2017. március 20., hétfő

SZOCIALISTA FORRADALOM

A forradalom felfalja saját gyermekeit, jövendölték hajdan a Nagy Francia Forradalomban, és nem minden alap nélkül - mire a hatalom kérdése eldőlt, jó néhány kosárnyi fejet leszüretelt a guillotine.
A forradalom újdonat gyermekei mégsem tanulnak, pedig a történelem azt mutatja, hogy a mindenkori forradalmárok sokkal szorgalmasabban irtották egymást, mint ellenfeleik őket.

Most Botka mégis meghirdette az osztályharcot, várva a csodát.
Áll Szeged legmagasabb csúcsán, a hajdani repülőtéren emelkedő vakondtúráson és József Attilát szaval:
"Le a kapitalizmussal! Hatalmat, húst a dolgozóknak!...
A tőke szennyében gázolunk, kedves fegyverünk böködi tomporunkat -
Böködj, böködj csak szüntelenül, kedves fegyverünk,
hadd tudjuk meg újra és újra, hogy véletlenül, tusa nélkül
csatát nem nyerünk."
Majd feladatokat szab, kiáltván: Te délre mégy, te nyugatra, én pedig északra, Elvtárs!
Nagyon kiváló vers, nem említi keletet, mely ma egy veszélyes égtáj, ott lakik a Sátán...
A költemény egyébként a Szocialisták címet viseli, József Attila a múlt század harmincas éveinek elején írta, hogy most időszerű-e, az majd kiderül.



Mindenesetre Botka meghirdette az osztályharcot, bár kissé zavaros ideológiai alapon, hiszen nem deklarálta nyilvánosan, hogy meg kívánja-é haladni a kapitalista társadalmi berendezkedést, avagy a kapitalizmus keretei között akarja elhozni a kommunizmust, merthogy a cél a vagyoni egyenlőségre való törekvés.
Az általa előadottak azt magyarázzák a forradalomra éhes magyar népnek, hogy a problémákat a gazdagok okozzák, és lám, mindjárt talált is egyet, illusztrációképpen, aki különben is dühítette, mert arca van, ellentétben a többi élőlénnyel, akiknek számára csak feje búbja látható, ami határozottan kellemes, mikor a választó arcába kellene nézni.
Gazdag, tehát tróger, míg ő csak szeretne tróger lenni, de valamiért kimaradt az eredeti tőkefelhalmozásból, talán nem volt jókor - jó helyen.

Pech.
Viszont így - szerencséjére - most becsületes ember, már közvetlen környezetének normái szerint, merthogy a környező tanyavilág népéhez képest ő maga a kőgazdagság, a két lábon járó habzsidőzsi. Tetszik ez neki, vagy sem, de ez a tény.
A népnek ugyanis nem a pénz hiányzik, hanem a zsebpénz, az, hogy a klasszikus mondás szerint meglegyen neki a szükségesből az a kis felesleges, és meglegyen a feleslegesből a szükséges, hogy életminősége megfeleljen elvárásainak.
De meglesz, hiszen kitört az osztályharc, fizessenek a gazdagok!



Persze fizessenek, és arányaiban fizessenek többet, mint a szegények, de ettől még nem kell odadobni őket a népharagnak, már, ha figyel egyáltalán valaki Botka forradalmi nekibuzdulására.
A gazdagok általában azért gazdagok, mert ők működtetik a társadalom taposómalmát, hogy úgy mondjam, ők a nyomtató lovak, akiknek száját bekötni sem nem lehetséges, sem nem kívánatos, ugyanis ebben a társadalmi rendszerben gondot okoz, ha éhendöglenek.
Természetesen a közvagyon dézsmálóival kapcsolatban ez egyenesen kívánatos.

Nyugodtan el lehet dönteni, hogy a kapitalista viszonyokon akarunk javítani, vagy szocialista társadalmi viszonyokat kívánunk teremteni, mert utóbbi esetben nyeregbe, kardot ránts és aprítsd azt a burzsujt, a kulákot, mint modern Csapajev - előre, a végső győzelem felé!
Forradalmárkodni veszélyes ugyan, viszont ki lehet rámolni a Divatcsarnokot és a Ferencvárosi pályaudvart - megéri a kockázatot!

