2015. szeptember 7., hétfő

NYÁRVÉGI SZELLŐK - VIHAR ELŐTT

Ha valaki még nem érezné szó szerint a saját bőrén, hát vége van a nyárnak, hideg szelek járnak, a vénasszonyok pedig reklamálhatnak elmaradni látszó nyaruk miatt.
Ha minden part szakad, adjanak be pótmagánvád-indítványt, mint a néhai alcsúti juhász, szegény Váradi András hozzátartozói tették - esélyük az igazság feltárására éppen annyi, mint a volt polgármester-jelölt hozzátartozóinak.

A magyar igazságszolgáltatás éppen olyan állapotban van, mint a magyar állam maga, alibi-tevékenységet folytat, kézivezérelt, nulla hatékonyságú, éppen csak azt a feladatot nem látja el, melyre hívatott lenne.
Most kezdték folytatni a Kulcsár-ügyet, ha valaki emlékszik még tíz évvel ezelőtti dolgokra, melyben a politikai elit és a pártok vastagon érintettek voltak.
Ez volt az első jelentősebb bróker-ügy.
Nem sikerült tíz év alatt sem pontot tenni a végére - ennyit az ésszerű határidők értelmezéséről, meg a hatóságok gyors, pontos, hatékony munkájáról.
Ha érintett lennék a Quaestor vagy a Buda Cash ühgyek valamelyikében, a hír olvastán sírógörcsöt és sikítófrászt kapnék, de hát ez egy ilyen ország.
Kussol mindenki, mert attól fél, hogy ha ugrál, még annyit sem kap, mint amennyiben azért - minden tapasztalata dacára - mégiscsak reménykedik...

Pedig sokat javult a hatóságok munkája, ezt láthatjuk a futball-huligánok ügyét tanulmányozva is.

Ők voltak azok, akik a magyar-román válogatott mérkőzéssel párhuzamosan szétverték a Planetáriumot a Népligetben.
Érdekes, sem a jobboldali televíziók, sem a királyi csatornák nem közvetítették helyszíni egyenes adásban a randalírozást, mint  a televízió-székház elől, kilenc évvel ezelőtt tették, jóllehet a szereplők között nagy az átfedés, a régi sztárokhoz csak azóta felnőtt fiaik csatlakoztak.
Most senki nem vizionált forradalmat és a rendőrök is demokratikusan verték péppé a rájuk támadók fejét, sőt, mintha a bíróságok hozzáállása is megváltozott volna a randalírozókkal szemben.

A Róbert Károly körút és az 1-es villamos forgalmát megbénító randalírozókat a rendőrség lovasrohammal, kutyákkal, könnygázzal és vízágyúval oszlatta fel.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség öt személyt már hétfőn bíróság elé állított.
Egyikük 3 év 4 hónap, a másik vádlott két és fél év, a harmadik 2 év letöltendő börtönbüntetést kapott.
További két vádlott két-két év börtönbüntetésének végrehajtását a bíróság öt-öt év próbaidőre felfüggesztette.
A bíróság valamennyi vádlottat eltiltotta a sportrendezvények látogatásától.

Ennyit összesen nem szabtak ki rájuk, mikor kilenc évvel ezelőtt lángbaborították Budapestet, viszont ennyit kapni fognak a rendőrtábornokok is, akik anno a rendet szerették volna fenntartani, erre alkalmatlan felszereléssel és kiképzetlen állománnyal.
Legalább Gergényi is megtudhatja, hogy a hála nem politikai kategória.

Felhívnám a figyelmet a lovasrohamra és arra, hogy a kormány a honvédség bevethetőségének keretében immár legalizálni kívánja a gumilövedéket - ez bizonyára humánus lesz, az úgynevezett narancssárga, szemkerülő fajta.
Mindenesetre a Planetáriumnak annyi, viszont a főként iskolások által látogatott intézmény falát - vélhetőleg oktatási célzattal - önkényuralmi jelképekkel festették tele.
Igaz, a vörös csillag hiányzik, ami azért egy planetárium esetébven meglehetősen snassz - viszont, hogy tele van Nap-jelképekkel, mindközönségesen horogkeresztekkel.
Ebből is látszik, hogy futball-szurkolók jártak arra...

