2014. október 22., szerda

A SZABADSÁG NÉPE

Komolyan mondom, ez a Semjén klinikai eset ezzel az idétlen magyarkodásával.
Azt találta mondani legutóbb is, hogy a magyarságnak vissza kell szereznie önbecsülését, mert minden oka megvan arra, hogy büszke legyen magára.
Valaki az övéi közül végre egyszer elmondhatná neki, hogy lehet, hogy ő elveszítette az önbecsülését, de - habár dicséretes önkritikai érzékre vall - az jogos is volt, hiszen az egész világ hülyének nézi őt is, meg ezt az egész rohadt rablóbandát, akiket ő szokott nyakonönteni katolikus mázzal.


Jézus forog a sírjában, kellene is szólni Semjénnek, hogy oda kell rá figyelni, mert ezek a zsidók még képesek lesznek generátort kötni rá, oszt ők láthatják el az egész Közel-Keletet árammal, és még csak nem is adják le a
たくさんのお金, amilyen megbízhatatlanok.


Az atv.hu szerint a politikus kifejtette: a magyarság legnagyobb baja, hogy nem szereti eléggé önmagát, s ezen változtatni kell.
Ez apró módosításra szorul.
A magyarság szereti önmagát, sőt, többségünk leginkább csak önmagát szereti, de annyiban igaza van, hogy a magyarság értelmesebb fele őket, mint magyarokat sem szereti.
Ha cizellálni szeretnénk a problémát, akkor akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy utálja őket, mint a szar… szar… - megvan! - mint a szarkalábot a liba a vetésben!


Még azt is fejtegeti, hogy a magyar az önbecsülését nem magától hagyta el, mint mostanság a józan eszét, hanem a tuggyukkik, meg a külföldi megszállók késztetésére, akik „évtizedeken keresztül politikai megrendelésre a magyar nemzet értékeit megpróbálták relativizálni.
Megpróbálták belénk sulykolni, hogy bűnös nemzet vagyunk a történelmünket tekintve, s a magyar termékek nem olyan jók, mint a külföldiek.
Folyamatosan, tudatosan külső megszálló ellenségeink rombolták a magyarság önbecsülését - mondta a miniszterelnök-helyettes, aki szerint minden oka megvan a magyaroknak arra, hogy büszke legyen kultúrájára, történelmére.” – írja a hírportál.


Kezdjük talán a politikai megrendeléssel, ami nem egészen világos, habár bizonyára én vagyok értetlen.
Kik voltak a megrendelők, és kitől rendelték meg a magyar nemzet értékeinek relativizálását?
Konkrétan pedig, ha úgy tetszik, bűnös nemzet vagyunk, ezen Kamenyec-Podolszk és Auschwitz, a Don-kanyar után nincs értelme vitatkozni történelmünket tekintve, és hogy szellemi képességeinket tekintve milyenek vagyunk, azt meg jobb talán nem taglalni, azt háromszáz forint vizitdíjért már régebben megtudhattuk.


Erkölcsi értékeink tekintetében is remekül állunk, különösen most, hogy Obama kiballagott festékszóró kannácskájával a Fehér Ház elé, majd ráfújta a falra narancssárgával: Magyar, ne lopj!
A magyar termékek tekintetében pedig a világ elfogadott minket, Amerika nem mondta, hogy a japán atombomba jobb lett volna, mint amit a magyarok fabrikáltak neki megrendelésére, de a Szovjetunió sem panaszkodott az Ikarus autóbuszokra, sőt, még a magyar mezőgazdaság terményeire sem.


Megszálló ellenségünk száz évre visszamenőleg kettő volt, abból is az egyik szövetségesünk: a német, a másikat meg mi támadtuk meg - a szovjet.
A német azzal rongálta az önbecsülésünket, hogy rábírta a magyar államot, hogy irtsa ki és/vagy küldje vágóhídra milliónyi polgárát, a szovjet meg azzal, hogy megszállta a megszállóját, és mégcsak bosszút sem állt tisztességesen – nem is tudom, melyiket szégyelljük jobban.
Valóban, minden okunk megvan ara, hogy büszkék legyünk magunkra.


