2012. június 4., hétfő

HA ÉN ROMÁN LENNÉK


Ha én román lennék, ámulva figyelnék, aztán piszkosul felháborodnék.
Mint ahogy azon is, ha a magyar választások időszakában ide járna agitálni bármelyik piréz közjogi méltóság, bármelyik párt mellett - már, ha egyáltalán lennének nálunk nemzetiségi alapon szervezett pártok.
Ha például a piréz házelnök túrná bele az orrát a mi legbelsőbb magánügyünkbe, a választásokba és arra hivatkozna, hogy mint európai polgár, mint magánember és mint a Magyarországi Piréz Megosztópárt tiszteletbeli elnöke kíván Magyarországra utazni, ez semmit nem változtatna érzelmeimen, különösen, ha az utazás előtt nyílt levélben kérné Kövér László, hogy a kérés előzményeire való tekintettel halassza el az utazását a választások utánra.
Ha nemleges választ kapnék, hosszasan szomorkodnék és spekulálnék a barátságtalan lépésen.
Aztán letenném a spekulát, majd bekéretném a Külügyminisztériumba a piréz nagykövetet, akivel közölném, hogy nem tudjuk garantálni a piréz közjogi méltóság biztonságát magyarországi magántartózkodása alatt,  ezzel egyidőben hazahívnám a magyar nagykövetet konzultációra, mely hosszúra nyúlna, mint a liba nyaka, mikor valami nem tetszik neki és sziszeghetnékje támad.
A diplomáciai kapcsolatok folyamatosságát ettől kezdve a Piréziai Magyar Nagykövetség portása biztosítaná.
Utána megvárnám, míg a krakéler piréz belép az országba, be is engedném úgy negyven kilométerre, ahol is megállítanám, személyi biztosítóit őrizetbe venném tiltott fegyverviselés miatt, őt magát megmotoztatnám – kéz a motorháztetőn, lábak szanaszéjjel – majd útjára engedném, egészen a következő városig ahol feldühödött tömeg várná, a köztudottan elvakultan pirézellenes Magyar Csorda tagjainak részvételével.
Aztán hagynám, hogy a bátor piréz főméltóság üldögéljen a kocsijában, mint a túzok, - úgy húsz perc elég is lenne ebből, már, ha a külvilág addig baseballütőkkel veri a kocsiját.
Majd feloszlatva a tömeget ismét útjára engedném, egészen a következő város határáig, ahol a közlekedésrendészet észlelné a kivert lámpákat és index-burákat, majd a törvény előírásainak eleget téve leszedné a kocsi roncsairól a rendszámot és őrizetbe venné a sofőrt, aki nyilvánvalóan szándékosan veszélyeztette a közlekedésben résztvevők személyes biztonságát.
Ha véletlenül arra járva megállna néhány magyar rendszámú autó pirézül kommunikáló utasokkal, azokat sajnos azonnal továbbterelném, majd otthagynám a kissé zaklatott főméltóságot az út közepén, kocsi trélerrel, sofőr rabomobillal el.
Körben felháborodott romák, akik fennhangon szidják azt a …. fütty….fütty…. állatot, aki autóval bele akart hajtani gyerekeik közé az iskola előtt, - a kis Kalányos Ronaldót fel is lökte, csak úgy szakadtak a könnyei szegény kis purdénak - mondták, akik látták, vagy hallották!
E percben durranna el az első negyvenkét  pofon, de a piréz főméltóság bajsza felinná a vér javát.
Ekkor azért véletlenül arra járna egy rendőrautó, aki őrizetbe venné őt garázdaság miatt, a kavarodásban viszont eltűnne a táskája, az útlevelei, melyekről egyébként megkerülésük után a rendőrség megállapítaná, hogy jó minőségű hamisítványok.
A cellában cellatársa, egy Mehár nevű török vendégmunkás megtanítaná a papás-mamás játékra, papa leszopná a mamát, majd reggelre, mikor fény derülne kilétére, egy őrmester elnézést kérne tőle a rossz koszt miatt.
Mehár mosolyogva dobna puszikat és integetne, miközben a bátor főméltóság magánemberként, kissé fájós seggét vonszolva kilépne a fogda ajtaján…
De hát – hálistennek – ide nem jönnek olyanok, akiknek itt a választások környékén nincs semmi keresnivalójuk, megaztán mi szelídek és simulékonyak vagyunk, mint a rinocérosz.
De csodálkoznunk lassan nincs már min…

:O))))

4 megjegyzés:

vadvirág írta...

PuPu! Ez kemény volt! De úgy látom, kiprovokálja magának ezt a bajszos köcsög. (Lehet, hogy vágyik is egy kis török kényeztetésre?)

Zsuzsi WV-ból írta...

Jó írás. Kemény, de semmivel sem keményebb, mint az élet maga. Egy nálunk vendégeskedő arab sakkozót előbb elütött a rendőrségi autó, majd utána jól össze is verték.....pedig nem megosztani és uszítani jött a honi sakk társadalmat...

Névtelen írta...

Ejnye UND bejnye, májdír Camelus bactrianus!

Micsoda dolog még csak feltételezni is ilyen felháborítást a Mi Sokat Szenvedett Ámde Végre Méltó És Hozzáértő Vezető Kezébe Került Csonkaságában (nem-nem-soha!) Is Előremutató Kicsiny Hazánk bármely szerve, szervezete, hatósága, hivatala avagy közméltóságának fejében akárcsak egy pillanatra is megfordulna ilyen gondolat!
Kizárt! Mert az, hogy egy pedofilbuziköcsög balliberális tudjukkit (aki bele mer ugatni ocsmány pedofilbuziköcsög balliberális pofájával legbensőbb magánügyeinkbe) néha, ókor-ókor, csak úgy tangenciálisan, úgyszólván tréfa gyanánt pedofilbuziköcsög balliberális tudjukkinek nevezik tréfás kedvű vidámfiúk abban a szép sokcsúcsú, kupolás épületben, nomeg egyes túlbuzgár kűfőddi 3.14csákat helyretesz egy-egy főméltóságunk, az csak a Magyar Néplélek Eredendő Egyenességét bizonyítja!

Szóval, szállj magadba, itt még csak hasonló sem fordulhat elő. Legfeljebb egy visszamenőleges hatályú törvényt hoznánk a külföldről béhozott hamvak kötelező szállítóeszközéről (pl. kizárólag a gumikerekekkel fölszerelt Flying Scotsman szerkocsijában), a piréz parlament illetve bármely NEM belföldön bejegyzett párt közismert reprezentánsa, azaz aki legalább egyszer szerepelt egy bármilyen újság cikkében, kizárólag golyóscsapágy kerekű roller oldalkocsijában, hátrafelé közlekedhet a kampányidőszak alatt és ez alól csak olyan politikus adhat egyedi elbírálás alapján felmentést, aki soha nem hazudott a Zembereknek.

Vérfagyasztó tisztelettel:
Tudodki
(vagy ha nem, hát kisnyúl)

Névtelen írta...

Küldd vissza a jogi diplomádat, vagy legalább ne dicsekedj vele...

Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen mélyre süllyedsz.