2012. május 23., szerda

KONZULTÁLJUNK!


Két lista lesz.
Mindkettőn szerepel a név, születési hely, idő, anyja neve, lakcíme, személyi száma, családi állapota, gyermekei száma, születési idejük, munkahelyük, betegségei, kutyájának neve, chip száma, pártpreferenciája, havi jövedelme, vércsoportja, géntérképe – különös tekintettel a fajspecifikus génekre, vallása, kedvenc itala, barátja/barátnője neve, lakcíme, szexuális teljesítőképessége egy tízes skálán, szereti-e Orbán Viktort?
Az egyik listán azok lesznek, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy bizonyos személyi adataikat a kormány kezelje, a másikon meg azok, akik nem járulnak hozzá.
A kormány mindkét listával szabadon rendelkezik, hiszen mégis, hogy jönne az ki, ha esetleg a személyes adatok kezelését nem a szabályok szerint folytatná, és azokét is kezelné, akik ehhez nem járulnak hozzá?
Így aztán a legközelebbi nemzeti inzultációnál már nem akadékoskodhat egyetlen adatvédő güzü sem, Kubatov Gábornak sem kell állandóan új és új listákkal babrálnia, a keze már így is belezsibbadt a
Ctrl C – Ctrl V billentyűkombináció titkos és szorgos nyomogatásába, fene a sok rohadt jogvédőjét!
Lehet is előkészíteni a konzultációt az abortusztablettákról, melyek hasznosságát majd Tahó Bandi fogja eldönteni soltvadkerti tablettás által befolyásolva, mondván, nanemárhogy foggyon a magyar!
Az erről szóló levelet maga Miniszterelnök Urunk fogja postára adni, személyesen, a levélen lesz árvalányhaj, székely kisfiú és kislány, honvéd, amint áll a Hargitán, valamint a Mi Reménységünk ifjúkori fényképe – nem, nem az, nem a tollas kalapos - az érettségi képe – hadd lássa a nép, hogy a fiatal, dinamikus politikus hogyan is néz ki a Nándorfehérvári terem ablakán…
Jaj, csak nehogy ráessen egy raklap, mikor viszi feladni a leveleket, mivé lennénk mi nélküle, tízmillió apátlan árva!
Persze ez még mindig elviselhetőbb lenne, mint az abortusztablatta alkalmazás.
Nincs veszedelmesebb ugyanis, mint az, hogy egy nő – bizonyos szabályok keretei között - maga dönthesse el, mikor kíván életet adni egy gyereknek, mikor nem, és ha úgy dönt, hogy nem, akkor ugyan, hadd döntse már el, hogy vegyi hatások, vagy acél szúró és vágóeszközök szakszerűtlen kezeléséből adódó kockázatainak teszi ki magát!
Még hogy saját magáról saját maga dönthessen?
Ugyan!
Sajnos, egyelőre még nem sikerült polgárjogot nyerni unokaöcsém módszerének, ki méltán pályázhatna orvosi Nobel-díjra teljesen természetbarát és zöld magzatelhajtási módszerével, ez kétségtelen.
A módszer lényege – mely saját barátnője bevonásával már túl van a humán kísérleteken – abban áll, hogy a pácienssel megitatunk egy kétdekás rumot, majd felvisszük lifttel a negyedik emeletre, ahol is a hátára teszünk egy négytagú öntöttvas radiátort, majd kötelezzük rá, hogy a lépcsőkön páros lábbal ugrálva juttassa el a földszintre terhét.
A módszer környezetbarát, és ha a páciens fejét megszemléljük, akkor bátran állíthatjuk, hogy zöld is!
Amennyiben egy kezelés nem használ, úgy a dózist emeletenként és radiátortagonként lehet emelni…
Természetesen az abortusztablettával a legtöbb bajuk a kereszténydemokrata férfiaknak van. Történelmileg úgy alakult, hogy a papok sokkal szívesebben hallgatták a gyóntatószékben Julis paráználkodásainak XXVII. részét, minthogy ki vágta le a szomszéd libáját, mely betévedt a portára és mely éppen a gyónás ideje alatt fő puhára - a bűneitől megtisztult gazda immáron nyugodtan falatozhat belőle.
Így aztán az összes hívő atyafi – csakúgy, mint papjai - boldogan turkálna az asszonyok lába közibe, ami – bevallom – még a megrögzött ateistáktól sem áll távol, csak utóbbiak ezt nem elméleti síkon szeretik gyakorolni és nem kenyerük a vad szemforgatás sem.
Mert azt ugye tudja mindenki, hogy egy nő két dologért képes mindenre, - hogy legyen gyereke, meg, hogy ne legyen.
Ha ezt a tablettát egyszer feltalálták, akkor a Mi Bölcs Tanítónk ugrálhat fejenállva, mint a gumimaci, ha szükség lesz rá, maga a Nemzetes Asszony is lenyeli, mint kacsa a nokedlit, (hogy a liba szegény rokonáról is hadd ejtsünk szót…), legfeljebb ez lesz az egyetlen dolog, melyről a Vezér nem fog tudni ebben az országban.
Egyébként is abszurd az a hozzáállás, mely szerint az államnak mindenbe bele kell pofáznia, a gyerekcsinálásba, a gyerek-nemcsinálásba, a magzatelhajtásba, mindenbe.
Csak az a baj, hogy még nem találták fel azt a tablettát, melyet, ha lenyel a választókorú népesség, akkor elhajtja a kormányt, belátva, hogy torzszülöttet nemzett, mely felfalja saját szüleit, randa, mint állat és puszta létével szennyezi a környezetet.
Valahogy úgy képzelem, hogy a gyermekvállalás a férfi és a nő dolga, akik együttesen eldöntik, hogy felnevelik a kicsit, értelmes, egészséges lelkű polgárrá, ami máris kizárja, hogy kereszténydemokrata politikus legyen belőlük, hiszen ez utóbbi egy abszurd fikció, az ilyen élőlény egy UFO, tagság nélküli pártja csak a párttámogatási pénzek optimalizálását és a katolikus klérus támogatását biztosítja.
Ha a gyermekvállalás ügyébe valaki bele akar szólni, mondván, szüljél Julis, akkor is, ha az apa egy alkoholista állat, aki nem szeretkezik veled, hanem naponta erőszakot tesz rajtad - akkor az állja a cechet is – fizesse a gyerekkel járó költségeket.
Mindjárt első lépésként fogadhat is egy szülész-nőgyógyászt, aztán ha azt kifizette, akkor pofázhat - addig meg kuss.
Elég baja van egy nőnek egy ilyen extrém élethelyzetben anyagilag, erkölcsileg, lelkileg, nem kellenek még ezek mellé lelki inkvizítorok is, a csapágyasra forgatott szemeikkel.
Egyébként sem kellene az állampolgárt csecsemőnek nézni, magánéletében meg kell hagyni neki a döntés jogát, felelősségét.
Az állam nem arra való, hogy dirigáljon, hanem arra, hogy szolgáljon, szolgáltasson és fenntartson egy olyan rendet, mely csak akkor korlátoz, ha valaki más jogos érdekeit sérted.
Egyébként meg csinálhatott Ratkó Anna is, amit akart, amelyik nő el akarta vetetni nemkívánt terhét, az megtalálta az orvost is hozzá.
Mennyivel könnyebb a mai világban megtalálni egy tablettát – majd mikor a szentéletű honatya - rákészülve a tanácsadójával folytatandó konzultációra - bekapja a következő Viagráját, gondoljon ebbe mélyen bele.
Ha utána is ésszerűnek tűnik számára a tabletta tiltásnak ötlete, akkor bekaphatja.
Már a vény nélkül beszerzett Viagráját, természetesen…