És még vannak rejtett tartalékaink, merthogy mi viseljük Európában legjobban a leigázást, mi vagyunk azok, akik tovább bírják levegő, mint nyalnivaló segg nélkül.
Aki nem értené, hogy miről beszélek, nézze meg a korrupcióellenes lánchídi tüntetés képeit.
Nézze a cselédmentalitást, a gátlástalan agresszivitást, a buta önzés szép példáit.
Embereket, akik képtelenek tíz percet szánni arra, hogy emberszámba vegyék őket, Orbán jobbágyait.
Semjénnek ezt elengedem, ő úgysem értené mi a baj azzal, hogy büszke népünk rátámad azokra, akik szót emelnek az ellen, hogy Európa tolvajaiként, korrupt, bűnöző nemzetként tartsanak számon bennünket.
Azokra, kik szégyellik, hogy nem engedik meg nekünk, hogy büszkék lehessünk a hazánkra.


Azok támadnak, akik elfeledtették a néppel, hogy minimálisan is két évtizedig jó volt magyarnak lenni, hogy a rendszerváltáskor mi voltunk a „bezzegország”, a példa a többiek előtt, most meg páriák lettünk, a nyugati világ szégyenfoltja, maffiaállam.
Hogy Európa tiszta hülyének tart bennünket, annak csak az az oka, hogy ezidáig a szappant nem adóztatták a huszonhét százalékon felül, de most ennek is vége, adó kerül a szappanra, a shamponra is, mert adó nélkül az nem is habzik.
Terveztem, ha az internetet megadóztatják, akkor a posztokat öntapadós etikettekre írom, esetleg kinyomtatom papírra, de a hatalom bölcs és előrelátó – a papírt is adóztatni fogja.


Kreatív népség ez, nem kétséges, a külpolitikai botrányt beteríti egy belpolitikaival, aztán ülj le magyar és bogozgasd bánatos pofával, hogy mi is történik veled.

A Parlament elől ellopták a Forradalom Lángját.
Persze ez legyen a legkevesebb, ellopták ezek a forradalmat is tőled, lett belőle fülkeforradalom.
És hogy eszedbe se jusson forradalmárkodni, hát a forradalomnak még az emlékművét is eltakarják előled egy sor szép TOI-TOI illemhely-fülkével, ezzel üzennek is egyúttal: ha felkelsz – beszarsz!


Van, aki elhiszi nekik, van, aki fél tőlük, van, aki csak nem szeretne kockáztatni, és ma még ők vannak többen.
De ennek vége lesz.


És akkor nekik is végük lesz.

:O)))

29 megjegyzés:

Geza írta...

Szoval mondjuk jo/szr dolgokrol szol ez is, de egy dolog miatt nem birtam "tetszikelni". A LANCHIDAT ONKENYESEN LEZARO nehany fazonrol irottakkal ** ABSZOLUT NEM ERTEK EGYET **. A tkom tele van az olyanokkal, akik igy probalnak ervenyt szerezni nezeteiknek. Ez az akcio tovabb rombolta a rendszert valtoztatni akarok lehetosegeit (meeg azt is el tudom kepzelni, hogy egy provokacio volt).

Egyebkent meg #1: nem hiszem, hogy a korabbi hasonlo szelsojobboldali hidlezarassal kapcsolatban hasonlo szimpatiaval viseltettek volna a maiakkal egyetertok. Az biztos, hogy en a az egyik utlezaras soran jol beintettem nekik, persze oek meg rikacsoltak, mint a megveszett bohocok (de nekem a beintes jolesett, annyi szent).

Egyebkent meg #2: kedves hos magyarok, miert nem tuntettek tobb szazezren. Ha valoban olyan nagy az elegedetlenseg, akkor miert nem lehet odatenni a kepeteket es kovetelni a NAV elszamoltatasat, demokraciat, meg a sok szaz lenyeges dolgot. Megmondom, azert nem lehet ezt tenni, mert jol erzitek magatokat, abban, amibe vagytok es csak arra vallakozik nehany ffej, hogy torvenytelen utlezarassal akadalyozza masok szabad mozgasat.

Egyebkent meg #3: Meeg egyszerubben (meeg csak tuntetni sem kellet volna, plane nem utlezarni), miert nem dugtaatok oda a pfikatokat okt. 12.-en (de legfokeppen 4.5 eve) es ixeltetek volna be a voksotokat, ahova kellett volna. Most mar keso. Utlezarassal engemet csak felhergelni lehet, de egy adott ugy melle allitani semikeppen.