Hogy az izgalmaknak ne legyen vége, ma lemondott Hende Csaba, korunk Mészáros Lázárja, a kardlengetés és a távcsőhasználat magyar bajnoka, aki átlátott nem csak a szitán, de  a a távcső védőkupakján is.
Ezeknek a Lázároknak mostanság hányatott sorsuk van, ez már repült, mint a liba, a másik sem meri felemelni egyik lábát sem - még szerencse, hogy a kormányban a személyi kérdések nincsenek napirenden.
Hende hadvezér remek figurája volt a magyar politikának, szinte torgyáni magaslatokat ostromolt, kár érte.

Utódja Simicskó István, aki a hadtudományok doktora, ami azért ésszerű, mert a feladata kimondottan rendészeti feladat lesz egy olyan fegyveres szervezet élén, melyet most alaptörvényes vagy milyen feladatától eltérő célra vetnének be éppen.
Hogy hadd közönségeskedjek kicsit, hát elmondanám, éppen adunk egy pofont a szarnak, a Honvédség erre a feladatra átképzések nélkül alkalmatlan, azok a többletjogosítványai, melyeket most a nyakába akasztanak csak arra jók, hogy az alkotmányos puccs helyett egy katonai puccs lehetőségét teremtsék meg.
A kis genyó a vesztét érzi, de olyan, mint a kisgyerek, aki képtelen leállni, mikor a felnőtt figyelmezteti, éppen dackorszakát éli, hiába vernek a fenekére, akkoris kijön a sarokból és ordít.

Most éppen plakátol (kié lehet Európa legjövedelmezőbb nyomdája?), bölcseket mond, miközben az Európa legelutasítottabb politikusa címéért folytatott küzdelme elérni látszik célját.
Közben a diákok is elégedetlenkednek - a Corvinus kiherélése nagyon nem tetszik nekik, mint ahogy senkinek sem, aki a minőségi magyar felsőoktatásban érdekelt akár diákként, akár oktatóként.
A nyáron oly csendeske ellenzéki politikusok is mozgolódnak, ez pedig rossz jel, mert Orbán éppen most követ el mataharit, vagy harakirit, vagy mit is, és ha ezek a politikusok beszállnak, még a végén megmentik...
A katolikus egyház vezetői csapágyasra forgatták a szemeiket, és köszönetet mondtak a Pápának az iránymutatásért - mutathatott volna nekik más irányt is, ami azt illeti...

A menekült-válságnak még nincs vége, mint ahogy a szíriai polgárháborúnak sincs, melyben az iszlám állam ellen küzdők buzgón bombázzák a kurdok állásait, kiváltva ezzel a visszacsapást, tovább rombova a térség stabilitását.
Ha pedig a térség instabil, jönnek a menekültek.
A vallási fanatizmus rengeteg kárt okoz, csakúgy, mint a sovén nacionalizmus - felerősítik egymás negatívumait.
Nincs már messze az idő, amikor államvallásilag köteles leszel imádni a turul bánatos tojásait, és az első magyar női merénylő elindul, szájában egy kifli csücskével, pruszlikja alatt a bombával Irak felé, az új kereszteshadjárat hőseként.
Vagy kitör a nyugalom.

Insallah...

:O)))

23 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://mandiner.hu/cikk/20150907_kertesz_imre_europa_ongyilkos_liberalizmusarol

Olvassatok már egy kicsit kedvencetektől Kertész Imrétől is. Ő már megvilagosodott, hátha ti is.

Névtelen írta...

Kertész Imrebá megerdemelte a Nobeldijat. Felvilágosult, tökös legény, kimeri mondani, amit Viktor is. Békemenetben is kiállunk érte.

bubo írta...

Már 2006 ban is volt a Btk-ban 301.§ Akkor miért nem lehetett ezt alkalmazni? Valóban lassan dolgozik a bíróság. Pedig lenne dolga bőven.

Hende Csaba távcsöves jelenetét láttam valami videón is. A szeméhez emeli a távcsövet majd azonnal el is veszi hogy levegye a lencsevédőt. Nem néz tartósan a távcsőbe, csak van egy pillanat amikor a letakart távcsőbe néz. Nem védeni akarom csak ez egy média által kreált dolog és hát ez a tény.

Névtelen írta...

Na pupu, elemezd már a mandiner irását.

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

Hende a betorzult zsírfejével egy igazi paródia volt.Gondolom idáig azért maradhatott, mert jó tisztogatóhalként ügyködött a diktátor segge végénél...
Ma végignéztem orbán feladatszabó értekezletét.Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz 15. után, mert az nyilvánvaló, hogy szinte senki nem fog menekültstátuszt kapni, Szerbia biztonságos országnak lett nyilvánítva az orbáni logika szerint/ aki már elhagyta Szíriát az biztonságban van, onnantól gazdasági menekült/ , majd szépen felgyűlik több tízezer ember a határnál , érdekes lesz...

