2020. május 14., csütörtök

RAKÉTÁKAT A MAGYARNAK!

Tele vagyok aggodalommal.
Ha mondjuk Nagyurunk megnövelt hatótávolságú rakétákkal kíván lőni a vírusra, akkor könnyen a rémhírterjesztés utálatos bűnébe esem, oszt jön értem a Szerv, és még örülhetek, ha nem a TEK néhány emberhegye esik a hátamra, elhárítani a személyemben rejlő veszélyt.
Hogy ez nem a vírussal kapcsolatos?
Kit érdekel? - a lenyúlt vállalat sem lélegeztetőgépet gyártott, hanem papírdobozt, mégis elrendezték, amit a bíróságok évek óta nem tudtak rendbetenni, - Roma locuta, causa finita est, ahogy a művelt francia mondotta volt, és senkinek se jussék eszébe rasszizmussal vádolni, bármennyire kézenfekvőnek is tűnik, latinul értekező feleink nem ismerték a hosszú '"Ó" betűt...
Hogy nincs arról hír, hogy a vírus ellen rakétákat szeretne bevetni Harcimarci? 

Istenem, hát annyi mindenről nincs hír!
Ha lenne, nem lennénk hibrid rezsim a Freedom House aktuális értékelése szerint, hanem demokráciának hívnák a jelenleg uralkodó rendszert, így viszont bármelyik percben kiderülhet, hogy a rakéták a vírus ellen kerülnek bevetésre, én pedig okvetetlenkedésemmel gátolom a nemes küzdelmet - a budapestiek és a krónikus betegek oldalán állok, személyesen Soros megbízásából.
Akkor pedig ülhetek a vírus eljöveteléig, mint a túzok, rámrohad a műanyaglakat is...

Ezért hát ünnepélyesen kijelentem, hogy amikor azt írom, hogy hatvan darab rakéta beszerzése az Egyesült Államoktól a bornírt baromság és a deformált lelkivilág iskolapéldája, akkor az csak egy vélemény, mellyel természetesen nem értek egyet - habár ez sem jelent semmit.
A szájmaszk használatával és a tömeges tesztekkel sem értettem egyet, - Cili nénivel értettem egyet - erre most kiderült, hogy rosszul értettem egyet, mégis kell a szájmaszk, meg tesztek.
Még szerencse, mire lassan vége lesz a korlátozásoknak, addigra kiderítette ezt a szakszerűségéről elhíresült operett-törzs, és szellemi atyjuk, aki feltehetően a koronavírus elleni harc csúcspontjaként magáévá teszi a koronát, így hárítva el a nemzetet fenyegető veszély utolsó morzsáit is...



De térjünk a lényegre, a rakétákra.
Hatvan darab rakétánk lesz, ami ezekhez hiányzik a józan észen túl, az a hivatalos ellenségkép, ami magyarul azt jelenti, hogy az ország jelenleg nem tart nyilván ellenséget, mely katonailag veszélyeztetné ezt a lángoktól ölelt kis édenkertet, a földet, melyért oly sok vért ontottunk, és oly eredménytelenül.
Igaz, akkor nem volt ilyen hadvezérünk, aki valóságos parafenomén, vagy parafadugó, vagy mi is, de lássuk be: ha visszatekintünk történelmünkben az utolsó győztes csatát mint parthúsok vívtuk, mert  ugye hunként vívott csatánkat már döntetlenre adtuk a rómaiakkal, azóta meg verik a magyart, mint szódás a lovát.
Általában a szomszédainkkal torzsalkodtunk, egyszer-egyszer nekimentünk a nálunk nagyobbaknak is, de minket sem Augsburg, sem Voronyezs nem késztetett szerénységre, továbbra is valljuk: nem az a legény, aki adja, hanem aki állja.
Hogy mi éppen Trianon évfordulójára időzítjük fegyverkezésünket, az csak a legendás magyar politikai érzék következménye lehet.
Meg is van az első eredménye, a trianoni szerződés évfordulójából hivatalos romám örömünnepet csináltunk, miközben a román nacionalisták a markukba röhögnek a székelyföldi területi autonómia körüli töketlenkedésünk láttán.

Borneó és Celebesz, magyar volt és magyar lesz, ellentétben Csíkszeredával...
Persze tudjuk jól, az ellenség itt Oroszország, majd mi jól revansot veszünk Don-kanyarért, és majd ha jön az orosz légierő, hát telecsinálják a gatyájukat a mi hatvan rakétánktól, hiszen az orosz légierő köztudottan gyenge, a hadseregük is, mint a lepkepuki, nem is mertek odarepülni Szíriába sem, inkább az Azovi-tengerről, hajóról kilőtt rakétákkal találták el a célpontjaikat.