Névtelen írta...

BLOGÍRÓNAK LESZ HAMARABB VÉGE!

Névtelen írta...

Le vagy maradva Pupu:

"Az irodai papírt – amit definíció híján így határoznak meg a javaslatban: információ hordozására alkalmas író-, nyomtató- vagy fénymásoló papír, amely további megmunkálás nélkül alkalmas írásra, nyomtatásra vagy fénymásolásra – kilónként 19 forinttal sújtaná a tervezet."
http://hvg.hu/kkv/20141022_A_kormany_hadat_uzent_a_muviragnak_es_a_t

Vaslabda írta...

A 80-as évek végén a magyarok végig lopták Nickelsdorf-tól Bécsig az útszéli üzleteket. (ki volt írva az üzletek ajtajára "magyar ne lopj") Ma mindezt állami segítséggel űzzük.

"Magyarország jobban teljesít"

hello írta...

Lehet, hogy valamikor a szabadság népe kép terjedt el rólunk, bár a magyar történelem folyamán nem tudok olyan forradalomról, amit a végén vérbe ne fojtottak volna, ám ez a szabadságvágy mára alaposan redukálódott: max. az emberek láthatóan kisebbik része sóhajtozik utána.

Ez a Lánchídon abszolvált tüntetés a számomra is visszatetsző, függetlenül attól, hogy most kik szervezék és csinálták.
Nagyon jól emlékszem a 2002-es, a Fidesz által elvesztett választás utáni, Erzsébet hídi "hídfoglalásra": azt az ott csápoló és fütyülőket fújó mámikkal és az egészet generáló "aktivistákkal" ellentétben mindenki elítélte és elutasította.

Lehet hörögni, de a szememben ide tartoztak a MÁV és a BKV dolgozóinak sztrájkjai is, mert a felsoroltak mindegyike NEM A PROBLÉMÁT ELŐIDÉZŐKET SÚJTÓ AKCIÓ, hanem csupán az épp arra járni/utazni szándékozókkal való alapos kiszúrás!
Az meg egy eléggé általános emberi reakció, hogy ilyen esetben fütyülnek a tiltakozók indítékaira, hanem jól feldühíti őket az eléjük tornyosuló akadály.
Vagyis kontraproduktív a dolog.

Hiába ítélem el, ami ebben az országban zajlik, ha épp akkor valahová sietnem kell, biztos én is azt mondtam volna, hogy álljanak már el az útból!

pleinair írta...

Ne ábrándozz Névtelen 6:11!

Vaslabda írta...

Kedves hello!

A sztrájk valamiféleképp mindig az emberek közvetlen tömegének akadályoztatása. Időleges állapot. Kifejezetten jó figyelem felhívó a probléma súlyosságára. Szívesen várnám azokat az ötleteket, amelyek végrehajtása során közvetlen hatása lenne a probléma előidézőjére. Mondjuk a MÁV vagy a BKV esetében, amikor konfliktusa van a dolgozóknak, Talán állják el az utat a felső vezetők előtt, hogy ne tudjanak bemenni dolgozni?
A szolidaritás, szerintem arról szól, hogy ne a figyelem felkeltők ellen "hőbörögjünk", hanem az ok kiváltói ellen.
De mi magyarok már a szolidaritásról is leszoktunk. Csak hőbörgünk a "hőbörgők" ellen.

MoonRiver írta...

Úgy érzem, a posztok hangvétele kezd (félreértés ne essék, nekem tetszik, ha kimondatik az, ami napnál is világosabb), érdesebbé válni, mondjam azt, kezd a selymes libatoll tokossá válni....(aki pucolt libát, érezte már). Valahol érthető is, egyre inkább nyilvánvaló, hogy totális idiótáknak néznek bennünket, és már csak azon kesergek, hogy jogosan. A magyarok szabadságszeretetét, és betörhetetlenségét (történelmünk régebben) nevezhette virtusnak is akár. Mostanában úgy érzem, közelebb állunk a fegyelmezetlenséghez. Ezen lehet vitatkozni, de ahhoz is tervszerűség, szabályozottság és (legalábbis) nagy belső rend kell a fejekben és a szívekben, hogy kimenjünk az utcára és "bírjunk" ott igazi nagy rendetlenséget csapni, hogy megrettenjenek a legrendetlenebbek. Hát szerintem ezért kell legelőször is rendet csapni magunkban, jó sokunkban, közösen. Arra pedig nehezen gondolok, hogy ami itt belülről nézve is eléggé rémes, azt a külső szemlélők vajon mennyire látják reménytelennek, elrettentőnek. Abban sajnos igazuk van: amennyiben ez a magyarok többségének megfelel addig és ameddig, az ő belügyük. Jobb társaságokba pedig már amúgy sem járunk, magunk között vagyunk, sercinthetünk nyugodtan az asztalra is.(Javaslom az Alaptörvény díszes asztalkáját.)