PuPu írta...

Névtrelennek:
Kertész Imre azt ír, amit akar, ő már előre befizette írói szabadsága árát..
Nekem sosem volt kedvencem, a holokausztról is írtak már jobb könyvet, mintr a Sorstalanság, de hát ez persze szubjektív vélemélny és én nem vagyok irodalom-esztéta.
Emellett szerintem megártott neki a dicsőség, de ez is szubjektív véleményem.
Nacionalista nem csak magyarban van, van az zsidóban is, a tetejében ha engem ijesztgetnének tengerbefojtással, lehet én is elhajolnék kissé a kívánatos irányvonaltól.
Az tény viszont, hogy a bevándorlást és a menedéket én is ahhoz kötném, hogy az érintett fogadja el a fogadó társadalom értékrendjét, szokásait, illeszkedjen be abba a kultúrkörbe, tartózkodjon az erőszakos térítéstől, tartsa tiszteletben törvényeit - vagy menjen odébb.
Ez akármelyik vendégtől elvárható, márpedig a migráns vendég, míg csak meg nem kapja az állampolgárságot, ami aztán már egy más tészta.
A magyar baloldal vesztét is a doktriner liberalizmus okozta, én meg nem szoktam hasraesni a tekintélyek előtt...
:O)))

kekec írta...

Pupu, lehet, hogy megint bejön a sejtnek véletlenül (mint a devizahitelek átváltásának időzítése). Mert pont a Keleti pályaudvari jelenetek miatt most már Amerikában is a hírek élvonalába léptek a menekültügyi problémák, és az Unió is kénytelen alaposabban foglalkozni velük. Azaz lehet (sőt biztos) hogy csak belpolitikai hozadékot tervezett, viszont lehet, hogy ezzel sok menekült helyzetén segített. Az már más kérdés, hogy a pirézbarát magyarokról megint megvan a világnak a maga véleménye. Nekem is!

pleinair írta...

"A kis genyó a vesztét érzi, de olyan, mint a kisgyerek, aki képtelen leállni, mikor a felnőtt figyelmezteti, éppen dackorszakát éli, hiába vernek a fenekére, akkoris kijön a sarokból és ordít."

Évek óta figyelem a kisgenyót, mert személyiségének megfejtése nélkül nem tudjuk visszatoloncolni oda, ahonnan világra jött.
Küllemét tekintve látszik, hogy Kisgenyó alakját dolomittömbből baltacsapásokkal faragták, így nem csoda, hogy kőnehéz feje a finomabb megmunkálást igénylő nyak nélkül közvetlenül két váll közé szorult.
Így kisgenyó széltében nagygenyóra sikeredett. Figurája konok akaratosságról, dölyfösségről árulkodik. Jöhet jégeső, üthetik, vághatják minden irányból, ő tántoríthatatlan, nem adja meg magát.
Hiszi, hogy akarat kérdése és térdre kényszeríti a világot. Addig mondja, magyarázza, mint anya hülye gyerekének az egyszeregyet, míg a világ magáévá teszi aljassággal kevert ostobaságait.
Mivel ez a technika beválni látszott, kisgenyó vérszemet kapott.
Nem érzi a vesztét, sőt, az általános megdöbbenést kiváltó megnyilvánulásait sem korrigálja. Magabiztosságában sokszor már a pávatánccal is felhagy, közönséges durva rúgásokat enged meg magának az EU színpadán is.

Ott kellene a genyót megrendíteni, ahol azt hiszi rendíthetetlen. Az akaratát, és ezzel a személyiségét kellene semmibe venni. Nullának kellene tekinteni szervezett polgári engedetlenséggel, bojkottal, városok és az ország működésének megbénításával.

Mert elég a mindennapi alattvalói sérelmek miatti siránkozásból, fölháborodásból, csodálkozásból, kis létszámú tüntetésekből, vonulászásokból! Ezekkel csak elismerjük ennek a dögnek a hatalmát, mert nyilvánvaló, hogy kegyei kicsikarásáért szidjuk, meg cirkuszolunk, hátha meghallja, hátha hat rá a követelőzésünk.

Hát nem! Nem ismerjük el se mint szóra érdemes embert, kormányfőnek meg aztán végképp nem tekintjük. Ideje lenne eljutnunk erre a meggyőződésre és a megfelelő konklúziók tettekre váltására!

Frank írta...