Mit mondjak - a korszellem nem biztos, hogy támogatni fogja ezt a harcot, az út nem lesz libacombokkal kikövezve és bár a nép fogékony az irigységre, de csak addig, ameddig tőle el nem kérnek egy vizitdíjra valót a piszkos kommunisták.
Az ellenség, mint olyan, egy megfoghatatlan fogalom, nem lehet igazán még gyűlölni sem - meg kell ehhez személyesíteni.
Szerencsés nép vagyunk, nekünk már megvan a közellenségünk, nem kell itt kotorásznunk a dús kínálatban.
A magyar nép ellensége hosszú, mint a vonatfütty, nagy orra van és imád főzni, mindig kavar valamit és ellenfeleit ezzel az őrületbe kergeti, mert amit ők készülő rántásnak néznek, abból egyszer-egyszer torta lesz.

Igaz, az is előfordul, hogy a kaviáros- vörösboros libamájnak induló főfogásból kutyaeledel, de spongyát reá, senki nem főzött még emberarcú kapitalizmust ebben az országban.

Mindenesetre könnyebb azt sugallni, hogy Gyurcsány a vagyonával kérkedett, mint megmagyarázni, hogy miért támogatjuk a vadászok köztudottan koldusszegény rétegét egy kastéllyal, vagy miért kapunk támogatást a Kuszaszemű Varázslótól, de hát szocialistákról van szó, akik ravasz népek, így akarják összezavarni az ellent, mely máris megkezdte a felkészülést a menekülésre, összecsomagolva néhány szállodát, kastélyt, üzemet, alapítványt.
Már csak a lovak közé kell csapni, aztán irány Tonga, esetleg Azerbajdzsán.
Nem, nem Putyin, nem hülye az, hanem Putyin, mit kezdene ezekkel a léhűtőkkel?
Szóval, rohanunk a forradalomba, Botka ott hasal a géppuska mögött, a Téli Palota védői vacogó fogakkal nézik, ahogy felemelkedve nekiküldi népét a kulákoknak, burzsujoknak meg Gyurcsánynak, akiről már anyukája is megmondta, hogy lotyaszájú, és lám, megint ő gyűjtötte a fejére az eleven parazsat befizetett adója felemlegetésével.
Ugyan igaza volt, de a magyar nép bölcs, megmondja, mi jár annak, akinek igaza van...

Ezzel fegyvert adott ellenfelei kezébe, akiknek a fegyver eddig a tomporukat böködte József Attila szerint, és ez volt a megfelelő megoldás, talán még a bajonett hegyének irányán lehetett volna kicsit módosítani...
Így viszont beléphetett tényezőnek az SI faktor (Sárga Irigység) - erre vevők a forradalmárok széles tömegei is, aki tudják, hogy az említett összeg sok, mígellenben Orbán szegény ember és - ezt maga vallotta be, mint Gyurcsány a hazugságot meg a kurvaországot - az is marad, örökkön örökké.
Igaz, hozzá képest Gyurcsány kukában búvárkodó éhes koldus, de a magyar olyan, mint a francia férj, akinek felesége megkérdezte a postás alól: Most akkor nekem hiszel szívem, vagy a szemednek?
Nem kétséges az eredmény...


De ettől a nagyétvágyú forradalomtól lehetne azért tartania Botkának is.
Nem ijesztgetni akarom a forradalmi kisdedet, de atyja már bevett két evőkanál szódabikarbónát, prevenciós célzattal, elkerülendő a gyomorrontást, mikor felfalja gyermekét.
Így aztán bátran szavalhatja:
Te délre mégy, te nyugatra, én pedig feltehetőleg a 3,14csába, Elvtárs!



:O)))

24 megjegyzés:

góbé írta...


Nagyon megértelek PuPu ! Nekem is qurrvára tele van tököm. Nagyon ugy néz ki, érik az újabb
fidesz-2/3-ad, "szoci" pátyolgatás mellett.

Úgy 2-3 hónapja, "civil" kezdeményezésre beindult valamiféle egyeztetés, a megmérettetés, a "válasszuk ki a legalkalmassabbat" vágya. Mikor már úgy látszott, kialakulhat egy eredményesnek tünő megegyezés, összefogás, ahogy 4 éve messterházy'la garder, most bottka és havarjai durrantottak egy nagyot közepébe, szétfröccsentve az egészet.

Ráadásul szociék úgy tesznek, mintha csodálkoznának, hova lett az a 10 év előtti, ma hiányzó egy-másfél millió szavazójuk...

Annyi eszük nincs hogy felismerjék: Az a Gyurcsány akitől g.orbán és ők is egyformán, láthatóan rettegnek, épp emiatt, és épp általuk fog fölébük emelkedni.

talalom írta...