Kibic37 írta...



Nagyot alkottál most is, PuPu.
De Gézához hasonlóan bennem is vegyes érzelmeket keltett az a lánchídi videó. Valahogy most nem erre lenne szükség.

Az Orbán rezsimre éppen számol a bíró. Látszik, hogy még fel fog kelni, de a fényes diadalnak annyi. Már csak az hiányzik, hogy Merkelék is valami hasonló lépésre szánják rá magukat, mint az amcsik (ami nem is holmi dajkaálom, lásd Audi leállás), és repülhet is a törülköző. Most lenne igazán nagy szükség az ellenzék bölcsességére (amiből oly keveset tapasztalunk mostanában). Mert hogy ami irritálja a társadalmat, az nem igazán tud szimpátiát kelteni.

Egy másik videó viszont egészen feldobott. Csak úgy belenéztem az ATV műsorába, ahol Kálmán Olga bevágta Bombera Krisztina interjúját, amit újdonsült külügyérünkkel készített Washingtonban. Bombera feltette neki a kérdést, mit szól ahhoz, hogy bemutatkozó látogatásán - ellentétben a diplomáciában megszokott gyakorlattal - egy jóval alacsonyabb beosztású külügyi tisztviselő fogadta. Petike arcán csak pillanatokra suhant át némi árnyék, majd Cicerót megszégyenítő hosszas szónoklatba kezdett, beszámolva a kitűnő hangulatban lezajlott rendkívül pozitív megbeszélésről.

Ami az egészben engem megragadott, az a riporternő arca volt, amint Petike szófosását hallgatta. Valahonnan a 90-es évekből beugrott egy dal, amit autórádióban hallgattam, talán Csepregi Éva énekelte (nem vagyok benne biztos), és valahogy így szólt (az sem biztos, hogy jól idézem):
- Na na na na nagy fiú
- Olyat mondj, amit én is elhiszek!
Milyen kár, hogy Da Vinci nem láthatta ezt az arcot! Biztos világhírű képzőművészeti alkotás születhetett volna ebből is ...

Góbé írta...


Szóval semmilyen, vagy semjén, vagy hogy hivják : Bizarr egy figura az biztos. Olyannyira hogy értelmesebb fideszesek is röstellik megnyilvánulásait, s létét egyáltalán, de szükségük van rá, mert a klérus papjainak hőbörgésével, fenyegetésével tudják hozni a még templomba járók szavazatait.
Cserébe valami "feladatot kellett neki adni, igy lett me.helyettes, s hogy valami látszattevékenysége is legyen, rábizták a magyarkodást... Erre vevő a nép, nem nagyon lehet elbaxni a dolgot. Semmilyen, olyan amilyen, ez van. Szerintem kár minden rászánt karakterért.

A lánchidi demonstráció szerintem előkészitetlen szervezetlen s kontraproduktiv volt.

A sorban a 4.,5. autós és főleg az utána lévők semmiről sem tudva, már azon bosszankodnak hogy mi a fax van elől, miért nem halad a sor.

Biztos vagyok benne, hogy a többség egyetértett volna a molinókra felkerült szöveggel, ha egyáltalán láthatta volna.

Lehet s talán érdemes is hidat foglalni, de az spontán, 10-15 embernek nem megy. Kellő előkészitéssel, tájékoztatással, nameg ha nem is két tankkal, de legalább két kamionnal a hid két végén, többszáz, de inkább több-ezer demonstráló eredményes lehetett volna.