Még nem vagyunk elegen ahhoz, hogy a kis genyót többségben ne tekintsük kormányfőnek. A primitív emberi tulajdonságokra épített propagandája neki és a fidesznek sajnos sikeresen működik.
Lesz-e valaha olyan politikus a fideszben, mint Teleki Pál volt annakidején - ő nem vádolható azzal, hogy baloldali, vagy liberális lett volna -, aki azt írta a főnökének, Horthynak: "...A gazemberek oldalára álltunk - mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz...... Hullarablók leszünk, a legpocsékabb nemzet...."

Hallgatva Szelestey Lajos reggeli lapszemléjét, szembesülhetünk a nyugati legrangosabb és olvasottabb lapokból idézetekkel: már "jó úton" haladunk Teleki jóslatának beteljesüléséhez. Egyre több helyen jelenik meg olyan vélemény, hogy a magyaroknak ilyen politikával nincs helye az EU-ban, mert - ismét Telekit idézve szabadon: mi is bűnösök vagyunk, mert nem tartjuk vissza ezt a kis genyót.

Névtelen írta...

az ide beírkáló
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
egyszerű náci tagjai számára!
.
.
nem kenyerem "megvédeni" a blogtuéajdonost,
.
DE!
.
segítek.
íme:
.
"Jujj, ezek a Kertész-sorok valamiért nem értek Magyar Idők címlapot

A volt Napi Gazdaság címlapon hozta a Nobel-díjas író tavalyi könyvének egyik gondolatát, amit egy héttel ezelőtt egy svéd szélsőjobbos portál szemlézett. Kertész A végső kocsmában többek között azt írja, hogy “Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik.” Többek között.
Megnéztük, miket ír még Kertész, amelyek nem értek címlapot a Magyar Időknél. Szemle a Magvető gondozásában megjelent 2014-es Kertész könyvből.
Ez az ország olyan nagy bajban van, hogy kínjaira már csak a hazugságoktól remél némi enyhülést.
A magyar irodalomhoz nem tartozom, és soha nem is tartozhatom oda.
Itt, Magyarországon pontosan azt a hangulatot érzékelem, ami az 1947-es évet jellemezte. Még valamiféle civil kormány adja a miniszterelnököt, de a háttérből valójában már mások, a diktatúra hívei irányítanak mindent.
Az én szerencsétlenségem, hogy magyarul írok.
Miért szeressem a (poszt)kommunistákat? Miért szeressem a (poszt)fasisztákat? Miért szeressem Magyarországot?
Magyarországon sosem értettek, s erre egyszerűbb a magyarázat, mint hittem volna: Magyarországon azért nem értenek, mert Magyarország nem keresztény ország.
Jogom van ehhez az undorhoz, amely mintegy mementóként megóv engem a méltatlanságtól, s attól, hogy büszkeségemet további megaláztatásnak, gyalázatnak szolgáltassam ki.
Régi jóslatom, hogy a harmadik generáció visszaveszi a nácizmust, újra azonosul velük, sajnos, igaznak bizonyul.
A Nobel-díj tulajdonképpen undorító, bár megoldotta az életemet.
Azt hiszem, senkit sem szeretek. Engem sem szeretnek.
És igen, írt iszlámról is, Hitlerről is, Európa pusztulásáról is, a 392 számozott oldal töredékében.
Hogy milyen a könyv összességében? Rengeteg dolog van a fejében, de mire leírná, addigra eltűnik a pillanat szenzációja, így marad az emlékezés-foszlány. Kicsit olyan ez, mint Iñárritu Birdman-je, ahol Keaton még egyszer megpróbálja, neki sikerül a színházat összehozni, aztán elrepül. Kertésznek nem sikerül minket maga mellé ültetni A végső kocsma egyik eldugott asztalánál, ő nem repülhet, de mi magára kell hogy hagyjuk őt, mert nem marasztal, egyedül poharazik tovább."
.
náci patkányok!

ha még így sem értitek, akkor menjetek a keleti nyitás képviseletében mondjuk Szíriába, s ott remélhetőleg egy IS harcos egy laza beheading-gel "megnyitja" elméteket!

nemóvatos írta...

Tudod pleinair a pedagógusok némi feketenővéres és vasutas támogatással kettő nap alatt tudnák micit térdre kényszeríteni.
De mi és ki(-k)lenne azután?
Ez a válasz hiányzik évek óta.
------------
Kertész meg a dilemmáról ír és a véleménye, következtetése: "Magyarán: megnyílt a lehetőség új diktatúrák előtt, amelyek a veszélyhelyzet ürügyén elsősorban a saját állampolgáraikra hoznak veszedelmet." aligha vitatható.

