2010. augusztus 14., szombat

ÚTSZÉLI ÜGYEK...

Politikai uborkaszezon van.

A győztesek pöffeszkednek, a vesztesek keresgélik a kiutat, az újonnan bejutottak meg az identitásukat, - az önkormányzatokban folyik a Nagy Tülekedés, emellett mindenki nyaral.
Az állampolgár meg iparkodik elfelejteni a politikát, mert már ha csak rágondol is, hányingere támad, melyet viszkető kiütések követnek.
A baloldaliak nagy erőfeszítéssel próbálnak közömbös képet vágni a jövő esélyeirt latolgatva, - pedig akár nyugodtak is lehetnének, hiszen aki megkapja az Orbán parancsára nyakig eladósított önkormnányzatokat, az egy ketyegő bombát kapott ajándékba, - legyen vele boldog.
A jobboldaliak meg várják a csodát, hogy őszre meglesz az ez évre esedékes kétszázezer új munkahely, lesz béremelés, lesz továbbá szőlő és lesz még lágy kenyér.
Meg természetesen  lesznek nyilvános kivégzések is, - a szórakozás is jár magyarembernek, nemde?
A LMP hívei meditatív úton, a köldöküket bámulva próbálják elhitetni magukkal, hogy az ő pártjuk tulajdonképpen egy liberális párt, és csak azért haverkodik vezetésük Viktorral, mert ravaszok ők, mint a róka, és ez akkormost egy más politika.
Közben azon töprengenek, hogy meg kellene védeni a rókát is, mert az is a környezet része - majd zöldre festjük - de mikorra ide jutnak, addigra üres a vodkásüveg is és a rókával akár személyesen is találkozhatnak.
A Jobbik meg saját borzalmas tagságával kínlódik, szerencsétlen gárdakapitányt szexuálisan megmerénylik és kishíján ez a sors vár a Hetek újságíróira is, akik azt azért nem hitték volna, hogy éppen a Jobbik fogja nekik bemutatni a másságot, mint alternatívát...
Szóval dögunalom van a pályán, Orbán sukorói attrakciói nemigen érik el a társadalom ingerküszöbét, pedighát éppen most folyik a sáp beszedése, ha jól látom, de hát ha a Vezér lop, akkor az nem is lopás, csak elveszi a magáét abból, ami szőrösrtől-bőröstül az övé...
Szóval ha én itten olvasót szeretnék, akkor valami könnyedebb témát kell keresni, a téma pedig - mint tudjuk - az utcán hever.
A mai téma meg az út szélén, - leginkább szétvetett lábakkal.
Azon töröm a fejem, hogy szükségszerű e a XXI. században Magyarországon az utak szélén praktizáló örömlányokat nézegetnünk és komoly kockázatoknak kitenni hazánk hivatásos gépjárművezetőit, akiknek életét igencsak megnehezítheti a dúsan terített asztalok közötti szlalomozás.
Merthogy a lányok fiatalok és nagyon sok közöttük csinos is, - főleg így nyáron, mikor a zord időjárás nem akadályozza a felkínált szolgáltatás megfelelő marketing-munkáját.
Engem ennek ellenére dühít ez a helyzet, - nagyon balkáninak és nagyon alpárinak tartom ezt az állapotot és rettenetesen utálom azt az álszentséget, mellyel a magyar politika ezt a kérdéskört kezeli.
Örömlányok - és örömfiúk, csak róluk nem illik beszélni - mindíg is voltak, vannak és lesznek is.
Ez a szolgáltatás mindíg piacképes, ezidáig minden társadalmi rendszer ilyen-olyan formában el is tűrte, szemet hunyt vagy elfordult, de tudomásul vette, hogy a hús szava igen hamar maga alá gyűri az ideológiai megfontolásokat.
Nem hiszek abban sem, hogy minden lányt szöges korbáccsal vernének erre a pályára, habár kétségtelenül ez is előfordulhat, de szerintem ha választani lehet egy teljesen kilátástalan élet ahol a karrier csúcsa a takarítónői állás minimálbérrel, vagy néhány kanyarral ennek a többszöröse között, akkor sok olyan lány lehet, aki megrántja a vállát: a technológiát egyébként kedveli, hát akkor miért ne azzal keresse a pénzét, amit ő is szeret?
Emellett abban sem hiszek, hogy ezt a szolgáltatást csupa kéjsóvár bűnöző veszi igénybe, - rengeteg ember van, aki valamilyen oknál fogva rászorul arra, hogy itt keresse az ötpercnyi boldogságot.
Van, aki egyszerűen lusta a szexre és szeret egyedül élni - ha meg havonta egyszer-kétszer kedve kerekedikaerelemre, akkor tisztább ügynek tartja az üzleti alapon lebonyolított aktust, mint a lakásába beköltöző, követelőző és időnként hisztériázó, meglehetősen költséges üzemeltetésű állandó partnert.
