2010. augusztus 10., kedd

A FAGYI VISSZANYAL...

Sukoró.

Senki számára sem volt titok, hogy a sukorói élményfalu-beruházás ellehetetlenítését a Fidesz irányítja a háttérből.
Természetesen ezt az illetékesek vadul tagadták, de az államapparátusban üldögélő bolsevikok a maguk helyén mindenzt megtettek, hogy ne legyen semmi a 400 milliárd forintos, a Mercedes-gyár bekerülési költségét meghaladó összegű és kétezer munkahelyet teremtő, rengeteg turistát vonzó látványosságból, melynek része lett volna egy kaszinó is.
Megjelentek természetesen a zöldek is, beszéltek rengeteg hülyeséget és ott voltak azok a sukorói betelepültek, akiknek ez a beruházás nem munkahelyet, megélhetést, csak turistahordákat jelentett volna.
Aztán belekötöttek a fűbe, a fába, meg a telektulajdonos lakóhelyébe, a telekcsere értékébe, holott mindenki, akinek akár egy csepp kis esze is van jól tudja, hogy ez a beruházás még akkor is megérte volna Magyarországnak, ha ingyen adja a földterületet.
De hát nem lehetett ezt sem megvalósítani, mint ahogy a sávolyi moto GP-pálya beruházását is ki kellett nyírni, - semmi nem működhet, ahol a Fidesz üzleti körei és oligarchái nincsenek tűzközelben.
A kiszivárgott információk szerint a beruházás megálmodójának, Ronald Lauder üzletembernek Orbán azt taglalta, hogy bár ő ellenzékben van, de nem tűri, hogy vele történt egyeztetés nélkül épüljön kaszinó Magyarországon.
Mindezt arra alapozta, hogy akkor négy kaszinóberuházás folyt és csak a sukoróiról nem egyeztettek vele.
A szocialista párt végre egyszer időben reagált a történtekre és feltett néhány kellemetlen kérdést Orbánnak, habár valószínűleg tudja, hogy a válaszra kb. annyi az esély, mint amikor megkérdeznek egy nőt arról, hogy szokott e maszturbálni...
Mindenesetre érdekes, hogy Demjánnak is  kaszinóvárosa épül - nem messze, a Duna túlpartján Pozsony mellett, - és az kétségtelen, hogy sértette volna üzleti érdekeit a Dunántúlon felépülő és az övénél valószínűleg gazdaságilag jobban megalapozott beruházás.
Merthogy Lauder és a mörgötte álló befektetői csoport tőkeerje megkérdőjelezhetetlen, és -  ez a másik gond, - zsidó tőkéről van szó.
Márpedig a jobbodalon aki nem russzofób az antiszemita, de a többségnél ez a kettő kéz a kézben jár.
Így aztán megvolt hamar a népi egyetértés is, - a zsidók már a spájzban vannak...
Mindenesetre - ha a szocik nem baltázzák el a dolgot régi jó szokásukhoz híven - a korrupció gyanuját ez ügyben Vityesz nehezen vakarja le magáról.
Én azért még reménykednék a Gripen-ügyben is, hiszen az azért az elképesztően pofátlan ügy volt.
Ahogy mondják, a strandon mindenki belepisil a medencébe, de azért a trambulinról, ugye, - itt meg a trambulinról csobogtatott a mi délceg Vezérünk a medencébe.
Állítólag a svédek kiadják a korrupciós információikat, kíváncsi vagyok, hogy az anyag nyolcvan vagy százhúsz évre lesz titkosítva nálunk, és hogy ki tárgyalt itthon a pénztárcát kezelő osztrák gróffal...
Ha ezt is elcseszik a szoci kommunikációs szakértők (van ilyen egyátalán?) akkor a szocik megérdemlik a sorsukat.
Orbán a velejéig korrupt, könyékig turkál az államkasszában, erre ezer példa van a szőlőbányától kezdve a Dunaferr ügyön át a tüzijáték-ügyön keresztül a sztrádaépítési trükközésig és ezek csak a jéghegy csúcsa, melyek a kisgömbőc telhetetlenségét demonstrálják, - nem igaz, hogy egyszer ne lehetne elkapni.
Mindannyiunk, - a jobboldal érdekében is, merthogy ideje lenne ha jobboldali barátaink felébrednének abból a hipnotikus álomból, melybe a mi kettéfűrészelt Cipollánk ringatta őket...
:O)))))

3 megjegyzés:

- írta...

AZ EMBERNEK FELFORDUL A GYOMRA PUPU!
A TISZTESSÉG IS TITKOSÍTVA VAN ITT,VAGY MI????

- írta...

pupu,tulajdonképpen orbán,ha kinyitja a száját,szinte minden esetben tisztességről beszél.
csak egy kis ízelítő:
2oo9.október 18-án orbán a becsületre és a demokráciára hivatkozik a Hírmondóban.
1999.október 9-én szintén tisztességről beszél és arról,hogy segély helyett inkább munkát próbálnak meg adni.../na,azóta is adják a munkát a népnek.../
orbán a tisztességről szónokolt a jobbik frakcióülésén...
orbán erkölcsről,tisztességről,munkáról,közösség iránti felelősségről beszélt a tusványosi szabad-egyetemen...

orbán egyéni tisztességről amikor megtartotta 12. alkalommal az országértékelését...
orbán viktor mondta:"egy olyan berendezkedés felépítésére törekednek amelyben a törvényt betartó becsületes ember jobban jár,mint a becstelen..."/Kovács Lászlótok ekkor behúzott egy balhorgot neki a sajtón keresztül.../
SUKORÓ ÜGYBEN IS CSAK TISZTESSÉGRŐL,BECSÜLETRŐL BESZÉL,DE KI HISZ NEKI????
SZÖRNYŰ!

- írta...

szia,pupu.
ha netán rossz lenne a kedved ezt ajánlom:
http://panel.blog.hu62o1o/o8/1o/emlekparkot-csinalt-a-szankodombra-a-hanyos-kepviselo
/A VIDEÓT SE HAGYD KI!/

bocs az új nevemért,de ennél nincs már jobb,ez biztos!:)