Kapat írta...

Kedves "pleinair"! Szívemből szóltál, szinte minden megállapításoddal egyetértek.
A jellmábrázolásod tökéletes, ha ez a szakmád, csillagos ötös. De!
Sajnos ez a de az, ami gondot okoz nekem. Olyan rendszert épített ki maga köré a köpcös, mely szinte lehetetlenné teszi annak az igazán kívánatos eseménysorozatnak kialakulását, mely sokunk szívének kedves, sőt mindenki számára nagyon is kívánatos lenne.
Most nem sorolom ide mindazt az intézkedést, hatalomtechnikának nevezett tevékenységet, melynek alkalmazására volt idejük felkészülni. Meg is tették, eddig szinte hibátlanul bejött nekik.
Alapvetően az emberek szemléletének átalakítására lenne szükség. Ez viszont az ismeretek hiánya miatt sajnnos majdnem lehetetlen vállalkozás.
Hiába "nem ismerjük el"! Ez őt cseppet sem zavarja. Mint ahogy az sem, hogy mi a vélemény róla, szinte már világszerte. Egy őrült ember magabiztossága az, amit érez, a mienktől teljesen eltérő világban él, ahhoz illő szemlélettel.
Mindig reménykedve olvasom a jóslataitokat, melyben bukását vizionáljátok. Egyszer bizonyára bekövetkezik, de éppen az az aggályom, hogy ezt az egyszert nem látom közelinek. A konklúziókat is csak kevesen vonjuk le a kívánatos módon, a valóságank megfelelően. Ebből következően a tettekre váltást is nagyon bizonytalannak, bár szívből kívánatosnak tartom.
Minden nap képesek vagyunk újra és újra felháborodni, számunkra szinte hihetetlen módon kieszelt aljas húzásain. Engem ugyanakkor végtelenül elkeserít a tehetetlenség érzése. Nem látok kitörési pontot, elnézést a pesszimizmusomért!

pleinair írta...

Kedves Nemóvatos és Kapat, tudom, hogy a félértelmiségi pedagógusok sztrájkja gyávaságból,
elvi zűrzavarból kifolyólag ma még nem valósulhat meg. Az ország működését bénító polgári engedetlenségre alkalmasabb lenne pl. a közlekedésben dolgozók sztrájkja, ők kevésbé lekötelezettjei a hatalomnak, mint a pedagógusok. De a részleteket politikusoknak kellene kidolgozni. Nehéz olyan "vasöklű" társadalmi réteget találni, mint a (ma már alig létező) munkásosztály.
A tüntetések éppen azért is sorvadnak, mert - azt az egyet kivéve - semmi eredményük nincs.
Kisgenyó akaratának kitartó erejével az emberek kifárasztására, és beletörődésére játszik.
Kilencven százalékban be is jön neki.
Ezért valami hathatós módot kell kitalálni, mert egy magára valamit adó nép nem tűrheti,
hogy egy bunkó bűnöző csicskája legyen. Akkor is el kell kezdeni legalább a "műhelymunkát" ellene, ha még nem vagyunk elegen. A lényeg, hogy már nem elég demonstrációkban gondolkodni.

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

Pleinairnak!
Nagyon jól és tömören megfogalmaztad a lényeget, terjeszteni kéne! Sajnos a magyaremberek ilyeneket nem olvasnak...

Kapatnak!
Volt egy elismert tanárember még a 80-as években akinek szavajárása volt amikor valami magvas gondolatot közölt , mélyet slukkolva a cigarettájába, mely így szólt : Az élet néha furcsa dolgokat produkál!
Szerintem úgy fog a kis zseggeci megbukni és olyan gyorsan, ahogyan senki nem számít rá..
Úgy vélem szeptember 15.-től fel fognak gyorsulni az események amit már nem tud kézben tartani.Aztán ha a szikra megvan, a tűz már gyorsan terjed.

Naphosszat Henyélő Nagyember írta...

http://index.hu/belfold/2015/09/08/onkentes_keritesepitoket_var_a_cof/

Alakul ez:-)))

Anikó írta...

Nem marad el a vénasszonyok nyara, hogy egy jó hírrel szolgáljak, jövő héttől itt lesz, biztos forrásból tudom :-)

Anikó írta...