Van, akit a fiatalság édes íze vonz, - rövid időre olyan nőt/fiút kap a pénzéért, amilyet soha nem kapna a hétköznapi életben.
Van olyan is, aki jártában - keltében, hirtelen felindulásból veszi igénybe a profi szerelmet, vannak, akiknek ezt a foglalkozása teszi megfelelő megoldássá - gondoljunk csak a hosszabb kiküldetésben dolgozókra.
És vannak azok az emberek, akik valamilyen kapcsolatteremtési zavaruk folytán a hétköznapi életben egy épkézláb mondatot nem tudnak kinyögni egy nőnek, vagy mert félnek a visszautasítás megaláztatásától, vagy csak gátlásosak.
Esetleg van valamilyen olyan perverzirtásuk, amely a társadalomra nem veszélyes, - nem belőlük lesznek sorozatgyilkosok - de esetleg az átlagos nő sikítozva rohanna világgá, ha emberünk csak mint ötletet is megemlítené neki a kívánságát.
Volt egy kollegám, aki végtelenül kulturált volt, roppant művelt, tanulmányok tucatjait írta, elismert szaktekintély volt a maga területén, de nem tehetett ellene, szerette lepisilni a nő mellét.
Mivel ezt alezredesi vállappal többször meg is tette a Rákóczi tér kietlen pampáin, sikerült megszabadítania magát az egyenruha korlátaitól.
De volt hely, ahol őt boldoggá tették és ez bizonyára csökkentette szexuális feszültségeit.
Ne csak férfiakra gondoljunk,  jussanak eszünkbe azok a nők is, akik egyedül maradtak, férfi társ nélkül, de az ösztöneiket nem lehet lekapcsolni, mint egy lámpát - hát el lehet ítélni valakit egy ilyen helyzetben azért mert időnként férfi kísérőt vesz igénybe?
Szerintem nem, és mint tudjuk, a kereslet kínálatot szül, - ez még mindíg jobb megoldás annál, mintha a kínálat szülne, ugye...
Idáig tiszta is a kép, de itt aztán beleormótlankodik az állam a piaci viszonyokba, és képviselői vad erköcsvédelembe kezdenek, némelyikük csapágyasra forgatja a szemét.
Persze ők is tudják, hogy szél ellen fütyülnek, de ez egy percre sem zavarja őket abban, hogy erkölcsösen szabályozzanak, megtiltsák a nyilvánosházak fenntartását, területeket jelöljenek ki, ahol a bokrokban igen higiénikus körülmények között lehet perfektuálni az üzletet, és amely területről aztán a helyi politikusok színtúgy szemforgatva világgá zavarnak minden iparosnőt, mindenféle hülye dolgokra hivatkozva.
Persze megint a szegényember kerül szopóágra, mint mindíg.
A gazdag ember pazar körülmények között élvezheti az alkalmi pásztorórát, van jacuzzi, peszgő, halk zene, masszázs, szerpentin, terpentin, brillantin, konfetti, a szegény meg retteghet, mert élete kevés számú boldog ötpercében a rendőr gumibottal veri a lepukkant Skoda ablakát, merthogy a zóna ugyan türelmi, de hogy hol a türelem határa azt a kerület polgármestere mondja meg.
Hogy kinek jó ez - nem tudom, de azt igen, hogy az utak mellett szobrozó lányok látványa nem európai, a szolgáltatásuk életveszélyes, élvezeti értékük a külső körülmények miatt alacsony lehet, szóval aki ezt a helyzetet megteremtette, azt kötelezni kellene a szolgáltatás heti kétszeri igénybevételére, plusz extrák...
Pironkodva vallom be, hogy csak elméleti szakembere vagyok a témának, életemben még nem vettem pénzért szerelmet - ennek ellenére állítom, hogy sokkal kellemesebb élvezetet tud nyujtani egy valódi szerelmi kapcsolat, ahol este körberakja kedvesed gyertyákkal a fürdőkádat, és belecsalogat maga mellé, - az sem baj, ha a kád peremén van valami kis itóka is, - lehet akár pezsgő is, szép talpas poharakkal szervírozva.
De nem mindenkinek adatik ez meg, - nem kellene őket sem két évszázaddal ezelőtti normák szerint idomítani, talán meg lehetne találni a kulturált megoldást és akkor az, aki az út mentén árulja bájait, erkölcsileg megalapozottan lenne büntethető.
Kb. ennyi mára, - lehet menni engedni a kádba a vizet, - pezsgő van otthon?
:O)))))