:O)))

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

A klitorisz metszés (a nem fideszes nőké)csak ezután jön majd, mert ebben a sötétségben, amit a fidesz borít az európai (minőségjelzőként értsd)gondolkodású magyarra, ez tűnik következő lépésnek.

Nehogy eldönthessem felelősen, hogy mi lészen a gyermekemmel, fel tudom-e felelősen nevelni, vagy egy szociális étkezőt szülök vagy idősebb lévén lehet, hogymár down szindrómás értelmi fogyatékost. És, ha nem kívánt a terhesség, akkor legalább már szenvedjek is meg ezért, nehogy civilizált módon meg tudjak válni tőle......
Isten, óvd meg a magyart a fidesztől és kereszténydemokratáktól, ámen!

éva írta...

Pupu, nem lehet, hogy pont ez a bajuk a tablettával? Hogy netán ötletet adna a nem kívánt kormányzat elhajtására is?
Egyébként meg a tiltás hatásosságához le kellene zárni a határt - mivelhogy a környező országokban simán megkapható lesz. A középosztálynak, akinek ehhez pénze is lesz - és mán hogy nézne ki, ha pont a tenyésztésre kiszemelt réteg nem szülne?

pumukli írta...

Amíg a katolikus papok nem nősülhetnek, és nem lesz 5-6 gyerekük, addig kussoljanak az ilyen ötletekkel. Ezt meg oldják meg a keresztyéndemokraták. Ők úgyis bejáratosak a Vatikánba, meg az Úristennél is van protekciójuk.

Eliza írta...

Anikó asszony is szedhetne már abortusz tablettát, így is sok az utód!!!

vöröskatona írta...

pumukli. te csak ne féltsd a papokat, Több a fattyúk, mint gondolnád.

Babi néni írta...

Szerintem Pumuklinál a pont! :)

Amúgy meg, érdekelne, hogy a kaparást ezek szerint veszélytelenebb beavatkozásnak tartják, mint a tabletta által kiváltott spontán vetélést? És mindezt a teológusi/jogász/plágiumon vett diplomával jobban el is lehet dönteni, mint mondjuk egy szirszar orvosi diplomával meg a szülész-nőgyógyászi szakvizsgával? Mert gondolom, nem arról van szó, hogy a háziorvos vagy a védőnő írja fel, urambocsá' a patikus kiadja bárkinek recept nélkül? Miről beszélünk?

Amúgy van egy haverom. A felesége nem szedhet tablettát a trombózishajlama miatt. Óvszerrel és naptármódszerrel védekeznek. Öt gyerekük van. ;)

Amar írta...

A tehetősebbek már jó ideje Bécsbe járnak terhességmegszakításra. Nincs bizottság, nem kérdeznek semmit a klinikán.Rutinizsgálat után alig többért, mint itthon elvégzik kíméletes módszerrel.

zaza írta...

remek, csak vedjetek a gyilkosokat.