Kösz Pupu, már nekem is nagyon recegteti a lécet ez a mindent elöntő SI faktor. Egyet hozzátennék: tényleg aranyhalnyi memóriánk van?Nem emlékszünk rá, hogy a "Fizessenek a gazdagok!" után nem az lett, hogy mindenki gazdag lett, hanem az, hogy a szegény még szegényebb, és még jól járt, ha nem kellett újraépítenie lerombolt városát, házát.
Ezért marad száz évig, ezerig a mai kurzus ebben a kurvaországban. (Az anya a hülye gyerekét is szereti, támogatja, még akkor is, ha tudja, hogy hülye.) Úgy megkérdeznék néhány vicsorgót: mégis, mire használná azt a 460 milliót? Venne kocsit, házat, gyereknek, családnak, elmennének luxusutakra? Aztán mit csinálna, ha elfogy az az irdatlan pénz?

Névtelen írta...

neveletlen

Egy kis adalék a Gyurcsány-Botka cicaharchoz:
http://index.hu/belfold/2017/03/20/hiaba_adozik_400_milliot_gyurcsany_botkaban_megis_tobben_biznak/

Most már kinyithatná Feri azt az arany száját és megnevezhetné az ő mine jelöltjét, mert már tavaly szeptember óta erre várunk. Az idő pedig halad a teve meg csak ugat, vagy hogy is szól a mondás.
https://444.hu/2016/09/21/gyurcsany-fejeben-van-egy-jo-miniszterelnok-jelolt-aki-nem-onmaga

Névtelen írta...


AZ MSZP-T FEL KELL OSZLATNI!!! / módszer: nem kell rájuk szavazni!!!!!! /

a Feri meg hülye : két meggondolatlan kijelentésével egész élete munkáját vágta haza :((((

ö is tünjön el a francba... / ha nem ILYEN LENNE a helyzet, mondanám: hát a többi sem jobb......DE MOST HELYZET VAN !!!! /

Ludvig Jenő írta...

góbé! Aki a Fidesz győzelmét jövendöli az nem Fideszes? A lényeg, nem akard a Fidesz győzelmét, mert lehet, hogy nem lesz összefogás( bár én egyéni körzetekben szeretném)azért meglátjuk!

góbé írta...


Jenő, ennek fuss neki mégegyszer! Ha valóban nem érted amit leirtam szivesen kifejtem bővebben, ha szándékosan félreértelmezed és és hülyeségeket állapitsz meg, felejtsük el egymást.

Névtelen írta...

teve!

má megin ülsz a sarokba bele, mint egy durcás óvodás, az orrodat piszkálod, s csiga helyett a döglött macskákat huzigálod elé sorban.
.
nem kedvellek, mint embert - s ez úgy tűnik kölcsönös - viszont veled ellentétben én képes vagyok elvonatkoztatni személyes szimpátiám, avagy antipátiámtól,s elismerem a teremtő jó íráskázséggel áldott meg.
.
DE
.
nem lehetne-e ezt értelmes dolgokra használni?
nem lehetne-e a lényeggel foglalkozni?
.
egyik beékelődött fixa ideád - a téged tevegelő tuaregen, s másokon túl - a Bartus megint belelőtt a céltábla közepibe, míg te - aki azér meg akarnád mutatni neki rettenetesen! - maszatolsz itt a fekáliában hemperegve.
olyan vagy vele, s másokkal, mint a Bizottság együttes:
" má megin csak őrája gondolok!
má megin csak akarok egy jó nagyot!"
nyissad hát virágszálam azokat a vaksi csipás szemeidet, s legyen:
.
"lássátok feleim mik vogymuk!"
.
.
má ha képes vagy rá.
ha nem , akkor többet láttam beléd, s én kérek elnézést!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
1970 írta...

"senki nem főzött még emberarcú kapitalizmust ebben az országban."

Ez így van, DE emberarcú szocializmust már "főztek" ebben az országban!

Névtelen írta...

teve!

törölgetheted a hozzászólásaimat, csak a végén nehogy az orrodat kelljen törölgetned.
bármikor visszateszem, ha úri kedvem úgy szottyan.
amúgy meg most lehet, hogy egy picit hagylak, emésszed amit írtam, mert rögzült nálad úgy a személyem, mint a hozzászólásaim is.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.:
.
DE
.
ki tuggya?
lehet mégis csak visszateszem?
csak úgy jáccásiból!
meg, hogy legyen dolgod figyelni, s addig se tuggyáá mással foglalkozni!
én ráérek, bármikor jöhetek!

