2018. április 8., vasárnap

HOLNAPTÓL CSAK AZ DUMÁLHAT

Aki ma elment szavazni.
Ha a Fidesz nyer, lehet, még az sem, tehát gondold meg jól, mit kell tenned - ideológiát gyártani a kényelmességedhez, a beszariságodhoz, a mindenféle becsípődéseidhez, vagy kivenni a részed a feladat megoldásából.
Hogy mi a feladat?
Hát visszavezetni az országot a demokratikus útra, visszafordíthatatlanul.
Ezek húsz évekről beszélnek a hatalomban, én meg szeretnék időszakonként felügyeletet gyakorolni azok felett, akiket a köz szolgáinak választunk, de akik mérhetetlen gőgjükben urainknak képzelik magukat.
Az ország urai mi vagyunk - mi, egyszerű, hétköznapi emberek, a buszvezető, a bolti eladó, a könyvelő, a multi alkalmazottja, a műkörmös meg a fodrász, a közmunkás meg a tanár, az orvos, a táncművész, az énektanár.
Ne te tarts a hatalomtól, tartson a hatalom tőled, mert ha megvonod tőlük a bizalmat, senkik és semmik lesznek, elszámoltatható és büntethető állampolgárok.
Visszamenőleg is, és akkor megkérdezheted tőlük: tolvajbanda, hol a pénzem?
Mert nem emlékszem arra, hogy felhatalmaztalak volna arra, hogy az én adómból építgesd meg a hobbid kellékeit, az én adómból vadászgassál és helikopterezgessél,  hogy az én pénzemből gyüjtögessed magánvagyonod ezerszer ezermillióit, hogy elvedd tőlem a Balatont, gyerekeimtől a tanulás lehetőségét, a beteg hozzátartozómtól a gyógyulást.
Szóval, jól gondold ezt át és menjél szavazni, hiszen az idő szép, még az Úr is azt üzeni, hogy menned kell!
Ne félj - féljenek inkább ők, a napjaik meg vannak számlálva.
Hiába az állami szintre emelt szervezett bűnözés, hiába a választási rendszerbe előre beépített csalás, hiába a fenyegetések, győzni fogunk, és akkor jaj lesz ezeknek.
Hosszú számukra ez a nap, hosszabb, mint a várólisták, és itt a lehetőség, hogy még hosszabbá tegyük számukra.
Mi vagyunk többen!


Süt a nap, kék az ég, tegyünk érte, hogy ez a tavasz nekünk legyen szép!


:O)))

11 megjegyzés:

civilhuszár írta...

Kérem szépen én kijelentem, hogy konkrétan dumajogosult vagyok ! :-)

Villon írta...

A profeta beszeljen beloled...

Névtelen írta...

Kedves PuPuka!

Meg szeretném kérdezni a véleményedet arról, hogy mit szólsz ahhoz, hogy írogatok mindenfélét a portálodra. Nekem rendkívül fontosak a gondolataid.
Igazából bizonyos szempontból nem értek a férfiakhoz. Nem szándékosan vagyok - olykor -figyelmetlen. Én csak reménykedem abban, hogy nem vagyok Számodra irritáló, ellenszenves. Évek óta hallgatom, hogy unszimpatikus vagyok Neked...

Szeretném, ha jeleznéd, ha a terhedre vagyok, mert akkor tényleg békén hagylak. És nyugodj meg, nem hiszem azt sem, hogy Te engem akarnál feleségül venni!
Úgyhogy bátran tessék szólni, ha nem veszem észre magamat!

Szeretettel: "Ketteske"

kekec írta...

"Gyáva népnek nincs hazája", és akik félnek 0,3-1 ezrelék menekülttől, azok nagyon alul becsülik a magyar nép asszimilációs készségét! 200 éve nem volt magyar szinház Pesten (és Budán sem) Ráadásul a Bibliában és van sztori, amikor a migráncsok be nem fogadása miatt
az Úr felperzselt ezt-azt. Ennyit a keresztény-keresztyén vagy mifrancról meg a magyarságról.

Jövő szombatig drukkolhatunk (annyit meg guggolkva is kibírunk)

góbé írta...


Abra, elmész te a francba ! Akár "kettecskeként" de akár hármacskaként! Válts nicket, és gyere vissza kultúráltan, akár a köbgyök 729-ként !!!
Ha tévedek és mégsem lenne közöd kettecskéhez és ezt sértőnek, bántásnak veszed, köszönd meg hogy finom, kedves és toleráns voltam. Tele van a tarsolyom ha eszembe jutsz! Bőszit az energiapazarlásod...

Valaki írta...

Úgy tűnik Kész Zoltán vesztett Veszprémben, nyert a Fidesz - részadatot nem látok, de nem csodálkoznék, ha Bernikéék segítették volna a Fideszt.
https://444.hu/valasztas2018

Geza írta...

Na krva aranyos lesz majd it elcsevereszni egy ujabb 4 evet kedves es buszke agytalan nepunknek ujabb bolcs donteserol. Nem tudom milyen megfngataastol fognak ezek a magyar neepek magukhoz teerni (na ja, elfelejtettem, hogy nincs agyuk - igy neheez lenne). Ja, ees ha atmegy a PuPu szurojen ne probalja senki sem bebizonygatani, hogy ez nem igy van, ees hogy ezek a gulyasleves szurcsoleeseen es az erzsebet utalvany bevaltasaan kivul maashoz is eertenek.

Muzsi Attila írta...

"Győztünk! Soli Deo Gloria!"
Ilyet még Rejtő sem volt képes kitalálni...

góbé írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
jarisz írta...

Gobé !
Vazze egyedül Gyurcsány merte nagy nyilvanossag elött ezt (MARC 15 BESZEDE) felfuvalkodott "SZALONNACIT", A VONAT EGYUTTMUKODERE KERNI...
Igaz gombóc volt a torkában...!!!?😏
Bernikenek pedig kivanok egy Rezsi Sz. szopóálarcot...🎡😈

góbé írta...


Üdv Jarisz, ez tényleg dicső dolog ! Lett volna, ha nem a választás napja előtt 3 héttel de legalább 3 hónappal vagy akár évvel teszi. Másrész a politika nem látványpékség...