2017. január 23., hétfő

FEHÉREK KÖZÖTT EGY ÁZSIAI

Bocsánatot kérek az ázsiaiaktól, köztük a magyarok elődeitől is, hogy Nagyurunkat ide soroltam, jóllehet, ő nem a távoli sztyeppék gyermekeinek leszármazottja.
Ettől persze lehetne még rendes ember is, de láthatólag egyre jobban elhatalmasodik rajta a kór, mely elméjét rágja kitartó szorgalommal, meggátolva abban, hogy népének kedvező módon irányítsa azt a szerencsétlen országot, melynek hasonló kórban szenvedő népe enyves kezeibe adta a hatalmat.
Ma igét hirdetett a Magyar Nemzeti Bank Lámfalussy-konferenciáján.
Sokan állították már, hogy ambíciója erőszakosságával egyenes, míg politikai tehetségével fordítottan arányos, azt is, hogy beszédei hallatán az az érzete támad hallgatójának, mintha a kisember már kinőtte volna ezt az országot, és most éppen a Világ Meghatározó Politikusa címre hajtana.
Nem kell ezen csodálkozni, hiszen ha azokhoz méri magát, akikkel körülvette magát, még indokoltnak is tűnhet a törekvése, és mint tudjuk, az ember viszonyaiban az, aki - Kukatörpéhez képest sokan érezhetik magukat óriásnak.
A baj csak az, hogy abban az országban, melynek itthon élő népességének fele szegénységben, harmada nyonorban él, arra lenne szükség, hogy a politikát a józan racionalitás irányítsa, a politikus ne ábrándozzon, ne kóvályogjon fellegekben, mint a szotykos körtétől berúgott liba.
Nagyurunk sajnos elégedetlen volt számos diszciplinára kiterjedő szakértelmének terjedelmével, jóllehet már jelen állapotában is bátran felvehette a versenyt Sztálinnal és Elena Ceausescuval, de ő a társadalomtudományban is maradandót akar alkotni.
Ennek okán időről időre alapot vet és igét hirdet, jelen esetben átfogó jelleggel, hadd okosodjon a buta világ, hadd nyíljon ki a nép csipás szeme.



Első alapvetése, hogy olyan, hogy európai nemzet nem létezik, Európa egy utópiát hajszol, mellyel sürgősen le kell számolni.
A föderális Európa illúziójával szemben többpólusú Európára van szükség.
Hogy melyek legyenek ezek a pólusok, melyek a pólus természetétől fogva egymással ellentétesek, azt nem fejtette ki, de homokszem legyek a Buckában, ha nem az irányítása alatt álló területi egység lenne az egyik pólus, míg a legyőzött ellenségek a másik, talán a migránsok a harmadik és Mészáros Lőrinc a negyedik - a többiek léte egyelőre még kérdéses.
Érdekes elképzelés. ha hirtelen a Földnek is támadna néhány pólusa még, hát igencsak összeszarhatná magát az emberiség, de ne zárjuk ki Nagyurunk világformáló elképzeléseinek realitását, hiszen II. János Pál is tett csodát, pedighát ki volt ő a mi Büszkeségünkhöz képest?
Ha Európa nem egységes, akkor a kiskakas úr a saját szemétdombján, míg ha föderális, akkor alkalmazkodni kell, le kell mondani mindenféle jogkörökről, nem lehet gyakorolni a pallosjogot és az első éjszaka jogát sem, nem lehet saját képünkre és hasonlatosságunkra szabni a közbeszerzési törvényt, nem lehet lerúgni Gyurcsány fejét, mert a jogkör nem az uralkodói kézben van.


Jelzem, fenti logika alapján  amerikai nemzet sem létezik, de ennek a kérdésnek szorgalmas feszegetését elmellőzi a tudós, hiszen Amerikában még több nemzet él együtt, mint Európábam, ha csak a dakotákra és az ő életjelenséget csak elméletben mutató lovukra gondolunk is, melyet folyamatosan sarkantyúz, de az egy tapodtat se halad előre.
Pedig kell, hogy vágtasson, hiszen Vezérünk elmondta, hogy hat év alatt sikertörténet lettünk, valószínűleg már megelőztük a Pannon Pumát, és a világ csodálattal tekint ránk.
Ezt majd csak akkor fogjuk becsülni igazán, mikor magányosan, az Unión kívül éhendöglik az ország, persze felettünk büszkén lengeti a szél az ötkarikás lobogót.

