2009. december 31., csütörtök

SZILVESZTER...

Azért se fogok itten évértékelésbe kezdeni, - úgyis ezzel van tele a sajtó.
Mindenki "vissszatekint" meg elemez, - persze ennek kapcsán rengeteg baromság is napvilágot lát, - nem akarom én ezek számát szaporítani.
Egyébként is, nekem többet mond az elmúlt évről éppen folyamatban levő közvéleménykutatásom jelenlegi állása, mely szerint a társadalom fele szerint az év a "Soha rosszabb ne legyen!" minősítést érdemelte ki.
Természetesen ez a felmérés nem reprezentatív, de nem sokkal pontatlanabb, mint a jelentősebb intézeteké, - tízmillió állampolgár esetében a hat és az ezerötszáz válaszadó közötti különbség nem szignifikáns, - lehet, hogy megkérdezem még az anyukámat is és intézetet alapítok a helyi mazochistákra alapozva, akik ide járnak olvasgatni bölcsességeimet  egyszer-egyszer.
Kedves Olvasóm!
Köszönöm érdeklődésedet, ha tudtam akárcsak egyszer is olyat írni, ami elgondolkodtatott, vagy netán megnevettetett, akkor már nem koptattam a billentyűt hiába!
Kívánok kevés számú de kifinomult ízlésű olvasómnak jó szórakozást szilveszterre, sok vidámságot és kellemes ételek-italok mellett jó társaságban remek mulatozást!
:O)))

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon boldog új évet Neked is PuPu!
És szorgalmasan írogasd blogodat jővőre is!

PuPu írta...

Köszönöm, neked is teljesüljön 2010-ben legrejtettebb és tán még magad előtt is letagadott kívánságod!
BUÉK!
:O)))

Kovács József írta...

BUÉK Pupu!

Legyen legalább olyan az új esztendőd mint az ó!
Az írást ne hagyd abba, egyre többen olvasnak...

PuPu írta...

Köszönöm, - iparkodni fogok...
BUÉK!
:O)))

Névtelen írta...

Kedves PuPu!
Csak most ismerkedem az írásaiddal, tetszik, csak így tovább! Legalább könnyebb elviselni a politika baromságait a szemüvegeden keresztül. BUÉK ! Éva "néni"

PuPu írta...

Köszönöm a bíztatást, szép évet neked is!