2013. március 9., szombat

DIE FAHNE HOCH


Olyan Fidesz-tagok jelentkezését várja Kubatov Gábor, akik egy órán belül a helyszínen tudnának lenni, ha megtámadnának egy pártirodát. Kubatov szerint politikai ellenfeleik nem fognak válogatni az eszközökben, ezért arra kéri a tagokat, hogy alakítsák ki irodáik védelmét.
Ernst Röhm legalább nem hazudott, ő nem védelemnek hívta azt a csürhét, amit politikai ellenfelei szétverésére szervezett, hanem rohamosztagnak, Sturmabteilungnak, SA-nak.
Hogy nálunk Ernst Röhm mai magyar reinkarnációját Kubatov Gábornak hívják?
Istenem, Viktor Ostorának mégsem nevezhetjük, ugye
Vérfagyasztó nézni, ahogy a történelem ismétli önmagát, mintha a múlt század harmincas évei elejének Németországában lennénk, a weimari köztársaság végnapjaiban.
És most végre eljött a magyar SA felállításának napja is.Már tegnap sikítófrászt kaptam, mikor a féleszű exmunkásőr nekiküldte fogatlan csapatát a Fidesz-székház kertjét elfoglaló fiataloknak, de amikor felrtünt Kubatov gyilkos futball-drukkere, akkor már tudtam, nem véletlenről van szó.
Hogy ez az egész törvénytelen, az nem érdekel senkit, hiszen itt Orbán a törvény, és ha SA kell neki, hát majd beemelik az Alaptörvénybe és kitömik pénzzel, mint a TEK-et.
A szervezési felhívás egyébként kamu, nem kell azt szervezni, meg van az már szervezve.
Természetesen a futballhuligánok alkotják az új erőszakszervezet gerincét, őket nem kell megszervezni, ők már szervezettek voltak 2006-ban is, mikor a televízió-székházat ostromolták, mert felháborította őket, hogy köpött rájuk a maci.
És a fizetségüket is megkapják tisztességesen, hiszen a hatalom hálás nekik, épít új stadiont, hogy legyen hol zsidózni, cigányozni, állatként viselkedve kivetkőzni magukból.
Legyen hol gyakorlatozni, hogyha a Vezér rámutat bármelyik csoportra, akkor gyakorlottan tudjanak akár ölni is, ha kell – majd a hatalom megvédi őket.
Merthogy ebben az országban nem az elítélt gyilkos a munkanélküli, hanem a tisztességes ember, hiszen ő nem lehet szurkolói kapcsolattartó százezrekért havonta.
Amire Kubatov embereket toboroz, az törvénytelen és büntetendő – még az ő alaptörvényük és büntető törvénykönyvük szerint is..
Érdekes, a rendőrök milyen hamar el tudták vinni a Cigány Gárdát szervező Daflics ezredest -  Bagó Ferencet.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság akkor azt közölte, a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenység jogellenes szervezésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ismeretlen tettes ellen. Hozzátették, hogy Pécsett elfogták és előállították a magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc 45 éves pécsi lakost, és a vele egy társaságban lévő öt embert.
Helyesen egyébként, mert senki ne akarja megtörni az állam erőszak-monopóliumát.
Akkor már csak azt kérdezném illő tisztelettel, hogy Kubatov Gábort miért nem állították elő ugyanezzel az indokkal?
Azt se bántam volna, ha a Videoton VIP-lelátójáról állítják elő, a társaságában levő öt emberrel, hadd nézzék meg azok is belülről, hogy hol fogják majd rabosítani őket…
Az is érdekes, hogy akik tegnap a Fidesz székházban öntevékenykedtek, kezénél – lábánál fogva ráncigálták ki a tüntető fiatal lányt, miért nem kerültek őrizetbevételre, holott ők éppen annyi joggal tartózkodtak ott, mint a tüntetők,.
Az önkényeskedés, a mások elleni erőszak pedig bűncselekmény.
Persze tudható volt, hogy mi a cél.
Mikor a rendőröket elvezényelték, akkor nyilvánvalóvá vált, hogy az izomagy-brigád irányítóinak célja a tüntetők megfélemlítése.
Ez volt politikai tekintetben az első, Fidesz által bevállalt éles bevetésük, de megjósolhatom, nem ez lesz az utolsó.
Merthogy – ahogy a Tanú című filmben elhangzott – a nemzetközi helyzet fokozódik, és támad az osztályellenség.
Pécsi bányász ígérte be, hogy ha ők feljönnek Pestre, akkor nemigen ússza meg ennyivel Viktor, és azt hiszem, ez volt a második üzenet.
Remélem, Orbán ismeri a klasszikus viccet:
Joe száguld a prérin, nyergében maga előtt a Világszép Mary.
A ló megbotlik, Joe mondja: Egy!
Vágtatnak tovább, a ló ismét megbotlik.
Joe mondja: Kettő!
Vágtatnak tovább, a ló ismét megbotlik, Joe leszállítja Maryt a lóról és azt mondja: Három!
Majd előhúzza coltját és lelövi a lovat.
Világszép Mary felkiált: Megőrültél? Most mehetünk gyalog!
Joe megszólal: Egy!
Szóval a bányászoknak most azt mondták: Kettő!
Kíváncsi vagyok, lesz e feljelentés és lesz e előállítás a székházas tüntetők ellen erőszakosan fellépő önjelölt rendfenntartók ellen, vagy ezt is lenyeli a társadalom annak biztos tudatában, hogy ha kinyitja a száját, akkor az ilyen eseteken felbátorodott adrenalinfüggők természetesen be fogják verni  azt.
Kezdünk nagy-nagy szarban lenni, egy-egy ilyen ügy csak porcukor a rakás tetején.
Merkel és mások is a Magyarországnak nyújtott támogatások leállítását helyezték kilátásba, márpedig ez azt jelentené, hogy megáll minden beruházás, az euro négyszáz forint lesz és megindulnak az éhséglázadások.
Majd a TEK, meg az új SA leveri őket.
Vagy kisnyúl.