9 megjegyzés:

- írta...

most elvágódnál pupu,ha valaki azt írná,hogy pezsgő van kád nincs!:)))))

hát jót nevettem az írásodon itt -ott,
bírom a humorod és a fotó is állati:)))

de az lenne a legjobb pupu,ha egy prosti sem lenne a földön,bár nagyon erős érveid vannak arra,hogy a pasik közül miért és kik fordulnak arra az öt percre/jó lesz 5 másodpercnek is/ehhez a +oldáshoz...
ha már minden kötél szakad,és tényleg fővesztés terhe mellett kellene dönteni,akkor valóban a nyilvánosházak lennének a leg.....szóval a legnormálisabbak.főleg,mert zárt helyen,gyerekek bámulása nélkül történne,ami történni szokott.+tiltottad hogy csúnyát írjak,de nagyon leírtam volna...:)))
Forgács Zsuzsának van egy krv. jó írása ezzel a témával kapcsolatban,ha+találom,akkor ide pötyögtetem a címet.
a neten vannak olyan oldalak,hogy kész húsvásár,ez épp o9lyan veszélyes a fiatalokra a tinikre nézve,mint az autóból látni ezeket a lányokat.a múltkor elképedve olvastam valahol,hogy 11 éves lányok fogamzásgátlót szednek és képzeld a szüleik arca még a helyén van...!!!+áll az eszem!
kibtt krv világ ez állatira nem tetszik nekem!!!
annyira jó,hogy a végén az igazi szerelem mellett foglaltál állást,hogy megbocsátom a pezsgős kérdést:))))kád van,pezsgő nincs,bor van és viszki,pasi nincs,viszont nem is vágyom rá...
csak néha...amikor esik az eső...
Indiában monszun idején gondban lennék...DE SOHA NEM VENNÉK FÉRFIT!NEM MINDEN NŐNEK OLYAN KÖNNYŰ ÁM SZÉTTÁRNI AZ ARANYKAPUT... :)
szerintem nagyon sok rendes nő van,bár soha a büdös életben nem kurváztak le ennyiszer tisztességes nőket,mint az utóbbi időkben...
ez is annyira undorító!!!!!

Névtelen írta...

Hehe, kivételesen elolvastam a kapcsolat.hu-n a hozzászólásokat, és láttam, a moderátornak nem tetszett a kép.
Nekem igen ismerősnek tűnt az általad beszerkesztett, azt hittem, a mostanában olvasott könyv borítójáról van, de látom, csak hasonló.
Nem tudom, miként kell beszerkeszteni képet, itt nézheted meg: http://www.libri.hu/konyv/egy-antiszemita-emlekiratai.html

ejropalepke

PannonPuma írta...

"hiszen aki megkapja az Orbán parancsára nyakig eladósított önkormnányzatokat,"
Tudsz te ennél sokkal nagyobb baromságot írni, miért fogod ennyire vissza magad..? :D

PuPu írta...

Te Puma!
Nézzél már körül csak, - mennyi az önkormányzatok adósságállománya?
Ennek zömét a legutóbbi választások óta fideszes önkormányzatok halmozták fel a "minél rosszabb, annál jobb" szép elve alapján.
Most meg mindegyik várja a csodát és abban bítik, hogy majd valamilyen állami konszolidáció kihúzza őket a pöcegödörből, de lóvé nincs, hiába imádkoznak el naponta száz Viktorsegíccset.
Szopni fog a vezér, attól tartok,behorpad a homloka...
:O))))))))))))

Névtelen írta...

Ugyan mar, kedvenc ven munkasorom...
Talan emlekezhetnel Lumpen Monika ominozus beszedere, ahol fejtegette, hogy mikent ohajtjak kiszaritani a fityeszen onkorikat...

PuPu írta...

Hát ha te mondod...
Akkor már csak a forrást legyél oly kedves ide belecsinálni, meerthogy így leginkább olyan vagy, mintha a szél himbálná csak az állkapcsodat...
De még ha így is lenne, - a hiteleket a fideszes önkormányzatok vették fel, mint a macska, mikor mustárba mártották a sggét: önkéntés dalolva...
Egyébként soha nem voltam munkásőr, habár ez nem lenne akkora szégyen, mint telecsinált nadrőággal a markod tartani a november 7.-i ünnepségeken negyven éven át, osztán meg ma a hős szerepében tetszelegni...
:O)))))))))

Névtelen írta...

http://index.hu/belfold/lm1008/

Ugyan mar, kedvenc ven munkasorom...
Egy ostoba kis komcsi voltal, az is maradtal...

- írta...

pupu,épp ma néztem egy 1979-es dok.filmet,mert most éppen ez az év foglalkoztat.a Hősök tere végeláthatatlanul tele volt emberekkel,a mai hősökkel...
képtelenek feldolgozni milliók,
az ország kétharmada,hogy valamikor az ájulatig hittek kádárban és a szocializmusban...na,ezek vagdalkoznak többnyire ócska szövegekkel...pedig még jól is éltek ez tuti!
itt semmit tisztességesen nem beszélnek ki az emberek.azt gondolják,ha valakit szaroznak,ettől ők tisztának látszanak.na,ez krv nagy tévedés!
én egyébként nem éreztem ájultnak magam a jani bácsi alatt sem.
ott is idegen voltam,ahogy itt is,ebben a mai világban...
mérhetetlen az elfojtott gyilkos indulat az emberekben,és sajnos nem tudom azt írni neked pupu,hogy bennem nincs gyűlölet!
van,és napról-napra csak nő...

- írta...

hidd el pupu hogy a témához kapcsolódik...hát,itt tartunk...

http://orszem.blogspot.com/
névtelen írta:"Ha egy perverz náci gyereket csinál egy cigány lánynak,azt a gyereket is lajstromba veszitek?Veszélyes a csöppség?"