Azt is mindja a Mi Bölcsességünk, hogy az Unió maga a csalódás, hiszen nem ért el egyet sem kitűzött céljai közül, csak azt nem teszi hozzá, hogy többek között ő, meg a hozzá hasonló nagyeszűek miatt hiúsul meg rendre minden, ami az Uniót erősebbé tenné.
Pedig erős versenytársakkal kell számolnunk, gazdasági és katonai téren egyaránt, akikkel szemben az ilyen államoknak, mint Magyarország is, esélyónk sincs, - az esély egy egyesült Európában van, melyben Magyarország gazdasági-katonai súlyának megfelelő szerepet játszhat.
Jelenleg ez a templomi segédegér szerepe a pápaválasztó konklávén, de munkával, szorgalommal akár még a sekrestyés feladatköréig is feltornászhatjuk magunkat.



Ez az ember még a saját elveiről is képes megfeledkezni, ha saját gigantomániájáról van szó.
Őt aztán nemigen érdekli az egyszerú emberek véleménye, bátran hülyét csinál a választópolgárból de azt hiszi, hogy a nagyobb államok politikusai ügyetlenebbek nála.
Téved.
És téved, mikor azt hiszi, hogy ebben a harcban, melyet eszetlenül indított Európa ellen, győzhet.
Veszíteni fog, mégha ma azt is hiszi, hogy Trumptól felhatalmazást kapott arra, hogy mostantól a nemzet érdekeit helyezzük az első helyre.

Idáig kinek az érdekeit helyezte első helyre - csak nem a saját hatalmi és gazdasági érdekeit?

Szánalmas beszéd volt ez, egy szánalmas figura szájából.
Jó lenne, ha a választó megértené, hogy már megint hülyének nézik.


:O)))

25 megjegyzés:

Névtelen írta...


mióta világ a világ a társadalmakat EGY SZERVEZETT KISEBBSÉG uralja és

irányítja A SZERVEZETLEN TÖMEGEK /többség / felett.................


ps: szerinted miért nem szerepel egyetlen ellenzéki párt szófosásaiban / mert értelmes ..érthető..fogadható programja egyiknek sincs :(((((/ a könyörtelen leszámolás az arra érdemesekkel szemben ?????????????????????

sbbácsi

nemóvatos írta...

Az agymenésén ezt is mondta:
"..... a politikában a legfontosabb szabály, hogy mindenki tudja hol a helye, „a fegyverzete, GDP-je, népessége alapján. Ha elfoglalta ezt a helyet, akkor tudja, hogy miben szólalhat meg és miben nem”. Magyarázatot igényel tehát, hogy Magyarország ilyen kérdésekben miért hozakodik elő saját gondolatokkal."
Folyamatosan mer nagyokat álmodni és nincs aki az ellenzéki oldalon ébresztőt fújna?
Trumpra hivatkozva (GDP2%NATO elvárás) fegyverkezni és sorozni is fog.
Lesz még itt --ha így megy-- a gázszerelőből Fegyver- És Gázszerelő is, de tulajdonos-vezérigazgató biztosan a Soroksári úton.

Promenad írta...

Trumptól felhatalmazást kapott ?
Egyre erősödik az a meggyözödésem,hogy az sem igaz,hogy beszélt volna telefonon Trumppal.
Nem ez lenne az első ordas hazugsága.

ornagy 50 írta...

Egyszer valahol hallotta,hogy"szólj igazat és betörik a fejed".Azóta félti a buksiját!:)))

1970 írta...

http://hvg.hu/itthon/20170120_sajat_agyaban_hult_ki_egy_11_eves_gyerek_szekesfehervaron

Ebben az országban ilyesmik történnek...
miközben ez a barom nem épelméjű, azt sem tudja, mi a valóság:(

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Ez nagyon tetszik : " még ha ma azt is hiszi, hogy Trumptól felhatalmazást kapott arra, hogy mostantól a nemzet érdekeit helyezzük az első helyre.
Idáig kinek az érdekeit helyezte első helyre - csak nem a saját hatalmi és gazdasági érdekeit?"

