2010. március 1., hétfő

JOBBIK...

Lőszereket gyüjtve a Parlament felé menetel a Jobbik.
Hihetetlennek tünő eredményeket jósolnak közvéleménykutatók és politológusok a Jobbiknak, vannak közöttük olyanok, akik a szocialisták által elért eredményeket meghaladó sikert várnak.
Már akinek siker ez, persze, mert a baloldalnak a legrosszabb rémálmok valóraválását jelenti ez az agresszív neohungarista párt a maga vad demagógiájával és alantas ösztönökre ható propagandájával.
Ha valaki húsz évvel ezelőtt azt mondja, hogy ebben az országban lehetnek még nyilasok, vonulászhatnak árpádsávos karszalaggal pártszolgálatosok,  lehet majd cigányozni és zsidózni - el sem hittük volna.
És most tessék, - itt vannak.
És itt van egy terrorcsoport, - nevezzük őket az egyszerűség kedvéért Magyarok Nyilainak, akik robbantottak, nekik nem tetsző politikust vertek és gyilkolni is gyilkoltak volna, ha marad rá idejük, hiszen a lőszert már beszerezték hozzá.
Mondhatnánk azt, hogy ez a szervezet nem a Jobbik szervezete, de hát sajnos nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt, hogy a lőszerek beszerzője a Jobbik pártaktivistája.
A Jobbikot a Rosszabbik  hívta világra, sokáig táplálgatta, nevelgette, mint Bayer Zsolt ezt beismerte, és most, amikor a jobboldalon táborból is és zászlóból is kettő lett, a Vezér és Örökös Miniszterelnök valószínűleg már bánja, hogy kikeltette.
Merthogy a választók száma véges és osztozni kell azokon, akik hívei a nagy, löttyös indulatoknak, azokon, akik számára a demokratikus politizálás a körúti fák és lámpaoszlopok akasztgatásra történő felhasználását jelenti, ha elfeledkeznek magukról és lehámlik mondókájukról a demokratikus máz.
Sajnos,a most következő ciklusban ott kell majd nézegetnünk őket a Parlamentben, de remélhetőleg négy év elég lesz ahhoz, hogy mai híveik többsége ráébredjen - üres lózungokkal terelgetik őket fel-alá.
Nem lesz könnyű az elkövetkező időszak, mert abban egy percig ne higgyünk, hogy Orbán és Vona nem talál egymásra, ha a baloldal ellen kell szavazni a törvényhozásban.
Hiszen megmondták régen: összenő, ami összetartozik...
:O)))

Nincsenek megjegyzések: