2010. március 18., csütörtök

KÉMREPÜLŐK...

Izraeli kémrepülők hazánk egén!
A gépek rendkívül korszerűek, nagy magasságból is meg tudják állapítani, hogy ki tartja az árpádsávos zászlót, ki húz gárdista bakancsot, még azt is, mit reggelizik Vona.
Minket persze nem téveszthetnek meg holmi hivatalos magyarázkodások gyanús célú gyakorlatokról, még aferihegyi, leszállás nélküli átstartolás sem - tudjuk, amit tudunk!
Ez itt az első jele annak, hogy a Negev sivatagot a drága magyar földből kiszivattyúzott vízzel akarják datolyaligetté varázsolni a zsidók, és ehhez a mai idegenszerű kormányzat asszisztál!
De már nem sokáig!
Nagy a felzúdulás, de van is haszna, hiszen kiderült, hogy egyszer-egyszer még orosz katonai gépek is megfordulnak légterünkben, - harapófogóban a nemzet!
Ezer szerencse, hogy a jobboldali éberek időben jelezték a bajt, és csalhatatlan ösztönnel rögvest minősítették is az eseményt: szuverenitásunk megpocséklása, a nemzeti büszkeségre mért újabb csapás ez, nem kétséges!
Természetesen a megfelelő engedélyek birtokában végrehajtott izraeli gyakorlatnak semmi köze sincs Magyarországhoz, ezek a közismert AVACS-oknál sokkal korszerűbb gépek igen messziről is pontosan látják a magyar légteret és a magyar földi célokat, semmi szükségük sincs arra, hogy rólunk a mi légterünkön belülről szerezzenek információkat.
Két igazi ok valószínűsíthető: vagy NATO-izraeli együttműködés egy létrehozandó rakétavédelmi pajzs ügyében, vagy izraeli felkészülés egy olyan helyzetre, amelyben Izrael szükségét látná az iráni atomlétesítmények elleni támadásnak.
Ezek a gépek többszáz légi és földi cél egyidejű megfigyelésére, azonosítására, nagyszámú saját gép célravezetésére vagy ellenséges gépek azonosítására és megfigyelésére alkalmasak, - valószínűleg rakéták megfigyelésére és bemérésére is képesek.
Természetesen nem várható el, hogy az izraeli hadvezetés megjelölje a gyakorlat valódi célját. Rutingyakorlatnak minősíteni - ez a szokásos eljárás mindenfelé a világon, ha egy feltételezett katonai akciót akarnak modellezni, és nem szabad elfeledni, hogy Izrael létrehozása óta permanens hadiállapotban van.
Persze van egy szándékontúli hozadéka is ennek az ügynek: emlékezteti hazánk antiszemitáit arra, hogy a világ 1944 óta igencsak összezsugorodott, és ma már nem lehet kockázat nélkül tettekre váltani avitt eszméiket.
Az egyik fórumon azt írta egy, hajdani foglalkozását tekintve igen hozzáértőnek tekinthető nick, hogy többet tett az antiszemitizmus ellen az a mérnök, aki feltalálta az F-16-os légi utántöltését, mint bárki más a világon...
Izrael tart attól, hogy  Irán atomhatalommá válik és eltökélt szándéka ezt megakadályozni - szinte bármi áron.
Miután az iráni vezetés folyamatosan Izrael megsemmisítésével fenyeget, meg is értem őket.
Azt viszont nehéz megértenem, hogy miért kell a magyar közvéleményt ezzel az üggyel hergelni, hiszen a gépek hazánkon gyakorlatilag csak átrepültek, uticéljuk Bulgáriában Várna volt.
Pontosabban értem én, - rendes nyilas nem hagy ki egy alkalmat sem, ha kicsit zsidózgathat.
Lassan megszokjuk...
:O)))

Nincsenek megjegyzések: