! - mert azzal, aki a más pénzét sajátjaként kezeli, azzal nincs mit tárgyalni!