Rámutattál a lényegre és ennek nagyon örülök !

Üdv sphagin.

civilhuszár írta...

Rónai Csatt műsorában este Pesty László és Bencsik Gábor a két barnanyelvű, a vezér Lámfalussy konferencián előadott mondatait,
Köztük a "Engedélyt kaptunk a legmagasabb világi helyről, miszerint nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez, nagy szabadság és nagy ajándék",kijelentése kapcsán, szánalmas definiáló-magyarázó vetélkedőt nyomattak le egymásközt.
Azon viszont meglepődtem, hogy a MNB-t Matolcsy előtti korszakaiban, e páros, kormány-ellenzéki bankként minősítette. Megsértve Járai Zsigmond elvtársat is aki kiszorbán minálnonak tett keresztbe ellenzékiesen. Na ez már skandalum kérem szépen. :-)

pleinair írta...

Sphagin,

mint tudjuk, orbán azonos Mgyagyarországgal. Aki a mi Büszkeségünket vegzálja viselt dolgai miatt, az az országot bántja. Az államkassza szintén azonos orbán dagadó zsebével. Az oda becsorgó vagyon nemzeti érdeket szolgál, immár Trump által is legalizálva. Úgy, hogy mehet az Unió kifogásaival a fenébe.

pleinair írta...

Sphagin,

mint tudjuk, orbán azonos Magyarországgal. Aki a mi Büszkeségünket vegzálja viselt dolgai miatt, az az országot bántja. Az államkassza szintén azonos orbán dagadó zsebével. Az oda becsorgó vagyon nemzeti érdeket szolgál, immár Trump által is legalizálva. Úgy, hogy mehet az Unió kifogásaival a fenébe.

Névtelen írta...

inkább ezzel kellene foglalkozni, s elkezdeni a helyi kis arszlánokon keresztül toborozni a csoportot, mely naggyá nőhet:
.
http://444.hu/2017/01/24/ertsuk-mar-meg-hogy-ez-a-penz-a-mienk
.
http://444.hu/2017/01/24/egy-magyar-adofizeto-megirta-a-nav-nak-visszakeri-a-penzet-az-allamtol-mert-nem-arra-forditjak-amire-kellene
.
arról a régen döglött tevelibalóról is le kellene már szállni - már ha, és amennyiben egy dagadt, hízott májú liba képes szállni! - tekintettel arra a tényre, hogy mintha egyre silányabb lenne itt a felhozatal posztok tekintetében az utóbbi időben.

abramovics voltam, s vagyok

sphagin írta...

abramovics !

Menj a fenébe !

Névtelen írta...

sphagin!
.
olvasd el Bartus eme témájú cikkét!
te, meg az olyan alakok, mint te azok, akikről szól.
ezért nem jutunk semmire ezzel a mocsok bandával.
Kertész Ákos rólad is mondta:
"a magyar genetikusan alattvaló nép."
te úgy vagy kollaboránsa ennek a tolvaj maffiának, hogy nem is tudod magadról, hiszen saját magad szemében te egy "ellenálló" vagy.
legalábbis e szerepben tetszelegsz.

abramovics voltam, s vagyok
.
ps.:arra, hogy egyáltalán megértsd miről beszélek vajmi kevés esélyt látok ezért nagy a felelőssége eme hely tulajdonosának abban, hogy milyen irányba befolyásolja a helyi kis arszlánokat.
jelenleg rossz irányba halad az ügy

PuPu írta...

Ugyan, hadd beszélje ki magát, még a végén kárt tesz magában, ha képtelen kezelni a frusztrációit...
abramovics beteg ember, lehet, nem jut pénze gyógyszerre, hát ne bántsuk.
Elég büntetés neki az élet...
:O)))

Cereus írta...

Tisztességtudó magyar polgárként hosszabbítom a jogosítványom érvényességét.
Mindenféle vizsgálatoknak vet alá a háziorvosom, mert tudni szeretné, még vagy mennyire
vagyok alkalmas autóvezetésre.
1962 óta van jogosítványom, autóm és vezetek baleset nélkül. (Ez nem dicsekvés,ez eddig tény, mert a baj az váratlanul is jöhet. Mert ami késik az még jön. Tudom.)