:O)))

8 megjegyzés:

éva írta...

Pupu - a Strici Alakulat (SA), és aztán ráfogják a kisnyúlra.

Unknown írta...

aztán kihirdetik a szükségállapotot az elkövetkezendő 100 évre :(

Névtelen írta...

nagyon röhögtem, mikor megláttam a polgári középosztály reprezentánsát: az elítélt gyilkost :)

Noel írta...

Pupu, ez csak az egyik verzió, mármint a szükségállapot kihirdetése, fijjug mindenesetre szorgalmasan gyúrnak a polgárháborús helyzet kialakitására.

Most már csak arra lennék kiváncsi, hogy mi a kapcsolat a Fidesz pártigazgatója, aki nem mellesleg az FTC elnöke is, egy börtönviselt gyilkos között. Az ő utasitására, engedélyével állt alkalmazásban az általa vezetett sport klubnál, vagy csak tudomásul vette ? Ez utóbbit ugyan nem hinném. Továbbá, ki állapitotta meg ennek a bűnözőnek a havi apanázsát és a konkrét munkakörét ?
Hogyan lehetséges, hogy az a sportklub, amelyik milliárdos állami apanázsban részeült, az utánpótlás csapat edzőjének nem folyósitja a fizetését , de ennek az alaknak magasabb fizetése, mint egy diplomás szakorvosnak 20 év gyakorlattal.

Noel írta...

Ja, még annyit: remélem, ezeket a kérdéseket (is) felteszi egy kiváncsi képviselő a parlamentben, ahogy tájékoztatást kér a belügyminisztertől vagy a miniszterelnöktől, történtek e jogi lépések a fidesz székháznál "társadalmi munkában elvégzett" biztonsági feladatok tisztázására és szankcionálására ?
Ezek a kérdések szerintem sokkal súlyosabb jogsértéseket firtatna, mint a tüntetők állitólagos félmilliós károkozása, illetve jogsértése.

Avi írta...

Noelnek:
http://nepszava.com/2013/03/velemeny/bartus-laszlo-szoke-feri.html
Azt hiszem elég pontosan le van vezetve az összefüggés.

Noel írta...

Avinak: köszi olvastam, Bartusnak sokkal több info áll rendelezésére, bár nála is több a kérdőel, mint a felkiáltójel. Egyébként érdekes, hogy szinte egyidőben írtukl, amit írtunk. Bartus kétségkivül ütősebb:))

Névtelen írta...

Gaudi-Nagy és Schiffer már feljelentést tettek.
Vagy nem?