2020. március 31., kedd

AZ ÓVODAPARANCSNOK

Igenis, Óvodaparancsnok úr!
Fel fogjuk térképezni a hadrendbe állított és tartalékbilik lokációját - Annamira ne próbáld beledugni a bilibe az alezredes bácsi ünneplő sapkáját! Kicsi az a bilike egy ekkora darab sapkának!

Igen, alezredes úr, megtisztítjuk a megközelítési útvonalakat, Rómeó ne pisilj a parancsnok úr nadrágszárára - elnézést alezredes úr, már majdnem szobatiszta!
Igenis, már intézkedtem a leltár elkészítése ügyében, hat gumimackó és tizenegy labda van!
Nem, amit néz az nem labda, csak kicsit erős vagyok mellben, ha nem lenne a férjem egy vadállat, akkor személyesen is ellenőrizhetné!
Természetesen, alezredes úr!
Már két éve, mióta véget ért a járvány tanítjuk a középső csoportnak a központilag elrendelt hazafias dalokat, az "Orbán Viktor katonája vagyok" már szinte hibátlanul megy!
Igenis, parancsnok úr, az arcvédő maszkokat a továbbiakban nem használjuk fel a rajztanításhoz, a gumibélyegzővel rányomjuk az "Emlék a hajdani koronavírus idejéből!" feliratot és a szülőknek áruljuk - természetesen a maszk innentől kezdve szigorú számadású okmánynak számít!

Természetesen alezredes úr, a kicsik már ismerik a mondókát: aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére!
Maga Tihamér atya korrepetálta őket, attól ilyen ügyesek!
Nem, nem, parancsnok úr, Miniszterelnök úr képét nem szarták még le a legyek, nem is mernének ilyen felségsértésre vetemedni!
Priscilla, húzd ki  az ujjacskádat Dzsenifer popsijából, - a másikat is!

Hogy a pisztolyt a derekamon a másik oldalon kell viselni?
Természetesen azonnal korrigálom a hibát, szeretek kifogástalanul kinézni!


:O)))

8 megjegyzés:

anonymand írta...

PuPu!

Pozitívabb hozzáállást kérek!
Már jó ideje rendeleti kormányzás van (tán két órája is).
Gondold el, hogy mire kisüt a nap, már rendeletileg be lesz tiltva a lopás, a túlárazás, a hazudozás, stb.
A kórházparancsnokok pedig felsorakoztatják a betegeket, s kihirdetik a napi parancsot, hogy "Koronavírus hátra arc! Lépésben menet in-
dulj!"

talalom írta...

Fene tudja! Én szívesebben látnám, ha a katonai mentők segítenének be az ellátásba. Dehát mit várjunk az ilyen vírusos koronával fertőzöttektől? (Semmi jót.)

Attila írta...

Üdv!
Ez is nagyon jó! bejegyzés! Szép új világ! Hogy mást ne mondjak, ez a kormány a létező kormányok legjobbika! 😒 Mert mire is véljem, hogy Vezénylő Tábornok úr saját fenséges szája által hallhattuk, hogy nem mindenkinek jut majd szájmaszk, tessék házilag csinálni ahogy Ő tette. Megjegyzem én még sosem láttam maszkban. Kik lesznek a kivételezettek, illetve a kirekesztettek? Fogas kérdés. Maszkügyben illetékes cikket olvashattok Szabó Tünde államtitkár rokonságáról.

https://blog.atlatszo.hu/2020/03/maszkokat-es-fertotlenitot-kinalnak-eladasra-nagy-tetelben-szabo-tunde-allamtitkar-rokonsagaban/

Fél Európa ki van akadva a koronavírus törvény miatt. Erről bővebben olvashattok a Blogászaton.

https://www.blogaszat.hu/

Attila

talalom írta...

Attila! Csakhogy hiába van kiakadva a fél Európa, ha a fél Magyarország meg attól ejakulál, hogy az idoljuk a saját arany kezeivel varrja a maszkját.Bár szerintem csak a jövendő mesterségére készül, amit most is gyakorolnak a "zárthelyiek". Eddig én amellett kardoskodtam, hogy politikai tetteket politikai büntetés kövessen. De ez a bugris átlépte a határt: az életünkre tör.

Geza írta...

Fenomenalis!

anteus írta...

Abból nyilvánvaló a diktatúra, Dzsenifert meg se kérdezték...

talalom írta...

Pupukám! Április négyről szóljon az ének!!!

1970 írta...

Kedves PuPu!

Nem igazán kedvelem az index-et, de ez az írásuk azért alaposan szíven ütött:

https://index.hu/belfold/2020/04/03/koronavirus_szegenyseg_borsod_falvak_szendro_tornanadaska_tomor_kozmunka_tavoktatas_ehezes/

Ez az igazi tragédia, aminek a hatásait talán még fel sem mérjük!
(Pedig ez az ország éppen ma 75 éve már felszabadult valami hasonló alól!)