Aki viszont nem képes felfogni károkozásának nagyságrendjét, aki rendszeresen nagyot
álmodik mások kárára (új atomreaktor, várba költözés, olimpia, pompa meg parádé, a gazdagok
még gazdagabbá tétele, a fejében gyerekkora óta meglévő "játék" a foci meg a kisvasút) azt
nem kéne sürgősen elmeorvosi vizsgálatnak alávetni ???
Csupán azért vélem így, mert zavaros gondolatai, fenyegető válaszai, nyelvlóbálással egybekötött rángásai, valami normálistól eltérőre engednek következtetni.


Névtelen írta...

akkor jáccásiból közkívánatra!
.
GYÁVA KUTYÁK
.
„Az olyan emberek, akik megbotránkoznak egy erős kifejezésen, gyáva kutyák, mert elképednek a való élettől, és éppen az ilyen gyönge emberek ártanak a legtöbbet a kultúrának, és a jellemnek is. Ezek túlérzékeny babák gyülekezetévé nevelnék a nemzetet, egy olyanféle álkultúra önfertőzőivé, amilyet Szent Alajos képviselt, róla ugyanis azt írja Eustachius barát, hogy amikor Szent Alajos meghallotta, hogy egy férfi nagy zajjal kierszti a szeleit, mindjárt sírva fakadt, és csak egy imától vigasztalódott meg.
Az ilyen emberek nyilvánosan felháborodnak,
.
DE
.
roppant előszeretettel járnak a nyilvános árnyékszékekre, hogy elolvassák a falakon látható illetlen feliratokat.
Amikor néhány erős kifejezést használtam könyvemben, azt állapítottam meg futólag, hogy az emberek hogyan beszélnek a valóságban.
Palivec vendéglőstől nem kívánhatjuk, hogy olyan finoman beszéljen, mint Laudová asszony, dr. Guth, Olga Fastrvová, és még egy sor más, akik legszívesebben az egész Csehszlovák köztársaságot egy nagy parkettes szalonná változtatnák, melyben mindenki frakkosan-kesztyűsen járna, választékosan beszélne, és ápolná a szalonok kifinomult erkölcsét, amelynek leple alatt éppen a szalonok arszlánjai űzik a legfeslettebb és legkicsapongóbb életet.”
.
Az idézet Jaroslav Hasek: Svejk című művéből van.
Az alapvetően hiányos műveltséggel rendelkező hely arszlánok számára közlöm az információt.
Kéretik megpróbálni az 1920-as évek akkori valós körülményeit a maihoz igazítani!
Gondolok itt a szóhasználat – nyilvános illemhely, illetve a net bizonyos oldalai – avagy a mai „erős kifejezésekre”, melyet valami számomra érthetetlen okból a radikalizmussal tévesztenek össze itt a helyi követők, akik a vezér után loholnak lógó nyelvvel.
A neveket be lehet helyettesíteni tetszés szerint!
Van a helyi kínálatból bőven!
Csehszlovák köztársaság = Magyarország – értem alatta a jelenlegi rezsim által létrehozottat!
Kinek nem inge, ne vegye magára!
Úgy gondolom, van itt számos „divetdiktátor” akire a szabott ing, melyet Hasek szabott anno, tökéletesen illik!
FEL LEHET VENNI, GYÁVA KUTYÁK!
.
.
abramovics voltam, s vagyok

góbé írta...


Abra!

Bár egy korábban, veled kapcsolatban felvetült gondolat miszerint provokálni jársz ide, csupán hangyányit redukálódott, - főleg miután Bartusnál lebaxtad Magyar Györgyöt, - de miután a jószándékot sem tudom és nem is akarom esetedben kizárni, ismét felhivnám a figyelmedet arra, hogy éppen a vehemens, tulfütött arroganciád akadályozza meg hogy odafigyeljenek mondandódra.

Olyan csávóból, aki fennen hirdeti: Aki nem ugy gondolkodik ahogy ő, az gyáva szaralak, alávaló alattvaló, ellenség, a nemzet megrontója, stb., - egy is sok kishazánkban! Ülj le egy sarokban 10 percre, s gondolkodj el: Amilyen stilusban megnyilvánulsz, ugyan miben különbözik a Nemzetthy Kotonszökevénytől és a sleppjétől...

góbé írta...