Ami a legaggasztóbb dolog: ezidáig Magyarország nem szerepelt az orosz vezérkar által kijelölt célpontok között, de ez igen hamar meg fog változni, ha már meg nem változott.
Teljességgel érthető módon, hiszen nekik minden eshetőséggel számolniuk kell, és ha egy NATO ország fegyverkezik, akkor arra választ kell adni, amely nem minden esetben lesz szimmetrikus,
Tehát az oroszok nem valószínű, hogy hatvan vadászbombázót csoportosítanak majd át az európai hadszíntérre, lehet, hogy csak egyetlen rakétasiló legénysége kódol be új koordinátákat rakétája memóriájába, de az a rakéta rendbeteszi az ellenség kilövőállásait.
Természetesen - ahogy ezt Sztálin elvtárs közkincsé tette -, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, csak az a baj, itt a forgács szerepét te, a gyermekeid meg az unokáid játsszák.
Kár lenne erről csak akkor spekulálni, mikor már késő, hiszen egy háborúban csak az első lövést nehéz leadni, a többi már adja magát.
Régi színházi bölcsesség, ha a díszlet falán felakasztva lóg egy puska, akkor az a darab folyamán el is fog sülni, féleszű diktátorunk meg éppen most veri be a szöget a falba, melyre a fegyvert fel akarja akasztani.
Ez még a harckocsi-beszerzésnél is ostobább lépés, de persze ezen is nagyot lehet szakítani, ha már a repülőgép-cserét átmenetileg el kellett halasztani.
A rakéták ára hetvennégy milliárd forint lesz, ezt át lehet számolni például a munkájukat elvesztők segélyezésére, ami valamit használna is az országnak, de erről ne is álmodjunk mostanában, mikor a selejt (öregek, betegek) ütemes megsemmisítésében jeleskedik dicső kormányzatunk.
Nehéz időket élünk, már csak arra várok, mikor intéz szózatot hálás népéhez Nagyurunk: Mindent meggondoltam, mindent megfontoltam! -  aztán már csak a zászlók megáldása és Mészáros Lőrinc új, vissza nem térítendő támogatásból épült koporsógyárának avatása van hátra.


Remek perspektívák.


:O)))

8 megjegyzés:

asta írta...

Az utóbbi idők legjobb, legszellemesebb és legrémísztőbb szösszeneted. Olyan perspektíva, amelyet sajnos kevés vezetőnek nevezett kókler képes felfogni...vagy nem is akar. Percemberkék....csak a holnap megkereshető pénz lebeg a szemük előtt. Tragikus!

talalom írta...

Remek volt Pupu. Két apró kiegészítés. 1. Azt a szöget már rég - 1998-ban - beverte a díszletfalba, de átmenetileg nyolc évre lekonyult. 2010 óta akasztgatja a fegyvereket erre a szögre. Sajnos úgy sejtem, hogy - mint eddig is - valaki meglöki azt a díszletfalat, és az egész arzenál a mi nyakunkba zuhan.
A másik: a koporsógyár tiszta fényűzés. Majd az innovációs minisztérium kreatívjai kitalálják, hogy férhetünk bele a nagyobb, 3-5 literes üdítős dobozokba - a gyárat megszerezték hozzá. Ha nem megy egészben, majd részletekben.

stirlitz írta...

ugyan már hát paks2 már szart ért ? elöbb fogak azzok rakéták brüszel ellen repülni. mi már putyin segge alul nézük a világot

Névtelen írta...

Kedves Pupu. George Carline egy amerikai stand-up-os. Már nem él, de évekkel ezelőtt még ifjabb Bush elnöksége alatt volt egy műsora a "The bigger dick foreign policy theory" (Angolul nem értők kedvéért: A nagyobb farok külpolitika elmélete). Bush elnök is erősen vonzódott a rakétákhoz - ezt a vonzalmát a komikus valamiféle homoerotikus meghatározottsággal magyarázta. ráadásul ki volt akkor az USA alelnöke? Hát DICK Cheney. (Dick = farok, fasz.)
Szóval lehet, hogy a mi kettéfűrészelt Kubiláj kánunk így akarja hangsúlyozni, hogy már tényleg nem foglalkozik "nőügyekkel"? Hangsúlyozom ez csak egy vélemény, nem szeretném, hogy a magyar honvédség partra szálljon Angliában ahol élek és előállítson rémhír terjesztésért. SZÓVAL EZ CSAK EGY VÉLEMÉNY, PÁRHUZAM, ALLEGORIA STB. Ezt csak a sajtófigyelők miatt íratam ide.
Alibinak itt van a link a stand-uphoz amiről elmélkedtem.

https://www.youtube.com/watch?v=5qqARrbi1h8

Jó szórakozást!

(SZINTÉN A SAJTÓFIGYELŐKNEK ÜZENEM, HOGY A FELVÉTELEN LÁTHATÓ ÚR MÁR MEGHALT, ÍGY AZ Ő KIADATÁSÁT SE KEZEMÉNYEZZÉK AZ FBI-NÁL. ÉS FŐLEG NE ÜZENJENEK HADAT AZ USA-NAK! AZ LEGUTÓBB SE MENT KÖNNYEN, UGYANIS ALIG AKARTAK RÁ VÁLASZOLNI. Nem is szólva arról, hogy nekik több és jobb rakétájuk van)

Levanszarva Mégaszaris írta...

Csaxólok, hogy a Zöldfoki szigetek (akivel NINCS kiadatási egyezmény) NEM FOG rakétákat kapni és a Honvédség stratégiai célú UTASSZÁLLÍTÓI elbírják a magyar arany- és valuta tartalékot, (a'propos, KI LÁTTA azt az aranyat?) meg a múzeumok legértékesebb képeit az Istencsászár /eputtya mellett is!

Unknown írta...

Csak eszembe jutott, minden első-hátsó szándék nélkül. Alcsút-Felcsút közel van Vértesacsához. Lehet, hogy az Első Polgár ott szerethette meg a rakétákat. Ott jó nagyok voltak. Igaz, nem amerikai rakéták. Meg szigorúan titkosak, ezért aztán mindenki tudott róluk..

Valaki írta...

Juszt László Magánbeszélgetése Grósz Károllyal 1994-ből. 1. rész
https://www.youtube.com/watch?v=3wEJWnrLVGc

1970 írta...

Kedves PuPu!

Remélem, jól vagy! Hiányoznak az írásaid!