Névtelen írta...

teve!
.
most nyertél!
én hibáztam!
nem figyeltem oda, nem görgettem vissza az oldalt, mert már előre röhögtem a szokásos reakciódon.
megkövetlek a hibámért!
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.: úriember nem csibész, helytáll, ha elszáll az ész!

talalom írta...

Névtelen abramovics! (Remélem, most jól írtam a neved.)
Tisztelettel megkérlek, haggyá' minket nyugodtan beszélgetni, lődözz másutt, örülj, ha a közepébe találsz. Majd mi leugatjuk Puput, ha más a véleményünk, de azt is megmondjuk miért. Sem Pupu, sem más feltételezett - mert nem ismerjük egymást személyesen - emberi jó és rossz tulajdonságainak ecsetelése nem tartozik beszélgetésünk tárgyába.
Neveletlen: Gyurcsány Ferencnek nem kell megneveznie a miniszterelnök-jelöltjét. Sőt, egyelőre a DK-nak sem kell. Mivel a ma uralgókat csak egy többpárti együttműködés (koalíció) képes elzavarni, mindenféle jelöltet csak ezek megegyezése alapján lehet állítani. Magam Botkának nem örülnék, mert a Fizessenek a gazdagok! picit elnagyolt lózung. (Arról már nem is beszélve, hogy lehet, a végén kiderül, mint már annyiszor, hogy gazdag vagyokDDD)

Névtelen írta...

talalom!
.
.
úgy találom, hogy a legjobb ha így tálalom neked:
.
ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!
.
DE
.
ne adj nekem állj, meg mehet jelzéseket, OK?
nem vagy te masiniszta!
térjéé észhőő öcsi!
a vélemény még szabad, ha már te nem is vagy az.
így aztán én elmondom, amit el kell, még ha a te esetedben az bizony falra borsó - mit tegyek, kellenek az ilyenek is, nem lehet mindenki okos, kellenek a nem okosok is! s mint azt látjuk, abbú van a raktáron bőven! - azonban most próbálj meg elvonatkoztatni a saját személyedtől s a képességeidtől, lehetőségeidtől!
lehet, hogy valakinek, jó esetben valakiknek felgyullad a lámpa a fejiben, s nekem az elég.
.
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.: igyekeztem a lehetőségekhez mérten kíméletesen, sőt udvariasan fogalmazni a tálaló találó esetében.
amúgy, ha és amennyiben vette volna a fáradtságot az illető, s elolvasta volna az ajánlott cikket, lenne rá esély, hogy megértse miről beszélek.
mivel láthatóan nem olvas, csak beszél, így semmi esély sincs a részéről a megértésre.

talalom írta...

"A szó veszélyes fegyver/de van, aki fegyvertelen" (Bródy János).
Fegyvertelenekkel meg nem kardozunk.

pleinair írta...

Névtelen
Ambramovics,

Unalmas az állandó élcelődésed, magadat ismétled az unalomig, és annál is tovább, a hányingerig.
De elsősorban nem ezért pazarlom rád a drága időmet.
Felmerült bennem a kérdés: nem maradhatnál az általad etalonnak tartott
Bartus alázatos híveként, és cikkeinek dicsőítőjeként állandó méltatója az AN hasábjain?
Mert ránk hiába tukmálod Bartust, mi ismerjük kóros gyűlölködését, magabiztos ítélkezését elevenek és holtak, de leginkább Gyurcsány és a DK fölött.
Talán nem tudod, Bartus önéletrajzi írásában számol be arról, hogy a szélhámos
Németh Sándor szolgálatában állt, mindaddig, míg pszichésen bele nem betegedett. Bedőlt Némethnek. És még ez a nagy baklövése se rendítette meg saját tévedhetetlenségébe vetett hitét.
Magabiztosan, beteges erőszakossággal, szélsőséges gyűlölettől vezérelt kártékony aknamunkát folytat, néha már azt a gyanút kelti, hogy orbánnak dolgozik.