Fontosnak tartom kiegésziteni s megjegyezni a félreértések elkerülése végett, Magyar György általad történő fikázását sulyos negativumként éltem meg!!! Hátrébb a komondorokkal !!!

1970 írta...

Kedves Góbé!

"Nemzetthy Kotonszökevény":)))

Ezt le kellene védetni!!! A Simicska-féle jellemzés ilyen csodálatos és kulturált körülírását még nem hallottam.

Cereus írta...


1970 10:31

Bocs de nagyon eltévedtél....Szándékod a levédésre viszont figyelemre méltó.

góbé írta...




Érdekel, de csupán a szüretlen !!! Magadat ne tedd bele!!!

góbé írta...


Bocs, a 12.59-es bejegyzés Abramovicsnak szólt.

Névtelen írta...

erről van szó

OLVASO
January 25, 2017
Horváth András gyanusított lett, Szentesi Kálmánt megbüntették és eljárás alá vonták. Meddig hiszi még ez az ostoba nép hogy meg lehet spórolni egy forradalmat? Réges rég kicsúszott a nép kezéből a jog keretei közt harcolni. Ezt elkúrtuk. Nem kicsit
.
teve!
te ippeg kúrod el egyre jobban!

sphagin írta...

Kedves PuPu !

Engem nem zavarna Ambranovocs barátunk, ha nem ócsárolna másokat és hagyna bennünket békén !

Ki a fene kíváncsi a hagymázas hőbörgéseire !

Azt hiszi, hogy ő szarja a spanyol viaszt, pedig annak gyárja van !

Tényleg beteg ember, ahogy írod és ezt el kell fogadnunk, csak azt nem értem, hogy már minden hülye ember írogathat ide ?

Menjen a francba !

Üdv sphagin.

Névtelen írta...

sphagin!
.
senkit sem ócsárolok, csak tükröt tartok.
látni benne magadat kellemetlen, igazad van.
látod?
tudunk mi egyetérteni!
idézlek, és segítek, mert látom, nem megy!
nem egyszerű elütésről van szó, hanem alapvető magyar nyelvtani tudatlanságról, amit sürgősen orvosolok neked!
"annak GYÁRJA van"
NINCS GYÁRJA,, GYÁRA VAN!
így a helyes, OK?
abban is egyetértek veled, hogy el kell fogadnunk, miszerint "már minden hülye ember írogathat ide",
.
HISZEN TE, MINT IGAZI HÜLYE ÍROGATHATSZ IDE!
.
nem mellesleg, az általam bemásolt koment azon tartalmi része, mely így szól:
"ostoba nép"
az bizony rólad szól!
csak szóltam, hogy tudd ki is, mi is vagy.
természetesen merő emberbaráti szeretetből, csupa törődésből.
.
felhívom egyáltalán nem tisztelt figyelmedet
.
ARRA A TÉNYRE,
.
hogy nem én minősítettelek téged az általad oly annyira elítélt durva meghatározással elsőnek,
.
DE
.
amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten.
.
további kellemes estét kívánok,
.
abramovics voltam, s vagyok
.
.
ps.:
.
IGAZI HÜLYE:
.
feltétlen hívő, nincs önálló gondolata, vakon megy a vezír által kijelölt úton eltántoríthatatlanul. mindemellett hihetetlen kitartó „jó ügynökhöz” méltó mód levakarhatatlan, gátlástalan. kiforgatja a valóságot, mindennel magát „igazolni” véli, fejlődni képtelen, ebből következően értelmetlen hozzá bármilyen gondolatot intézni úgy szóban, mint írásban.
természetesen Igazmondó Háry János – a csuti csüngőhasú geci – szempontjából ezek a tulajdonságok mindennél többet érnek, viszont számomra ez a kombináció azt jelenti:
.
KERÜLD EL!
.
.
jelen esetben a csutit helyettesítsd be elvtelen imádatod tárgyával, OK?

Névtelen írta...

Nézze, engem ebben az országban már semmi sem lep meg.Tudomásul kell venni, hogy aki nem olyan véleményt formál, amely szépen becsomagolt, amely szabatosan megfogalmazott, és amely arról szól, amit az emberek hallani akarnak, azt eltiporják, vagy verbálisan agyonverik.