2021. március 3., szerda

ORBÁN IS... - LEFELÉ AZ ERESZCSATORNÁN


Végre kiderült a trükk, Szájer csak tesztpilóta volt abban a kísérletben, melyben Orbán a vészhelyzeti távozás legelegánsabb módját kereste.
Anya férfi, apa nő, csak úgy füstölt a lefolyócső, mikor a magyar Conchita Wirsli nagy megszorultságában lecsúszott rajta, hátizsákjában az anyaggal, mely általában vidámmá tette estéit, de jelen esetben csak élete megkeserítéséhez járult hozzá.
Viszont a feladatát teljesítette, megbízója számára egyértelműen kiderült, hogy a füstölő gatyaszár még azok számára sem kellemes, akik számára a gatyában tárolt koronaékszerek nem töltenek be  pótolhatatlan identitásképző szerepet.
Ami fáj, az fáj.
A teszt elkésett, a Tévedhetetlen és Emberfeletti eltaktikázta magát.
Azt gondolta, hogy a Néppárt a már megszokott módon még néhány évig töketlenkedik, de nem számolt azzal, hogy akiknek rendszeresen a küszöbjére szart, azok egyszer elfelejtik produktumát kikerülni és fintorgás helyett belelépnek, ezért aztán megmérgesednek.
Tulajdonképpen számíthatott rá, amikor ellenfeleit hülye mamlaszoknak, anyjukat bárcabitorlónak, feleségüket lotyónak, gyermekeiket meg kis faxkalapoknak becézte, hogy előbb-utóbb elszakad a cérna, csak azzal nem számolt, hogy éppen most fog bekövetkezni ez az előbb.
Utóbb még majd megbánja persze, de ezt soha nem fogja beismerni a faluvégi magyar macsó archetípusa, a kocsma réme, a mazochista nők bálványa, a két lábon járó
 magyar polihisztor, a mi Leonardo da Pincsink...



Az ereszcsatorna kiesésével egyetlen járható út maradt, azon se járni kell, hanem repülni, ebben pedig egyébként is nagy - merjünk nagyot repülni, hiszen csak csapkodni kell a kezeinkkel, otthon ez már hányszor bevált!
Persze Brüsszelben még a levegő is más, ott Soros 
- magyar hangja Gyurcsány Ferenc - szabja meg az összetételét, emiatt a landolás kissé keményre sikerülhet, de nem reménytelen, hiszen a pálya talaja  arra való, hogy legyen honnan feltápászkodni.
Maradt tehát a kilépés az ablakon, és itt kissé magasabbról kell megoldani az aláereszkedés feladatát, mint az Alaptörvényt formába öntő ereszhuszárnak kellett volt.
A helyzet most olyan, mint a vonatkozó viccben a százemeletes felhőkarcoló tetejéről kiugró koma helyzete, aki a hogylétéről érdeklődőknek a harmincadik emelet táján bátran felelhette: Még jól vagyok!
Persze a kommunikációban ismét győzni fog a Fidesz, Orbán meg olyan, mint az agresszív kismalac a viccben, mikor pofáraesik a bicikliről: Kuss! Én így szoktam leszállni a bicajról!
Már látom lelki szemeimmel a falvak kissé molyrágta szépségeit, akik örökké fiatal lelkük összes szerelmét a politika iránt feltámadt érdeklődésükkel ötvözve tudatják az emberiséggel, hogy éppen ideje volt kilépni ebből a moslék-frakcióból, mely csak lekötözte a mi egerészölyvünk szárnyait, majd keresünk magunknak új fészket, ahol megbecsülik a Nagy Turult, a Világ Megváltóját, a Mi Urunkat!



Nagy kár, hogy a számításba jöhető fészkek a legszélső ágakon találhatók, onnan ki se kell lépni, jön egy kis szél és lepotyoghat a szerencsétlen gatyásölyv, aki ott talált menedékre arra a kis időre, mielőtt átvenné a világ feletti irányítást.
Persze azért ne feledjük, ügyes azért Nemzetünk Megváltója, lehet, vakcinaügyben kapott még két olajkutat meg egy rizsföldet a Távol-Keleten, a bátor százharminchárom meg bármikor nekimegy fejjel a falnak, hiszen Orbán megmondta: nem vakok ők, csak bátrak.
Orbán már megbukott.
Megbukott itthon is, megbukott Európában is és a világpolitikai színpadról is sikerült  beleugrania a süllyesztőbe.
Hívei még nem tudják, hiszen még nő a szakálla, meg a körme, de a már nincs körülötte levegő, amit kapkodhatna, és egyre büdösebb is.
Tudom, most a politikai korrektség jegyében azt kellene írnom, hogy de sajnálom, hogy az ország hajdani reménysége, a hajdani fiatal demokrata ide jutott, de valahogy nem visz rá a lélek.
Pedig én még Ceausescut is megsajnáltam a fallal a háta mögött.
Igaz, ő kevesebb kárt okozott népének...