Pleinair minden mondatoddal egyetértek kisgenyót illetően, de én sem látok kitörési pontot/pontokat, ahogy Kapat is írja.
Meg is vagyok ettől zakkanva, lehet, hogy tényleg kirúgnak minket az EU-ból és akkor jön majd csak ránk igazán a feketeleves, vagy esetleg szemtanúi leszünk a teljes meghunyászkodásának menekültügyben, mert lehet mégsem engedi ki a zsíros koncot a pofájából, hanem hirtelen alkalmazkodik.

Pupu isteni az írásod, sírva-röhögve-fetrengve-fuldokolva olvastam fel a családnak, olykor több mondatot is állandóan ismételve, mert a csuklásoktól nem értették tökéletesen, akik szintén értékelték nagyon:-))))

góbé írta...


Szerintem a mi kis kotonszökevényünk már a kezdetektől az EU-ból történő kirugatásunkra bazirozik, bár ma már többet veszitene mint három éve. Xargyártó, a külügyére, hiába járta be a közel s távol-Keletet, pénzt szerezni nem tudott, az oroszoknak meg az EU-n kivül annyit sem számitunk, mint Albánia.
Hogy mi mit veszithetünk, az sokkal összetettebb. Az EU-s milliárdok döntő része eddig is a fidesz meg a holdudvara zsebében landolt, igy látszólag minket ez nem igazán érint. De mivel nekik az Isten pénze sem elég, nagyon valószinü hogy újabb 10 meg 100 milliárdokat akarnak tőlünk "megvédeni", - ebben kiapadhatatlan a fantáziájuk -, viszont van esély arra hogy birkatársainkban is felmerül, erre semmi szükség nem volt, orbánc ezt equrta, ideje tényleg eltakaritani... Talán felgyorsulnának az események.

Az az 5-600 ezer külföldön dolgozó honfitársunk egy részét valószinü marasztalják, de a jó felét vélhetően érdemeik kétségbe vonásával hazaküldik. Ők sem fognak hálát rebegni a nemzethygecynek. Mi meg válthatunk jó pénzen útlevelet, meg kuncsoroghatunk vizumért ha látni akarjuk az unokánkat. Ezek után örülhetünk ha kapunk.

A kölföldi tőke eddig is inkább már ment mint jött, valószinüleg e tendencia is felgyorsulna, ami államcsőd-közeli helyzetet teremthet.

Egy orbátlanitott országot vélhetően visszafogadna az EU. Ha a nemzet spermája mégis túlélné a válságot, sokunknak marad a menedékkérelem párszáz ilométerrel arrébb, Ny-i irányban.

Clara Nefelejcs írta...

Nekem személy szerint nagyon fog hiányozni Hende Csaba. Azt a szép csókos száját soha nem fogom feledni.
Ez a Simicskó meg rögtön azzal állt elő, hogy a határzárat minél hamarább be kell fejezni. Na ha enyém lenne a Népszinház utcai "kulcskirály" nevű üzlet (mint tudott a rendszerváltást követően bagóért vette meg Simicskó úr) akkor én is boldog lennék. Ki van írva a cégtáblára, hogy speciális zárak, lakatok készítése. Az nincs, hogy "határzár", de majd az is lesz.

morzsi írta...

Kis Rigó László (van e ki e nevet nem ismeri?) Szeged-Csanádi püspök nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy a pápa nem tudja miről beszél. Pontosabban, - nincs tisztában a helyzettel...
Mert, hogy a katolikus egyház feje azt merészelte mondani, hogy minden plébánia fogadjon be egy menekült családot.

Ebből is kitetszik, hogy Ferenc nem tudja "hány az óra" mert ellenkező esetben tudhatná, hogy "ezek" szemetelnek és el akarják foglalni megszentelt hazánkat.
Eképpen szólott Rigó Jancsi, - pardon, László, - majd otthonába hajtatott, ahol vacsora után kellemes órát töltött egy pedofil DVD megtekintésével. Ámen...

hello írta...

Csak 1 mondat Hende Csaba lemondásához:

A barátnőm férjének az első spontán reakciója az volt, hogy na, akkor a nője nyilván egyből ott fogja hagyni!

Anikó írta...

Hello... igaza lesz a barátnőd férjének, így már nem fog kelleni neki ez a bugyuta fejű, hordóhasú hülye, tudod mikor fogja masszírozgatni??? soha többet.

civilhuszár írta...

Kedves PuPu !

Csípem a magyar keresztény egyház góréinak jellemzését. Igen, forog a szemük, mint vasorrú bábának a szeme, a mágneses viharban való kóválygás közben. :-))