2011. március 13., vasárnap

NYILAS SAS

Minden rendes totalitárius rendszernek van vezére.

Mit vezére – Vezére!
A Vezért általában a tömeg ostoba gyanútlansága juttatja hatalomra azért, mert szava bülbül, karjának izmája azt sugallja, hogy ő lesz az, aki majd visszaadja az ősi dicsőséget és kivívja nemzete vezető helyét a népek nagy családjában, és jobb, ha a népek rettegik szavát, különben dühbe jön!
A Vezér nem is Vezér, ha nem akarja meggyilkolászni a tőle rettegő, ámde alattomos és agresszív ellenség, mely nem sajnál semmit a szent cél, a Szeretett Vezér meggyilkolása érdekében.
Hogy egy Erzsike névre hallgató klasszikust idézzek, vesszen pénzük, házuk, jószáguk, de a Vezérnek legyen annyi, meg egy bambi…
Ezért hát az ilyen vezéreket védeni kell, erre pedig szervezet kell, ilyen szervezetekre pedig a történelem számtalan példát szolgáltat.
Ilyen testőrségük volt a magyar királyoknak, ilyen testőrsége volt délceg magyar legényekkel és – rossz nyelvek szerint - speciális feladatokkal Mária Teréziának.
Az SS Leibstandarte Adolf Hitler és az NKVD erre a feladatra kijelölt alakulatai mindent megtettek a Vezér és a Gazda védelme érdekében, csak neki tartoztak felelősséggel.
Úgy látszik, nálunk is eljött az ideje, hogy egy ilyen különleges alakulat jöjjön létre az adófizető állampolgárok jóvoltából, hiszen a mi Vezérünk tengernyi fenyegetésnek van kitéve, például bármikor fejére pottyanthat egy libazöld bombát a hazánk felett engedély nélkül átrepülő, ámde a Vezér által Nokiás dobozokban beszerzett Gripenekkel üldözött  szárnyasok csapata.
Esetleg csúnyán rá is kiabálhat hű népe ha tovább nőnek az árak – véget kellett hát vetni az ellenőrizetlen forrásból beszerzett páncélozott BMW-k idejének, ne sajnáljunk rá pénzt, paripát, fegyvert, jöjjön hát az elitcsapat, elitfelszereléssel és elitfizetéssel, hiszen köztudott, hogy a vezér kicsit beszari.
Mikor anno Szlovéniába utazott vonattal, a vonat előtt egy előfutó mozdony ment önálló menetben, mögötte jött a Vezér vonata, a szerelvény felett helikopter lebegett és amerre elhaladt a szerelvény, az állomások peronjairól minden utazni vágyónak be kellett mennie a váróterembe.
Igaz, ennek már több, mint tíz éve van, de tekintetbe véve állapota szemmel látható rosszabbodását, kétségbevonhatatlan a vadonatúj személyi testőrség létrehozásának feltétlen szükségszerűsége, kerüljön akár milliárdokba is, úri hidegvér és dzsentri nagyvonalúság + csettintés a hüvelyk és középső ujjal...
Ezidáig is megúszták azért az állami vezetők valahogy, de most tutira kell menni, hiszen a Rendőrség ma már levegőt se mer venni, és hátha az ellenség olyan agresszív lesz, mint ő volt még néhány hónapja is.
Ide határozottság kell, csipetnyi brutalitás és erő, de legfőképpen feltétlen engedelmesség a Vezérnek és csakis a Vezérnek.
Tudjuk, ők személyes kiválasztottjai, mondhatnánk ők a Vezér választott népe, és örüljenek, hogy ezért cserébe nem kell lemetélni a farkukból egy halk sikításnyit, tanúsítva a szövetséget az Úrral…
Csak tudnám, hogy a francból jön elő az ÁVH emléke?
Merthogy az is valahogy így jött létre, először az akkor még belügyminiszter Kádár alárendeltségében, majd kisvártatva kiszervezve a belügyi alárendeltségből önállóságot kapott és Rákosi közvetlen alárendeltségébe került.
A régi vicc szerint a szocializmus a leghosszabb út a kapitalizmusból a kapitalizmusba.
Kicsit azért ennél is hosszabb úton járunk: döngő léptekkel masírozunk az önkényuralomból az önkényuralomba.
Az Orbánfiúk most nyolcszázmilliót kaptak, - ennyi jut idén az iskolatej-programra is.
Úgy látszik, már minden gyerek jóllakott Nagyarországon….


