2021. március 31., szerda

KÍSÉRLETI KOMMENTEK 0331

 Orbán kezdeményezésére létrejött az Üzbég-Magyar Burgonyakutató Központ

A nagymama még a földeken kutatott a felszedni elfelejtett krumpli után, és annyit lopott csak, amennyi a szoknyájába varrt zsebbe belefért.
Az unoka szintet lépett.
Na mindegy, csak a kromplileves legyen kromplileves, a tolvaj meg legyen tolvaj...



Nem nagyon értem - a kínai meg az orosz vakcina ellen vadul háborgott az ország, jóllehet nem voltak halálesetek, nem voltak negatív tünetek.
Most senki sem háborog, pedig már régen le kellett volna állítani a hazai alkalmazását.
A németek a hatvan év felettieket oltják vele, értünk már nem kár - arrafelé sem...
Érdekes nemzet vagyunk.
Úgy vagyok ezzel, mint mikor a két rabbi beszélget:
- Nem értem, nem értem...
- Megmagyarázzam?
- Megmagyarázni én is tudom, de nem értem, nem értem...

:O)))

4 megjegyzés:

1970 írta...

Kedves PuPu!

Nagyon itt lenne az ideje, hogy a "krumplileves megint krumplileves legyen", vagyis nevezzük nevén a dolgokat: a lopás az lopás (és nem "elnyert pályázati támogatás"), ahogy a k.rva is k.rva és nem "üzletasszony". (Na, ez utóbbi különösen tetszik: S. Kata "üzletasszony", R. Cilike "üzletasszony", V. Timike "üzletasszony", és még sorolhatnám a végtelenségig).

góbé írta...


Valóban fontos lenne nevén nevezni, összefüggéseiben megitélni dolgokat, egyebeket. Valakik szólhatnának a kotonszökevénynek, nincs mért a mellét döngetnie ha a világrekord beoltottság miatt, ha ennek ellenére a covid-halálozás is világrekorder. - Főleg, ha pár hónappal ezelőtt a járvány kezelésének sikerességét az elhunytak számában kivánta mérni.

Ez egyértelmüen azt mutatja valamit qrvára elb@sztak, pedig sokak, sokszor elmondták neki hogy nerre van a helyes út:
Folyamatos, ingyenes(!) tesztelés - kontaktkutatás + szükség szerint karantén - ésszerü(!) zárás: tömegek a fotbalmeccseken a plázákban a szuperrmarketekben iskolákban vs. vendéglátás, szállásadás, turizmus, müvelődés + szolgáltatás teljes lenullázása. (nehogy máá' egy könyvtárba, múzeumba gócoljon a virus)

Ez a kocafia egy fillért nem költött sem a tőlünk beszedett, sem az EU-tól kapott pénzből a válság kezelésére !! Az anyagi terhet rárakta az önkormányzatokra a bankokra... gyakorlatilag a dolgozó magyar népre.
Közben, egy füst alatt, ha már felhalmaztatta magát, befejezte az önkormányzatiság totális felszámolását.

Ne csodálkozzunk ! 2018.-ban megmondta, a választások után erkölcsi, jogi és politikai elgtételt fognak venni. Ez folyamatban, nagyrészt már meg is történt.



góbé írta...


Az előzőhöz még annyit, azt és meg kellene -akár nyilt levélben - kérdezni: H fele-fele arányban, eddig több mint 4 millió K-i ill. Ny.-i vakcia érkezett, hogy a túróba került beoltásra csupán 2 millió ember ?!?
A másik kettő-millió vakcinát minek parkoltatni ??

Vagy egy részét elpasszolták, - gondolom a határon túlra, avagy egyértelmü hogy képtelenek tisztességesen és hatékonyan megszervezni az "ótakozásst".

Bubu64 írta...

Góbé!
Én az elpasszolásra szavazok.