Ily kevés létszámmal, semmilyen előkészitéssel nem vitték előbbre az eszmét. Az autós elolvassa a molinót, egyetért, akár jelzi is, de utána szeretne továbbhaladni melyben akadályozzák. Miért is ?!?
Itt, az adott feltételek között, egy korábban már jól müködött módszer lett volna esélyes, ha a molinókra azt irják pl: "dudálj ha eleged van a nerrupcióból". A hangzavar nyomán perceken belül akár már a ner-tek is a helyszinen lett volna, s a kavarodást ők okozzák...

S végül: mondja PuPu hogy "mi voltunk a bezzegország". Ez tetszik vagy nem az az "átkos Kádár" éra, a "legvidámabb barakk" érdeme és hagyatéka. Ahogy annak a felhalmozott anyagi és morális értékei is felszámolódtak, úgy süllyedtünk lejjebb és lejjebb és akkor jött viktor aki még rá birt tenni néhány szivlapáttal, úgy hogy most már Romániára is csak felnézhetünk... mi, sajnos okkal páriák...

morzsi írta...

Kedves PuPu!
Én is jót nevettem Tömjén Zsolt eszmefuttatásán. Vajon ki találja ki ezeket az agyrémeket? "Zsüti" (G. Dénes György már rég meghalt) neki járt erre a kereke, ki lehet az utódja?

Amúgy elnézem a posztjaidat és számomra feltünő, hogy vagy tíz napja úgy kerülöd az "Amerikából kitiltott" honfitársaink ügyét, mint macska a forró libakását:)
Pedig nem akármilyen a történet, Örkény sem tudna kitalálni ilyet, az egész olyan abszurd, hogy az már félelmetes. Hogy csak azt említsem, hogy az a magyar külügyminiszter követel a jenkiktől bizonyítékokat, aki tíz nappal ezelőtt még nem tudott elszámolni azzal, - miből vett 167 millióért házat!
Üdvözlettel: - morzsi -

Kibic37 írta...


"...az a magyar külügyminiszter követel a jenkiktől bizonyítékokat, aki tíz nappal ezelőtt még nem tudott elszámolni azzal, - miből vett 167 millióért házat!"

morzsi, ott a pont!

hello írta...

Kedves Vaslabda!

Az én igazságérzetem azt diktálja, hogy egy amúgy jogos tiltakozást ne az ügyben vétlenek szenvedjenek meg, hanem az okot előidézők.

Persze, tudom, hogy ez részemről naivitás, mert ez a világ - sajnos - nem ilyen logika mentén működik, hiszen pl. a háborúkban milliószámra pusztul az ártatlan civil lakosság is.

Nemrég olvastam, és mélyen megmaradt bennem:
"Az állatokat mentem, mert az emberiség már régóta menthetetlen."


Kibic37 írta...


Megszólalt Bokros Lajos is.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=723678994386665&id=433419726745928&fref=nf

hello írta...

Mi van,tele Libero?

Letiltotta a rendőrség a Szolidaritás demonstrációját - 11:52

Nem engedélyezi a rendőrség a Magyar Szolidaritási Mozgalomnak, hogy megtartsa demonstrációját, melyet mára terveztek. A kérelmet érdemi vizsgálat nélkül elutasították.

Az indoklásban a következő ok szerepelt: „lehetetlen cél”. A TEK 20-án rendelkezett arról, hogy a területet lezárja. Mi szintén 20-án jelentettük be a demonstrációt. Többször rákérdeztünk arra, hogy szükséges-e további egyeztetés - ahogyan az általában lenni szokott, Ennek ellenére a hatóságtól mindig azt a választ kaptuk, hogy nem. Ezért volt meglepő a mai elutasító határozat, hiszen lehetőségünk sem volt arra, hogy a helyszínt megváltoztassuk, a 72 órás határidő miatt új demonstrációt sem tudunk bejelenteni.

A Szolidaritás Mozgalom elnöksége úgy döntött, hogy a tüntetést – amelyen beszédet mondott volna Mécs Imre - nem tartja meg. Azt írták, amit a tüntetésen mondani akartunk - bár sok száz méterről is érvényes - akkor és ott akartuk elmondani, az embereket pedig nem akarjuk olyan helyzetbe hozni, hogy egy betiltott tüntetésen vegyenek részt jogszabályellenesen, ezért az elnökség úgy döntött, hogy nem tarjuk meg a mai tüntetést.