Névtelen írta...

pleinar!

itt válaszolok, mert itt szólítottál meg.
az előző hozzászólásomban említettem, hogy kellenek a "nem okosak" is.
te miért szeretnél közéjük tartozni?
amennyiben elolvastad eddigi írásaimat, abban az esetben tisztában kell legyél azzal a TÉNNYEL, hogy a Bartust, mint embert nem szeretem, nem tartom sokra.
.
DE
.
mint már ezt is írtam,
.
ÉN KÉPES VAGYOK ELVONATKOZTATNI SZEMÉLYES SZIMPÁTIÁMTÓL VAGY ANTIPÁTIÁMTÓL
.
meg kellene próbálnod neked is!
.
MERT NEM AZ SZÁMÍT, HOGY KI MONDJA, HANEM, HOGY MIT MOND, VAGY TESZ!
.
amennyiben ennek fényélben ítélnéd meg a dolgokat, abban az esetben könnyebb lenne neked is.
.
amúgy meglehetősen furcsállottam, hogy a Bartus által oly annyira gyűlölt - vagy lehet tényleg nem is gyűlölt?! - hit gyülekezetének az adó 1 %-ért kuncsorgó hirdetését lehetett olvasni az AN oldalán.
persze ezt is könnyen ki lehet védeni, kell a pénz, mindegy honnét jön.
nagyon nehéz meghúzni azt a határt, ameddig az elvszerűség engedi, hogy együtt működjön bárki is olyanokkal, akikkel az elvei szigorúan vett megtartásával szóba sem állhat.
ezt minden esetben mindenkinek magának kell eldöntenie.
tehát, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz,
.
DE
.
a dolgok sajnos nem feketék vagy fehérek.
a hitbéli dolgokkal pedig szintén mindenkinek magának, s ami a legfőbb, MAGÁBAN kell elszámolnia.
azt nem lehet erőszakosan másokra kényszeríteni.
tehát, ebbe én nem szólok bele,
.
DE
.
a politikusokkal szembeni hitéleti imádatot mindenféleképpen elutasítom.
nem hiszek egyikben sem, még az általad preferált Gyurcsányban sem.
óriási hibájának tartom amit a kordonbontásos akciónál gyávaságból nem mert megtenni!
tán az volt az eredendő bűn, aminek következménye a csuti geci uralkodása.
az idiotizmussal határos liberalizmust legalább olyan károsnak tartom, mint a jelenlegi
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
regnálását.
nem hiszek abban, hogy aki genetikailag kódoltan kegyetlen pszihopata - csuti geci - az bármikor is meg tudna változni.
ráadásul az ivadékainak "jóságában" sem hiszek, pusztán racionális, tudományos megközelítés alapján.
amennyiben botrányos genetikai állományod van, nem tudsz mást örökíteni, így az utódaid is genetikai hulladékok lesznek, egy egészséges társadalom szempontjából.
.
szóval, "kedves barátom",
.
NE LÉGY OLYAN EGYSZERŰ, MINT EGY BOT, OK?
.
.
segítő szándékkal,
.
.abramovics voltam, s vagyok
.
.
P.:
ráadásul még én sem vagyok tökéletes, mert hiányzik belőlem a hiba!
gondold el, ha lenne egy apró, pici hibám, mi történne veletek?

Névtelen írta...

Kedves Abramovics
Most is úgy jártam veled, mint már sokszor: a stílusod ellenére már szinte egyetértettem volna veled, és akkor leírsz valami rettenetes otrombaságot.
Ez a „genetikai hulladék” duma miért kellett? Ha ezzel Kertész Ákos genetikai-genetikus írására utalsz, akkor csak azt bizonyítod, hogy halvány gőzöd sincs, miről szólt az a cikk. Ha nem erre akarsz utalni, akkor ez sima rasszizmus, annak is a legocsmányabb fajtájából.

Névtelen írta...

mozigepesz!
.
sajnálom, hogy számodra más filmet vetítenek a szavaim,
.
DE
.
ilyen az élet!
gondold el, mit szólnának a többiek, amennyiben egyetértenél velem!
még a végén kinéznének maguk közül!
én azt nem szeretném, így azt mondom, hogy örülök a te más filmednek.
amúgy szerintem pusztán tudományos, genetikai szempontból semmi különöset nem mondtam, csak a puszta tényeket.
Kertész Ákos a magyar nép genetikai alattvaló létéről beszélt - véleményem szerint helyesen! - míg én arról, hogy amennyiben valamire nincs ráhatásod - az általad örökíthető génkészletre, aminek mibenlétéről teljes bizonyossága senkinek sincs az emberiség jelen tudományos fejlettségi szintjén - úgy "azzal kell operálnod, amid van!"
tehát amennyiben magad egy genetikai hulladék vagy egy egészséges társadalom szempontjából, úgy az esély, hogy ilyen tulajdonságok fognak dominálni az utódaidban százalékosan jóval magasabb, mint, hogy normális gyermekeket nemzel.
magyarul, és egyszerűen:
egy idiótának nagyobb valószínűséggel lesznek idióta utódai, mintsem normálisak.
az én filmem ezt vetíti.
így azt mondom neked, mint a Magna Cum Laude:
.
SZÍNEZD, ÚJRA, SZÍNEZD ÚJRA!
.
üdvözlettel,
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