:O)))

7 megjegyzés:

Attila írta...

Üdv!

Mint az agresszív kismalac, amikor le akar szállni a bringáról. Nagyot taknyol, a nyuszi meg elkezd röhögni. Mire a kismalac: Kuss! Én így szoktam leszállni a bringáról!

Attila

Névtelen írta...

Kedves "Csajok és Pasik" blog Adminja!

Gyermek... Kényes téma... Főleg nők esetében...

Gondolom, hogy a Te Kedveseddel is volt hasonló megbeszélésed... Talán szeretett volna is Tőled... Nem tudom, ezt csak Te tudod...

Én írtam már magamról... Korán, vagy inkább fiatalabba nem szerettem volna szülő lenni... Imádtam a gyermekeket, az ifjúságot, de én magam is túl gyermekes voltam... Később felmerült bennem, hogy talán túl gondoskodó is vagyok... Lenné... Ez is aggályom volt... Nem volt olyan társam, partnerem, aki segített volna adott kérdésben engem... Persze, persze...! A férfiak már csak ilyenek...

Nem tartom megfelelőnek egy férfi részéről sem, ha kitételeket állít egy nő elé, feltételeket szab...
Egy kapcsolatban minden fél 100%-osan van van, vagy kellene benne lennie...

Évek óta megy köztünk az a huzavona,, miközben erős kételyeim vannak a Te hozzám való állásodat illetően...

Ha szerettél volna, nem biztos, hogy kapcsolatban tartod velem a kapcsolatot...

Szeretettel: I.

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Caousescu gyűlölte a magyarokat. Orbán viszont szereti. Mi lesz majd, ha gyűlölni fogja őket, mint most azokat, akik nemet mondanak a kínai vakcinára !

Üdv sphagin

Valaki írta...

Én nemet mondok a kínai vakcinára.
Ha Orbán emiatt nem szeret - tiszta haszon, mert én sem szeretem őt.

Várok türelmesen, nem tetszik a pánikolás, a cirkusz, a hiszti.
December elején még nem volt engedélyezett oltás. Sőt, azt mondták: jó, ha 2 év.
Három hónapja van, s mindenki azt harsogja: elkéstünk, lassan megy.

Franckarikát megy lassan!
450 millió ember beoltása nincs meg pár hónap alatt, még akkor sem, ha Döbrögi, állítása szerint, egy hét vége alatt lezavarta volna a teljes mo.-i népességet.

Nem vagyok oltásellenes, de úgy érzem magam, mintha megérkeztem volna a bolthoz, amiből dupla sorban lógnak ki az emberek. Ismerem magam, biztos nem én leszek az, aki egy ilyen sor végére beláll.

S ha be is oltanának mindenkit sitty-sutty, nem lehet tudni, melyik vakcina meddig véd, mennyire véd.
Egy nagy kísérlet alanyai vagyunk, amiről talán egy-két év múlva lehet biztos adatokat mondani.

Orbán pedig hiteltelen, mint Müller C.

Az ellenzék kényszerhelyzetben van, s mi választók is. Orbánnak röpülnie kell - ehhez ellenjelöltek kellenek.
Szükséghelyzet.
Én nagyon remélem, hogy leváltjuk.
Nem is szeretnék az ellenkezőjére gondolni sem!

1970 írta...

"Caousescu gyűlölte a magyarokat. Orbán viszont szereti"

Kedves sphagin!

Te úgy tapasztalod, hogy "szereti a magyarokat" kisgömböc? Más országban létezünk, vagy ez Nálad a "szeretet" megnyilvánulása?
Egyébként mi is ugyanúgy gyűlöltük és gyűlöljük a románokat; ezt sikeresen belénk kódolta a 20. század első felének politikai elitje. Holott sokkal sikeresebbek voltak pl. a második vh. végén, mint a lovastengerész az ostoba döntéseivel. Igaz nekünk nem Ceausescunk volt, de most megkaptuk... egyszer hopp, másszor kopp.

1970 írta...

"de sajnálom, hogy az ország hajdani reménysége, a hajdani fiatal demokrata"

Kedves PuPu!

Gondolom azt viccnek szántad, hogy ez az alak valaha is "reménység", meg "demokrata" volt. Ez még PC szinten is vicc...

Attila írta...

Üdv!

Soha nem volt a Kisgömböc demokrata, csak akkor az a vonal volt legkönnyebben lejátszható. Nálam Nagy Imre újratemetése óta egy nulla! A magyar ifjúság nevében hadovált, kisajátította azt! Ez már akkor sem nyerte el a tetszésemet, mert oltári nagy hazugság volt. Nem nagyon ismerték a Fideszt, de magát Nagyurunkat sem (Allah növessze nagyra szakállát :-).

Attila