2009. december 4., péntek

SZILI...

Nincs rajta Szili Katalin az MSZP országos listáján.
Megsértődött.
Azért sértődött meg, mert Gyurcsány megelőzte őt a tervezett listán, és ez nagyon csípte az ő őzike-szemét.
Szili Gyurcsánnyal kapcsolatos ellenérzései persze nem mai keletűek, van előzmény bőven.
A párt nagyasszonya tulajdonképpen mindíg az MSZP első helyére pozicionálta volna magát, és mély felháborodést váltott ki belőle már az is, ha valaki ezt másként látta, hátha még ennek hangot is adott.
Gyurcsányt zsigerből utálta, leginkább azért mert benne megvolt az összes olyan tulajdonság, ami belőle hiányzott és amelyeket megpróbált egy sajátos hintapolitikával, állandó kívülállósággal és méltóságteljesen előadott  lózungokkal pótolni.
Jellemző egyébként, hogy ezzel jelentős népszerűségre tett szert a párt tagjai és a választók között is, - a magyar márcsak ilyen, - kedveli a kenetes semmitmondást és a magasztps jelszavakat.
A mi Katink, aki a magyar baloldal Kéthly Annába oltott Dávid Ibolyája szeretne lenni arról nevezetes, hogy minden általa vágyott vagy megcélzott tisztségre alkalmatlan.
Eltekintve attól, hogy nyomás alatt sírva szokott fakadni, zűrzavaros politikai megnyilatkozásaival, egyfolytában hangsúlyozott kívülállóságával komoly teher a párton, - nagy adománya lenne a sorsnak, ha végérvényesen és visszavonhatatlanul megsértődne, - igaz, hogy akkor viszont számolnunk kellene egy magyar keresztényszocialista pártocskával is, de sebaj...

Az áldozatok számának emelkedésével egyre undorítóbb az oltásellenes kampány, amit még most sem állítottak le, holott a Fidesz prominensei farokfelcsapva rohantak az első áldozatok után beoltatni magukat.
Életekkel játszottak, most nem csak áttételesen, hanem közvetlenül is.
Sajnos, a Fidesz szavazói még mindíg nem látják, hogy mennyire hülyének nézik őket vezetőik.

Ma még az történt, hogy megverték boxban a mi fiunkat, ezzel Balzsay pályafutása véget ért, - kár érte...
:O)))

2 megjegyzés:

Bumburnyák írta...

..nincs rajta..nincs rajta..normális ember nem is lehet a szoci listán..

:-)))

PuPu írta...

Talán el kellene beszélgetnie Viktorral...
Habár azért nem hülye, - a megyében listavezető, - kiugrott a tizedikről, derekán gumikötéllel és a kilencediknél kifeszített hálóval...
:O))))