ja!
még valami!
.
ki vagyok én, hogy megítéljem, milyen egy egészséges társadalom?
lehet, hogy a jelenlegi társadalmi berendezkedés az egészséges a magyar néplélek számára!
természetesen én nem így gondolom, tehát lehet, hogy nem is vagyok magyar, csak ide születtem.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

Abramovics
Jól sejtettem, hogy halvány lila gőzöd sincs, miről írt Kertész Ákos. Sosem írt genetikai alattvalót – nála genetikusan alattvaló szerepel. Később kifejti részletesen a különbséget – ha van kedved, nézz utána.
Ha már Magna Cum Laude: a te logikád alapján sokan Mező Misit is genetikai hulladéknak tekintenék. Pedig mennyire nem az!

Névtelen írta...

te mozigépész!
.
nálad nagyon összekuszálódtak a neuronok nyúlványai!
genetika - jelentése: ÖRÖKLÉSTAN
.
genetikus - jelentése: EREDEZTETHETŐ, SZÁRMAZTATÓ
.
amennyiben nem vagy tisztában fogalmakkal, akkor
.
FOGALMATLAN VAGY!
.
úgy gondolom,
.
PONTOSAN FOGALMAZTAM,
.
mert én a genetika szempontjából - azaz ÖRÖKLÉSTANILAG! - vizsgáltam a kérdést, míg te prekoncepcióval erőlködve - EREDEZTETHETŐSÉG, illetve SZÁRMAZTATÁS/SZÁRMAZTATHATÓSÁG alapján! - akarod bizonyítani azt, amit nem lehet.
sajnállak, mert azt hittem, értelmes vagy, ami úgy tűnik nem valós feltételezés személyeddel kapcsolatban.
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

Abramovics
Egyre zavarosabb a hablatyod. Nem kéne ötletelgetned, hogy vajon mit akarok bizonyítani és hogyan (egyébként durvára nem találtad el). Inkább tájékozódj. Pl. ha elolvastad (és megértetted) a már említett Kertész Ákos írásokat, szívesen vitatkozom veled.
Az előzmények után kifejezetten megtisztelő, ha te nem tartasz elég értelmesnek ahhoz, hogy a te szinteden társalogjunk :-)

Névtelen írta...

mozigepesz!

részemről lezártam a veled folytatott értelmetlen üzenetváltásokat.
egy idiótával, egy fogalmatlannal, aki ráadásul tudatosan félre akar értelmezni teljesen egyértelmű dolgokat - gondolok itt a genetika, és a genetikus fogalmak megértésére! - aki trump módra hazudozik, döglött macskákkal zsonglőrködik, ahelyett, hogy megpróbálna releváns tényekkel reagálni, a továbbiakban nem kívánok polemizálni.
.
van olyan foka a sötétségnek a moziban, amit nem lehet semmilyen lámpával, filmmel világossá tenni!
.
további kellemes időtöltést a setétben, érezd magad biztonságban, senki sem akarja a világosságot felgyújtani a végtelen űrben, mely tombol a fejedben.
.
amennyiben úgy érzed személyedben ért most sérelem téged, abban az esetben nincs mit tenni, mert a
.
TÉNYEK MAKACS DOLGOK!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

Névtelen írta...

Kedves Abramovics!
Hatalmas élmény volt egy ilyen szellemi fárosszal eszmét cserélni. Különösen zseniális a mód, ahogy érvek helyett a másik mocskolásával próbálsz operálni. Nem is tudom, hol találkoztam már ilyennel. Ja de, igen, szinte mindenhol.
Kívánom, hogy találj nálam is türelmesebb embert, akivel megoszthatod korszakalkotó ötleteidet.
És csak lazán. Nem kell mindjárt idegeskedni. Egy jó kis Magna Cum Laude lemez sokat segíthet. :-)