:O))))

A bejegyzés megtekinthető a http://kapcsolat.hu/blog/nyilas_sas címen is!

6 megjegyzés:

--- írta...

jaj pupu tudom hogy ezek szörnyű dolgok de végigröhögtem az írásodat ! élek-halok a humorodért és tudom hogy még igen sokan bírnak nem csak én!
ami itt folyik azt képtelenség elhinni...elhűlve, a hibbanat szélén figyelik az országot külföldről, és azt hiszik, álmodnak...mi meg szívunk...
Szörnyű!!!!! pedig olyan fejlett már az orvostudomány és a magyar pszichiátriai kezelések, eredmények is rendkívüliek...nem értem, nem értem, nem értem viktort és bandáját!!

--- írta...

nem értem, nem értem, nem értem viktort és bandáját!!, MERT TEHETNÉK AKÁR JÓL IS A DOLGUKAT,de semmit sem tanultak az elmúlt 12 évből, csak járt a szájuk ellenzékként a megoldásról...
*
Mindenki ír Gyöngyöspatáról, és fel van háborodva, de senki sem szervez tüntetést oda, vagy a Kossuth térre. Ha Solt Ottilia élne oda csődítené a félországot. Érdekes, hogy róla álmodtam. Álmomban hegyekben feküdtek a képviselők hullái és Ottilia húst osztott a szegényeknek...

--- írta...

pintér nem mondhatja, hogy nem tud semmiről:

Szerző: Commmunity
2011. 03. 13. Kategória: Rajta vagyunk - Hírek, események, Vezércikkek

A Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság és a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda közös levélben fordult a mai napon Pintér Sándor Belügyminiszterhez. A civil szervezetek kérik a Belügyminisztert, hogy haladéktalanul utasítsa a rendőrséget arra, hogy a jogbiztonság helyreállítása és a megfélemlített roma lakosok védelme érdekében tegyen eleget törvényben meghatározott feladatainak a gyöngyöspatai eseményekkel kapcsolatban.

2011. március 6-án Gyöngyöspatán a Jobbik nagygyűlése után katonai jellegű ruházatban felvonuló személyeket is magában foglaló tömeg vonult végig a település cigánysorán. A rendőrség semmilyen módon nem avatkozott be, holott a gyűlést a helyi romák jogainak és szabadságának sérelme miatt fel kellett volna oszlatnia.
Gárdatavasz

Gárdatavasz

A „Magyar Gárda”, „Védőrség”, „Csendőrség” feliratú militáns öltözékeket viselő csoportok a Jobbik gyűlése után sem távoztak Gyöngyöspatáról, a mai napig ott tartózkodnak, és megfélemlítik a cigány lakosságot. Fellépésük zaklató jellegű, a helyi lakosok nem merik elhagyni házaikat, a gyerekek nem mernek iskolába menni. Fenyegető fellépésükkel az állami erőszakmonopólium kizárólagosságát kérdőjelezik meg, ezen keresztül pedig jogbizonytalanságot okoznak. A rendőrség, bár nagy számban a helyszínen tartózkodik, továbbra sem avatkozik közbe, holott súlyos bűncselekmények megvalósulásának (például: közösség tagja elleni erőszak, zaklatás) alapos gyanúja merül fel.

„Értetlenül állunk a rendőrség tétlensége előtt, amely másokat is hasonló cselekmények elkövetésére bátoríthat és fokozthatja a roma kisebbség bizalomvesztését a hatóságok és a kormányzat irányában.“ – kommentálta az ügyet dr. Jovánovics Eszter, a TASZ munkatársa.

Amennyiben az üggyel kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük, hívja Juhász Pétert, a TASZ munkatársát a 06-30-64-23-224-es telefonszámon vagy dr. Jovánovics Esztert, a TASZ Romaprogramjának vezetőjét a 06-20-33-22-982-es telefonszámon.

Névtelen írta...

Donna, kedves! Persze, hogy nehéz megérteni, hogy emberek ilyenek lehetnek. De ez kezdettől egy kicsinyes, önző banda! Saját érdekeiken nem látnak túl és lyukat beszélnek az emberek hasába! Az még borzasztóbb, hogy itt még mindig annyi ember beveszi azt a sok halandzsát!

az öreg írta...

Donna! neked mindig szép álmaid voltak!

Névtelen írta...

Mindig nagy élmény olvasni Pupu sorait! Nagyon köszönöm! Jó, ha valamin, valakin lehet nevetni, mert akkor már nem annyira félelmetes....