Felháborítónak tartja a Szolidaritás, hogy a hatalom ilyen pitiáner eszközökkel él, és nem mer szembenézni saját állampolgáraival. Miközben a sajtó zeng a kitiltási-botránytól, az internetadótól, Magyarország egyre jobban távolodik '56 és a rendszerváltás eszméitől, a szabadságtól és a demokráciától. A kormány minden egyes lépése egyre jobban hasonlít azokra az időkre, amelyeket a legélesebb jelzőkkel bírál, amely korszak bűneit úton útfélen ráolvassa a jelenlegi ellenzékre. Ne legyen senkinek illúziója! A rendőrség mindig parancsot teljesít. A parancs pedig mindig felülről érkezik - áll közleménöükben.

(Klubrádió)

Kibic37 írta...


Legfőbb ideje volt már Magyarországon bevezetni az internetadót! :((((

"Magyarországon csupán minden negyedik embernek van vezeték nélküli internete, szemben az OECD országaival, ahol ez az arány eléri a 72 százalékot. A mobilinternet elterjedésének gátja hazánkban elsősorban a magas árakban keresendő: a mobilinternet átlagos ára a havi bruttó átlagkereset 6,8 százalékát teszi ki." - írja a Privátbankár. Elgondolkoztató diagramokat is közöl, amit technikai okból ide sajnos nem lehet bemásolni. De érdemes elolvasni a cikket.

http://privatbankar.hu/fogyaszto/nem-talalod-ki-melyik-orszagban-a-legdragabb-az-internet-273305

Wolk írta...

Tudom-tudom: orrunkra.

Plebejus írta...

"Egyebkent meg #3: Meeg egyszerubben (meeg csak tuntetni sem kellet volna, plane nem utlezarni), miert nem dugtaatok oda a pfikatokat okt. 12.-en (de legfokeppen 4.5 eve) es ixeltetek volna be a voksotokat, ahova kellett volna. Most mar keso. Utlezarassal engemet csak felhergelni lehet, de egy adott ugy melle allitani semikeppen."

Gezaval abszolút egyetértek!

Névtelen írta...

"Nézze a cselédmentalitást, a gátlástalan agresszivitást, a buta önzés szép példáit.
Embereket, akik képtelenek tíz percet szánni arra, hogy emberszámba vegyék őket, Orbán jobbágyait."

Ennyit foglalkozik PuPu konkrétan ezzel az útlezárással. Akik ezzel baxakodnak meg is érdemlik legyen csak tele a tökük, provokálódjanak csak még jobban, intsenek be jól, hergelődjenek csak fel és ne álljanak semmilyen ügy mellé. Nem kívánatos a részvételük.

Moon River hsz.-val nagyon egyet lehet érteni. Idézem:

"...amennyiben ez a magyarok többségének megfelel addig és ameddig, az ő belügyük. Jobb társaságokba pedig már amúgy sem járunk, magunk között vagyunk, sercinthetünk nyugodtan az asztalra is.(Javaslom az Alaptörvény díszes asztalkáját.)"

A hídlezáró-elleneseknek megfelel. Szégyen.

hello írta...

A még egy nicknevet sem felvállaló Névtelen!

Nem, NEM SZÉGYEN A HÍDELZÁRÁS ELLENZÉSE!
Nem kívánom, hogy egyszer egy ilyen útelzárás miatt ne juss el időben a fontos úticélodhoz, emiatt késve juss orvosi segítséghez (én spec. 2002-ben így jártam, az orvos nem jutott el a rendelőbe!) stb., pedig akkor megváltozna a véleményed azokról, akik ezzel a tiltakozási MÓDDAL nem értünk egyet!

hello írta...

Hallgatva a híreket, gondoljunk csak bele:

Akiket kitiltottak Amerikából, az csak a jéghegy csúcsa.
Felteszem, nem saját zsebre dolgoztak, hanem megbízást teljesítettek. Kiét, kikekét is?

Akik nem a feljelentést választották, hanem fizettek - hányan is lehettek ilyenek? Hány országbeliek? És a magyarok közül is vajon hányan? -, az a pénz hová került, mi lett a sorsa?

Logikus kérdések?
Naná.

Úgyhogy ne csodáljuk, hogy ebben a szituban a kormány időhúzásra játszik ezzel a hiteltelen és szánalmas nemtudomka-szereppel!
De ezzel az egész botrányt nem fogja tudni elaltatni.

Névtelen írta...

Re:hello 2014. október 24. 7:53

Az általad kifogásolt esetekben biztos, hogy átengednek. A hidlezárás Kifejezetten jó figyelem felhívó és ez a cél nem önös. Sietek... (?) időben kell elindulni. A fővárosban mindíg lehet számítani lezárásokra. Kivétel a miniszterelnök háza környékét. Menj arra máskor.

hello írta...

Névtelen, mindazonáltal továbbra sem kívánom, hogy a saját bőrödön tapasztald meg, amit most oly lelkesen pártolsz és védesz.

Névtelen írta...

Én sem kívánom de tiltakozni a figyelmet felhívni szükséges. Ebben a kifogásolt esetben hiába oly kevesen voltak mégis kiválóan célt értek pont arra spekulálva, hogy sokan vannak olyanok mint Te. Ez most jól jött nekik de egyébként sajnos.

hello írta...

Azt ne mondd, hogyha egy akció nem egyetértést, hanem ellenszenvet vált ki azokból, akik még csak nem is a szenvedő alanyai voltak, mindössze a médiából utólag értesültek róla,
az elérte a célját!

Mint itt többen is írtuk, az éppenséggel kontraproduktív!

Ha valami ellen tiltakozni akarok, azt úgy teszem, hogy minél több embert magam mellé állítsak vele, nem?
Márpedig EZ NEM AZ A MÓDSZER, BÁRKI IS ÉL VELE!

Névtelen írta...

A korrupció és az amerikai kitiltási ügy kezelése ellen tiltakoztak. A figyelmet kitünően ráirányították a témára hiszen minden média közölte. A műfelháborodást az odavezényeltek keltették. Ha nem így történt volna logikusan ők is beálltak volna a tiltakozók mellé hiszen ma Magyarországon a 2/3-on kívül senki sem kérdőjelezi meg a korrupt államot és kiszolgálóikat.

Wolk írta...

A Széchenyi téren már korábban is köröztek azok az autók, amelyekből hirtelen kipattantak a "dühös" sofőrök.

Kibic37 írta...


hello-nak

"Akik nem a feljelentést választották, hanem fizettek - hányan is lehettek ilyenek? Hány országbeliek? És a magyarok közül is vajon hányan? -, az a pénz hová került, mi lett a sorsa?

Logikus kérdések?
Naná."
Mi az hogy!!! :)

Csak utána kellene nézni hány céggel kötött "stratégiai megállapodásról" adtak eddig hírt kormányközeli források. Korábban nem igazán értettem mi rejlik ezek mögött, de ez feltehetőleg csak a tantuszaimra erősített ejtőernyőknek tudható be. És eme stratégiai megállapodások keretében hány fidesz-közeli alapítványnak fizettek ki milliárdokat az érintett cégek különféle elemző, átvilágító, koncepcionális stb. tanulmányokért? Amiken azután egy szűk kör osztozik, mint záráskor a pincérek a jatton.

Talán így magyarázatot kapnánk a többszáz millás kacsalábon forgókra is, amelyek tulajdonosai életük munkásságának összkeresetéből sem tudnák az ár töredékét sem összerakni.

Névtelen írta...

Kicsoda Vida Ildikó, az USA-ból kitiltott NAV-elnök?

http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/10/17/kicsoda-vida-ildiko-az-usa-bol-kitiltott-nav-elnok/


"Ez a Simicska famulus kollégista harcostárs nem semmi nő lehetett. Egy ilyen karrier befutásáért tennie kellett a vezérkarnál a formát. Ö a biztosíték, hogy a fidesz közeli cégeket amíg hatalmon lesznek messzire elkerülik a NAV ellenőrök. Hallott már valaki Simicska, Orbán Győző, Kövér Szilárd, a Tiborcz család, Nyerges, Mészáros urak, illetve cégeik NAV vizsgálatáról, akkor még ott a CBA, Csányi , Demján, akikről szintén nagy a csend. A felügyelet és a kontroll teljes, miután Orbán Ráhel sógora lett a NAV informatikai főosztályvezetője. A hosszú bájtok éjszakája akár meg is ismétlődhet, ha valami oknál fogva kipenderülnek a hatalomból."

Citation: Mária Magdolna Nagy